Menu

fotobruidssieraden.jpg

Hier kunt u de handgemaakte trouw-of bruidssieraden van Atelier Hobbekol bekijken. Wij werken met glasparels, zoetwaterparels maar ook acrylparels om de prijs zeer laag te kunnen houden. (Trouwen is tenslotte al duur genoeg)! Voordeel van de acrylparels is dat het helemaal niets weegt en betaalbaar is. Wilt u toch liever een sieraad van echte parels gemaakt hebben? Dit kan door contact op te nemen via de contactpagina en wij gaan ons best voor u doen. Voor diegenen die niet in het wit willen trouwen zijn er ook gekleurde sieraden te koop. En voor alles geldt natuurlijk er is er geen enkel model hetzelfde, alle sieraden zijn Uniek!

BEDANKJES!

Voor een leuk prijsje uw gasten met een presentje bedanken na een bruiloft, party, etentje, vrijgezellenfeest, personeelsfeest, jubileum, ladies night, of na een workshop? Mail ons voor de prijzen en/of mogelijkheden via de contactpagina of bel: 06-40497443.

  

Sorteer op
 • Oorbellen van glasscubes met een DQ glans
  Oorbellen van glasscubes met een DQ glans

  Handgemaakte oorbellen van glasscubes met een DQ glans. Gebruikt materiaal: glascubes, metalen kraaltjes en glasstaafjes. Lengte oorbellen is 4.5 cm.Ook als hele set verkrijgbaar tegen een gereduceerde prijs in de rubriek…

  € 8,95
 • Set bruids/trouwsieraden van glasscubes met een DQ glans
  Set bruids/trouwsieraden van glasscubes met een DQ glans

  Set handgemaakte bruids/trouwsieraden van glasscubes met een DQ glans. Gebruikt materiaal: glascubes, metalen kraaltjes, spang, metalen tussenzetsel met een trosje kettinkjes en glasstaafjes. De spangketting sluit met een…

  € 30,00
 • Oorbellen met facet geslepen zeesterren van glas met een DQ glans
  Oorbellen met facet geslepen zeesterren van glas met een DQ glans

  Handgemaakte oorbellen met prachtige facet geslepen zeesterren van glas met een DQ glans van 15x15 mm. Lengte oorbellen: 3.5 cm

  € 12,95
 • Oorbellen met facet glascubes en facet geslepen glasdruppels met DQ glans
  Oorbellen met facet glascubes en facet geslepen glasdruppels met DQ glans

  Handgemaakte oorbellen met glascubes en facet geslepen glasdruppels met DQ glans. Materialen: Glascubes, facet geslepen glasdruppels en metalen kraaltjes. Lengte oorbellen: 5.5 cm.

  € 16,95
 • Oorbellen met facet glaskralen met DQ glans en bladbedeltjes
  Oorbellen met facet glaskralen met DQ glans en bladbedeltjes

  Handgemaakte oorbellen met facet glaskralen met DQ glans en bladbedeltjes. Lengte oorbelen: 4.5 cm.

  € 16,95
 • Oorbellen met facet geslepen glasvlinders met een DQ glans
  Oorbellen met facet geslepen glasvlinders met een DQ glans

  Handgemaakte oorbellen met prachtige facet geslepen glasvlinders met een AB glans van 15x13 mm. Lengte oorbellen: 3.5 cm.

  € 12,95
 • Oorbellen met facet glasdruppels met een DQ glans
  Oorbellen met facet glasdruppels met een DQ glans

  Handgemaakte oorbellen met facet glasdruppels met een AB glans en ringetjes. Lengte oorbellen: 3 cm.

  € 10,00
 • Oorbellen met facet geslepen glasdruppels met DQ glans
  Oorbellen met facet geslepen glasdruppels met DQ glans

  Handgemaakte bruids/trouw oorbellen met facet geslepen glasdruppels met DQ glans. Materiaal: facetgeslepen glaskralen en glasdruppels met een DQ glans, filigraam kralenkapjes. Lengte: 57 mm.

  € 16,95
 • Zilverkleurige filigraan strass ring
  Zilverkleurige filigraan strass ring

  Handgemaakte filigraan strass ring van Atelier Hobbekol in zilvertint. Op de ring is een cabochon van hars verwerkt. Deze ring is verstelbaar. Het materiaal van de ring is metaal.

  € 4,95
 • Zilverkleurige strass ring
  Zilverkleurige strass ring

  Handgemaakte strass ring van Atelier Hobbekol in zilverkleur. Op de ring is een cabochon van hars verwerkt. Deze ring is verstelbaar. Materiaal ring is metaal.

  € 3,95
 • Korte oorbellen in roomwit/roze
  Korte oorbellen in roomwit/roze

  Korte handgemaakte oorbellen in roomwit/roze met afwerking in goudtint. De connectors zijn ingelegd met roomwit facet geslepen glas en de hangers zijn glazen druppels met een tikkeltje roze binnen in de kraal.

  € 12,95
 • Geknoopte zalmkleurige glasparelketting
  Geknoopte zalmkleurige glasparelketting

  Een korte glasparelketting in zalmkleur, die geknoopt is volgens de oude parelknoop techniek! Hierdoor valt de ketting mooi soepel om de hals en hangt niet zo onnatuurlijk in een ovale vorm op uw borst. De lengte van de ketting…

  € 20,00
 • Wit pareltjes armbandje met strass ornamenten
  Wit pareltjes armbandje met strass ornamenten

  Handgemaakt fijn armbandje van Sieraden Atelier Hobbekol!
  Gebruikte materialen zijn: acryl pareltjes, metalen tussenzetsels met daarop strass steentjes.

  € 9,95
 • Witte ketting met keramieke parels
  Witte ketting met keramieke parels

  Mooi eenvoudig model ketting van witte keramieke parels voor als u gaat trouwen! Tussen iedere kraal zit een metallook tussenkraal. Mooi door eenvoud van Sieraden Atelier Hobbekol en uiteraard, handgemaakt! Lengte ketting 45.5 cm

  € 16,00
 • Roomwitte glasparel-armband
  Roomwitte glasparel-armband

  Mooie handgemaakte glasparel armband. Materialen: glaspareltjes van 6 mm met een coating, metalen verdelers, metalen verdeler opgevuld met roomwitte epoxy en bewerkt met strass similisteentjes. Maat 18. Door het verlengkettinkje…

  € 15,00
 • Zilverlook tros-oorbellen
  Zilverlook tros-oorbellen

  Schattige oorbellen waar een trosje metalen kettinkjes uit een metalen kralenkapje tevoorschijn komt. Lengte: 52 mm

  € 8,95
 • Witte bloemkelkjes-oorbellen
  Witte bloemkelkjes-oorbellen

  Lieve acryl bloemkelkjes van waaruit metalen kettelstaafjes met witte acryl pareltjes hangen. Lekker licht in het dragen tijdens uw bruiloft! En... natuurlijk handgemaakt door Sieraden Atelier Hobbekol.

  € 6,95
 • Roze bloemkelkjes-oorbellen
  Roze bloemkelkjes-oorbellen

  Lieve acryl bloemkelkjes van waaruit metalen kettelstaafjes met zacht lila acryl pareltjes hangen. Lekker licht in het dragen tijdens uw bruiloft! En... natuurlijk handgemaakt door Sieraden Atelier Hobbekol.

  € 6,95
 • Glasparel (trouw)ketting, en ornament met AB glans
  Glasparel (trouw)ketting, en ornament met AB glans

  Korte handgemaakte ketting van Sieraden Atelier Hobbekol met een prachtige ornament, die door de zachte tinten als bruidssieraad gedragen kan worden, maar ook daarna prima op een feest te dragen is! Gebruikte materialen:…

  € 24,00
 • Ketting in champagne-tint
  Ketting in champagne-tint

  Gebruikte materialen: prachtige kwaliteit glasparels, crinkle kralen, facet-geslepen rondellen, facet-geslepen glazen hanger in de vorm van een vlinder.

  Doorsnede van de ketting 15 cm

  € 18,00
 • Taupe oorbellen met DQ-glans
  Taupe oorbellen met DQ-glans

  Deze oorbellen zijn kort, en de gebruikte materialen zijn: Grote facet-geslepen glaskralen met DQ glans, metalen kralen, kralenkapjes, en glasparels met een coating.

  € 13,95
 • Glasparel oorbellen in goudtint
  Glasparel oorbellen in goudtint

  Goudkleurige metalen ornamenten waaraan allemaal glasparels met een coating hangen. Sierlijk op iedere kleur jurk tijdens uw bruiloft!

  € 10,00
 • Glasparel - oorstekers
  Glasparel - oorstekers

  Handgemaakte oorstekers met een glasparel eraan! lieve kleine oorbellen voor bij uw trouwjurk. En natuurlijk handgemaakt door Sieraden Atelier Hobbekol!

  € 6,95
 • Lampwork oorbellen
  Lampwork oorbellen

  Prachtige Lampwork glaskralen maken samen met de metalen kraaltjes en nietstiften met een tonnetje eraan, tot een apart stel sieraden. En natuurlijk handgemaakt van Sieraden Atelier Hobbekol!

  € 8,95
 • Goudkleurige acryl parel-oorbellen
  Goudkleurige acryl parel-oorbellen

  Eenvoudige set oorbellen met acryl parels in goudtint. Dit materiaal maakt het licht in het dragen. En natuurlijk handgemaakt door Sieraden Atelier Hobbekol!

  € 6,95
 • Armband van aluwire
  Armband van aluwire

  Romantische armband van glasparels met een coating, aluwire en nylon roosjes. Wat kan er nu toepasselijker zijn dan zo'n armband op uw mooiste dag? En natuurlijk handgemaakt door Sieraden Atelier Hobbekol!

  € 10,95
 • Goudkleurige ring met roomwitte glas nugget
  Goudkleurige ring met roomwitte glas nugget

  Handgemaakte ring door Sieraden Atelier Hobbekol in goudtint. De glazen nugget is ivoorwit! Ringmaat 18.

  € 9,95
 • Roomwit/grijze oorbellen
  Roomwit/grijze oorbellen

  Een paar oorbellen die u ook nog na uw trouwerij/bruiloft kunt blijven dragen! Materiaal: grijze miracle bead, roomkleurige facet geslepen frosted glaskraaltjes. En natuurlijk handgemaakt door Sieraden Atelier Hobbekol!

  € 4,95
 • Grijz/roomwitte armband
  Grijz/roomwitte armband

  Armband bijpassend gemaakt bij de ketting met Bunakoord in deze rubriek! Gebruikte materialen: miracle beads (3D kralen), metallook kralen en tussenzetsels, facet geslepen frosted glaskraaltjes, zwaar metalen kraal.

  € 12,00
 • Zwevende ketting
  Zwevende ketting

  Lijkt een hele grote pompeuze ketting, maar in werkelijkheid is het een lieve en fijne ketting gemaakt van beadalon met hele kleine acryl pareltjes. Lekker licht in het dragen zodat je niet merkt dat je ketting van 5 laagjes (!)…

  € 9,00
 • Aluwire ketting in wit/goudtint.
  Aluwire ketting in wit/goudtint.

  Handgemaakte ketting van Sieraden Atelier Hobbekol die kort om de hals valt en door het buigzame materiaal ook mooi naar de vorm van uw hals te buigen is. Gebruikt materiaal: Zacht buigzaam aluwire, goudkleurige kettinkjes, nylon…

  € 12,00
 • Ketting met bunakoord
  Ketting met bunakoord

  Aparte ketting van hele lichte materialen, waardoor het prettig te dragen is! Materialen: Buna-koord, metalen kralen, miracle beads, acryl verdeler, facet geslepen frosted glaskraaltjes. Er is ook een bijpassende armband bij deze…

  € 16,95
 • Lampwork ketting met flatwire ornament
  Lampwork ketting met flatwire ornament

  Prachtige ketting van Lampwork glaskralen, metallook kralen, facet geslepen glaskralen, metalen tubes-kraaltjes en om de kralen heen zit breed flatwire.

  € 22,95
 • Goudkleurige ketting
  Goudkleurige ketting

  Lichtgewicht ketting voor de mooiste dag op de mooiste jurk! Gebruikt materiaal: acryl parels, metalen buisjes, metallook kraaltjes. En natuurlijk is deze ook weer handgemaakt door Sieraden Atelier Hobbekol!

  € 12,00
 • Oorstekers met DQ glans
  Oorstekers met DQ glans

  Prachtige oorstekers die met een trouwerij, maar ook daarna nog gedragen kunnen worden! Materiaal: oorstekers met tjechisch facet geslepen strass van glas, metalen kraaltjes, facet geslepen glaskralen met DQ glans, glazen…

  € 16,95
 • Acryl parel-oorbel
  Acryl parel-oorbel

  Handgemaakt paar oorbellen door Sieraden Atelier Hobbekol van een zachtroze acryl parel. De oorhangers zijn in goudtint.

  € 5,95
 • Acryl parel oorbellen
  Acryl parel oorbellen

  Apart paar oorbellen van Sieraden Atelier Hobbekol, die u ook na een bruiloft nog kan blijven dragen. Het gebruikte materiaal is: acryl parels, metalen kraaltjes en tussenringen!

  € 6,95
 • Oorbellen met zoetwaterparels
  Oorbellen met zoetwaterparels

  Prachtig paar oorbellen, handgemaakt door Sieraden Atelier Hobbekol, met een grote zoetwaterparel als punt aan de onderkant van de oorbel. Verder gebruikt materiaal: zoetwaterparels, acryl parels, grote metalen kralen en kleine…

  € 18,95
 • Ketting met acryl parels en strass-steentje met DQ glans
  Ketting met acryl parels en strass-steentje met DQ glans

  Eenvoudig geregen model, maar toch apart ontworpen trouwketting van Sieraden Atelier Hobbekol. Gebruikte materialen: kleine acryl pareltjes, metalen kralen, een klein ornamentje met een strass steentje met DQ glans.

  € 13,95
 • Armbandje love in goudtint.
  Armbandje love in goudtint.

  Een wel heel toepasselijk armbandje van een metalen tussenzetsel met 'love' tekst, acryl parels met een coating en metalen kralen.

  € 10,00
 • Armbandje met paraplu-bedel
  Armbandje met paraplu-bedel

  Lief handgemaakt armbandje van Sieraden Atelier Hobbekol. Gebruikte materialen: acryl parels met een coating, metalen tussenzetsel waaraan een bedel in de vorm van een paraplu hangt.

  € 10,00
 • Armband in rozé goudkleur
  Armband in rozé goudkleur

  Handgemaakt parel armbandje met zalmkleurige glasparels en roomwitte gespoten parels. Hieraan hangen twee filigraan blaadjes in rozé goudtint!

  € 15,95
 • Armband met o.a. zoetwaterpareltjes
  Armband met o.a. zoetwaterpareltjes

  Mooie handgemaakte armband van Sieraden Atelier Hobbekol met: acryl parels met een coating, zalmgekleurde zoetwaterpareltjes, en strass verdelers met een DQ glans! Afgewerkt met dezelfde eindverdelers.

  € 22,50
 • Acryl pareloorbel 6mm
  Acryl pareloorbel 6mm

  Oorstekers van Sieraden Atelier Hobbekol met acryl pareltjes met een coating van 6mm. Ook deze zijn weer handgemaakt!

  € 3,95
 • Oorhangers met een kettinkje
  Oorhangers met een kettinkje

  Eenvoudige handgemaakte oorbellen van Sieraden Atelier Hobbekol met een acryl parel en een kettinkje eraan.

  € 4,95
 • Acryl pareloorbel 8mm
  Acryl pareloorbel 8mm

  Handgemaakte oorsteker van Sieraden Atelier Hobbekol met een acryl pareltje van 8mm.

  € 4,95
 • Gehaakte ketting op beadalon
  Gehaakte ketting op beadalon

  Het was even wat werk... maar dan heb je ook wat! Handgemaakte ketting van Sieraden Atelier Hobbekol, van acryl parels gehaakt op beadalon. Lekker licht materiaal wat voor deze techniek uitstekend geschikt is!

  € 16,95
 • Parelketting aan een spang
  Parelketting aan een spang

  Een handgemaakt spangmodel van Sieraden Atelier Hobbekol als trouwsierraad. Door de spang blijft deze ketting mooi rond de hals hangen. Materialen: glasparels met een coating, bunakoord, metallook kralen.

  € 9,95
 • Zwarte-trouwrozet
  Zwarte-trouwrozet

  Prachtige handgemaakte zwarte trouwrozet van Sieraden Atelier Hobbekol voor in het haar van de bruid. Kan in het haar worden gebruikt of op de sluier. Ook te gebruiken als versiering van een trouwtasje, aan uw middel of als…

  € 12,50
 • Witte-trouwrozet
  Witte-trouwrozet

  Prachtige handgemaakte witte trouwrozet van Sieraden Atelier Hobbekol, voor in het haar van de bruid. Kan in het haar worden gebruikt of op de sluier. Ook te gebruiken als versiering van een trouwtasje, aan uw middel of als…

  € 12,50
 • Lavendel blauwe ketting
  Lavendel blauwe ketting

  Prachtige handgemaakte ketting in lavendel tinten van Sieraden Atelier Hobbekol waar in de tweede laag facet-geslepen opal kralen zijn verwerkt! Erg mooi op een zachtblauwe of juist een diep- en donkerblauwe jurk, maar ook op een…

  € 35,00
 • Armband met diabolo`s
  Armband met diabolo`s

  Eenvoudig en handgemaakt armbandje van Sieraden Atelier Hobbekol met acryl parels met een coating. Door de metallook diabolo's wordt het ineens heel apart!

  € 4,95
 • Wire-armband
  Wire-armband

  Deze wire-bracelet heeft drie windingen. Eenvoudig, maar mooi zoals een bruidssierraad hoort te zijn. Gebruikte materialen: kleine acryl pareltjes met een coating, grote en kleine metallook kralen. Natuurlijk is ook deze weer…

  € 5,95
 • Wire-armbandje
  Wire-armbandje

  Dit kleine handgemaakte armbandje van Sieraden Atelier Hobbekol heeft één winding. Het blijft zo om de pols hangen. Maar voor de zekerheid hebben wij er een slotje aan gemaakt. Gebruikte materialen: kleine acryl pareltjes met…

  € 4,95
 • Oorbellen
  Oorbellen

  Paarse handgemaakte oorbellen van Sieraden Atelier Hobbekol. Ze zijn gemaakt van acryl glasparels met een coating waartussen zilverlook spacers zitten. Er hangt een trosje jasseron aan.

  € 11,95
 • Ketting met imitatie-parels
  Ketting met imitatie-parels

  Handgemaakte ketting van Sieraden Atelier Hobbekol. Gebruikte materialen: witte acryl parels met een coating, filigraan kralenkapjes, metalen bloemkralen, metalen kralen, metallook ringen en kraaltjes. Heel licht in het dragen!

  € 7,95
© 2010 - 2019 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat u bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om uw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in uw winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kunt u geen producten bestellen of in uw winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.