Extra informatie

EXTRA INFORMATIE.

- Hier vindt je alle informatie waar jij maar ook Atelier Hobbekol zich aan dient te houden.

- De afkoelingsperiode en het recht van retour!

Ontbindingsrecht.

KLACHTEN:

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken via de contactpagina of te mailen naar info@atelierhobbekol.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet ergens anders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de europese unie.  

CONTACT:

Voor verdere correspondentie en/of vragen kun je contact opnemen via de contactpagina of te mailen naar info@atelierhobbekol.nl. Dit vindt je links boven en links onderaan de webshop.

INTERNETOPLICHTING

Er is tegenwoordig een toename van internetoplichting en zoals altijd worden de webshops die te vertrouwen zijn hier de dupe van! Atelier Hobbekol is zo'n webshop die betrouwbaar is. En hoe!! Allereerst hebben wij een keurmerk en zijn aangesloten bij Webwinkelkeur. Verder mag je gerust eens langskomen om het een en ander te bekijken als je twijfelt! (Wel even van tevoren bellen). Maar zelf kun je ook nog wel iets doen om te voorkomen dat je wordt opgelicht.

Via WebwinkelChecker kun je de webshop van je keuze in de zoekbalk intoetsen en ziet in één oogopslag alle informatie of een webwinkel betrouwbaar is!

En op: https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/controleer-handelspartij.html kun je de naam van de bewuste webshop waar je iets wilt kopen intikken en dan zie je direct of hier een melding over is gedaan en je dus met een oplichter te maken hebt! Bedenk ook dat iets wat te mooi lijkt om waar te zijn, vaak niet zo mooi is als het lijkt! En verder... vertrouw eens op je onderbuikgevoel! Tien tegen een dat je met een niet zo'n nette webshop te maken hebt als  je vooraf al bedenkingen had!

-LET OP! Er zijn op internet verschillende NEPWEBWINKELS te vinden die onze sieraden aanbieden en 'verkopen'. Dit gaat NOOIT via Atelier HObbekol en het gaat hier dan ook om OPLICHTING! Je zult als je betaald, je geld kwijt zijn en het sieraad nooit ontvangen. Je kun er wel zeker van zijn dat gekochte artikelen via de webshop van Atelier Hobbekol zullen aankomen! 

HOE HERKEN IK VALS GELD?

Het is fijn dat je tegenwoordig veilig bij webshops vanuit je luie stoel je inkopen kunt doen! Echter is er eens in de zoveel tijd altijd wel weer een waarschuwing dat er vals geld in omloop is. Om je nou te waarschuwen, hebben wij de link van Opgelicht hieronder geplaatst in de hoop dat er veel mensen na het lezen van deze tips weten hoe ze echt geld van namaak kunnen onderscheiden en zodoende de kans klein is dat je gedupeerd raakt. Onder de link staan nog wat tips waarin je kunt lezen hoe je veilig je aankopen kunt blijven doen. Bij Atelier Hobbekol kun je dus gerust je artikelen zonder risico kopen en om dit in de gaten te houden dat dit ook werkelijk zo blijft gaan is er op de achtergrond altijd het ODR platform van de Europese Commissie die samen met in ons geval Webwinkelkeur, webshops in de gaten houdt en ingrijpt wanneer nodig. Toch is een link om je te waarschuwen volgens ons op zijn plaats en we hopen dat je hier wat aan hebt!

https://opgelicht.avrotros.nl/hulp/vraag-antwoord/item/3975/

Na dit gelezen te hebben dachten wij dat je het misschien leuk zou vinden om op de hoogte gehouden te worden via de gratis nieuwsbrief?

© 2010 - 2024 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel