Sorteer op

Brillenkoordjes

Brillenkoordjes van Atelier Hobbekol zijn een creatieve oplossing om je bril nooit meer kwijt te raken!

Een handgemaakt brillenkoordje of een brillenketting zijn brilaccessoires die een uitkomst zijn voor wie steeds de bril op en af moet zetten, of wie niet meer naar zijn of haar bril wil zoeken. Want zeg nou zelf, niets ergerlijker om de hele tijd je bril te moeten zoeken, of om je af te vragen waar je je bril nu weer hebt laten liggen.

Maar daar is nu een oplossing voor en dat is een opgepimpt brillenkoordje ! Wij hebben meerdere modellen brillenaccessoires in de webshop staan, maar er kan ook op verzoek een brilkoordje in de kleuren van je keuze gemaakt worden. 

Een brilkoordje of zonnebrilkoord is een handig hulpmiddel.

Je kunt aan je bril, leesbril of zonnebril zo'n leuk en handig sunny cord  bevestigen, zodat je altijd je bril bij de hand hebt. Er zijn verschillende stijlen brillenkoordjes, zoals een opgepimpt brillenkoordje met kwastjes waarbij je op deze manier een brillenkoordje in ibiza style hebt, of zonnebrilkoordjes van rocailles. En wat denk je van brillenkoordjes aan een kettinkje het zogenaamde brillen kettinkje, of een brillenkoordje met kralen?

En je hebt tegenwoordig ook al een computerbrillenkoordje en waarvan het handig is dat je deze kan laten hangen op het moment dat je van de p.c. af gaat. Hiervoor is een basic model brillenketting van bijvoorbeeld een enkel jasseron kettinkje geschikt.

Maar wat dacht je van een kinder brillenkoord? Ook voor deze doelgroep kunnen wij leuke brillenkoordjes op maat verzorgen! Hierbij kun je denken aan kleine kraaltjes zoals de rocailles in vrolijke kleurtjes die opgeleukt worden met vrolijke kralen, bedels of kwastjes, of een brillenkoord van elastiek

Hoe maak je een brillenkoord vast?

Dit is heel gemakkelijk! Je schuift het ringetje wat aan het siliconenringetje zit terug en doet het pootje van je bril door de siliconen ring heen. Daarna schuif je het ringetje weer richting je bril terug en herhaalt dit ook bij het brilpootje aan de andere kant. Hierna zit je brillenkoord stevig vast!

(Alle brillenkoordjes zijn exclusief bril)!

handgemaakte brillenkoordjes kopen in ens flevoland

© 2010 - 2024 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel