CADEAUBON

Weet je niet zo goed wat je als cadeau moet geven en vindt je ook dat sieraden heel persoonlijk zijn? Dan kan een cadeaubon een uitkomst zijn! Er zijn cadeaubonnen te koop vanaf 10 euro.

Je kunt een cadeaubon kopen door een mail te sturen naar info@atelierhobbekol.nl of door contact met ons op te nemen via de contactpagina. Je krijgt dan een mail van ons met de betaalgegevens. Je krijgt de cadeaubon zodra de betaling bij ons is gestort samen met een code, toegezonden via de post welke 3 jaar geldig is vanaf de dag van aankoop. LET OP! De code is éénmalig te gebruiken. Geef je aan dat de cadeaubon niet met de post is aangekomen dan vervalt de code en krijg je een nieuwe code toegemaild! Mocht iemand later alsnog de vervallen code proberen te gebruiken, dan werkt deze niet meer!

CADEAUBON VERSTUREN

Wil je je cadeaubon op een leuke manier of als verassing bij iemand anders laten bezorgen? Dit kan als extra service door ons verzorgt worden. Je kadobon sturen wij dan via PostNL naar iemand in Nederland. Uiteraard wordt dan wel het verzendtarief van 1 euro voor een cadeaubon, of artikelen tot 2 kilo €3,95 berekend. Mocht het zwaarder zijn dan 2 kilo of niet door de brievenbus passen, dan nemen wij contact met je op of je akkoord gaat met pakketpost van €6,95. Wij zorgen er dan voor dat je cadeau zodra het bedrag gestort is, ingepakt en wel en met naam van de afzender verstuurd gaat worden. Je kunt voor meer informatie en/of vragen contact opnemen via de contactpagina.

*GRATIS!!! BEZORGSERVICE VAN ATELIER HOBBEKOL!!! 

Woont de persoon aan wie je je cadeaubon wilt geven in Ens? Dan bezorgen wij dit zodra de betaling voldaan is ook nog eens GRATIS en persoonlijk aan de deur! Je hoeft dan ook geen verzendkosten te betalen! Bovendien zorgen we er ook voor dat het feestelijk ingepakt is! Je vult de adresgegevens van de persoon naar wie het pakje gestuurd moet gaan worden bij afleveradres in het bestelproces in en je bestelling wordt dan zodra de betaling bij ons is ontvangen bezorgt. Je kunt ook kiezen voor betalen bij afhalen. Dan nemen wij via het telefoonnummer wat er is opgegeven contact met je op, zodat we thuis zijn voor de betaling en je cadeautje nog dezelfde dag bezorgd kan worden!

Misschien vindt je het leuk om je hieronder aan te melden voor de gratis nieuwsbrief?

Cadeaubon kopen in Ens, Flevoland.

#armbanden #cadeaubon #cadeau #kado #giftcard

© 2010 - 2021 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel