Weet je niet zo goed wat je als cadeau moet geven en vindt je ook dat sieraden heel persoonlijk zijn? Dan kan een cadeaubon een uitkomst zijn! Er zijn cadeaubonnen te koop vanaf 10 euro, die vanaf de dag van aankoop 3 jaar geldig zijn!

Je kunt een cadeaubon kopen door een afspraak met ons te maken wanneer je hem op komt halen. Je kunt dit doen door een mail te sturen naar info@atelierhobbekol.nl of via de contactpagina. Telefonisch kan ook via: 0640497443.

CADEAU VERSTUREN.

Wil je je uitgezochte cadeau op een leuke manier, of als verassing bij iemand anders laten bezorgen? Dit kan als extra service door ons verzorgt worden. Je kado sturen wij dan via PostNL naar iemand in Nederland. Uiteraard wordt dan wel het verzendtarief van €3,95 tot 2 kilo berekend. Mocht het zwaarder zijn dan 2 kilo of niet door de brievenbus passen, dan nemen wij contact met je op of je akkoord gaat met pakketpost van €6,95. Wij zorgen er dan voor dat je cadeau zodra het bedrag gestort is, ingepakt en wel en met naam van de afzender verstuurd gaat worden. Je kunt voor meer informatie en/of vragen contact opnemen via de contactpagina.

*GRATIS!!! BEZORGSERVICE VAN ATELIER HOBBEKOL!!! 

Woont de persoon aan wie je je cadeau of kadobon wilt geven in Ens? Dan bezorgen wij dit zodra de betaling voldaan is ook nog eens GRATIS en persoonlijk aan de deur! Je hoeft dan ook geen verzendkosten te betalen! Bovendien zorgen we er ook voor dat het feestelijk ingepakt is! Je vult de adresgegevens van de persoon naar wie het pakje gestuurd moet gaan worden bij afleveradres in het bestelproces in en je bestelling wordt dan zodra de betaling bij ons is ontvangen bezorgt. Je kunt ook kiezen voor betalen bij afhalen. Dan nemen wij via het telefoonnummer wat er is opgegeven contact met je op, zodat we thuis zijn voor de betaling en je cadeautje nog dezelfde dag bezorgd kan worden!

Misschien vindt je het leuk om je hieronder aan te melden voor de gratis nieuwsbrief?

Cadeaubon kopen in Ens, Flevoland.

#kadobon #cadeaubon #cadeau #kado #giftcard

© 2010 - 2022 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel