Menu

Hier kun je de meest recente nieuwsbrieven teruglezen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nieuwsbrief 14-11-2019

Je ziet het waarschijnlijk al... Sieraden Atelier Hobbekol heeft een nieuw logo!

De vorige was op een bestaande en bewerkte afbeelding gemaakt en ik liep zo het risico op een boete. Nou... 'Gerda wilde natuurlijk weer alles zelf blijven doen' en daarom ben ik achter de p.c. gekropen om dit keer bij een site met rechtenvrije afbeeldingen mijn keuze te maken. Het viel niet mee want in de categorie sieraden zijn haast geen afbeeldingen meer te vinden. (Dan moet je ze kopen). Ik had het op een gegeven moment dan ook zowat opgegeven om naar kettingen, oorbellen,  armbanden, kralen en meer wat met een sieraden atelier te maken heeft, te zoeken. Na twee dagen (!) viel mijn oog ineens op dit model. Tadaa... dat zijn mijn kleuren!! Geen sieraden, maar net zo leuk en je kan er alle kanten mee uit. Omdat hij in het midden ook bewerkt was en dus te druk, heb ik weer een deel van mijn visitekaartje erin verwerkt. Zo heb ik toch een logo wat naar mijn zin is en ben nog steeds herkenbaar! Het meeste heb ik gedaan, maar nu komen de aanpassingen in de webshop nog er achteraan namelijk: kleuren van teksten, logo's boven facturen, nieuwsbriefheader, doordeel-logo aanpassen etc. Het zal nog wel tot volgende week duren voordat ik dit af heb maar het begin is er. 

Dan had ik afgelopen week de cabochons verder bijgevuld in de webshop.

  

Deze zijn voor de bangles die ook in de webshop te koop zijn en het voorbeeld zie je hieronder.

 

En dan is er deze bloemenketting die ik gemaakt heb.

Mooie kermieke kralen met schattige lichtgewicht acryl bloemkralen om het geheel niet te zwaar om de nek te laten hangen. In het midden van de bloemen heb ik gele glasbicones geregen om die kleur die in de ketting zit, wat naar voren te halen. Aan de achterzijde is de ketting afgewerkt met lila/paars suede veters.

En wat dacht je van onderstaande oorbellen?

   

Echte feestmodellen die ik volgende week ook nog in de kleuren rood en diepblauw ga maken. Leuke tip als Sinterklaas of kerstcadeautje!

*

En dan zijn er nog heel veel nieuwe items in de rubriek 'SpeldinHooiberg' geplaatst. Hiervan is de opbrengst na aftrek van de kosten voor de voerploegen in de Oostvaardersplassen. Als je een betaalbaar sint of kerstcadeautje zoekt dan is dit de kans om te scoren en je steunt er ook nog eens een goed dierendoel mee!

De kortingscode van deze week is verstuurd naar alle vaste nieuwsbrieflezers en is goed voor 10% korting op al je aankopen (uitgezonderd afgepijsde artikelen) en is te gebruiken t/m zondag 17 november.

Dan is het voor mij nu weer tijd voor het verder bijwerken van de webshop en wens je dan ook een fijne voortzetting van de week toe!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 06-11-2019

Afgelopen week ben ik op zoek geweest naar nieuw materiaal en ben gedeeltelijk geslaagd. Zo vlak voor de feestdagen worden wat materialen die in de webshop staan vervangen. Het stond er al zo lang in dat ik het zelf saai vond worden en dus ben ik vandaag begonnen met het fotograferen van alle kralencabochons en andere materialen die geplaatst moeten worden. Het duurt een poosje voordat alles gefotografeerd, gemeten, beschreven en geplaatst is. Maar ik wil voor jou alvast een klein tipje van de sluier oplichten wat je ongeveer kunt verwachten.

Als eerste wat nieuwe materialen. Hieronder zie je enkele voorbeelden waarvan je o.a. bangles en oorbellen kunt maken. Bangles zijn hippe armbanden met een mooie steen (die binnenkort ook in de webshop komen) die je zo om je pols schuift. Dan heb ik ook een paar filigraan ringen die in de verkoop komen. Een schattig en lichtgewicht ringetje waar je een cabochon in kunt plakken en 'é voila' je hebt je eigengemaakte en speciale ring. De transparante cabochons die je linksonderaan ziet zijn nou niet bepaald geschikt voor een ring om de doodgewone reden dat ze mega groot zijn. Haha. Deze kunnen weer mooi in een aparte ketting verwerkt worden en wie er het materiaal voor bezit kan er ook een gaatje in boren zodat je een mooie en giga grote hanger hebt.  (Mooi aan een zwart suede veter). Deze zullen geplaatst worden in de rubriek 'materialen'.

Dan is hieronder nog een grote cabochon te zien die op een groot ornament geplakt kan worden en dan heb je zeker iets aparts. Daaronder een hanger van 'mixed media' die leuk staat aan een eenvoudig kettinkje, maar die je ook samen met wat kwastjes en/of bedeltjes aan een koordje of veter kunt hangen.

 

 

En last but not least... grote cabochons waar een splitpen achter zit en die je behalve voor sieraden ook bij mixed media projecten kunt gebruiken. Ze zijn alleen al prachtig om naar te kijken en als je een grote setting voor een broche kunt bemachtigen is dit daarvoor de uitgelezen kraal/cabochon om erop te plakken. 

Vooral voor de cabochons geldt... er zijn maar een beperkt aantal van en OP=OP! Het eerste gedeelte kralen en materialen probeer ik aan het einde van de week in de webshop te hebben geplaatst. 

En dan is het alweer tijd voor de kortingscode die naar de vaste nieuwsbrieflezers gestuurd is. Deze is geldig t/m zondag 10-11-2019 en geeft recht op 10% korting op al je aankopen. Vul deze in tijdens het bestellen en dan wordt de korting vanzelf verrekend. Mochten er zich problemen voordoen, schroom dan niet om contact met me op te nemen. Fijne week!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol   

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 30-10-2019

Er is een drukke week voor mij voorbij gegaan. Er zijn allemaal nieuwe armbandjes en andere items in de rubriek SpeldinHooiberg geplaatst. Dit moest hoognodig opnieuw bevoorraad worden voor aankomend seizoen. En even een reminder... van alle items uit deze rubriek gaat de volledige opbrengst na aftrek van de materiaalkosten naar dit goede doel, namelijk de dieren van de Oostvaardersplassen!

Bovenstaande schuifarmbandjes zijn verstelbaar en dus voor verschillende maten polsen te dragen. Leuk om alvast als kerstcadeautje in de kast te leggen. Ze zijn namelijk wel voor het zeer leuke prijsje van slechts €4,95 per stuk (excl. verz.) te koop. Er zijn er al wat verkocht dus dat gaat lekker voor dit goede doel! Als je een andere kleur wilt en ziet deze er niet bij liggen dan kun je contact met me opnemen via de contactpagina of naar info@atelierhobbekol.nl mailen en ik kijk of ik het goede kleur koord heb en maak hem voor je. 'Is zo gepiept'!  

Dan heb ik ook nog wat nieuwe sieraden gemaakt die 'gewoon' in de webshop staan. De armband met de hoefijzertjes, kun je vinden in de rubriek SpeldinHooiberg en de andere armband staat in de rubriek groene armbanden. De meeste afbeeldingen en blauwe teksten zijn gelinkt dus is het een kwestie van aanklikken en dan zit je op de goede plek in de shop!

Bijvoorbeeld, het bovenstaande armbandje met hoefijzertjes wat voor de konickpaardjes in de OVP staat, daar heb ik oorbellen bij gemaakt als setje. Het is het paar hier linksonder. Ook leuk als cadeautje weg te geven.

 

En verrassing... hahaha. Hieronder nog meer armbandjes.

Op het wikkelarmbandje rechtsonder na zijn deze 'gewoon' te koop in de webshop. Hiervan gaat van ieder verkocht item ook nog eens 1 euro naar het goede doel! Je kunt ze vinden door naar de kleur armbanden van je keuze te gaan.

Fijne week!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol. 

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 23-10-2019

Net op tijd kwam vandaag de zon door voor de foto's die ik moest maken voor de nieuw gemaakte sieraden. En wat een lekker weer direct, he? Lijkt wel weer een beetje zomer, maar dat kan morgen alweer anders zijn...

Als eerste nieuwe korte kettingen die samen met andere kettinkjes gedragen kunnen worden. Je ziet steeds meer 2 of 3 kettinkjes in één keer om de hals... ook leuk als je van afwisseling houdt. Zo lijkt het telkens of je andere sieraden om hebt. ;-) Ik heb ze gemaakt van kraaltjes in verschillende kleuren, vormen en materialen. Ik heb tot nu toe 2 varianten waarvan de ene ketting een bruine hanger en de andere ketting een rode hanger heeft. Misschien past één van deze twee wel bij een ketting die je al in de la hebt liggen... ;-)

Dan gaan we naar de armbanden en dat zijn twee modellen van keramieke kralen geworden.

Als eerste een bruin/groene variant, waar de herfst vanaf spat!

De tweede is een model wat ik eerder gemaakt had, maar nu ietsje anders. Dit keer zit er half edelsteen in verwerkt. Let ook eens op dat schattige uiltje... gewoon een mooi exemplaar om te bezitten of cadeau te geven.

Ik heb nog veel meer ideeën in m'n hoofd 'rondzwerven', maar dat moet nog even wachten omdat ik een leuke opdracht via m'n zus heb gekregen. Ik moet namelijk twee dromenvangers maken in de kleuren van de kleding die ze bij de band 'Steam Drums' dragen. Een hartstikke gezellige band die alleen maar trommels heeft en waar de lol bij iedereen vanaf spat!

Dit is de jurk

En dit is tot nu toe de eerste dromenvanger... 

Een hele uitdaging maar erg leuk om te doen!

En dan is het alweer tijd voor weer eens een kortingcode. Die is deze week wederom naar de vaste nieuwsbrieflezers toegestuurd en is goed voor 10% korting op al je aankopen en duurt t/m zondag 27 oktober. Niet vergeten, want het is zonde als je de korting misloopt!

Fijne voortzetting van de week!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol 

 

N.B.(Alle foto's zijn dit keer een beetje wazig, maar alle artikelen zijn intussen al in de webshop geplaatst en daar zijn betere foto's te zien).

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 16-10-2019

Gisteren heeft de beheeromgeving van de webshop te maken gehad met een storing. Deze melding kregen wij aan het eind van de middag van onze host 'Mijnwebwinkel'. Er is tussen 14.15 en 15.45 een netwerkstoring geweest en in deze tijd is de webshop niet bereikbaar geweest. Als je gisteren geprobeerd hebt een bestelling te plaatsen of een vraag wilde stellen via het contactformulier, dan kun je dit nu alsnog doen want de storing is weer over en alles werkt weer normaal zoals het zou moeten. Mijn excuses voor het ongemak.

Dan zijn er weer wat nieuwe nieuwsbrieflezers bijgekomen en die heet ik dan ook van harte welkom en hoop dat ze de nieuwsbrief als gezellig ervaren.

 Ik heb deze week geen nieuwe items gemaakt en daarom nog wat modellen die vorige week geplaatst zijn of al eerder. Als eerste deze uit de rubriek zilverkleurige- of zilverlook armbanden.

 

De eerste foto is een fijn model van metalen kralen en de tweede foto is een wat grover model wat uiteraard zwaarder is!

Dan de volgende modellen en die zijn uit de serie zwarte armbanden.

 

Deze zijn tijdloos vanwege het zwarte karakter en het tweede stoere model is door zowel heren als dames te dragen.

En dan is er toch iets nieuws gerda. Ik ben begonnen met workshops aan te bieden waar je je voor in kunt schrijven. Ze worden op facebook aangeboden als evenement en daarin kun je aangeven of je mee wilt doen of dat je alleen interesse hebt en eventueel op het laatste moment de gok nog wilt wagen op een vrij plekje. De plaatsen zijn beperkt, maar bij genoeg animo kan er uiteraard een volgende datum geprikt worden waar je aan mee kunt doen. 'Niets moet, alles mag'...

Deze workshop is van 14.00 tot 16.00 uur, kost 25 euro en is inclusief materiaal en koffie of thee met wat lekkers of fris met zoutjes. De workshop is van 14.00 tot 16.00 uur. Tot nu toe zijn er nog 6 plaatsen vrij waarvan 2 onder voorbehoud. Je kunt reserveren via bovenstaand e-mailadres of telefoonnummer, maar ook via de contactpagina is dit uiteraard mogelijk.

Fijne werkweek verder!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 08-10-2019

Dit keer weer een nieuwsbrief met veel nieuw gemaakte sieraden. De herfst is nu echt begonnen (alhoewel de weersvoorspellingen hoge temperaturen aan geven) en daar horen natuurlijk nieuwe modellen en kleuren bij!

Als eerste had ik een poosje terug hartstikke leuk imitatieleer in denim stijl op de kop getikt 'a la levi's blauw'! Ik zag hier al direct armbanden in en heb het dan ook besteld om meerdere armbanden van te maken. Het zijn leuke 2 delige sets geworden die bij iedere kledingstijl passen.

Bij beide modellen zijn tevens keramieke kraaltjes in combinatie met metalen kralen en leerschuivers gebruikt. Binnenkort volgen er meer modellen in andere breedtes!

Dan heb ik ook nog enkele armbanden in andere kleuren imitatieleer gemaakt en waarbij het rechtse model van Aztec koord is.

Natuurlijk kunnen ook de wat klassiekere modellen niet ontbreken.

Sierlijke modellen, waarvan de glasparelarmbanden in verschillende kleuren en maten (nu nog op aanvraag) te koop zijn. Binnenkort zijn ze apart in kleur en maat te bestellen in de webshop.

...Dan zijn er ook weer verschillende armbanden in zilverkleur geplaatst. Hieronder slechts 2 van de modellen die in de webshop te koop zijn.

En als laatste zijn er ook weer nieuwe schuifringen geplaatst.

Alle drie de modellen zijn van leer en doordat ze verschuifbaar zijn passen ze aan verschillende maten vingers.

En dan is het alweer tijd voor het presentje. Iedereen krijgt deze week bij een bestelling een bijpassend telefoonhangertje GRATIS! Daar hoef je geen code voor in te vullen want ik doe hem bij je bestelling in.

Tot volgende week en geniet van de haast zomerse temperaturen die komen gaan!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.   

_____________________________________________________________________________________________________Nieuwsbrief 023-10-2019

Wij staan ieder jaar met de kraam op de open dag van Atelier Grenier in Maarheeze en dus ook afgelopen zondag. Wat stormde het zeg! We moesten allemaal stormbanden aan de kraam vastzetten zodat deze niet omwaaide. Gelukkig heeft ook dit keer de kraam weer goede dienst bewezen en bleek hij wederom wind en waterdicht.

Terwijl de buurtjes van de kramen naast ons midden in de wind stonden en het koud vonden, hadden wij sommige momenten dat onze winterjassen toch wel even uit konden omdat we het warm kregen.

We hadden dit keer weer een 'open inloopkraam' gemaakt zodat bij eventuele regen de mensen heerlijk droog konden staan (en ik vindt het zelf ook wat meer persoonlijker). Dat is dus gelukt en iedereen liep deze dag gezellig in en uit.

Er waren ook verschillende optredens, waaronder deze band.

Steam Drums

Wat een warme mensen wonen daar in het zuiden van het land. We gaan er dan ook ieder jaar weer met heel veel plezier heen. En als afsluiting kregen we ook dit jaar weer van Helma en Erik een overheerlijk diner aangeboden om daarna met vrienden gezellig na te tafelen.  

En nu is het weer pas op de plaats en opruimen geblazen van alle sieradendromenvangers en meer, wat we mee hadden genomen. Dat is de andere zijde van het verhaal. Haha.

De dromenvangers hangen klaar om in de kast te gaan.

Ik begon deze nieuwsbrief met het zonnetje en intussen regent het weer behoorlijk. De herfst is nu echt begonnen en de kortingscode van deze week is intussen verstuurd naar alle vaste nieuwsbrieflezers. Deze is goed voor 10% korting op alles en duurt t/m zondag 6 oktober.  Je kunt de code invullen in het daarvoor bestemde vakje tijdens het bestellen!

Tot volgende week!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol_____________________________________________________________________________________________________Nieuwsbrief 25-09-2019

Het workshop seizoen is alweer begonnen en daar moet ik me dus nu op concentreren en als het even kan, bekend maken. Afgelopen week kreeg ik dan ook een telefoontje van de uitgeverij of ik weer wilde adverteren, nou...graag dus! Het is veel werk om een beetje duidelijke advertentie in de maten die ze willen hebben te maken en dan ook nog in een bestand waar ik geen kaas van heb gegeten omdat ik die nooit gebruik. Afijn... na een middag en avond had ik hem voor elkaar en werd hij uiteindelijk toch geaccepteerd. Hieronder het resultaat en je zult begrijpen dat bij het zien van de drukte op deze pagina het van belang is om een zo duidelijk maar rustig mogelijk beeld te schetsen en wat toch ook in één oogopslag informatief is. Gelukkig wordt hij uitgegeven als blad en op internet. Dus hopelijk valt hij in het blad aanstaande week wat groter uit.

 

(Misschien toch maar eens in de toekomst overgaan op een groter formaat)? 

Dan heb ik ook de foto's binnen van het mozaiëkwerk van het houtenvloerenbedrijf waar ik het visitekaartje in het groot voor heb gemaakt. Ik had al wel foto's van het werk zelf, maar nog niet zoals hij in de zaak stond. Tadaaa... hier staat hij dan! (ben best wel een beetje trots hoor)! ;-)

Hij staat vanaf nu in de rubrieken 'mozaiëk' en 'foto's van de kraam op locatie's. Deze laatste is te vinden helemaal onderin de webshop en daar kun je ook weer wat nieuwe foto's vinden zoals deze... 

 

En dan nu het moment waar waarschijnlijk weer iedereen op gewacht heeft, namelijk de kwartaalverloting van het GRATIS presentje. Het cadeautje wat dit keer verloot wordt is deze bangle armband en het is het rechtse model die met het vogeltje geworden.

  

Dit keer is de geluksvogel Olga v.d.B.

Olga van harte gefeliciteerd met je prijs en hopelijk heb je er veel plezier van. Ik zorg dat hij snel naar je toekomt en voor wie er dit keer niet bij de winnaars zit niet getreurd, want het volgende kwartaal maak je weer kans om de verloting te winnen.

Als laatste een kortingscode van 10% korting voor de dromenvangers (Ook de allernieuwste!!) die alle vaste nieuwsbrieflezers toegestuurd hebben gekregen. Je kunt van deze korting gebruik maken t/m zondagavond 29 september 2019.  

Voor nu een fijne voortzetting van de week.

Met vriendelijke groeten, Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 18-09-2019

We hebben de tweede vakantie alweer achter de rug en hebben direct weer 'Hollands weer' te pakken. Er zijn alweer nieuwe items gemaakt die gefotografeerd moeten worden, maar omdat ik dit altijd buiten in de natuur doe kan dit dus nu even niet vanwege de regen. Vandaar dat de afbeeldingen summier zijn, maar hopelijk krijg je toch een beetje een indruk van wat er binnenkort in de webshop geplaatst gaat worden.

Als eerste zijn er nieuwe dromenvangers of dreamcatchers gemaakt (die uiteraard nog niet in de webshop staan).

Het zijn dit keer anders dan andere, want ik heb ze gemaakt met een levensboom. Ik heb even opgezocht waar hij nu precies voor staat en dat is: wijsheid, schoonheid, kracht, bescherming en nog wat andere kreten maar vooral voor het leven zelf. De wortels in de aarde staan in verbinding met de onderwereld (de aarde) en de takken reiken naar de hemel en halen daar zo kracht uit naar beneden. Maar ik maak ze dus alleen omdat ik het leuk vindt om te doen en ze zo mooi vindt hangen in het interieur.

Dan is oktober weer in aantocht en dat is in een heleboel gemeentes van Nederland DE trouwmaand. Uiteraard heb ik dan ook weer nieuwe sets gemaakt voor de mooiste dag en ga daar volgende week mee verder. Hier twee modellen aan een spang. Door deze spang blijft de ketting mooi rond om de hals vallen. Het zijn sets waarbij ik ook een paar bijpassende oorbellen gemaakt heb.

Binnenkort komen ze in de rubriek bruidssieraden en bedankjes en kun je ze beter zien.

Dan gaan we weer naar het einde van de maand september toe en dat betekend dat de derde kwartaal verloting van een GRATIS presentje van Sieraden Atelier Hobbekol er weer aan zit te komen. Ik laat in de nieuwsbrief van volgende week weten wie het van de vaste nieuwsbrieflezers is geworden. Hopelijk zit jij erbij en anders een volgende keer beter!

En dan weer de kortingscode die alle vaste nieuwsbrieflezers toegestuurd hebben gekregen. Deze is ook dit keer weer goed voor een korting van 10% t/m zondagavond 22 september 2019. 

Fijne werkweek verder!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol. 

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 03-09-2019

Weet je het nog, de keramieke kralen waar ik het vorige week over had? Dit waren ze...

En hieronder zijn enkele resultaten waarin de kralen zijn verwerkt te zien. Allereerst een armband met allemaal verschillende materialen erin verwerkt. De keramieke kralen springen er mooi uit en ikzelf vindt het slotje de blikvanger. 

Ik heb er ook nog een paar bijpassende oorbellen bij gemaakt...

En zo is het een compleet setje geworden die uiteraard ook apart in de webshop besteld kan worden. 

De volgende is weer heel anders, de zogenaamde boho chique armband.

  

Deze is wat minder druk voor diegenen die van de wat rustiger sieraden houden en dit keer zijn er meerdere blikvangers. Natuurlijk de keramieke kralen, maar de grote metalen uil en de metallook chamballa kraal maken het weer wat aparter. En ook hierbij heb ik een paar bijpassende oorbellen gemaakt.

Dan zijn er verschillende nieuwsbrief lezeressen waarvan ik weet dat die van rood houden. Ook hiervoor heb ik een complete set gemaakt van twee kettingen die zowel samen, als apart van elkaar gedragen kunnen worden. De set bestaat uit een lange en een korte ketting en hierbij zijn ook weer bijpassende oorbellen bij gemaakt.

Als laatste nog even een afbeelding van een paar oorbellen die bij iedere stijl passen. Je kunt ze boven een chique setje dragen, maar ik vindt ze ook mooi op een spijkerbroek.

Creolen zie je op dit moment heel veel in het modebeeld en ik denk dat het dit najaar en aankomend winter nog wel meer gezien gaat worden. 

Alle sieraden staan al in de webshop en dus kunnen daar uitgebreid bekeken worden. Wil je iets in een andere kleur bestellen? Dan kun je dit via de contactpagina doen of even mailen naar: info@atelierhobbekol.nl en ik zorg dat er een paar unieke modellen gemaakt worden waar je uit kunt kiezen!

Nou, dat was het weer voor deze week. Dit keer geen kortingscode, maar bij iedere bestelling doe ik er bijpassende oorbellen bij die speciaal in de kleur van de bestelling gemaakt worden. Dit komt bovendien nog eens bovenop het kleinigheidje wat je altijd al krijgt! 'Neus ze'!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol. 

______________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 29-08-2019

Wat zijn we weer verwend met de zomer, he? Ik vindt dit heerlijk, maar het nadeel is dat ik haast niet op het atelier kon wezen zo warm als het daar was, het was toch wel extreem... Maar toch heb ik afgelopen week weer eens een poging gewaagd puur omdat ik me niet in kon houden. Haha. Het is een grote roze dromenvanger/dreamcatcher geworden. (En ik heb het overleeft)! ;-)

En dit is hem uiteindelijk geworden. Prachtige roze tinten in allerlei schakeringen. Ik ben er zelf heel tevreden mee en dus staat hij al in de webshop!

De afgelopen weken druppelden de nieuwe materialen weer binnen. Ik heb me een poos georiënteerd op wat nu de trends werden en daar bestellingen op gedaan. Nu maar afwachten of de trends echt zo uitkomen als ze zeggen. Dat is ieder jaar weer afwachten.

Ik heb nu o.a. mooie hangers binnen gekregen. Prachtig dieprode cabochons met strass steentjes op een goudkleurige metalen hanger. Ze zijn te gebruiken bij het maken van kettingen, armbanden en oorbellen.

Ik moet nog wat dingen maken die ik mensen had beloofd maar daarna...... !

En dan het mooiste wat ik tot nu toe binnen heb gekregen. Echt mijn favoriet dit najaar en aankomend winter!

Keramieke kralen en strengen met glasparels. Vooral de keramieke kralen zijn mijn favoriet omdat ik echt van natuursteen houdt! Ik zou haast zeggen.. 'ik kan niet wachten op slechter weer zodat ik kan freubelen'.

De natuursteen kralen zijn ook weer aangevuld. Dus kan het feest voor mij beginnen en het volgende feestje is als het resultaat voor de klanten in de webshop staat! Haha.

Dan is het nu alweer tijd voor de kortingscode van deze week die alle vaste nieuwsbrieflezers toegestuurd hebben gekregen en die goed is voor 10% korting op alles (uitgezonderd afgeprijsde artikelen). De code is geldig t/m zondag 1 september en kun je zo vaak gebruiken als je wilt. En er is ook nog eens een extra verrassing voor zondag 1 september! Het is dan onze 30 jarig trouwjubileum en daarom krijgt iedere klant die een bestelling plaatst een extra mobielhangertje met een hartje eraan in zijn of haar pakketje, bovenop het bijpassende cadeautje wat je altijd krijgt bij je bestelling!

Hele fijne werkweek verder en tot de volgende nieuwsbrief.

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

______________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief  21-08-2019

En alweer een week verder richting de herfst al zou je dat met die voorspellingen niet denken. We gaan weer richting de 30 graden, héérlijk! Maar de sieraden en dromenvangers moeten wat betreft de kleuren toch wel aan de omslag gaan geloven. Ik heb het er al eventjes over gehad op social media maar er zijn weer vier nieuwe dromenvangers bijgemaakt die echte najaarstinten hebben. Mede dat er nu weer ingespeeld moet gaan worden op het najaar en de komende winter kwam ik er ook achter dat haast alle grote dromenvangers verkocht zijn en dus is het uiteraard ook weer nodig om nieuwe te maken. Ik vindt dat dus helemaal geen straf! Hahahaha.

Ze staan al in de webshop en kunnen verkocht gaan worden. Let er wel op dat er van ieder exemplaar maar één is en OP = dus echt OP! Je kunt er natuurlijk wel eentje op kleur naar keuze bestellen, maar die wordt toch echt weer anders omdat iedere dromenvanger/dreamcatcher uniek is!

En voor diegenen die nog even geen afscheid van de zomerkleuren kunnen nemen zijn er ook nog dromenvangers in zomertinten in de webshop. Er staan verschillende modellen die afgeprijst zijn en dus is het nu ook 'nog eens prettig voor de portemonee' om een betaalbare en handgemaakte dromenvanger aan te schaffen. Hieronder een paar voorbeelden...

~

En de statement oorbellen.... tjah, die zijn er ook nog steeds in mooie najaarstinten.

Oorbellen voor de prijs van €3,95 p.p. Voor die prijs kun je nog eens mooi het najaar ingaan! Ze staan niet in de webshop en kunnen gewoon aan huis bekeken en afgehaald worden. Ze kunnen ook via een mail aan mij besteld worden. Even aangeven welke je wilt hebben en dan stuur ik die op.

En dan is het alweer tijd voor de kortingscode die intussen naar alle vaste nieuwbrieflezers gestuurd is en recht geeft op 10% korting t/m zondag 25-08-2019. Even invullen tijdens het bestellen en het systeem verrekend vanzelf de korting. Je mag de kortingscode zo vaak gebruiken als je wilt! Zijn er problemen met het gebruiken van de code dan kun je uiteraard mailen via de contactpagina of naar info@atelierhobbekol.nl en dan regel ik dat het goed komt.

Voor nu alvast een paar hele mooie dagen gewenst en geniet van het zonnetje nu het nog kan!

Fijne werkweek! M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.  

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 15-08-2019

We hebben de vakantie er weer op zitten en wat hebben we genoten zeg! Heerlijk weer zo aan het strand van Callantsoog waarin harde wind en warme dagen elkaar afwisselden en het zo mogelijk maakte om de ene dag in het lauwe zeewater te zwemmen en waarop je de andere dag kon genieten van een heerlijke harde wind wat perfect bij het strand en de zee past! Het was heerlijk rustig op dit gedeelte van het strand van Nederland waar de honden los mochten lopen en ze zo de hele vakantie naar hartelust konden rennen, waarop we besloten hebben om over een paar weken weer terug te gaan, zo goed is het ons bevallen!

In de paar dagen dat we terug waren ben ik begonnen met de laatste paar oorbellen te maken van deze zomer en me gaan oriënteren op de modetrends van najaar/winter 2019/2020. Moeilijk voor te stellen dat binnen niet al te lange tijd er weer herfstweer aan zit te komen, maar het kriebelt mij alweer met ideeën die zitten te borrelen...

Zo zijn dit dus de laatste paar oorbellen in zomersferen.

Onderstaande armband heb ik met een knipoog naar het komend najaar gemaakt. Diepblauwe met bruine kleuren zodat je deze nu, maar ook straks in de herfst kunt dragen!

 

Hij is gemaakt van voornamelijk keramieke kralen maar waar ook andere materialen in zijn verwerkt om het niet te zwaar om de pols te laten vallen. De armband wordt gesloten met een prachtige bewerkte knoop die door een lus gaat. Heel handig dus voor mensen die het alleen moeten doen.

De kleuren bruin en oranje gaan als je de voorspellingen mag geloven er o.a. dit najaar komen en dus heb ik ook nog een ketting in deze tinten gemaakt!

Nou, dan zit het er al weer op voor de eerste nieuwsbrief na de vakantie en we beginnen direct maar met een kortingcode die alle vaste nieuwsbrieflezers hebben gekregen en goed is voor 10% korting op al je aankopen! Deze korting is geldig t/m zo 18 augustus en je kunt deze invullen tijdens het bestellen. De korting wordt dan automatisch verrekend. Voor nu alvast een fijn weekend gewenst en tot de volgende nieuwsbrief.

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol. 

 

© 2010 - 2019 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat u bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om uw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in uw winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kunt u geen producten bestellen of in uw winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.