*JAAAAHHHH*.... het workshop seizoen is weer begonnen! 

Je kunt nu weer met een vriendin(nen), zus(sen), buurvrouw(en) of collega('s) gezellig ontspannen komen freubelen! En weet je een locatie waar je met meerdere mensen tegelijk kunt zijn, dan komen wij graag naar je toe om gezellig met elkaar een workshop te gaan doen!

Heb je een personeels- of vrijgezellenfeestje of heb je een verenigings- of school/kinderfeestje en wilt dit opleuken met een workshop? Of heb je gewoon zin om met een paar vriendinnen/familie/of kennissen een leuke avond te hebben en dan ook nog met een zelfgemaakte creatie naar huis te gaan? Dan zit je bij Sieraden Atelier Hobbekol aan het juiste adres! In het atelier kun je samen in een huiselijke sfeer en met een kopje thee/koffie met wat lekkers of een drankje met zoutjes naar keuze de mooiste creaties maken. Alle materialen en versnaperingen zijn bij de prijs inbegrepen en je wordt vanaf het begin tot het eind deskundig begeleid! Alle verdere informatie kun je onder: Workshop-informatie vinden.

Doe jij ook mee?

Het workshop seizoen is weer van start gegaan en daarom starten we met een leuke workshop actie!

Bij het boeken van een workshop van minimaal 4 personen krijgt iedereen die meedoet 10% korting op de workshopprijs!

Je kunt de workshop van je keuze boeken via het aanklikken van de workshop die je gekozen hebt aan te klikken en reserveert op deze manier een plekje voor een workshop, of via de contactpagina of mail naar info@atelierhobbekol.nl

Misschien vindt je het leuk om leuk om je hieronder aan te melden voor de gratis nieuwsbrief om zo te profiteren van kortingen, leuke akties en weetjes?

Workshops in Ens, Flevoland.

#workshops #diy #cursus #handwerk #hobby #freubelen #zelfmaken #zelfdoen #gezellig

© 2010 - 2022 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel