Disclaimer

De nieuwsbrief wordt eenmaal per week gemaakt en gedeeld naar lezers die zich op hebben gegeven en is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld/ontwikkeld. Wil een lezer de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kan hij of zij zich hiervoor afmelden onderaan iedere nieuwsbrief!

Kortingscodes en andere aanbiedingen zijn slechts geldig tot en met de aangegeven datum en kunnen evenals alle informatie tussentijds door Atelier Hobbekol worden gewijzigd.

Atelier Hobbekol gegarandeerd niet dat de informatie die in de nieuwsbrief staat altijd volledig of actueel is. Het is slecht een medium wat ter informatie dient en wij proberen dat op een luchtige en plezierige manier te doen.

Als er in de nieuwsbrief of in de webshop links naar websites van derden staan, dan is Atelier Hobbekol daar op geen enkele wijze verantwoordelijk voor en aanvaart daarom geen enkele aansprakelijkheid. Deze dienen alleen maar ter informatie, of zijn op verzoek geplaatst al dan niet tegen betaling/beloning, wat bij het laatste van tevoren duidelijk vermeld zal worden.

Foto's, ontwerpen en alle informatie die in de nieuwsbrief/webshop staan zijn eigendom van Atelier Hobbekol en hier rust dan ook auteursrecht op! Op alle foto's en (informatieve) teksten in de nieuwsbrief of in de webshop en eventueel alle pagina foto's, alsmede foto's die op het internet te zien zijn zitten auteursrechten op, al dan niet vermeld met het ©copyright teken! Alleen met toestemming van Atelier Hobbekol mag een afbeelding/foto of tekst gebruikt worden! Geen copyright teken betekend niet dat er fotomateriaal of teksten zomaar zonder toestemming gebruikt of gedeeld mogen worden.

© 2010 - 2024 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel