Wij zijn weer begonnen met het geven van workshops in ons atelier. Het maximale aantal personen voor een workshop dromenvanger/dreamcather maken is 2 personen en een workshop sieraden maken is minimaal 4 en maximaal 6 personen personen. Wil je nou toch met meerdere personen een workshop volgen dan kan dit uiteraard in overleg. En als je een locatie weet waar meer mensen tegelijk kunnen zitten, dan komen wij graag en met alle spullen die ervoor nodig zijn naar je toe!

Hier vindt je alle workshop informatie voor het hebben van een leuke en gezellige ochtend, middag of avond! Het atelier is op de bovenste verdieping dus is het voor mensen die slecht ter been zijn helaas niet toegankelijk! Maar omdat Atelier Hobbekol ook op locatie komt hoeft dit geen beletsel te zijn om niet aan een workshop deel te kunnen nemen. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de algemene voorwaarden artikel: 15, 16 en 17.  

Een workshop is een vooraf besproken model en prijs en is indien in het atelier gevolgd incl. alle materialen, koffie/thee met wat lekkers of een drankje met zoutjes naar keuze. Zo weet je dus zeker dat je niet achteraf voor nare verrasingen komt te staan en dus ook niet met een veel te duur sieraad naar huis gaat! Door een workshop bij ons te volgen, weet je zeker dat je zelf je sieraad maakt! Wij helpen wanneer nodig, maar je gaat zelf aan de slag. Wat wij het belangrijkste vinden is dat je met het gevoel naar huis gaat dat je het werkstuk uiteindelijk zelf hebt gemaakt en daar dus ook trots op mag zijn! Het is tevens niet mogelijk om met meerdere personen verschillende modellen tegelijkertijd te maken. Met meer als 10 personen een workshop doen? Dan is er een leuke korting! Vraag er gerust naar tijdens het reserveren.

LET OP! De foto's zijn slechts voorbeelden om de technieken te laten zien. Je gaat niet automatisch precies hetzelfde model maken. Dit is slechts een voorbeeld en daar kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend! Je kunt natuurlijk altijd informeren wat een workshop met deze materialen kost. Wij vertellen je dit graag!

 

Dit is de entree van de woning van Atelier Hobbekol waar de gezellige workshops plaatsvinden! 

 

Dit zie als je de straat inrijdt.

 

En als we ons omdraaien, dan hebben wij dit uitzicht........ 

Tot ziens!

Misschien vindt je het leuk om je hieronder aan te melden voor de gratis nieuwsbrief om zo te profiteren van kortingen, leuke akties en weetjes?

#workshopinformatie #workshopinformatieinens

Sorteer op
© 2010 - 2022 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel