Gratis verzendservice

GRATIS!!! VERZENDSERVICE VAN ATELIER HOBBEKOL!

-Als je boven 50 euro besteld, zijn de verzendkosten van een brievenbuspakje voor ons!

Als je boven 70 euro besteld, is de verzending van pakketpost voor ons!

-Wil je je uitgezochte cadeau op een leuke manier naar iemand anders in Nederland toe te laten sturen? Ook dit kan zonder (extra) bijkomende kosten door ons verzorgt worden! Je betaald alleen de gebruikelijke bezorgkosten. Het restant van de verzendkosten, plus de verpakking en kadopapier nemen wij voor onze rekening! 

-Je kunt dit tijdens het bestellen in het vakje opmerkingen aangeven en zo ook direct doorgeven naar welk adres het gestuurd moet gaan worden! Hiervoor wordt dan wel het verzendtarief van minimaal €3,95 (incl. verzend en verhandelingskosten) tot 2 kilo berekend of €6,95 als het met pakketpost (tot 10 kilo en de geldende maten) moet worden verstuurd. Wij zorgen er dan voor dat jouw cadeau zodra het bedrag ontvangen is, ingepakt en wel en met naam van de afzender verstuurd gaat worden. (Blijkt het onverwachts toch met pakketpost verstuurd te moeten gaan worden, dan nemen wij vooraf contact met je op zodat je achteraf niet voor nare verrassingen komt te staan)! 

GRATIS!!! BEZORGSERVICE VAN ATELIER HOBBEKOL!!!

Woont de persoon aan wie je je cadeau wilt geven ook nog eens in Ens? Dan bezorgen wij dit zodra de betaling voldaan is ook nog eens persoonlijk, gratis en leuk ingepakt aan de deur! Ook hierover kun je meer informatie vinden op de pagina: gratis verzendservice.

GRATIS!!! GOODIE BIJ JE BESTELLING!

Heb je een bestelling geplaatst? Dan krijg je er van Sieraden Atelier Hobbekol, altijd gratis een bijpassend presentje bij! En wat nog leuker is, er wil nog wel eens een bedrijf voorbijkomen die d.m.v. zo'n leuke attentie zich ook aan je wil voorstellen! Zo wordt het wel een feestje als je je pakketje uitpakt! Op de pagina gratis bij je bestelling vindt je de link om meer van deze webshops te bekijken.

 

© 2010 - 2024 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel