Sorteer op

Workshop informatie

Hier vind je alle workshop informatie voor een gezellige ochtend, middag of avond in ons atelier of op locatie.

-Het maximale aantal personen voor een workshop sieraden maken in ons atelier, is minimaal 4 en maximaal 6 personen en wil je met meerdere personen een workshop komen volgen, dan kan dit uiteraard in overleg. Wil je met meer als 10 personen een workshop op locatie volgen? Dan is er een leuke korting! Vraag er gerust naar tijdens het reserveren.

-Een workshop dromenvanger/dreamcather maken is vanwege deze bewerkelijke workshop, maximaal 2 personen.

-En als je liever een workshop op een locatie naar eigen keuze wilt houden, dan kunnen wij tegen een vergoeding voor de reiskosten en met alle spullen die ervoor nodig zijn, naar je toe komen.

Het atelier is op de bovenste verdieping en is dus voor mensen die slecht ter been zijn, helaas niet toegankelijk! Maar omdat Atelier Hobbekol ook op locatie komt hoeft dit geen beletsel te zijn om niet aan een workshop deel te kunnen nemen. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de algemene voorwaarden artikel: 15, 16 en 17.  

Een workshop is een vooraf besproken model en prijs en is indien in het atelier gevolgd incl. alle materialen, koffie/thee met wat lekkers of een drankje met zoutjes naar keuze. Zo weet je dus zeker dat je niet achteraf voor nare verrasingen komt te staan en dus ook niet met een veel te duur sieraad naar huis gaat! Door een workshop bij ons te volgen, weet je zeker dat je zelf je sieraad maakt! Wij helpen wanneer nodig, maar je gaat zelf aan de slag. Wat wij het belangrijkste vinden is dat je met het gevoel naar huis gaat, dat je je eigen handgemaakte sieraad of dromenvanger uiteindelijk zelf hebt gemaakt en daar dus ook trots op mag zijn!

Om toch aan iedereen genoeg aandacht te kunnen besteden, is het tijdens de workshop niet mogelijk om met meerdere personen verschillende modellen te maken en gaan we gewoon gezellig allemaal hetzelfde model maken, maar dan in verschillende kleuren en materialen, zodat ieder sieraad uiteindelijk verschillend is.

Wij vragen een vooruitbetaling van 10 euro p.p. welke bij aanvang van de workshop op de totale prijs verrekend wordt. Op deze manier reserveer je je plekje en de datum voor de workshop!

LET OP! De foto's zijn slechts voorbeelden om de technieken te laten zien. Je gaat niet automatisch met precies dezelfde kralen hetzelfde model maken. Dit is slechts een voorbeeld ter inspiratie en daar kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend! Je kunt natuurlijk altijd informeren wat een workshop met deze materialen kost. Wij vertellen je dit graag!

 

Dit is de entree van de woning van Atelier Hobbekol, waar de gezellige workshops plaatsvinden! 

 

Hier wonen wij even verderop aan de rechterkant in de straat .

 

En als we ons omdraaien, dan hebben wij dit uitzicht........ 

Tot ziens!

workshopinformatie in ens flevoland

© 2010 - 2024 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel