Nieuwsbrief

Hier kun je de meest recente nieuwsbrief teruglezen en onderaan deze pagina is een compilatie van enkele voorliggende nieuwsbrieven gemaakt, met de mogelijkheid om je voor onze gezellige en gratis nieuwsbrief aan te melden!

 

Nieuwsbrief 23-9-2023

We zijn weer terug van de zee en dit was de allerlaatste strandvakantie van dit jaar, maar wat hebben we genoten van het strand en de zee! Bovendien heb ik hele mooie schelpen gescoord waar ik later dit jaar hopelijk tijd voor krijg om deze in items te verwerken! Maar eenmaal terug krijgt het weer ondanks de hogere temperaturen toch steeds meer de trekken van de naderende herfst en dat smaakt naar... najaars sieraden!

Zoals je op de eerste foto van deze nieuwsbrief kunt zien heeft onderstaande armband van natuurkralen een echt herfstkleur, namelijk oud groen. De kralen van half edelsteen maken dat het een klassieke armband is geworden en kijk eens naar de connector! Prachtig niet?

Ook onderstaande armband met blauwe natuurkralen en rvs connectors, is dankzij deze laatste materialen een trendy armband geworden en deze staat bijvoorbeeld leuk op een spijkerbroek!

En dan even een vrolijkerd om de nazomer om je pols terug te halen!

De vrolijke splitkralen van natuursteen in deze Ibiza style armband, zorgen samen met de gekleurde chainmail ringetjes, dat je gewoonweg niet anders kan als blij worden!

En voor degenen die van goud houden is deze armband met splitkralen van rozenkwarts en jade een must!

En dan de oorbellen, deze zijn alweer behoorlijk aangevuld en komende weken zal je er vast wel meer gaan zien. Als eerste de oorstekers die in de categorie creolen vallen.

Waar we de vorige nieuwsbrief met een paar oranje creolen geëindigd waren, beginnen we dit keer met een paar creolen aan een goudkleurige oorsteker in verschillende tinten blauw en die bij wintertypes prachtig staan. De kleur blauw zal je trouwens in het najaar en winter 2023/2024 veel tegen gaan komen en met de koele ijstinten past deze kleur prima bij de koude maanden!

                     

Ook groen is dit najaar en winter in allerlei tinten weer van de partij, van koel tot warm groen!

De kleine creolen op de linkse foto zijn oorstekers en de  grote  goudkleurige creolen met splitkralen van jade die je rechts kunt zien zijn oorhangers en beiden in jadegroen met goudkleurige accenten.

Dan op de linkse foto de wat koelere kleur oorbellen met aquamarijn maansteen aan Tibetaans zilveren connectors en rechts goudkleurige oorstekers met geoliede schelpkralen met een parelmoer glans aan de achterzijde. Beiden zijn ze eenvoudig, maar sierlijk. Bovendien zijn ze geschikt voor diegenen die van vrij korte oorbellen houden!

  

En als laatste van de rubriek oorbellen zijn links een paar oorstekers met bewerkte gesloten ringen met DQ glans en daaraan hangen grote diepblauwe zoetwaterparels.

Op de rechtse foto zijn halflange oranje miracle beads oorbellen met glas rondellen en afgewerkt met copper wire, te zien. Leuk in de avond als de lampen aan gaan en je het effect van deze kralen ziet! 

       

                                                                                                             

De ringen zijn ook weer van de partij en ik kon het niet laten om er even eentje te maken, met een vreselijk lieve ring als eindresultaat.

Ze zijn van superdun en licht materiaal en dus moet je deze voorzichtig dragen en harde stoten of vocht vermijden, maar daar is de prijs dan ook naar zodat je vaker van ring kan veranderen zonder direct bankroet te raken!  

En ja, ze worden steeds grover... de brillenkoordjes en bovendien zijn ze me toch vrolijk deze winter!

Ik die van fijntjes en subtiel houdt en dan deze vrolijke materialen... weg met de herfst en winterbleus!

En dan gaan we ook weer naar het eind van september en dus het derde kwartaal!

Dit betekend dat in de nieuwsbrief van volgende week weer een 'nieuwsbrief winnaar' of winnares bekend wordt gemaakt die de kwartaalprijs heeft gewonnen. Houdt de nieuwsbrief dus in de gaten en voor wie ook mee wil dingen naar de prijs maar zich nog niet heeft ingeschreven voor de nieuwbrief... je hebt nog een week om je in te schrijven om zo volgende week mee te kunnen doen!

Fijn weekend!    

M.v.g. namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.

 

___________________________________________________

Nieuwsbrief 12-9-2023

We zijn alweer een klein tijdje terug van vakantie en geloof het of niet, maar we zijn op dit moment wéér op pad met de caravan!

Ik besef dat we in de luxe positie zitten, dat we een caravan hebben die je ieder moment uit de stalling kunt halen om ermee op pad te gaan en dat deze van alle gemakken voorzien is, zodat het ook nog eens luxe kamperen is! De laatste keer hebben we best wel mooi weer gehad, maar zoals het er nu naar uitziet hebben we nog een paar mooie dagen voor de boeg en daar genieten we dan maar extra van.

Dusss....dit keer een verlate nieuwsbrief die ik heb gemaakt, terwijl ik voor de caravan in het zonnetje zat en tot nu toe alleen een paar oranje oorringen of oranje creolen gemaakt heb.

En hieronder kun je zien wat er allemaal gebeurd is voordat we naar Callantsoog konden rijden.

Ik had met een storing van de webmaster te maken die een ketting 2x verkocht had en dat terwijl er maar één van dit model in de webshop stond! Geen nood, want deze mevrouw had last van een nikkelallergie en daarom heb ik dezelfde soort Ibiza style ketting gemaakt, het meeste metaal wat nikkel bevat eruit filtert en geheel aangepast was aan haar allergie!

Hierna besloot ik om meteen nog maar zo'n zelfde soort ketting te maken, omdat deze Ibiza kettingen erg in trek zijn en dit keer met hele kleine facet geslepen glas rondellen er tussendoor!

~*~

In de tussentijd kreeg ik ook nog een foto doorgestuurd van een workshop armband maken, die al eerder gegeven was, maar door de bewuste mevrouw 'ietsiepietsie' later verstuurd werd! Het is een leuke foto geworden, die nu in de webshop staat als herinnering aan weer een gezellige workshop!

 

Dan zijn we ook weer door de jaarlijkse herkeuring van Webwinkelkeur heen gekomen.

Het had wat voeten in de aarde, want ze hebben heel veel overdreven eigen noten op hun zang, maar beter dat, als dat ze te makkelijk zijn en ik met een boete opgescheept zit omdat ik me 'niet aan de wet houdt', toch?

Je kunt nu in ieder geval weer een jaar vertrouwd bij ons je sieradendromenvangers en meer, kopen! (Kan trouwens altijd...  )!

De afgelopen tijd heb ik mondjesmaat wat sieraden gemaakt en als eerste een paar oorhangers met dagger beads. Dit zijn puntvormige Tsjechische glaskralen, in de mooiste kleuren combinaties! Onderstaande oorbellen zijn uitermate geschikt om in deze tijd te dragen, als wel het najaar en straks met de feestmaanden!

 

En dan een paar korte oorbellen van allemaal vrolijke glaskralen en facet geslepen glas rondelletjes.

Gewoon.... om tussendoor te dragen.

Uiteraard zijn er ook weer armbandensets gemaakt en deze hebben vanwege de kleuren een knipoog naar de komende herfst sieraden. De eerste armbandenset is in olijfgroen en oranje, terwijl de tweede set armbandjes in groen en roze is gemaakt.

  

Natuurlijk horen er ook ringen in het assortiment en onderstaande modelletjes zijn dan ook met veel liefde en tijd gemaakt. De linkse ring is van copper wire met een acryl regenboog kraal en de rechtse ring is van hammered copper wire waaraan ik hele kleine glas rondelletjes gemaakt heb.

Te schattig!

En als laatste een sieraad wat helemaal bij de foto daaronder gedragen kan worden, namelijk een enkelbandje. Het is een eenvoudig, goudkleurig en minimalistisch model geworden die eigenlijk om iedere enkel staat!

En zoals gezegd past dit enkelbandje bij onderstaande foto, namelijk het strand! Want wanneer is er nu een beter moment om deze te dragen? Er wordt dit keer helaas geen storm voorspeld, maar ik kan niet wachten om hier weer met echtgenoot en honden te lopen!

En dat was het weer voor deze 'sneakpreview'. De sieraden in deze nieuwsbrief komen binnenkort als we weer terug zijn, in de webshop te staan en als je niet kunt wachten, dan kun je via de contactpagina of mailen naar info@atelierhobbekol.nl en ervoor zorgen dat je ze dan eerder in huis krijgt!

En dan nu nog even iets van huishoudelijke aard.

Voor dringende vragen is het thuisfront weer zo lief geweest om tijdens onze vakantie thuis te blijven en deze vragen door te spelen, wanneer deze echt niet meer kunnen wachten. Je kunt je vragen sturen naar info@atelierhobbekol.nl of naar de contactpaginaJe kunt tijdens de vakantie gewoon je bestellingen plaatsen, maar deze worden pas weer vanaf 20 september verstuurd.

Om het wachten wat te verzachten krijg je vanaf nu t/m dinsdag19 september, met de kortingscode nazomer 15% korting op al je aankopen! (Uitgezonderd afgeprijsde en sale artikelen, reparaties en workshops).

Wel even tijdens het bestellen de kortingscode invullen, want achteraf kan het systeem dit niet meer verrekenen.

Voor diegenen die er net als wij ook nog even uit gaan, hele fijne dagen gewenst en voor degenen die thuisblijven...geniet nog even van het mooie weer, want het eind is in zicht!

Fijn weekend!

M.v.g. namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

_____________________________________________

Nieuwsbrief 26-8-2023

Heb jij ook zo genoten van je vakantie? Wij wel... en hoe!

Op het moment dat we op de camping aankwamen stond er een heuse westerstorm, héérlijk! En we zijn natuurlijk nog diezelfde middag naar het strand gegaan! Maar na een dag of drie begon het mooie weer en we hebben weer veel strandwandelingen gemaakt, gezwommen en ik heb (uiteraard) weer mooie schelpen en drijfhoutjes kunnen verzamelen, die je in het komende jaar als decoratie artikel in de webshop zult kunnen vinden!

De honden waren dit keer ook relaxter als andere keren en lagen als we bij de caravan waren de hele tijd voor pampus! Haha. 

Deze keer had ik niet zoveel materialen meegenomen om sieraden te maken en daar had ik de eerste avond natuurlijk meteen al spijt van! Het enige wat ik dan ook gemaakt had zijn deze twee armbanden.

De eerste armband is met de trendy tubekralen en buiskralen gemaakt en het rode exemplaar is een wikkelarmband van rocailles geworden met goudkleurige bedels eraan.

Voor meer nieuwe handgemaakte sieraden zal je helaas tot de volgende nieuwsbrief moeten wachten.   

   

En toen we thuis kwamen had ik direct oppasdienst voor twee katten en toen ik bij ze in de tuin zat, zag ik ineens deze kolibrievlinder! Daarvoor hoef je dus niet naar verre oorden te reizen!

En als laatste wilde ik je onderstaande foto van onze zoon (met pet) die met wat vrienden een dagje op bezoek kwam, niet onthouden! Gek stel! Hahaha...

Vanaf nu kun je dus weer je sieraden en andere artikelen bestellen en liggen ze zoals gewoonlijk als de betaling door ons ontvangen is, supersnel en meestal de volgende dag op je deurmat!

Volgende week weer een nieuwsbrief zoals je gewend bent en tot het zover is wens ik je een goed weekend en een fijne werkweek toe! 

Mvg. namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.

  ___________________________________________________________

Nieuwsbrief 5-8-2023

Deze week staat voor ons in het teken van zon zee en strand, oftewel Bohemian!

Ik heb mezelf eens 'getrakteerd' op een bohemian slinger, tuinslinger, of tasselslinger die je nu overal in tuinen, onder een afdak, of in de serre ziet hangen! Maar ik heb zoveel stofjes geknipt, dat ik er met gemak nog eentje van 2 meter lengte van kan maken en dus binnenkort komt deze ook in de webshop te staan.

Kan je nu niet wachten tot hij in de webshop staat, dan kun je hem ook alvast via contact of  info@atelierhobbekol.nl reserveren en dan zorg ik dat hij direct na onze vakantie naar je toe wordt gezonden.

Maar dat is niet het enige wat deze week zo 'Boho' maakt, want... wij gaan namelijk met vakantie en wel weer naar de zee!

Heerlijk met alle honden uitwaaien en hopelijk ook nog zwemmen!

De caravan zijn we al aan het inpakken en als de ergste nattigheid weg is, gaan we op pad naar de 'gewenste nattigheid! 'Hahaha. De weersvoorspellingen zijn hoopgevend voor de tweede helft van volgende week, dus we gaan er positief heen!

Bestellingen kun je gewoon plaatsen, maar deze worden vanaf woensdag 23 augustus weer verzonden!

Om het wachten wat te verzachten krijg je t/m 19 augustus, met de kortingscode vacation 15% korting op al je bestellingen! (Sale en afgeprijsde artikelen, cadeaubonnen, workshops en reparaties uitgezonderd).

Mocht je vragen hebben dan is het thuisfront weer zo lief geweest om ook deze periode weer thuis te blijven om op huis en haard te passen en dringende vragen te beantwoorden. Mochten deze erg dringend van aard zijn, dan sturen ze deze naar me door en ik probeer dit via de mail 'op afstand' op te lossen!

Uiteraard kun je mij ook 'live' via info@atelierhobbekol.nl of de contactpagina proberen te bereiken. Ik kijk een paar keer per dag mijn mails na en dan neem ik contact met je op!

Iedereen een heel fijne vakantie gewenst en voor diegenen die heel sneu met het slechte weer al geweest zijn... hopelijk heb je nog een paar vrije dagen over, waarin je kunt genieten van de zon die ze beloven dat er gaat komen!

Mvg. namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.      

 

____________________________________________________________

Nieuwsbrief 30-7-2023

Deze week stond in het teken van kralen en materialen bestellen, ophalen, sorteren en op de plek leggen in de daarvoor bestemde bakken, kisten en laatjes, zodat er daarom deze keer een korte nieuwsbrief is. We beginnen direct en deze week staan de allerkleinste kindertjes in het middelpunt met de rubrieken, speenkoorden en kinderwagen speelgoed.

Als eerste een kinderwagenhanger met siliconen kralen.

De schattige pandabeer kralen zijn eveneens van ditzelfde materiaal en je kunt deze hanger aan de kinderwagen of buggy hangen, zodat je kindje er met toezicht van jezelf heerlijk mee kan spelen of op sabbelen. 

De volgende kinderwagenhanger of buggyhanger is van een groot siliconen pandabeer van maar liefst 8x7.5 cm! Ook hierbij zijn siliconen kralen gebruikt en hij afgewerkt met een houten vosjeskraal, waarbij er ook een extra kunststof ring wordt geleverd, om hem aan je kinderwagen of buggy te kunnen hangen!

Dan een wat meer 'aanwezige' kinderwagenhanger, omdat er een kraal met belletje aan zit en deze dus altijd geluid maakt. De gebruikte materialen hierbij zijn acryl en hout. Dus lekker vrolijk aan je kinderwagen of buggy!

De onderstaande buggyhanger is ook met acryl en houten materialen. Tevens hangt er onderaan acryl driehoek waar je kindje lekker op kan sabbelen, vooral als er tandjes doorkomen!  

De laatste in deze rij is een wit speenkoord die geheel uit houten kralen bestaat en met zachtroze accenten is afgewerkt.

Dan wil ik je ook nog even aan de brillenkoordjes herinneren!

Deze zijn in verschillende stijlen, kleuren en prijsklassen te koop en zijn echt handig als je (net als ik) je bril altijd overal neerlegt en waar je constant naar loopt te zoeken.

Ik kan in ieder geval niet meer zonder vanaf het moment ik ze ben gaan gebruiken en het thuisfront is eveneens heel erg blij, omdat ik nu niet meer steeds loop te roepen 'waar mijn bril is'! Hahaha. 

Fijne voortzetting van je weekend, namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol!

______________________________________________________________

Nieuwsbrief 22-7-2023

Na een weekje te hebben overgeslagen, nu dan toch weer een gezellige nieuwsbrief.

Na een workshop die de nodige voorbereidingen met zich teweegbrengt en de 'wat aparte kettingen' die haast allemaal verkocht waren en er dus bijgemaakt moest worden (je wilt als klant toch wel wat te zien hebben....) en de inkoop van nieuwe kralen en materialen, kan ik je weer nieuwe handgemaakte kettingen laten zien.

Als eerste deze korte ketting met groene bloemkralen en Lampwork kralen aan sierlint.

Ik viel direct voor deze grote kralen en zag al direct een kort model in mijn verbeelding verschijnen en 'aldus geschiedde'! Het is een 'one of a kind', dus wordt dit model geen tweemaal gemaakt! Er zijn nog meer van deze kralen, maar die kun je met de tijd in een ander model ketting zien. 

Dan hetzelfde model ketting, maar dan met andere en verschillende grote kralen.

De voorkant van deze 'seventies ketting' lijkt rustig, maar als je verder kijkt zie je dat deze aan een zacht lint met vrolijke kleuren hangt en snap je waarom ik de naam 'seventies' aan deze ketting heb gegeven. De kleuren van de kralen, zie je ook weer in het lint terugkomen!  

En als laatste van de nieuwste model kettingen dit multicolor model.

Er hangen behoorlijk veel en vrolijke materialen aan het turquoise lint van deze ketting en de Ibiza sfeer spat er vanaf!

En dan ook weer eens een armband en dit keer met Lampwork glaskralen.

Tussen deze kralen zijn glaskraaltjes verwerkt in dezelfde tinten als die in de kralen zitten en voor de 'finishing touch' zijn er in dezelfde kleuren schelpkralen gebruikt!

En dan nog even wat workshop nieuws...

Wist je dat je niet alleen maar een workshop hoeft te volgen, om te leren hoe een sieraad in elkaar gezet moet worden? De meeste mensen nemen hieraan deel, om een leuke middag of avond te hebben met wat vriendinnen, familieleden, buurvrouwen, collega's, kleine ondernemingen die iets voor hun werknemers zoeken om een geslaagd personeelsfeestje te houden, of voor een babyshower of vrijgezellenfeest/party.

Hoe ziet zo'n middag of avond eruit?

Mensen komen binnen en kijken meteen al hun ogen uit naar de materialen voor sieraden die ze op de tafel zien staan! Na een kennismaking waarin ik mezelf kort voorstel en vertel wat de bedoeling is, gaat iedereen met zijn bakje naar de tafel waar alles uitgestald staat en begint als eerste met de kleur kralen en materiaal bij elkaar te zoeken voor het model kettingarmbandoorbellentas- sleutelhanger of iets anders waar deze dag of avond voor gekozen is.

Ik begin te laten zien hoe je je sieraad begint te maken en laat dan iedereen zelf aan de slag gaan. Onderwijl begeleid ik mensen waarvan ik denk dat ze mijn hulp nodig hebben, of die mijn hulp inroepen.

Na twee uur waarin het gelach en geklets vaak steeds luider is geworden en iedereen klaar is, krijgen alle deelnemers een goodie en gaan onder het uitroepen van hoe leuk en gezellig ze het hebben gehad, weer huiswaarts en laten mij moe, maar tevreden achter!

Nieuwsbrief 8-7-2023

Met onderbreking van een heuse zomerstorm gaat het mooie weer gewoon weer door! Daarom in deze nieuwsbrief, vrolijke Ibiza armbandjes die je apart of met elkaar kunt combineren.

Als eerste een vierdelige set Ibiza armbandjes in zalm en zachte regenboog tinten.

De zachte zalmkleur is hier opgevrolijkt met rocailles in zachte, maar nog net geen pastel tinten. Ik heb er schattige glaspareltjes aan toegevoegd in bijpassende kleuren. En de gekleurde chainmail ringetjes, maken het geheel helemaal af! 

Hier onder een paar Ibiza armbandjes, die zo schattig zijn, dat je ze het liefst op een mooie ondergrond legt om er vervolgens alleen maar naar te kijken.... haha.

De gebruikte materialen in deze zomer armbandjes zijn onder andere: glaspareltjes, rocailles, electroplated kralen, schattige zoetwater parels, half edelsteen splitkralen en glaskralen.

Dan heb ik weer eens geëxperimenteerd met andere materialen en dat is wol.

Onder een workshop vingerhaken die mijn nichtje hier kwam doen, borrelde het volgende idee naar boven... Als ik nou eens een armbandje zou maken waarin doodgewone huis tuin en keuken wol verwerkt zit, zou dit dan leuk worden? Nou... hieronder het resultaat!

Ik zou het leuk vinden als je in een reactie op deze nieuwsbrief, je mening geeft.

Ik ben er zelf best wel tevreden over en dit smaakt naar meer...

Dan zijn er best wel veel mensen die hun sieraad stuk hebben en deze kapotte sieraden in een la opbergen om er niet meer naar om te kijken, omdat ze niet weten waar je tegenwoordig nog je sieraden kunt laten repareren. De reguliere juwelier doet zoiets tegenwoordig niet meer en dan is er een oplossing in de vorm van Sieraden Atelier Hobbekol!

Ik repareer sieraden met uitzondering van edelsmederij tegen een wel heel betaalbaar tarief! Kijk gerust eens in de rubriek reparaties waar alle tarieven staan. De prijs zal je zeker meevallen en je kunt daarna weer jaren vooruit met je nieuw gemaakte sieraad

Nieuwsbrief 1-7-2023

Het hippiefeest van 2023 in Zeeland zit er weer op!

En wat was het zoals gewoonlijk weer leuk! We hebben weer veel familie en kennissen terug gezien, de ene nog mooier 'hippie' uitgedost als de ander, 'Camping Wijnstock' stond zowat helemaal vol, de band klonk weer zeer goed en bovendien hadden we schitterend weer, waardoor er dankbaar gebruik werd gemaakt van het zwembad!

De sieraden kraam van Atelier Hobbekol stond zoals ieder jaar weer op z'n vaste plekje naast het zwembad, wat maakte dat je door het uitzicht een heel warm en zomers Ibiza gevoel had.

En warm dat was het! De eerste helft van de avond heb ik m'n lange (dunne) hippiebroek zelfs in de caravan laten hangen, om vervolgens het tweede gedeelte van de avond de korte broek toch maar voor te verruilen en als 'hippie' de nacht in te gaan!

Het bleef de hele avond zeer zomers, tot er laat op de avond eindelijk een koel windje op kwam zetten. 

Maar toen waren alle hippies genoeg opgewarmd om de nacht in te dansen...! 💃🕺

En zie je dat 'echtpaar hippie' aan de linkerkant in regenboogkleuren? Dat zijn mijn zus en zwager die dit  ieder jaar organiseren!

En als er een prijs was geweest voor de mooist geklede hippie, dan waren het dit jaar wel mijn neef en nicht!

Zeer vrolijke kleding, wat echt bij het thema paste! 

En toen we aankwamen stond de waterpijp al in de hippiekuil te wachten! (En voor degenen die drugs afkeuren... er zaten geen echte drugs in hoor)! 😄

En om nou in de Ibiza of hippiesfeer te blijven is de tweede kwartaalverloting van Sieraden Atelier Hobbekol in dezelfde stijl, namelijk een enkelbandje met kauri schelpje op elastiek. Uitrekken, om je enkel schuiven... en hij zit! En de gelukkige winnares is dit keer, Heidi Peters!

Heidi, neem je even contact op voor je adresgegevens? Dan zorg ik dat het enkelbandje snel naar je toe komt!

Als je nu ook zo'n vrolijk enkelbandje van elastiek wilt, klik dan op deze link!

En we sluiten deze nieuwsbrief af met enkele ideetjes voor vrolijke sieraden en dromenvangers die je deze zomer zou kunnen dragen, of op kunt hangen! 

Nieuwsflits 23-6-2023

Deze week geen nieuwsbrief, maar een nieuwsflits vanwege de drukke werkzaamheden die het met zich meebrengt om met de kraam op pad te gaan, want we gaan dit weekend naar het jaarlijkse hippiefeest in Zeeland!

Je kunt je bestellingen gewoon plaatsen en deze worden zoals gebruikelijk a.s. maandag verstuurd!

Voor dringende vragen staat het thuisfront wederom paraat en ik ben ook te bereiken via Whatsapp, de contactpagina of je kunt me mailen naar info@atelierhobbekol.nl

En we maken natuurlijk foto's en filmpjes van alle hippies, het zwembad waar menigeen een duik in neemt met dat warme weer (en 's avonds na het nodige te hebben genuttigd van alle drankjes, hahaha...) en de band die ieder jaar weer de mooiste en leukste muziek maakt!

Tot na het weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.

Nieuwsbrief 17-6-2023

We hebben er lang op moeten wachten, maar wat hebben we nu toch heerlijk zomers weer, he? Ik geniet hiervan en ondanks de drukte van afgelopen week heb ik toch nog verschillende sieraden tussendoor weten te maken en we beginnen met de armbanden.

Als eerste model een turquoise en bruine wikkelarmband van gevlochten leer van 5 mm breedte die 3x om je pols gaat. Deze armband is helemaal in Bohemian style met bedels die als thema zeedieren hebben. Zie je dat schattige kleine zeeschilpadje wat omgekeerd hangt? Zooowww liéf om als bedeltje te gebruiken! 

En dan nog zo'n beauty van een armband, maar dit keer in roze met groene tinten en wat een zeer gewilde combinatie blijkt te wezen, want deze kleur is een hardloper!

Er zitten heel veel verschillende kralen en bedels aan,waaronder twee grote handgemaakte lampwork kralen. Ik moet bij deze kralen altijd aan van die kleine gebakjes de zogenaamde petit fours denken. Deze armband sluit met een kapittelslotje in de vorm van een hartje.

Dan heb ik deze week voor de liefhebbers van trends, ook weer enkele minimalistische ketting setjes gemaakt, zoals deze  twee-delige set van goudkleurige kettinkjes, waarbij turquoise kralen en een hanger gebruikt zijn. Ook deze ketting is weer in Bohemian style en doet denken aan het strand, de zon, het zand, mooi blauw zeewater... kortom Ibiza style!  

Onderstaande ketting setjes zijn weer wat fijner, met links een twee-delige set in goudtint samen met roomwitte kralen en rechts een schattig minimalistich kettinkje met platte schakeltjes waar een eveneens goudkleurig bloembedeltje aan hangt.

En dan rvs ketttinkjes in zilver- en goudtint met allemaal verschillende hangers eraan zoals stainless steel roos hangers en langs de rand kleine faux pareltjes, of een afbeelding van een evel eye, een tropische cactus in een pot en wie hippie wil doen kan er eentje kiezen met een heuse hippie VW busje als hanger! Je kunt deze kettinkjes overal mee combineren en kunt er twee of met een fijn kettinkje gecombineerd, zelfs drie tegelijk dragen!

En dan alweer als laatste nieuwe oorbellen waarbij het thema parels is!

Zo kun je denken aan zoetwaterparels, glasparels (eventueel met een coating), schelp kralen, of faux kralen. Let ook eens op de prachtige gesloten ringen die gebruikt zijn, met aan één zijde een hammered kartelrand. Zeer chique!

En eindelijk kun je je zomersieraden 'uit de kast trekken, van zolder halen, of uit een la vissen'!

Er zijn de afgelopen periode weer nieuwe sieraden bijgemaakt, zodat je lekker kunt rondsnuffelen in de webshop of je iets ziet wat bij je nieuwe outfit past en heb je geen keuze kunnen maken? Geen nood... wij kunnen ook op verzoek iets voor je ontwerpen en maken ennn...zoals altijd betaalbaar!

We trappen af met onderstaande lange en zomerse Ibiza style levensboom ketting met grove rocailles.

De kleuren in deze ketting doen echt denken aan de zomer en de goudkleurige accenten maken hem helemaal 'af'!

En dan is er weer een nieuwe rubriek bij Atelier Hobbekol bijgekomen, namelijk 'Vintage en design accessoires'!

Hier komen artikelen oude, gebruikte , maar ook nieuwe producten in te staan, zoals onder andere vintage sieraden en accessoires, maar ook retro kleding, vintage tassen, interieur hangers, schoenen of slippers en meer uit de jaren 50 tot en met 90 en waarvan sommige niet nieuw meer zijn maar wel nieuw lijken.

Het is op dit moment helemaal in, om vintage kleding/accessoires en sieraden te dragen en wat zoveel jaren terug grote mode was, maar wat tegenwoordig weer aan een 'retourtje mode hype' lijkt te zijn begonnen!

Als eerste komen er opgepimpte retro tassen in deze rubriek te staan!

De oranje tas is een tweedehands vintage leren handtas uit de seventies en wat opgepimpt is met een tashanger in de kleuren die je in die tijd veel zag, namelijk oranje samen met paars!

De donkere rotan tas en de lichte rotan tas zijn helemaal in Ibiza style opgepimpt. Leuk als je op het terras zit of op het strand loopt!   

En kijk eens wat je nog meer met tube kralen kunt doen?

Ik hou niet zo van die trends en geef er graag mijn eigen draai aan. En dat is bij dit Ibiza style tube armbandje op elastiek, helemaal gelukt! 

En als laatste dit keer een wikkelarmband.

Vrolijke zomertinten zoals fuchsia, lavendel, wit en goudtinten, maken dat deze armband in drie windingen, in ieder geval bij vier kleuren gedragen kan worden!

Nieuwsbrief 2-6-2023

We hebben Hemelvaart en Pinsteren alweer achter de rug en iedereen is (soms na een paar extra vrije dagen er achteraan) weer aan het werk. Ook bij ons roepen de verplichtingen en ik ben alweer begonnen met een inhaalslag van de dagen dat we er niet waren en opdrachten die er intussen waren bijgekomen.

Zoals onderstaande ring met een heel hoog strass gehalte. Je kunt het op de foto niet zo goed zien, maar in het zonlicht schittert deze dat een lieve lust is! Het zijn hele lieve ieniemienie facet geslepen glas rondelletjes met daartussen acryl bicones met AB glans. Deze laatst genoemde kralen geven dankzij het AB laagje de schittering waar iedereen zo gek op is.

Dan zijn er ook weer wat lange Ibiza style kettingen in de webshop bijgekomen.

Het model ketting op de foto is 2-delig en de kleuren zijn oranje en groen met gouden accenten. Aan de kortste ketting hangt weer zo'n mooie 'Van Gogh' bedel, welke dezelfde is als de ketting waar ik een paar maanden geleden aan een sieradenwedstrijd mee heb gedaan! 

En dan een wat vrolijk en uitbundiger Ibiza ketting.

Heel veel verschillende kleuren en materialen, maken dat deze ketting op een warme dag bij je zomer outfit gedragen kan worden. De ketting heeft trouwens een grote gele kraal als middelpunt, die door mezelf met de hand gekleurd is! 

Onderstaande turquoise/rode ketting is in de vorige nieuwsbrief al langsgekomen, maar is nu dan eindelijk in de webshop geplaatst!

En dan als laatste nog even wat 'camping nieuws'.

Wat hebben we weer genoten van het strand en de zee... De wind was fris, maar als je een plekje uit de wind kon vinden was het prima te doen. We hebben zelfs op het strand kunnen zitten en waren direct verbrand. De basis voor een zomerkleurtje is gelegd! Onze nieuwe caravan gaf uiteraard weer de nodige kinderziektes en omdat dit keer onze oude luifel niet paste, hebben we een reserve luifel gebruikt en zo konden we toch nog (een beetje hippie) vakantie vieren.

Maar zie je die onderste foto? Die zee luchten.... het is iedere keer weer adembenemend mooi!  

Deze keer een korte nieuwsflits.

Ik heb afgelopen week tussen de bestellingen en aanvragen voor reparaties en workshops door, toch nog kans gezien om enkele nieuwe sieraden te maken.

Hieronder een impressie...

Zomerse grove en oranje/groene armband voor wie van wat grotere kralen om de pols houdt!  

Verschillende nieuwe handgemaakte oorbellen in Ibiza style.

En als laatste weer een ketting in turquoise met rode accenten.

Nieuwsbrief 15-5-2023

Gelukkig lijkt de lente nu toch echt een paar dagen zijn te gaan begonnen en dan krijg ik wel zo'n Ibiza gevoel! Zoals deze wikkelarmband in zachte pasteltinten.

Of onderstaande oorbellen van Tsjechische facet geslepen glaskralen. 

 

    

En weet je nog in de vorige nieuwsbrief waar ik het over een mevrouw had, die een poos geleden de linkse suncatcher in de webshop van Atelier Hobbekol had gekocht en voor de zomer er nu een kralenketting aan wilde hangen, die ze ook nog eens kon verwisselen? Ik heb het met heel veel liefde voor haar gedaan en ben tevreden over het resultaat.

Ze stuurde me afgelopen week een foto van de suncatcher zoals deze in zijn geheel is geworden. Vrolijk toch?  

Nieuwsbrief 6-5-2023

Het begint er eindelijk een beetje op te lijken dat de lente toch enigszins doorzet en daarom is het tijd om de Ibiza Style sieraden uit de kast te halen!

Zo is deze onderstaande Ibiza Style ketting de afgelopen week gemaakt en de kleuren zijn in Bohemian style. Ben je nu benieuwd hoe deze rustig aandoende maar hippe ketting er als hij hangt uitziet? Dan kun je naar de volgende foto scrollen.

De kleuren van deze lange ketting zijn zogezegd in Bohemian style en zijn turquoise en goudbruin.

En voor degenen die van hippie sieraden houden, hangt er een grote bedel van een VW busje uit de jaren 60/70 aan! 

En wat dacht je van deze beauty van een ketting?

Deze handgemaakte ketting is in dezelfde kleuren als de vorige, maar nu is er een beetje rood aan toegevoegd en wordt deze direct een beetje sprekender. Let ook eens op de prachtige glasring die de kleuren van deze ketting heeft!

Echt twee kettingen die je vanaf nu de hele zomer kunt dragen!

(Misschien een leuke tip voor Moederdag sieraden)?

En dan zijn er ook weer enkele ringen gemaakt, waarvan het materiaal uit copper wire bestaat en daar zitten glaskralen of een half edelsteen kraaltje in verwerkt. Ze zijn dit keer voor de wat bredere vinger gemaakt!

Weet je nog, de Suncatcher die direct was verkocht?

Deze dame wilde er voor de zomer iets anders aan hebben hangen, wat ze als de herfst begon weer kon vervangen door de veren ketting. De opdracht was eenzelfde soort aluminium ketting met allemaal kralen eraan. 

En dit is het geworden!

Dit keer in plaats van een zachtblauwe aluminium ketting, een groen exemplaar met hoofdzakelijk glaskralen met een belletje er aan. Hiertussen zijn allemaal gekleurde Katsuki schijfkraaltjes verwerkt wat het tot een zomers geheel maakt!

En vergeet je Moederdag niet?

In plaats van verschillende kleine cadeautjes, is het misschien een leuk idee om het geld bij elkaar te doen en een handgemaakte ketting als moederdag cadeau te geven die net iets aparter is als de doorsnee ketting.

Alle handgemaakte sieraden worden aanstaande week in de webshop geplaatst! Mocht je echter niet kunnen wachten, dan kun je contact opnemen via de contactpagina of mailen naar info@atelierhobbekol.nl

Nieuwsbrief 28-4-2023

Koningsdag is alweer voorbij en hoewel we al ver in april zitten wil het echte lenteweer maar niet lukken. Af en toe laat de zon zich al zien en maakt dat we extra veel zin krijgen in het voorjaar en dat is de reden dat er dit keer geen nieuwe sieraden op de foto zijn gezet. Want voor mooie foto's heb je toch wel licht en zonnig weer nodig.

In plaats daarvan richten we ons nu dus maar op Moederdag en de sieraden voor Moederdag, wat al over twee weken is. En vandaag laat ik je wat ideeën zien, wat je je moeder kunt geven of zelf kunt vragen.

Voor de moeders die van aparte handgemaakte kettingen houden is deze ketting een must. Heel veel materialen die tussen de grote glasparels hangen, maken dat je steeds weer nieuwe dingen aan deze ketting ontdekt! Er is er maar één van gemaakt en daarom is deze ketting uniek!

Voor moeders die van eenvoud houden, zijn de onderstaande chokers een leuk en betaalbaar geschenk! Deze korte kettingen zijn van rocailles gemaakt en ze hebben allemaal een Tsjechische bloemkraal in het midden. 

En voor de moeders die van bloemen houden, zijn de bloemenlint chokers echt een succes om te geven! De één nog fleuriger als de andere en ze zitten ook nog lekker zacht om je hals. 

Dan is er voor de moeders die liever een armband dragen, genoeg in de webshop te vinden. Van een betaalbaar minimalistisch armbandje, tot een wat exclusiever model armband.

De donkerblauwe armband, is met groen/gele Chalcedoon Jade wel heel apart om te geven en dat geldt ook voor de gele armband met goudkleurige accenten en die een Tsjechische vlinderkraal als blikvanger heeft. 

Voor moeders die de laatste trends willen dragen zijn er de tube armbanden.

Vrolijke acryl tube kralen op elastiek geregen of met een karabijnslotje, met daartussen andere materialen. En... Atelier Hobbekol heeft ook deze armbanden weer wat aparter weten te maken! 

En als laatste voor diegenen die hun moeder de hele wereld gunnen, maar die geen hoofdprijs kunnen betalen en hun moeder toch iets aparts willen geven wat niet teveel kost, of voor moeders die van een kleinigheidje houden, zijn er al oorbellen en creolen vanaf €3,95 in de webshop te koop. Ze zijn veelvuldig in voorraad, zodat je ook leuke en betaalbare modellen in het atelier kunt vinden, maar die je niet in de webshop tegenkomt!

 

 Een heel fijn weekend gewenst namens, Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.    

Nieuwsbrief 21-4-2023

Tijd voor wat handgemaakte lente sieraden!

Het weer gaat zo langzamerhand de goede kant uit en dan wordt het tijd om rond te kijken naar bijpassende handgemaakte sieraden voor je zomeroutfit.

Wat dan dacht je van dit schattige roomwit/gouden armbandje met Tsjechische glaskraaltjes? De glaskraaltjes zijn 6 mm en de armband heeft een wat grotere kraal van 14 mm als blikvanger, die eveneens van Tsjech is.

Maar het kan allemaal wat fleuriger en dan is onderstaande turquoise/patrol armband een goede keuze. Letherlook samen met echt rondleer en wat voorzien is van zilverkleurige bedels, is deze armband die uit vier rijen bestaat geschikt voor de lente en de zomer! 

En als laatste de bekendmaking van degene het enkelbandje van de actie van vorige week gewonnen heeft!

In de vorige nieuwsbrief vroeg ik wie de derde hond op de foto kon ontdekken en degene die waar het enkelbandje heen gaat is Claire van der Z.!

Zij was het snelste met reageren en heeft zo de prijs bemachtigd!

Claire gefeliciteerd en ik neem binnenkort even contact met je op.

Het gaat de goede kant uit met het weer en dat betekend nog meer kralen schoenkettingen!

Hieronder een model wat voor iemand op verzoek gemaakt is en waarvan de enige eis was 'dat het vrolijk moest zijn'. Nou... dat is denk ik wel gelukt! Er zijn meerdere in de webshop te koop en uiteraard kun je ze zoals deze mevrouw, naar keuze laten ontwerpen en maken.

Je kunt een schoenketting om één schoen doen, of aan allebei je schoenen. Maar nog leuker is het om meerdere schoenkettingen aan je schoen(en) te hangen!

En uiteraard zijn het allemaal handgemaakte schoenkettinkjes, die je in de webshop tegenkomt!

En hieronder zie je dezelfde schoenkettinkjes nog eens, maar dan in z'n geheel en ze zijn kant en klaar te koop, of in iedere gewenste kleur en lengte te bestellen!

 

 

De ene dag is het zonnig en de andere dag regent het en daar doorheen schijnt voorzichtig het zonnetje. Ik heb al verschillende keren zonder jas in de tuin kunnen zitten en de temperaturen beginnen voorzichtig aan te stijgen. Ik kan niet wachten op het mooie weer, want we hebben een grotere caravan gekocht! Ik zeg...laat maar komen die lente!

En als je lente zegt, dan denk je hopelijk aan 'lente oorbellen', want er zijn weer modellen voor het voorjaar gemaakt! Hieronder verschillende nieuwe oorbellen, maar ook van vorige periode waarbij ik nog geen mooie foto's heb kunnen maken, omdat het buiten doodgewoon nog te donker was om mooie foto's te kunnen maken.

Het eerste paar halflange oorbellen staat al een weekje in de webshop en bestaat uit allemaal Tsjechische glaskralen, waardoor het een paar sierlijke oorbellen zijn geworden die je de hele lente en zomer kunt dragen. Maar vergeet ook de winterperiode niet, waar je bijvoorbeeld met de kerstdagen heel goed mee gezien kan worden!    

Hieronder een paar rode oorbellen.

De kralen die aan deze oorbellen zitten zijn houten kralen, Millefiori kralen en de hangers zijn van schelpkralen. En wat staan ze leuk bij die zomerse armbandjes op elastiek met rood rubberen kraaltjes!

En dan drie model oorbellen die voor kort doorgaan.

Ze hebben allemaal Italiaanse Millefiori kralen wat afgewisseld is met hangertjes zoals druppelkralen, bloemkralen en schelpkralen.

En als laatste paar alweer oorbellen met de nieuwste trend, namelijk de acryl schakels.

Deze zijn nog van de oorbellen die vorige week in de webshop zijn gekomen. Leuke acryl schakels die niet zo groot zijn als de schakels waar je armbanden mee maakt en daarom zijn ze erg geschikt om in oorbellen te verwerken!

 

Soms krijg je van die vragen waar je even stil van wordt...

Zo kreeg ik afgelopen week een mail van een meneer die mij vroeg of ik onderstaande suncatcher wilde maken voor op het graf van zijn 20 jarige overleden dochter. En dan ben je bij zo'n verzoek toch wel even lamgeslagen en telt je zegeningen maar weer eens.

Wist je dat er in deze suncatcher veelkleurige rocailles gebruikt zijn die ik gekocht heb bij 't Kralenstulpje? Echt een aanrader als je materialen zoekt om je sieraden hobby uit te oefenen!

Dan zijn er uiteraard nog meer handgemaakte vrolijke armbandjes gemaakt en ze komen deze week voor leuke prijsjes in de webshop te staan!

Onderstaande armband met filigraan bloemverdelers wat door mezelf met ijzige pastelkleuren bewerkt is. De ijstinten maken dat hij voor een kil jaargetijde geschikt is om te dragen, maar tevens past deze pastelkleurige filigraan armband met bloemverdelers ook bij zomerse temperaturen, zodat je hem heel vaak kunt gaan dragen.  

 

Nieuwsbrief 3-3-2023

Deze week weer een normale nieuwsbrief, in tegenstelling tot vorige week toen er totaal geen tijd was om een nieuwsbrief te maken, omdat we al dagen aan het inpakken waren voor de overdekte streekmarkt in Nijeleije.

Wat was het druk... en wat was het een succes!

Er waren heel veel mensen uit de wijde omgeving gekomen om alle streekproducten en mijn handgemaakte sieraden te komen bekijken en uiteraard te kopen. Wij hebben ons die dag in ieder geval niet verveeld!

En dan was er op de valreep ook nog een opdracht om een paar oorbellen voor de 12.5 jarig huwelijksfeest te maken.

Ik had vier paar oorbellen gemaakt zo dat deze mevrouw keus genoeg zou hebben, maar ze kon niet kiezen omdat ze ze alle vier mooi vond! Haha. Ze heeft uiteindelijk de twee langste (de bovenste twee foto's) genomen en ik hoop dat ze heel veel reacties op haar oorbellen zal gaan krijgen.

De andere twee modellen komen deze week nog in de webshop te staan. 

En zoals ik al eerder had aangekondigd is nu eindelijk de pagina foto's van blije klanten klaar en staan de eerste dames met hun aangekochte sieraden van Atelier Hobbekol er in!

De één met haar gezicht in beeld...

Anderen hebben dat liever niet...

En daar houden we dan ook rekening mee!

Als laatste alweer een compilatie van de trip die we twee weken geleden naar Duitsland deden en die ik jullie niet wil onthouden.

De reis ging dit keer naar het Westerwald waar mijn zus en zwager wonen met hun Motorranch Westerwald en wat is het daar toch mooi! En wat zijn we weer verwend met de ongelooflijke kookkunsten van 'mijn zussié, want koken kan ze als de beste!

Dus als je er eens met je motor op uit wilt in een prachtige omgeving en je na een dag toeren jezelf wilt laten verwennen met een heerlijke maaltijd, dan zit je hier bij Yvonne en Guus goed!

Uiteraard waren we daar ook voor het inkopen van materialen voor de handgemaakte sieraden en we zijn dan ook goed geslaagd.

 

 

 

Dan iets heel anders.

Er zijn weer nieuwe wijnglas versieringen of glasringen gemaakt. Leuk als je een romantisch diner hebt, of dat je tijdens een lekker etentje de glazen op wilt leuken. Je kunt ze ook in de kleuren van je keuze bestellen en dan worden ze speciaal voor je gemaakt. Ze kosten 2,50 per stuk en voor een tientje kun je al voor vier personen iets aparts op je tafel hebben liggen! 

Dan de rage die eraan zit te komen en die je nu al steeds meer ziet... acryl- of zoetwaterparels!

Ik heb gekozen voor de acryl variant in deze armband, omdat het voor een leuke prijs gemaakt kan worden en het ook nog eens licht in het dragen is! En zeg nou zelf... het ziet er toch chique en duur uit? Haha.

  

De bruine wikkelarmband is van stoer bruin leer van 6 mm breed en rondleer van 2 mm en de 3-delige groene armbanden set is van imitatieleer en trendy plat bewerkt koord van 10 mm. Deze set is afgemaakt met een armband van glasparels op elastiek. 

Als laatste dit 3 delig schattige armbandensetje waarvan de hoofdkleur tomatenrood is.

Het is afgewerkt met een prachtige vlinder connector aan fijn goudkleurig jasseron en schattige polymeer kralen en acryl bloemkralen, geregen tussen chamballa koord en Miyuki beads.

_______________________________________________________

Nieuwsbrief 18-2-2023

De liefde zit in de lucht en deze nieuwsbrief staat dan ook uiteraard in het teken van Valentijn!❤️

Er zijn weer nieuwe brillenkoordjes of brillenkettinkjes voor het aankomende voorjaar gemaakt om je zonnebril aan te hangen en uiteraard kun je deze ook voor je lees- of gewone bril gebruiken. De eerste is een brillenkoord in de trendy kleuren oranje en donkerblauw. Deze kleuren zijn nu steeds meer in de winkels te zien en dat is een teken dat deze kleur doorzet voor de lente en zomer 2023!  

Het tweede en derde model brillenkoordje zijn wat minder fel van kleur.

Het linkse brillenkoordje is van ijsblauw met goud en er zitten schattige polymeer bloemkralen aan geregen. Het rechtse brillenkoord zit er qua felheid van kleur precies tussenin. Knal fuchsia is afgewisseld met zachtblauwe Millefiori kralen, transparante rocailles met een zilveren kern. En daar hangen eveneens polymeer hart kralen en metalen hart bedels aan. Hoe toepasselijk zo vlak voor Valentijn!!

Dan was het ook weer druk met reparaties.

Het zijn uiteindelijk allemaal tevreden klanten gebleken en ik wil je de foto's van een opdracht niet onthouden van een lieve dame die dit voor een feest ontworpen wilde hebben en waar de dresscode wit was. Ik had het thema bloemen in ieder sieraad terug laten komen en vooral de oorbellen was ik erg blij met het resultaat!

❤️    

Heb jij nou ook sieraden die kapot zijn en waar je op het punt staat om deze weg te gooien? Kijk dan eens bij onze tarievenlijst wat zo'n reparatie kost. Het valt reuze mee en je kunt weer een paar jaar door met je sieraad!

❤️ 

Wie weet er nog dat er ook zeepkettingen in de webshop verkocht werden?

Het waren heerlijk ruikende en sierlijke 'kettingen' die je overal aan op kon hangen en die een heerlijke geur verspreiden. Ook voor een cadeautje werden deze veelvuldig besteld en wat was het een hype en tevens een veelgevraagde workshop en die ik iedere keer weer met veel plezier maakte.

Soms denk ik, zal ik weer....?  

En als laatste van deze nieuwsbrief vol met hartjes, een actie! 

Bij iedere aankoop vanaf 10 euro krijg je bij je bestelling GRATIS zo'n leuk mobiel hangertje bij je pakketje in. En deze keer hangt er een hartje aan in de kleur van je bestelling, welke je dan even moet doorgeven tijdens het bestellen. Je kunt het hangertje aan je mobiel hangen, maar je kunt hem ook aan je fietssleuteltje, sleutelbos of tas hangen.

Ook leuk om het hangertje in een kaart te plakken en naar je geheime lover te sturen, of aan iemand te geven, waar je verliefd op bent!❤️   

❤️

En er was ook weer een leuke opdracht tussendoor en dit keer van 'de zus van Hobbekol'!

Bij haar Desiqual tas, wilde ze bijpassende tassels of tashangers hebben.

En dit zijn ze geworden!

Lekker vol... maar dat voordeel heb je als je zus sieraden maakt! Hahahahaha.

 

nieuwsbrief sieraden webshop atelier hobbekol ens flevoland

©Atelier Hobbekol - disclaimer - contact 

© 2010 - 2023 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel