Gratis verzendservice

GRATIS!!! VERZENDSERVICE VAN ATELIER HOBBEKOL!

-Als je boven €50,- besteld zijn de verzendkosten voor ons!

-Wil je je uitgezochte cadeau op een leuke manier naar iemand anders in Nederland toe te laten sturen? Ook dit kan zonder (extra) bijkomende kosten door ons verzorgt worden! Je betaald alleen de gebruikelijke bezorgkosten. Het restant van de verzendkosten, plus de verpakking en kadopapier nemen wij voor onze rekening! 

-Je kunt dit tijdens het bestellen in het vakje opmerkingen aangeven en zo ook direct doorgeven naar welk adres het gestuurd moet gaan worden! Hiervoor wordt dan wel het verzendtarief van minimaal €3,95 (incl. verzend en verhandelingskosten) tot 2 kilo berekend of €6,95 als het met pakketpost (tot 10 kilo en de geldende maten) moet worden verstuurd. Wij zorgen er dan voor dat jouw cadeau zodra het bedrag ontvangen is, ingepakt en wel en met naam van de afzender verstuurd gaat worden. (Blijkt het onverwachts toch met pakketpost verstuurd te moeten gaan worden, dan nemen wij vooraf contact met je op zodat je achteraf niet voor nare verrassingen komt te staan)! 

GRATIS!!! BEZORGSERVICE VAN ATELIER HOBBEKOL!!!

Woont de persoon aan wie je je cadeau wilt geven ook nog eens in Ens? Dan bezorgen wij dit zodra de betaling voldaan is ook nog eens persoonlijk, gratis en leuk ingepakt aan de deur! Gemakkelijker kan niet!

© 2010 - 2022 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel