Duurzaam sieraden kopen bij Atelier Hobbekol, want voor iedere aankoop wordt er een boom geplant

Je leest het goed, want ook met het kopen van je handgemaakte sieraden bij ons help je de natuur een handje mee te verbeteren en wordt er bij iedere aankoop een boom geplant! 

Koop bij een lokale MKB 'er

Er wordt teveel online gekocht bij grote webshops die als doel hebben veel winst te maken, maar minder of helemaal niets om het milieu geven.

Wij adviseren om veilig via het MKB en lokaal te kopen, maar hebben tevens de ambitie om jou als consument te helpen de wereld een beetje leefbaarder te maken. Dit doen wij via WebwinkelChecker, die een boom plant voor iedere aankoop die in deze sieraden webshop gedaan wordt en die via deze partner bij Atelier Hobbekol is binnengekomen.

Plastic in het milieu vermijden

Wij letten er ook op dat er minder plastic in het milieu terecht komt en gebruiken niet meer als wat nodig is om onze handgemaakte sieraden stootvast tegen beschadigingen en dus heel bij jou te laten bezorgen.

Materialen hergebruiken en recyclen.  

Als een sieraad uiteindelijk niet verkocht wordt, halen wij deze uit elkaar en sorteren alle materialen. Zo zorgen wij dat deze weer opnieuw hergebruikt kunnen worden en zo hoeven we niet snel weer producten in te kopen waardoor je het milieu minder vervuilt doordat er minder ritten naar groothandels gedaan hoeven te worden, of dat er via deze bedrijven ritten moeten worden gedaan, om de inkopen bij ons te kunnen bezorgen. 

Zo werken wij, maar ook jij mee om duurzaam het milieu op een leuke manier te steunen en de wereld een klein beetje beter en leefbaarder te maken!

© 2010 - 2024 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel