Sorteer op

Workshop informatie

Hier vind je alle workshop informatie voor een gezellig dagje of avondje uit in ons atelier of op locatie.

Het maximale aantal personen voor een workshop dromenvanger/dreamcather maken is 2 personen en een workshop sieraden maken is minimaal 4 en op locatie minimaal 6 personen. Wil je nou met meerdere personen een workshop komen volgen, dan kan dit uiteraard in overleg. En als je liever in je eigen omgeving blijft? Wij komen tegen een vergoeding voor de reiskosten ook op locatie en dan komen wij graag, met alle spullen die ervoor nodig zijn, naar je toe!

Het atelier is op de bovenste verdieping dus is het voor mensen die slecht ter been zijn helaas niet toegankelijk! Maar omdat Atelier Hobbekol ook op locatie komt hoeft dit geen beletsel te zijn om niet aan een workshop deel te kunnen nemen. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de algemene voorwaarden artikel: 15, 16 en 17.  

Een workshop is een vooraf besproken model en prijs en is indien in het atelier gevolgd incl. alle materialen, koffie/thee met wat lekkers of een drankje met zoutjes naar keuze. Zo weet je dus zeker dat je niet achteraf voor nare verrasingen komt te staan en dus ook niet met een veel te duur sieraad naar huis gaat! Door een workshop bij ons te volgen, weet je zeker dat je zelf je sieraad maakt! Wij helpen wanneer nodig, maar je gaat zelf aan de slag. Wat wij het belangrijkste vinden is dat je met het gevoel naar huis gaat dat je het kunstwerk uiteindelijk zelf hebt gemaakt en daar dus ook trots op mag zijn! Het is tevens niet mogelijk om met meerdere personen verschillende modellen tegelijkertijd te maken. Met meer als 10 personen een workshop doen? Dan is er een leuke korting! Vraag er gerust naar tijdens het reserveren.

LET OP! De foto's zijn slechts voorbeelden om de technieken te laten zien. Je gaat niet automatisch precies hetzelfde model maken. Dit is slechts een voorbeeld en daar kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend! Je kunt natuurlijk altijd informeren wat een workshop met deze materialen kost. Wij vertellen je dit graag!

 

Dit is de entree van de woning van Atelier Hobbekol, waar de gezellige workshops plaatsvinden! 

 

Hier wonen wij even verderop aan de rechterkant in de straat .

 

En als we ons omdraaien, dan hebben wij dit uitzicht........ 

Tot ziens!

workshopinformatie in ens flevoland

© 2010 - 2023 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel