Cadeaubon

Een cadeaubon is een uitkomst voor mensen die weinig tijd en geen zin hebben om naar de winkel te gaan om een kadootje voor iemand uit te zoeken.  

Weet je niet zo goed wat je als kado moet geven en vind je een cadeaubon saai?

Toch kan een kadobon een uitkomst zijn! Sieraden zijn heel persoonlijk en daarom word het vaak als moeilijk ervaren om iets voor iemand te kopen wat bij hem of haar past en wat de persoon in kwestie ook nog eens bevalt. Daarom is de kadobon bij uitstek geschikt om weg te geven, zodat degene die hem ontvangt zelf zijn cadeau uit kan zoeken en je niet met een kado aankomt, wat uiteindelijk in de kast beland!

Je kunt je cadeaubon bestellen via de contactpagina of door te mailen naar info@atelierhobbekol.nl

Je kunt op deze manier aangeven hoeveel kadobonnen je wilt kopen en wat het besteedbare bedrag mag worden en waar ze naartoe gestuurd moeten worden. De bonnen zijn vanaf 10 euro te koop en worden tegen het tarief van 1 euro verzendkosten en met een code erop naar je toegestuurd, welke 3 jaar na aankoop geldig blijven! Je kunt je bonnen na afspraak ook aan huis af komen halen en dat scheelt dan weer verzendkosten.

N.B. Als er aangegeven wordt dat een cadeaubon zoek is geraakt wordt de code in ons systeem vernietigd en kan er tegen opnieuw 1 euro verzendkosten een nieuwe code toegestuurd worden, waarbij de oude code vanaf dat moment ongeldig is! Dit om te voorkomen dat er geprobeerd wordt om een kadobon 2x te gebruiken en zo misbruik uit te sluiten! 

cadeaubon kopen in ens flevoland

© 2010 - 2024 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel