Menu

Hier kunt u de meest recente nieuwsbrieven teruglezen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nieuwsbrief 03-07-2019

Afgelopen zaterdag was het hippiefeest waar ik het in de vorige nieuwsbrief over had en wat was het ook dit jaar weer geslaagd! Allemaal blije mensen en wat was het warm zeg! Gelukkig was er een zwembad en kon er de nodige verkoeling worden gezocht. Ik stond met mijn kraam pal naast het zwembad en kon alleen maar jaloers kijken naar de zwemmende mensen die verkoeling zochten terwijl ik stond te puffen om de kraam op te zetten!

Ik had de hele middag nodig om de kraam op te zetten vanwege de hitte... Maar toen hij eenmaal stond kon ik er tot in de late avond van genieten! 

 

De hippiekuil was er dit jaar ook weer...

 

Zo kon er gezellig gerelaxed worden tussen het dansen door.

Dit jaar was er was er voor de tweede maal het slagwerk, wat een spektakel!

 

En als laatste was er weer Getback2 sixties musicde band die ieder jaar komt optreden omdat ze het zelf ook zo leuk vinden!

Dat was alweer het hippiefeest en nu naar de 2e kwartaal verloting van dit jaar van het enkelbandje door Atelier Hobbekol!

Die is dit keer gewonnen door mevr. Joke van W.

Joke, gefeliciteerd! Ik neem contact met je op welke kleur je graag toegestuurd wilt hebben.

Fijne werkweek verder namens Gerda van Atelier Hobbekol. 

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 26-06-2019

Deze week een niet zo uitgebreide nieuwsbrief want ik ben met de voorbereidingen van het hippiefeest van a.s. zaterdag bezig en daarom heb ik de afgelopen week niets nieuws gemaakt om te kunnen laten zien. Hieronder een foto van mijn knappe nichtje en lieve zwagertje waarvan de laatste de organisator van dit jaarlijks terugkerend feest is! We vertrekken naar het zuiden en het zijn daar warme en hartelijke mensen. Ik heb er echt zin in! 

Het is heel veel uitzoekwerk wat ik mee neem en wat ik thuis laat, alles moet nagecheckt worden of de prijsjes er niet afgevallen zijn, soort bij soort gerangschikt en uiteraard zo voordelig mogelijk ingepakt worden zodat het de minste ruimte in neemt en ook nog eens dat het onderweg niet kan beschadigen. Dan moeten alle attributen ook nog eens mee zoals de rekken voor de oorbellenarmbandenkettingen etc. tafels voor de kraam, de partytent, kleedjes, haken, etc. En dat allemaal in een atelier wat op zolder is........... u voelt hem vast al aankomen, ja het was inderdaad heet! Gisteren ruim 35 graden omdat ik de air cooler niet had aangezet (domme ik)! Dan maar rustig aan doen en zitten... maar met een kapot filter (in m'n hoofd) is dat wel 'heulllll' moeilijk! Hahahaha. Ik ben stiekem tussendoor nog even met iets blauws bezig geweest maar moest het stoppen omdat ik geen kraal meer vast kon houden van het zweet....

Hieronder heb ik toch nog een paar kettingen geplaatst die ik vorige week gemaakt had. Het zijn lange ibiza style kettingen die wel heel zomers zijn!

Ze staan op ééntje na nog niet in de webshop omdat ik doodgewoon de tijd er niet voor had en dus gaan ze mee naar het hippiefeest en wat er over is plaats ik volgende week. 

Dan was er nog een tweede reden dat ik het druk had. We hebben namelijk een caravan gekocht! Veel heen en weer gerij en geregel, maar uiteraard ook het nodige nacheck- en schoonmaakwerk! We zijn er heel blij mee omdat we een aparte slaapruimte erin hebben en er ook nog een toilet met wasgelegenheid in zit.

We nemen hem zaterdag voor de eerst keer mee naar het hippiefeest zodat we op "camping wijnstock" kunnen overnachten! Hoe gaaf is dit!!

Dan als laatste een mededeling over de tweede kwartaalverloting. De winnaar wordt in de volgende nieuwsbrief van volgende week woensdag bekendgemaakt. De prijs is dit keer een enkelbandje met zo'n vrolijk slippertje eraan en de winnaar kan een kleur naar keuze doorgeven!

En dan nu verder met de voorbereidingen en daarna op naar... de hippiesss! Fijne week!

✌️ 

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol  

______________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 20-06-2019

Het gaat de goede kant op met de zomer! Afgelopen week hebben we een paar heerlijke dagen gehad en het belooft voor volgende week nog mooier te worden. Ze hebben het zelfs al over een hittegolf! Ik zeg.... 'laat maar komen die zon'!

Afgelopen zondag zijn we naar de Ibiza markt in Zwolle geweest om inspiratie op te doen en het was ook dit jaar weer heel leuk om daar rond te lopen en de sfeer op te snuiven. Ik heb heel veel inspiratie opgedaan en er waren ook verschillende kraampjes met heel aparte hapjes en drankjes, heerlijk! Echt een aanrader zo'n markt! M'n portemonee was ook behoorlijk snel leeg, dus was het maar goed dat het op een gegeven moment begon te regenen en we weg moesten! Hahaha. Maar wat natuurlijk wel sneu was voor diegenen die er met hun kraam stonden. Uiteraard moest er zodra we thuis waren meteen een dromenvanger gemaakt worden in de stijl van deze markt, namelijk met regenboogkleuren en een vredesteken! De volgende dagen staan in het teken van er nog een paar meer maken, want over ruim een week is er weer de jaarlijkse hippiemarkt in Zeeland waar we ieder jaar met een kraam staan. En daar zijn deze dromenvangers uitermate geschikt voor!

Verder waren er plenty kettingen in Ibiza style. Hieronder een voorbeeld waar ik mijn eigen draai aan heb gegeven. Een suede veterketting met allemaal vrolijke bedels en kwastjes eraan. En zo leuk om te doen ook... je wordt er vanzelf helemaal vrolijk van!

Dan zag je er ook veel ringen van allerlei natuurlijke materialen. Reden voor mij om ook hiermee aan de slag te gaan en op mijn eigen manier ringen te ontwerpen die iets verstelbaar zijn. Dat moest een must worden en dat is dus gelukt!

Al zeg ik het zelf... ik ben heel erg tevreden met het eindresultaat!

En dan heb ik er in dezelfde stijl en techniek ook nog een armbandje bij gemaakt!

Voor zowel de ringen als het armbandje geldt dat ze iets verstelbaar zijn in de breedte, maar ook als je een ietsje minder brede pols hebt, dit aan kan trekken naar je eigen maat!

En als laatste zeg ik.... geniet allemaal van de mooie dagen die gaan komen en als het even kan, ga eens naar zo'n Ibiza of hippiemarkt! Er is voor ieder wel wat wils en je hebt bovendien een leuke dag die 'anders dan anders is'!

M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol. 

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 12-06-2019

Ik heb een drukke week achter de rug waarin ik weer nieuwe oorbellen enmobielhangertjes/wenshangertjes gemaakt heb, maar ook nog eens verschillende cadeautjes voor mensen heb gemaakt die deze binnenkort gaan ontvangen. Je hebt geluk als je iemand in de familie of kennissenkring hebt die een webshop heeft met sieraden en meer.... ;-) hahaha.

Het eerste cadeautje wat ik op Instagram had gezet was dit kleine mobielhangertje en wat een leuke reacties kwamen daarop! Zowel op de tijdlijn als via pb's. Ik heb intussen al veel meer modellen gemaakt, maar die staan nog niet in de webshop. Dat werd een beetje teveel van de goede voor 1 persoon om te doen, naast ook nog eens de webshop te moeten runnen.

  

 

De oorbellen zijn behoorlijk aangevuld zoals de onderstaande modellen met glascubes. Ze zijn in allerlei verschillende kleuren te koop voor de zomerse prijs van €7,95 per paar! Zit de kleur van uw keuze er niet bij? Even een mailtje naar: info@atelierhobbekol.nl of via de contactpagina en ik maak ze in de kleur die u wilt.

   

 

De wat meer gekleurde oorbellen zijn voor de mensen die meer voor de hippielook of Ibiza style vallen...

Vrolijk gekleurde modellen die allemaal aan een ornamentje hangen wat bewerkt is!

 

En dan als laatste een kort en vrolijk model die bij de 'gemixte kleuren kettingen' staat. 

Vrolijke acryl kraaltjes die aan een metalen hanger (ornament) zijn bevestigd en tussen de lange grote zilverfoil glaskralen verwerkt zitten. Eind van de maand is er weer het jaarlijkse hippiefeest in Zeeland waar we altijd met eenkraam staan en als hij dan nog niet verkocht is.... 'is hij denk ik van mij'!

 

Fijne week verder en een heel mooi weekend gewenst!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

Handgemaakte sieraden en meer...

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 04-06-20129

Er zijn afgelopen week weer nieuwe aanmeldingen voor de nieuwsbrief binnengerold. Hartelijk welkom alle lieve mensen die eens wat nieuwsbrieven van Atelier Hobbekol willen lezen. Ik schrijf in tegenstelling tot andere webshops wat meer persoonlijke nieuwsbrieven. Een beetje een blog eigenlijk. Over wat ik de afgelopen week heb beleefd (of niet) en ik laat de nieuwste artikelen die er door mij gemaakt zijn zien, die je meestal met een kortingscode wat goedkoper aan kunt schaffen. Het voordeel van een nieuwsbrief is dat je op tijd bericht krijgt van alle nieuwe items en zodoende zelfs via de mail iets kunt bestellen. Dit, als je bang bent voor een artikel wat snel uitverkocht is. Want per slot van rekening maak ik van ieder model maar één uniek exemplaar! Is een artikel echter verkocht voor je het kon bestellen? Geen nood... even een mail naar info@atelierhobbekol.nl en ik kijk of ik iets dergelijks heb of kan maken. Helemaal hetzelfde wordt het natuurlijk nooit vanwege de unieke ideeën die via mijn hoofd langs mijn vingers naar buiten rollen. Maar met wat veranderingen hier en daar is het toch vaak mogelijk om iets te creëren wat erop lijkt!

Afgelopen week ben ik met lange ibiza style kettingen bezig geweest. Niet die zoals je nu veel ziet (en ook in de webshop staan) met rocailles en een veertje onderaan, maar 'a la Hobbekol'! 

Wat was dat weer verslavend om te doen zeg! Hieronder een paar modellen uitgelicht!

  

Er komen vooral veel reacties op Instagram voor deze modellen voorbij en vooral de gele doet het goed! Deze modellen vallen net iets onder de buste en kunnen vanwege de lengte over het hoofd worden getrokken, zodat je niet met een slotje hoeft te worstelen. Alle nieuwe modellen staan al in de webshop, dus er kan geshopt worden dames! Haha. (Mannen mogen natúúrlijk ook)!

Dan wilde ik ook weer eens een ander model maken als de langere die 'in' zijn... en het is deze onderstaande ketting geworden!

Een kort model met allemaal grote kralen waarvan de oranje exemplaren met rood/oranje bloemetjes bewerkt zijn op een gele achtergrond en de groene zo met goudkleur bewerkt zijn, dat het een marmer effect heeft. Ook deze krijgt heel veel likes op Instagram...

En dan nu over op de actie van deze week. Dit keer geen kortingscode, maar een klein cadeautje bij je bestelling! Een leuk hangertje voor je mobiel met een leuk bedeltje of kraal eraan. En dat extra bij het kleine bijpassende cadeautje wat er normaal bij de bestelling in zit! Geef tijdens het bestellen de kleurkeuze door en eventueel ook de voorkeur voor en welk bedeltje of kraal. Dan kijk ik of ik die in mijn collectie heb zitten en maak er wat moois van! Deze actie duurt vanaf nu t/m zondag 9 juni!

Dan wens ik iedereen verder een fijne werkweek en hopelijk kan iedereen het a.s. weekend gaan genieten van het weer wat hopelijk net zo mooi is als vandaag! 

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol. 

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 29-05-2019

Het is eind mei en dan komt bij de meeste mensen het vakantiegeld binnen en dus ook bij mij! Ik wist van tevoren al waar ik het aan zou besteden. Wij willen graag weer een caravan kopen. Nu is dat vakantiegeld niet iets waar je heel snel rijk van wordt en dus zijn de mogelijkheden beperkt! Wij hebben nare ervaringen met particulier een caravan kopen en gingen dus afgelopen week na ons eerst georiënteerd te hebben op internet, op pad naar een handelaar. Nou... die caravan leek heel mooi, maar na grondige inspectie van 'de man des huizes' kwamen we er al snel achter dat ook kopen bij een handelaar niet veilig is! De caravan had een klapper tegen voorkant gehad waardoor één van de steunders was ontzet en er scheef onder zat, waardoor er een scheur aan de binnenkant zat waardoor je zo naar buiten keek. Dit alles werdt door ons ontdekt onder het bed aan de voorkant en de handelaar bleef maar herhalen 'dat hij dit nog niet gezien had'! Nou, we zoeken nu maar weer verder naar een goedkoop maar goed vakantiehutje om te trekken. Dit keer maar weer doorsparen en bij de duurdere maar vooral vertrouwde dealer kopen! Desnoods volgend jaar!

Tussen het zoeken door en ook nog eens een dag kwijt te zijn aan de libelle zomerweek (wat een straf, hihi) had ik ook nog even de tijd gevonden om wat Ibiza style armbandjes te maken.

  

  

Zomers zijn ze geworden, he? Ze staan in de webshop bij de gemixte kleuren armbanden.

En dan zie je deze ook steeds weer meer voorbij komen! Leuk gekleurde mobielkoordjes waar je van alles aan kunt hangen om je mobiel op te pimpen! Ze zijn er een poosje uit geweest, maar nu zijn er weer steeds meer mobiele telefoons op de markt die er het het gaatje weer voor hebben. 

 

En ze kosten ook nog eens niets! Je hebt er al 5 stuks voor 75 cent! Ik gebruik ze veel om beschermengeltjes aan te maken. Maar dat kan ook een kraal of een bedeltje zijn of allebei. Wat dacht je van een klein cadeautje om in een leuke kaart te stoppen, als bedankje of iets liefs te zeggen, het kan allemaal. Kortom... ze zijn heel veelzijdig! Je kunt ze hierin de webshop vinden.

~

Weet u het nog? Drie nieuwsbrieven geleden had ik dit verzoekje geplaatst. Het GRATIS enkelbandje is er nog niet uit!

Dan is het morgen Hemelvaartsdag. De weersvoorspellingen zijn aan de matige kant voor de mensen die er een dagje uit willen of gewoon lekker in de tuin willen zitten. Bij ons in Ens springen we er meestal goed uit en gaan de meeste buien aan ons voorbij. Hopelijk bij de meeste van u ook! Ik weet in ieder geval wat ik morgen ga doen....'kettingen maken'! 

Voor diegenen die van hun vakantiegeld ook iets voor zichzelf willen aanschaffen of een ander heel blij willen maken, heb ik meer dan genoeg keuze!   En als u er nou de kortingscode: vakantiegeld voor gebruikt, krijgt u er ook nog eens 10% korting over! Lekker shoppen toch? Fijne dagen!

(De korting geldt t/m zondag 2 juni en is uitgezonderd afgeprijsde artikelen).

 

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol. 

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 22-05-2019

'Laat de workshops maar weer beginnen' dacht ik de afgelopen dagen. Ik kon al een hele poos niets meer kwijt in het atelier van Atelier Hobbekol. Daarom is er afgelopen week een kast geplaatst. Wat een ruimte, héérlijk! En nu kunnen de mensen weer ruim zitten in plaats dat ik iedere keer weer moet passen en meten om iedereen een goed plekje te kunnen geven zonder dat er ergens tegenaan gestoten wordt. Alles heeft nu weer een gesorteerd en vast plekje. Duss... 'laat de workshops maar weer beginnen'!

Hierdoor heb ik de afgelopen week niets nieuws gemaakt als alleen maar oorbellenTrendy modellen die snel in elkaar gezet zijn en waardoor de prijs dus ook leuk blijft! Ze gaan in de webshop €3,95 p.p. kosten.

 

En terwijl ik deze aan het fotograferen was zag onze Levi zijn kans schoon en rende met een formulier in zijn bek langs wat hij van de eettafel gepikt had. En u kent het wel bij een jonge hond, he? Zodra ik in de buurt kwam rende hij iedere keer met zijn buit weg, totdat hij het helemaal had weggeslikt! De onschuld druipt er vanaf!

Who me?  ? 

En ja hoor, de ibiza/boho style sieraden kunnen weer uit de kast. De eerste aankondiging van een ibiza markt in Zwolle heb ik alweer binnen en dan kun je deze modellen kopen en uiteraard dragen. Ze staan ook in de webshop!

En het aftellen van de laatste schoolweken is voor heel veel kinderen weer begonnen! Daarom verkoop ik ook 'juffen'-bedankjes'! Leuke gekleurde zakjes met een nog leuker cadeautje er in! Het is een hanger wat juf aan haar sleutelbos/tasje/mobiel etc. kan hangen en wat geen andere juf heeft en dus een origineel cadeautje is. Ieder jaar weer een succes! Geeft u tijdens het bestellen even door welke kleur zakje uw kind wil en dan zorg ik dat er een leuke verrassings hanger als afscheids cadeautje voor de juf in zit.

 

En als laatste nog even een aanvulling op de nieuwsbrief van vorige week over het songfestivalNederland is door!!! En dat dankzij Duncan 'die het toch maar even geflikt heeft'! Ik vindt het een megaprestatie en ik gun hem toch zo deze zege en wat nog belangrijker is een mooie carriëre hierna! Go Duncan!

Fijn weekend! M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol. 

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 16-05-2019.

Vanaf deze week is het gastenboek weer in gebruik!! Ik had van de webmaster maanden terug een melding gekregen dat dit een ouderwetse vorm van beoordelingen geven was en ze ermee zouden gaan stoppen. Wat baalde ik hiervan! Hierop stonden al behoorlijk wat reviews en nu moest ik helemaal opnieuw beginnen met een andere partij, namelijk webwinkelkeur. Omdat deze de oude berichten van mijnwebwinkel niet over kon zetten stond de teller van de beoordelingen weer op nul. Maar sinds gisteren is hij weer te gebruiken, mede omdat er wat langs elkaar gegaan was bij mijnwebwinkel die 'ergens onderweg' besloten hadden om dit toch maar aan te houden en ze voor het gemak mij maar even niet hiervan op de hoogte hadden gesteld. Afijn, u kunt vanaf nu dus weer zoals vanouds rechtsonderaan in de webshop uw berichten plaatsen in het gastenboek. Maar geeft u er de voorkeur aan om dit via webwinkelkeur te doen dan is dit uiteraard ook goed! 

En dan heb ik ook weer voor het goede dierendoel (namelijk SpeldinHooiberg) een mozaiëkwerk af, waarvan de gehele opbrengst naar dieren gaat. Het is deze keer een Konikpaard geworden! Nu zijn er van alledrie de soorten grote grazers die in de Oostvaardersplassen lopen eentje als mozaiëkwerk te koop en voor een wel heel speciale prijs! Voor slechts 20 euro per stuk (excl. verzending) zijn deze te koop. Een uniek werk waarvan van ieder model maar één gemaakt is! Als u nu eens zelf een afbeelding in mozaiëk wilt vastleggen voor de toekomst dan kunt u natuurlijk contact met mij opnemen!

Hieronder ziet u ze alledrie! Respectievelijk: konikpaard, hertje en heckrund.

Dit is toch zo leuk om te doen en het is één van mijn grote passies!

Dan ben ik ook weer bezig geweest met dromenvangers. Ik had wol ingeslagen met allemaal regenboogkleuren en werd daar zo vrolijk van dat ik er direct maar twee gemaakt heb. De eerste links hangt op het atelier en de rechtse heb ik buiten gefotografeerd. Dit om u het verschil in kleur te laten zien. Door het gebruik van de kwastjes zijn de fellere kleuren wat naar de achtergrond gedrukt en is het meer een pastelkleurige dromenvanger geworden.

       

De tweede is een kleiner model maat S. Hierbij is dezelfde wol gebruikt, maar mede door andere materialen erbij te gebruiken komen de regenboogtinten veel feller naar voren! Hij is kleiner als zijn 'grote broertje' maar valt door de kleuren veel meer op!

En dan het songfestival!

Wat was de kwaliteit van dinsdag om te huilen, he? Maar als je iedereen mag geloven is donderdag de tweede halve finale waaraan Duncan voor Nederland mee gaat doen veelbelovend. De artiesten schijnen beter te zijn en natuurlijk gaan we hopen dat Duncan door gaat. Maar zoals eerder in de geschiedenis van het Songfestival weet je het maar nooit en kan het altijd weer heel anders uitpakken als de bookmakers zeggen! Voor diegenen die Duncan niet kennen hieronder een afbeelding met een link van een klein stukje van de inzending van Nederland. U hoeft alleen maar op de afbeelding te klikken en dan gaat het filmpje starten! Ik wens hem in ieder geval veel succes en hopelijk blijft hij zo genieten als hij nu doet!

Iedereen heel veel plezier a.s. zaterdag bij de grote finale van het Songfestival!

M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol. 

____________________________________________________________________________________________________________________________________

VERZOEKJE! 11-05-2019.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 08-05-2019.

En weer is er een week voorbij van kil weer en te weinig regen! Bij ons in de tuin is het ook al goed te zien dat er een droge zomer en winter aan vooraf gegaan is omdat de ranonkel (u weet wel, met die gele ronde bloemetjes als een bolletje) vanaf het midden tot aan de top kaal is gebleven terwijl de onderkant wel gewoon is uitgelopen. En de jubelstemming dat we nog nooit zulke lekkere druiven hebben gehad als vorig jaar is overgeslagen in  'jammer... de druif loopt maar mondjesmaat uit'! Terwijl de seringenboom welgeteld dit jaar maar 3 bloemen heeft! Hopelijk laat het mooie weer niet te lang meer op zich wachten zodat de natuur alsnog een inhaalslag kan gaan maken.

Verder heb ik niet zo heel veel nieuwe items gemaakt de afgelopen week, omdat ik het druk had met bestellingen, ik de webshop alweer moet bijwerken (ja ja...dat gaat ook constant door) en dat nog lang niet klaar is. Maar ook omdat ik verkouden ben en me grieperig voel. Dan komt er normaliter niet veel uit je handen. De allerlaatste kettingen daar moeten nog foto's voor in de webshop van gemaakt worden, maar ik heb ze toch even snel voor u buiten gefotografeerd zodat ik ze alvast in deze nieuwsbrief kan laten zien. Met moederdag voor de deur kun je nog net iets nieuws scoren voor moeder (of jezelf)!

Als eerste twee voornamelijk blauwe varianten. Het linkermodel is een ketting van glaskralen in de vorm van bloemen en een grote vilten bloem als ornament. Deze ketting is in de nek afgewerkt met eveneens glaskraaltjes van ongeveer 5 mm. Ik heb hem geprobeerd, maar hij staat werkelijk prachtig om je hals!

Het rechter model ketting is met dezelfde glaskraaltjes als 'haar buurvrouw' afgewerkt in de nek. Daaronder zitten bonekralen, metallook kralen en tussenkralen. Verder zitten er nog crinkle glaskralen en een groot zelfgemaakt ornament aan van wire draad die afgewerkt is met een ingekleurde schelphanger.

De volgende ketting is een exclusief keramiek exemplaar. In de ringen zitten facet geslepen glaskralen verwerkt en tussen deze ringen zitten facet geslepen glasrondellen. In de nek is hij afgewerkt met kleine ronde glaskraaltjes. Als blikvanger is er een grote Indische chamballakraal tussen verwerkt!

Dan had ik toch nog de afgelopen week inspiratie voor een dromenvanger. Het is een rainbow dreamcather geworden waar je helemaal vrolijk van wordt!

Laat die zomer dan ook maar komen!!!!! 

En wilt u nog wel een kortingscode? Voor diegenen die dit wel willen  luidt de code deze week: moederdag en geeft recht op 10% korting op alles (uitgezonderd afgeprijsde artikelen). Deze korting is geldig t/m zondagavond 12 mei. Niet vergeten de kortingscode tijdens het bestellen in te vullen omdat dit naderhand niet meer kan!

GRATIS moederdag hangertje erbij! 

Als u iets koopt wat voor een moeder bestemd is, dan kunt u dit aangeven tijdens het bestellen. Dan doe ik daar extra (bovenop het gebruikelijke kleinigheidje) een leuk mobielhangertje bij wat moeders ook leuk aan haar tasje kan hangen! Leuk gratis extraatje toch?

Fijne Moederdag! M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol. 

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 03-05-2019

Op het moment dat ik deze nieuwsbrief zit te schrijven regent het af en toe, maar komt het zonnetje toch iedere keer eventjes tussen de wolken tevoorschijn. Op dat moment besef ik dat we ondanks het mooie weer wat we al hebben gehad en waar we direct aan gewend waren, het nu niet meer zolang kan gaan duren voordat we helemaal de lente in gaan!

Ik had in ieder geval afgelopen week de zon in m'n hoofd zodat er weer zonnige sieraden uit m'n handen kwamen. Dat is hieronder te zien op de foto. Een armband in groen/turquoise en paars, wat alleen maar uit natuurlijke materialen bestaat! En let ook eens op de adelaar/eagle die ook weer terugkomt in de bijpassende ketting. Ze zijn beiden apart te koop in de webshop, maar u kunt ze natuurlijk ook gewoon als set bestellen als u dit liever wilt. Bij zowel de armband als de ketting staat er tijdens het bestellen de andere variant onderaan het winkelmandje en kunt u deze heel gemakkelijk meebestellen, mits u dit natuurlijk wilt!

Dan heb ik nogmaals in de groen/turquoise serie een armband gemaakt die aansluit op de vorige armband met dezelfde hartkralen, maar die direct verkocht was. Eveneens een geregen armband met howliet en bruin agaat kralen afgewerkt met glaskralen en groen/turquoise en goudkleurige tussenzetsels in dezelfde kleur!

 En last but not least de enkelbandjes! Ik heb dit keer een paar dezelfde gemaakt, met dit verschil dat de olifantjes in 4 verschillende kleurschakeringen te verkrijgen zijn. Ik vindt ze zelf zo leuk dat er eentje bij 'dit persoontje' blijft! 

En dan dit...

Ik schrijf graag! Waar iedere webwinkel eigenaar(es) iedere week tegenop ziet om een nieuwsbrief in elkaar te zetten, is voor mij altijd weer een feestje. Er is altijd wel iets te bedenken om over te schrijven. Zo kwam ik op LinkedIn een groep tegen, voor vrouwen met een eigen business. Ik vond het wel leuk om daar een kleine column aan te wijden met de situatie zoals ik dat ervaar met mijn business. Wie het lezen wil kan hieronder de printscreen lezen of naar LinkedIn of Blogger gaan en kan eens kijken in mijn gedachtenwereld. 

.............................................................................................................................................................................

  ...........................................................................................................................................................................

En dan wens ik iedereen een fijn weekend toe met als het even kan toch nog een beetje mooi weer! 

M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol.

 

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 26-04-2019

Wat een weekje met mooi weer hebben we achter de rug, he? Daar wen je snel aan! Ik heb dan ook de gelegenheid waargenomen om me met de foto's bezig te houden. Helemaal geen straf om in het zonnetje bezig te zijn met mijn sieraden! 

Als eerste had ik inspiratie om deze twee armbanden te maken en die moesten dus ook op de foto!

   

Ik ben helemaal tevreden met het resultaat! 

Dan zijn er ook nieuw gemaakte kettingen die onder de Ibiza style vallen en die in de rubriek 'gele kettingen' geplaatst zullen gaan worden.

   

Beiden hangen aan een kwalitatief goed en sterk suede koord!

En dan zijn er ook nog de oorbellen, waarvan ik hieronder enkele modellen heb uitgelicht.

Gewoon even de webshop in de gaten houden, want alle modellen worden de komende dagen geplaatst!

En dan is het dit weekend alweer Koningsdag!

Van deze grote kroon bedel van 54x54mm is maar één exemplaar te koop! Voor de hobbyisten onder ons en die fan zijn van het koningshuis is dit een uitgelezen kans om op iedere dag wat hiermee te maken heeft, iets te dragen wat zelfgemaakt is!

Voor dit weekend hele fijne en leuke dagen en tot volgende week!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol 

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 17-04-2019

Het lijkt er nu echt van te komen... het voorjaar is er en dan is het ook tijd om eindelijk de zomerkleding- en sieraden uit de kast te halen! Voor mij betekend dit dat ik de sieraden die in de webshop staan en die in de winter gedragen kunnen worden, hééél diep de kast in stop! 

Nu is het weer de tijd om enkelbandjes te dragen! De oude modellen die vorig jaar gemaakt waren en die u hieronder kunt zien, daarvan zijn er wat andere modellen bijgekomen. Ze staan nog niet allemaal in de webshop, maar ik wil de komende dagen toch wel wat meer gaan plaatsen.

 

Let wel... ze worden nog wel gemaakt en zijn op verzoek naar kleurkeuze door mij te ontwerpen, maar iets verfrissends moet er toch wel zijn en dat zijn o.a. de modellen hieronder met de fimo slippertjes.

  

  

Vrolijke boel, he?

Deze laatste zijn direct voor een zomers prijsje in de webshop te koop van €9,95 voor €7,95 per stuk!

En dan staan de haarbandjes ook weer online!

Vrolijk gevlochten bandjes in verschillende lengtes en kleuren die d.m.v. een haarelastiek in het haar bevestig kunnen worden.

Dan wens ik nu iedereen vast mooie dagen en geniet van het mooie weer! 

M.v.g. Gerda Beintema van Sieraden Atelier Hobbekol

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 11-04-2019

Hallo allemaal,

Een dagje later als u van mij gewend bent deze nieuwsbrief omdat het afgelopen week behoorlijk druk was met bestellingen en opdrachten. Dan kwam er ook nog eens bij dat we alles bij elkaar moesten zoeken voor de jaarlijkse 'hobby van iedereen' namelijk de belasting aangifte. (Not)! 

Dan heb ik achter de schermen ook nog eens oorbellen voor de lente/zomer gemaakt waar je helemaal vrolijk van wordt. Uiteraard moesten deze ook in de webshop geplaatst worden en dat heb ik dus allemaal klaar zodat u ze hierallemaal kunt bekijken.  Hieronder een voorproefje...

Ze passen helemaal bij het weer wat eraan zit te komen als je de weermannen en vrouwen mag geloven.

Als laatste wil ik toch even apart een kort paar oorbellen aan u laten zien omdat ik ze zo 'uberskattig' vind!

Lief zijn ze, he? Ik moést dit gewoon apart laten zien omdat het effect anders zo wegvalt tussen de andere oorbelletjes. En ze staan ook al in de webshop!

Als laatste heb ik afgelopen week 50 hangertjes verstuurd die als bedankje weggegeven werden. Dit was het resultaat! Erg leuk om te doen en altijd weer een dankbare klant die het niet ziet zitten om deze aantallen zelf te moeten maken. Deze worden meestal besteld als bedankje voor de bruiloftsgasten, maar u kunt ze natuurlijk voor iedere gelegenheid aan uw vrienden, kennissen, gasten of zakenrelaties meegeven. Succes verzekerd voor een klein prijsje! 

En dan is het nu nog even doorbikkelen, voordat u na het weekend van de lente die eraan zit te komen, kunt gaan genieten! Neem het er nog even van om rond te neuzen in de webshop, want als het zonnetje er is gaat u natuurlijk liever de tuin in om van de natuur genieten...

Een heel fijn weekend! M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol. 

© 2010 - 2019 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat u bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om uw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in uw winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kunt u geen producten bestellen of in uw winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.