*JAAAAHHHH*.... het workshop seizoen is weer begonnen! 

Je kunt nu weer met een vriendin(nen), zus(sen), buurvrouw(en) of collega('s) gezellig ontspannen komen freubelen! En weet je een locatie waar je met meerdere mensen tegelijk kunt zijn, dan komen wij graag naar je toe om gezellig met elkaar een workshop te gaan doen!

Heb je een personeels-of vrijgezellenfeestje of heb je een verenigings- of school/kinderfeestje en wilt dit opleuken met een workshop? Of heb je gewoon zin om met een paar vriendinnen/familie/of kennissen een leuke avond te hebben en dan ook nog met een zelfgemaakte creatie naar huis te gaan? Dan zit je bij Sieraden Atelier Hobbekol aan het juiste adres! In het atelier kun je samen in een huiselijke sfeer en met een kopje thee/koffie met wat lekkers of een drankje met zoutjes naar keuze de mooiste creaties maken. Alle materialen en versnaperingen zijn bij de prijs inbegrepen en je wordt vanaf het begin tot het eind deskundig begeleid! Alle verdere informatie kun je onder: Workshop-informatie vinden.

Ben je slecht ter been of voel je je eenzaam en zou je graag iemand anders bij je thuis uitnodigen om samen een gezellige workshop te volgen? Voor vanaf 25 euro p.p. is er de mogelijkheid dat we voor een gezellige workshop bij jou aan huis komen! Alle materialen worden meegenomen om een mooi sieraad te maken en zitten bij de prijs inbegrepen!

Misschien vindt je het leuk om leuk om je hieronder aan te melden voor de gratis nieuwsbrief om zo te profiteren van kortingen, leuke akties en weetjes?

Workshops in Ens, Flevoland.

#workshops #gezellig #leuk #zelfmaken #zelfdoen #diy #cursus #handwerk

© 2010 - 2022 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel