Menu

Atelier Hobbekol respecteert de privacy van haar klanten, en zal dan ook geen gegevens aan derden doorgeven/verkopen en zal er zorg voor dragen dat deze gegevens vertrouwelijk behandeld worden! Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw gegevens in het bestand te hebben. Daarom zorgen wij ervoor dat uw gegevens goed beschermd worden tijdens het gebruik voor o.a. het doorsturen van nieuwsbrieven en ander mailverkeer.

  • Atelier Hobbekol
  • Kruisstraat 73 8307AC Ens
  • Telefoon: 0527-251249
  • Mobiel: 06-40497443
  • info@atelierhobbekol.nl
  • Rekeningnummer: NL64 RABO 0143 6262 21 t.n.v. G. Wijnstok
  • Voor het buitenland: (BIC: RABONL2U)
  • Atelier Hobbekol staat ingeschreven bij de kamer van koophandel te Lelystad onder nummer:  32169766.
  • BTW nummer NL138199887B01

 Voor alle vragen omtrend uw persoonsgegevens kunt u een mail sturen naar: info@atelierhobbekol.nl!!!

 

Voor online klachten en/of informatie over de AVG (algemene verordering gegevensbescherming)/GDPR kunt u meer vinden op de site van de AVG de autoriteitpersoongegevens.nl. 

Atelier Hobbekol doet niets met de persoonsgegevens, die worden verwerkt van al haar klanten. d.w.z. namen en adressen, e-mailadressen, foto's (tenzij hier expliciet toestemming voor is gevraagt door Atelier Hobbekol aan de betreffende persoon), geboortedatums, en klantnummers. Ze blijven exclusief in beheer bij Atelier Hobbekol en die geeft of verkoopt deze gegevens niet door en zet ze niet openbaar. Mailverkeer van en naar Atelier Hobbekol/versus klanten, wordt via een beveiligde verbinding verzonden d.m.v. een SSL-certificaat!

Welke persoongegevens heeft atelier Hobbekol, (Email)adressen, telefoonnummers, foto's, geboortedatums, IP-adressen en Cookies. Deze worden gebruikt voor het sturen van een nieuwsbrief waarvoor vooraf toestemming is verleend door de aanvrager/klant, het versturen van een bestelling, of als er een vraag of probleem m.b.t. de order is waarvoor contact gezocht dient te worden.

Recht op correctie en verwijdering van gegevens, Er wordt vooraf toestemming gevraagt om een naam bij het winnen van een prijs op de site te mogen worden gezet. Geen toestemming betekend GEEN bekendmaking van enigerlei gegevens, maar de prijs wordt echter wel uitgereikt! Foto's kunnen geplaatst worden als er sprake is van activiteiten in het openbaar. Mocht er echter een foto tussen zitten waar u op staat en daar bezwaar tegen heeft, dan kunt u dit via het contact-formulier of naar info@atelierhobbekol.nl kenbaar maken, en zal Atelier Hobbekol er vervolgens zorg voor dragen dat deze foto('s)/afbeelding(en) zo spoedig als mogelijk (uiterlijk binnen vier weken) van de site verwijderd wordt. Dit geld ook voor alle schriftelijke persoongegevens met uitzondering van gemaakte orders/bestellingen die vanwege belastingtechnische redenen 7 jaar bewaard moeten blijven. Hierna kunnen op uw verzoek alle gegevens verwijderd worden. Verder heeft men inzage in alle gegevens die op de persoon betrekking heeft. Bij het afmelden van de nieuwsbrief verdwijnen uw gegevens vanzelf uit dit bestand en kan Atelier Hobbekol ze ook niet meer terugzien. Persoongegevens die er met het plaatsen van een order zijn opgegeven worden echter niet verwijderd, omdat deze voor de belastingdienst minimaal 7 jaar bewaard moeten blijven! 

Met wie wordt er o.a. noodzakelijk gegevens (en cookies) gedeeld, De webwinkelsoftware wordt geregeld door MyOnlineStore die de webhosting van Mijnwebwinkel.nl doet. De gegevens die u invult tijdens het plaatsten van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. Tevens is dit noodzakelijk zodat we de overeenkomst met de klant veilig kunnen uitvoeren! Verder worden uw gegevens gedeeld met Stichting Webwinkelkeur die voor de verwerking van uw reviews zorgt. Ook worden er d.m.v. cookies gegevens gedeeld met Google etc. Dit om van alle hulpmiddelen van Google gebruik te kunnen maken om de webshop draaiende te kunnen blijven houden. Of als er op een knop van AddThis wordt geklikt. (facebook, blogger, twitter, instagram, etc.) zijn er cookies nodig om alle websites en hulpmiddelen goed te kunnen gebruiken voor u als klant , maar ook voor deze platforms en Atelier Hobbekol. Verder maakt Atelier Hobbekol gebruik van internetprovider Ziggo en worden de adresgegevens (tijdelijk) gedeeld met PostNL waarbij de naam en adresgegevens van de klant op het te versturen pakket(je) staan. 

Alle gevens die Atelier Hobbekol heeft, worden niet gebruikt buiten de EU omdat we daar geen zaken doen. En blijven zodoende binnen Nederland! Desalnietemin blijven al de privacy gevoelige gegevens binnen ons bedrijf!

 

Privacy Statement

Privacy Policy Atelier Hobbekol


Algemeen:

Atelier Hobbekol respecteert de privacy van alle gebruikers van haar webshop en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens enkel en alleen voor bestellingen en de nieuwsbrief. Tevens zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Atelier Hobbekol zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend ter beschikking stellen aan Mijnwebwinkel/Lemonweb, Google/analytics, welke nodig zijn om de webshop te laten draaien en zo nodig is voor het uitvoeren van uw bestelling. Verder ook bij bedrijven die een keurmerk verzorgen, maar waar ook een overeenkomst als deze mee gesloten wordt om uw gegevens veilig te houden! Welke dit is kunt u op een later tijpstip in de Privacy Policy terug vinden. Hier is Atelier Hobbekol nog mee in onderhandeling.

 

Gebruik van NAW Gegevens: 

Atelier Hobbekol gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres (afleveradres), telefoonnummer nodig om uw bestelling uit te voeren en om eventueel contact op te nemen als er vragen van onze kant zijn m.b.t. uw bestelling.
Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich altijd onderaan iedere nieuwsbrief afmelden. Uw gegevens verdwijnen hier dan ook tegelijkertijd mee! Uitgezonderd gegevens die gebruikt zijn om een bestelling te plaatsen. Hierbij is Atelier Hobbekol verplicht ze 7 jaar voor de belastingdienst te bewaren voor eventuele controles van deze laatste. Atelier Hobbekol zal er met deze controles alles aan doen om uw gegevens hierbuiten te houden!
In uw Atelier Hobbekol account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, (afleveradres), telefoonnummer, e-mailadres, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen een bestelling te plaatsen door uw gegevens iedere keer (eenmalig) in te vullen. 

 

Hoelang bewaren wij uw gegevens: 

Wij zijn genoodzaakt om uw gegevens 7 jaar voor de belastingdienst te bewaren voor controles van de boekhouding! Atelier Hobbekol doet er echter alles aan om tijdens een eventuele controle de gegevens van klanten niet openbaar te hoeven geven omdat deze niets met de berekeningen van deze dienst te maken hoeven hebben! 

 

Cookies: 

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw p,c.. Atelier Hobbekol gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. Tevens worden ze gebruikt om uw bestelling correct af te handelen.

 

Google analytics: 

Wij maken op onze site gebruik van google analytics voor de statistieken. Wij hebben er echter alles aan gedaan om dit voor onze klanten zo veilig mogelijk te houden. Zo hebben wij een bewerkersovereenkomst met google en laat deze niet het volledige IP-adres zien van bezoekers. Ook hebben we de functie van User ID’s uitgeschakeld.

 

Recht op inzage, rectificatie,wissen van de persoonsgegevens of het in dienen van een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens: 

Atelier Hobbekol wil klanten graag wijzen op de rechten wat betreft inzage van gegevens, rectificatie of het wissen van hun persoonsgegevens. U kunt dit melden d.m.v. een mail naar: info@atelierhobbekol.nl. Verder heeft u als klant altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 

 

Overige: 

Atelier Hobbekol zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen! En zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die nauw betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Atelier Hobbekol. Wij respecteren het vertrouwen dat u in ons heeft en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld conform wetgeving.

 

Bedrijven waarmee Atelier Hobbekol een verwerkingsovereenkomst heeft: 

Lemonweb/Mijnwebwinkel, Stichting Webwinkelkeur, Google, Ziggo. 

© 2010 - 2018 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat u bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om uw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in uw winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kunt u geen producten bestellen of in uw winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.