Sorteer op

Brillenkoordjes

Handgemaakte Brillenkoordjes van Atelier Hobbekol kopen!

Brillenkoordjes of een brillenketting zijn brilaccessoires die een uitkomst voor wie steeds de bril op en af moet zetten.

Want zeg nou zelf, er is niets ergerlijker om de hele tijd je bril te moeten zoeken, of om je af te vragen waar je je bril nu weer had laten liggen. Maar daar is nu een oplossing voor en dat is een opgepimpt brillenkoordje van Atelier Hobbekol! Wij hebben meerdere modellen brillenaccessoires in de webshop staan, maar er kan ook op verzoek een brilkoordje in de kleuren van je keuze gemaakt worden. 

Een brillenkoordje is een handig hulpmiddel.

Dit helpende handje is er om je gewone bril, je leesbril of je zonnebril aan te hangen zodat je hem altijd bij de hand hebt. Zo zijn er verschillende stijlen brillenkoordjes, zoals een opgepimpt brillenkoordje met veertjes waarbij je op deze manier een brillenkoordje in ibiza style hebt, of zonnebrilkoordjes in ibiza style van rocailles. En wat denk je van brillenkoordjes aan een kettinkje het zogenaamde brillenkettinkje, of een brillenkoordjes met kralen?

Hoe maak je een brillenkoord vast?

Dit is heel gemakkelijk! Je schuift het stalen ringetje wat aan een siliconenring zit terug en doet het pootje van je bril door de siliconen ring heen. Daarna schuif je het stalen ringetje weer richting je bril terug en herhaalt dit ook bij het brilpootje aan de andere kant. Hierna zit je brillenkoord stevig vast.  

Welk model brillenkoordje is nu in de mode?

Dat is ieder jaar weer verschillend. Zo zijn op dit moment de wat eenvoudiger modellen in de mode met een brilkettinkje waar eventueel enkele kleine bedeltjes aan hangen. Maar dat veranderd weer heel snel als het jaargetijde veranderd en er dus ook weer meer vraag is naar wat zonniger of wat uitbundiger model, zoals de zomerse Ibiza style brillenkoordjes.

(Alle brillenkoordjes zijn exclusief bril)!

handgemaakte brillenkoordjes kopen in ens flevoland

© 2010 - 2023 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel