14 dagen zichtgarantie

14 DAGEN ZICHTGARANTIE.

Je kunt achteraf niet helemaal tevreden zijn over je aankoop of je hebt je vergist met je keuze, dan is er de mogelijkheid om je bestelling binnen 14 dagen terug te sturen. Je doet dit op de volgende manier:

-Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen zonder opgave van reden te annuleren (de z.g.n. afkoelingsperiode). Uitzondering hierop zijn de oorbellen die vanwege hychiënische redenen niet retour gestuurd kunnen worden als de verzegeling is verbroken! Bij het verbreken van de verzegeling is je bestelling definitief! Je hebt dus 14 dagen de tijd om je annulering schriftelijk via de contactpagina te melden of naar: info@atelierhobbekol.nl te mailen. Als je mail door Atelier Hobbekol ontvangen is krijg je nogmaals 14 dagen de tijd om je product daadwerkelijk retour te sturen. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van je retourformulier of mail en vanaf binnenkomst van je retourzending teruggestort, mits het product in goede orde is ontvangen. Enkel de kosten voor retour vanuit je huis naar Atelier Hobbekol zijn voor je eigen rekening. Deze kosten zijn minimaal €4,85 voor een brievenbuspakje en maximaal €7,65 voor pakketpost tot 10 kilo. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van PostNL. Indien je gebruikt maakt van je herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. (Telefonische retouren worden niet geaccepteerd!) Als de producten zichtbaar gedragen of beschadigd bij ons aankomen wordt er een redelijk bedrag naar gelang de schade vanaf getrokken of wordt er geen geld terugbetaald! Producten dienen dus onbeschadigd en ongebruikt teruggestuurd te worden. Speciaal ontworpen en gemaakte sieraden vallen onder maatwerk en dus buiten het retourrecht en kunnen daardoor NIET teruggenomen worden! Ook artikelen die naar rook ruiken, ongefrankeerde zendingen of zendingen die retour afzender zijn gestuurd, worden niet aangenomen! Mocht er een maand na je schriftelijke reactie (of via de mail) door Atelier Hobbekol geen retour zijn ontvangen, dan vervalt het recht op retour!

Tevens kan het voorkomen dat je liever (achteraf) een ander artikel wilt als dat je besteld had. Hiervoor gelden dezelfde retourregels als hierboven beschreven, echter zijn de verzendkosten voor het nieuwe artikel wat je wilt gaan bestellen voor jezelf. 

Opgelet!!! De artikelen dienen in een rookvrije ruimte bewaard te worden om zodoende van de garantie en/of het retourrecht gebruik te kunnen maken! Artikelen waar een duidelijke rooklucht aan hangt kunnen niet retour worden genomen omdat ze niet meer opnieuw in de verkoop kunnen. Dit omdat het product vanaf dan onverkoopbaar is en dus retour afzender gestuurd zal worden! Je zult begrijpen dat iemand die niet rookt dit direct ruikt en eveneens het artikel wat opnieuw in de verkoop is gezet, terugstuurt. Let daar dus op voordat je een artikel terugstuurt, dit om teleurstellingen te voorkomen!

© 2010 - 2023 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel