Sorteer op
 • Houten armband in tomaatrood
  Houten armband in tomaatrood

  Deze houten armband in tomaatrood op elastiek bestaat uit allemaal rode houten kralen van 10 mm, een metallook kraal en een ibiza kwastje.De armband is op elastiek geregen en past haast altijd.

  € 7,95
 • Witte armband op elastiek van acryl parels
  Witte armband op elastiek van acryl parels

  Deze witte armband op elastiek van acryl parels, bestaat uit glanzende kralen van 10 mm, metallook kraal en ibiza kwastje.De armband is op elastiek geregen en past haast altijd.

  € 7,95
 • Houten armband met dot kralen in turquoise en geel
  Houten armband met dot kralen in turquoise en geel

  Deze houten armband met dot kralen in turquoise en geel en van 10 mm, heeft een metallook bloemkraal en een ibiza kwastje in pastelblauw, geel en groen.De armband is op elastiek geregen en past haast altijd.

  € 7,95
 • Appelgroene houten armband op elastiek
  Appelgroene houten armband op elastiek

  Appelgroene houten armband op elastiek met kralen van 10 mm, een metallook kraal en een ibiza kwastje.De armband is op elastiek geregen en past haast altijd.

  € 7,95
 • Houten armband met roze en blauwe dot kralen
  Houten armband met roze en blauwe dot kralen

  Deze houten armband met roze en blauwe dot kralen, bestaat uit allemaal gekleurde houten dot kralen van 8 mm, een metallook kralen en een ibiza kwastje.De armband is op elastiek geregen en past haast altijd.

  € 7,95
 • Houten armband met dot kralen in old roze en grijs
  Houten armband met dot kralen in old roze en grijs

  Deze houten armband met dot kralen in old roze en grijs van 10 mm, heeft een metallook bloemkraal en een grijs ibiza kwastje.De armband is op elastiek geregen en past haast altijd.

  € 7,95
 • Multi color houten armband op elastiek
  Multi color houten armband op elastiek

  Deze multi color houten armband op elastiek bestaat uit allemaal gekleurde houten kralen van 6 mm, schijfkralen, een metallook kraal en een ibiza kwastje.De armband is op elastiek geregen en past haast altijd.

  € 7,95
 • Roodbruine houten armband met een metallook camee kraal
  Roodbruine houten armband met een metallook camee kraal

  Roodbruine houten armband met een metallook camee kraal van 18 x 10 mm en bewerkte kralen van 10 mm.De armband is op elastiek geregen en past haast altijd.

  € 7,95
 • Fris groene houten armband op elastiek
  Fris groene houten armband op elastiek

  Fris groene houten armband op elastiek met kralen van 10 mm, een metallook kraal en een ibiza kwastje.De armband is op elastiek geregen en past haast altijd.

  € 7,95
 • Donkerbruine houten bloem kralenarmband
  Donkerbruine houten bloem kralenarmband

  Deze donkerbruine houten bloem kralenarmband heeft kralen van 10 mmkralen van 6 mm. en een metallook kraal.De armband is op elastiek geregen en past haast altijd.

  € 7,95
 • Houten armband met grote bewerkte houten kralen
  Houten armband met grote bewerkte houten kralen

  Deze houten armband met grote bewerkte houten kralen van 15 x 15 mm heeft twee grote metallook kralen.De armband is op elastiek geregen en past haast altijd.

  € 8,95
 • Houten elastieken armband in multi kleuren
  Houten elastieken armband in multi kleuren

  Deze houten elastieken armband in multi kleuren bestaat uit allemaal gekleurde houten kralen van 6 mm, een metallook kraal en een ibiza kwastje.De armband is op elastiek geregen en past haast altijd.

  € 6,95
 • Geel houten armband op elastiek
  Geel houten armband op elastiek

  Geel houten armband op elastiek met houten kralen van 10 mm. een metallook kraal en ibiza kwastje.De armband is op elastiek geregen en past haast altijd.

  € 7,95
 • Turquoise armband op elastiek
  Turquoise armband op elastiek

  Deze turquoise armband op elastiek heeft een metallook kraal in oud zilver, acryl bumpkralen en een ibiza kwastje.De armband is op elastiek geregen en past haast altijd.

  € 6,95
 • Fel roze armband met houten kralen
  Fel roze armband met houten kralen

  Deze fel roze armband met houten kralen van 10 mm heeft een metallook kraal en een ibiza kwastje.De armband is op elastiek geregen en past haast altijd.

  € 7,95
 • Diepblauwe houten armband
  Diepblauwe houten armband

  Deze diepblauwe houten armband bestaat uit allemaal donkerblauwe houten kralen van 8 mm, een metallook kraal en ibiza kwastje.De armband is op elastiek geregen en past haast altijd.

  € 6,95
 • Houten fuchsia armband met metallook kraal op elastiek
  Houten fuchsia armband met metallook kraal op elastiek

  Deze houten fuchsia armband met metallook kraal op elastiek, heeft houten kralen van 10 mm, een metallook kraal en ibiza kwastje.De armband is op elastiek geregen en past haast altijd.

  € 6,95
 • Witte armband van grote houten kralen
  Witte armband van grote houten kralen

  Deze witte armband van grote houten kralen op elastiek bestaat uit allemaal witte houten kralen van 12 mm. en een metallook kraal en bedel in oud zilver.De armband is op elastiek geregen en past haast altijd.

  € 7,95
 • Vrolijk gekleurde armband op elastiek
  Vrolijk gekleurde armband op elastiek

  Deze vrolijk gekleurde armband op elastiek bestaat uit allemaal gekleurde houten kralen van 6 mm, ibiza kwastje en een metallook bloemkraaltje.De armband is op elastiek geregen en past haast altijd.

  € 6,95

Armbanden op elastiek

De basis voor deze armbanden op elastiek is uiteraard elastiek, waardoor je deze rekbare armbanden gemakkelijk en snel om en van je pols af kunt doen en door het elastische materiaal passen deze armbanden dan ook haast iedereen!

De kralen van armbanden van elastiek zijn vaak van hout, maar er zijn bij ons ook elastieken armbanden te koop die ander materiaal bevatten en zijn ze dus een musthave in je armbanden collectie! 

Een armband van elastiek is bovendien uitermate geschikt voor mensen met een handicap of die moeite hebben om zelf hun een armband om te doen. Verder is een elastische armband ook een uitkomst als je een nikkel allergie hebt, want er komen geen slotjes aan te pas. En als je er echt helemaal geen materialen in wilt hebben die nikkel bevatten, dan kun je een elastiek armband uitkiezen waar metallook materialen in verwerkt zitten.

© 2010 - 2024 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel