Wij zijn aangesloten bij webwinkelkeur

 Atelier Hobbekol is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur.

Sinds medio 2018 is Atelier Hobbekol door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. Dit betekent dat Atelier Hobbekol voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand. We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Atelier Hobbekol onderstreept. 

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. Stichting WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus meer zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk. Als onafhankelijk derde staat Stichting WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden door alle reviews/beoordelingen te controleren op echtheid! Kortom weer een extra reden om bij Atelier Hobbekol te kopen.

-LET OP! Er zijn op internet verschillende NEPWEBWINKELS te vinden die onze sieraden aanbieden en 'verkopen'. Dit gaat NOOIT via Atelier Hobbekol en het gaat hier dan ook om OPLICHTING! Je zult als je betaald, je geld kwijt zijn en het sieraad nooit ontvangen. Je kun er wel zeker van zijn dat gekochte artikelen via de webshop van Atelier Hobbekol zullen aankomen!


© 2010 - 2024 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel