Verzendkosten & Levertijd

VERZENDKOSTEN & LEVERTIJD.

Wij hanteren een minimum bestelbedrag van 5 euro! Of je nou één kraaltje of een grotere bestelling doet, de verzendkosten voor een brievenbuspakje blijven hetzelfde. Van de €4,85 wat PostNL rekent voor het verzenden van een brievenbuspakje met track&trace, vragen wij standaard €3,95! Pakketpost voor pakjes zwaarder dan 2 en maximaal tot 10 kilo, of wat niet door de brievenbus past en waar PostNL met track&trace €7,65 voor rekent, verzenden wij voor €6,95!

Mocht je het liever ophalen bij een DHL servicepunt, dan kan je dit aangeven via de contactpagina of mail naar info@atelierhobbekol.nl en dan krijg je via de mail het bedrag toegestuurd wat je aan verzendkosten moet betalen.

Voor verzending met goedkoper brievenbustarief kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina of info@atelierhobbekol.nl wij vertellen  je graag wat de mogelijkheden hiervan zijn. Echter zijn hiervan de risico's op zoekraken of beschadigen bij deze goedkopere oplossing, voor jezelf!

Bij bestellingen binnen Nederland en boven de 50 euro (exclusief verzendkosten en evt. kortingen), vervallen de verzendkosten voor een brievenbuspakje en wordt je bestelling gratis (binnen Nederland) verzonden! Bestellingen die met pakketpost verzonden moeten worden en die boven 70 euro zijn, worden eveneens gratis binnen Nederland verzonden! Zodra de betaling op onze rekening staat, wordt nog dezelfde dag je bestelling verstuurd en is het over het algemeen de volgende dag op de plaats van bestemming. Voor het buitenland gelden andere tarieven, die je na kunt zien bij PostNL. Wij verzenden alle post naar het buitenland via verzekerd verzenden! Neem hiervoor contact met ons op en we zullen voor je uitzoeken wat het versturen van je pakketje kost. Mocht je van normale tarieven en wat goedkoper is gebruik willen maken, dan zijn wij daartoe bereid maar is het risico op beschadiging of zoekraken voor de koper!

Levering vindt plaats binnen 30 dagen en zolang de voorraad strekt (met uitzondering voor verzending naar het buitenland waar andere levertijden gelden) d.m.v. een brievenbuspakje met track&trace via PostNL, tenzij anders beschreven op de betreffende pagina. Door heel Nederland zijn bij Atelier Hobbekol de verzendkosten tot een maximum gewicht tot 2,000 kg: €3,95. Dit is incl. verzend- en verhandelings/verpakkingskosten! Vanaf 2 tot 10 kilo wordt het pakketpost en is het tarief €6,95. Vanaf 10 tot 30 kg €13,90. Cadeaubonnen zijn te koop via de contactpagina of info@atelierhobbekol.nl en worden verstuurd voor 1 euro per kadobon. 
Voor meer informatie over de tarieven zie de verzendkosten van PostNL:  www.postnl.nl/tarieven/ (Ook voor het buitenland worden de tarieven van PostNL gehandhaafd. Deze kunt u via PostNL bekijken of via de contactpagina opvragen).

Mocht een artikel te groot worden voor brievenbuspost dan wordt dit met pakketpost verstuurd. Deze kosten zijn voor jezelf! Wij zullen voordat het artikel verstuurd gaat worden eerst contact met je opnemen om het verschil boven het al betaalde bedrag van €3,95 over te maken. Atelier Hobbekol verstuurd al haar sieraden met uiterste zorg en zal stootwerend materiaal gebruiken om zo de kans op breuk of schade te verkleinen tijdens het verzenden. Je kunt er ook voor kiezen om het voor meerkosten verzekerd te laten verzenden. Geef dit aan tijdens het bestellen, in het vakje waar je extra opmerkingen kunt plaatsen! Wij nemen dan contact met je op en verrekenen de vaste €3,95 verzendkosten die je al hebt betaald met het restantbedrag!

Door regelgeving zijn we verplicht een andere mogelijkheid aan te bieden waarbij je achteraf kunt betalen.
-Wij hebben voor de optie betalen bij afhalen gekozen. Hierbij kun je je pakje aan huis komen afhalen en ter plekke bekijken en dan besluiten je of je het wilt kopen en dus betalen of niet. Je bespaard zo ook nog eens €3,95 op de verzendkosten wat normaal gesproken berekend wordt!

-Verder kan er ook gekozen worden om aan huis via een pinbetaling het bedrag te voldoen.

Atelier Hobbekol, Kruisstraat 73 8307AC Ens, Telefoon: Mobiel: 06-40497443, vast nummer: 0527-251249.
Rekeningnummer: NL64RABO0143626221 t.n.v. G. Wijnstok (BIC: RABONL2U)
Atelier Hobbekol staat ingeschreven bij de kamer van koophandel te Lelystad onder nummer: 32169766 BTW nummer: 
NL001657167B96.

Voor de regelgeving van de zogenaamde afkoelingsperiode en het recht van retour, verwijzen wij je graag naar de algemene voorwaarden.

GRATIS!!! GOODIE BIJ JE BESTELLING!

Heb je een bestelling geplaatst? Dan krijg je er van Sieraden Atelier Hobbekol, altijd gratis een bijpassend presentje bij! En wat nog leuker is, er wil nog wel eens een bedrijf voorbijkomen die d.m.v. zo'n leuke attentie zich ook aan je wil voorstellen! Zo wordt het wel een feestje als je je pakketje uitpakt! Op de pagina gratis bij je bestelling vindt je de link om meer van deze webshops te bekijken. 

 

© 2010 - 2023 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel