Nieuwsbrief

Hier kun je de meest recente nieuwsbrieven/blogs teruglezen en onderaan deze pagina je inschrijven voor onze gezellige en gratis nieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief 2-12-2022

Bij koud en kil weer horen koele kleuren, want koud is het en op het moment dat ik deze nieuwsbrief schrijf is het buiten vreselijk somber. Echt 'de donkere dagen voor kerst'!

De mensen die van de wat minder warme tinten houden zoals grijs, zwart, beige, wit/transparant en verder de poedertinten, die zitten in deze tijd goed. Hieronder zie je verschillende sieraden waar deze kleuren in zitten en waar je als 'liefhebber' je hart bij op kunt halen.

Als eerste de oorbellen en die beginnen direct met wat koelere cognacbruine facet geslepen glasdruppels en zijn afgewerkt met goudkleurig copperwire en kettinkjes. De kleur goud maakt het net iets warmer en zo kunnen mensen die van warme tinten houden deze ook prima dragen. 

Maar kijk hieronder eens wat kleur kan doen...!

Dezelfde materialen copperwire en in dit geval goudkleurige kralen zijn gebruikt, maar nu samen met transparante glaskralen en zie.... deze oorbellen komen direct koeler over. De glaskralen zijn met AB glans en zodoende zijn dit oorbellen die prima met de feestdagen zoals de kerst gedragen kunnen worden door mensen die juist niet van warme tinten houden, maar een beetje 'bling bling'.   

En dan alweer als laatste nieuwe handgemaakte sieraden van deze week een ketting in grijs, zwart en transparante kleuren met bijpassend armbandje.

Het is een fijn model geworden door de afmeting van de glaskralen en het feit dat ze ook nog eens facet geslepen zijn, maakt dat het allemaal heel fijntjes overkomt. Ik heb de ketting geaccentueerd met smalle bedels zodat het fijne karakter niet verloren gaat. Deze ketting is trouwens uitermate geschikt voor mensen met een nikkelallergie, want hij wordt om de nek geslagen en op de borst vastgezet, zodat het weinige metaal (Tibetaans zilver) wat er aan zit op je kleding en niet met de huid in aanraking komt! 

We gaan trouwens richting het Sinterklaasweekend en denkt iedereen er nog even aan dat je nog net je kleine cadeautje kunt bestellen om in de schoen te laten zakken? Er zijn hele leuke kinderarmbandjes, kettingen, oorbellen en ringen in de webshop te vinden! En met de kortingscode sinterklaastijd waarmee je 10% korting op al je aankopen krijgt, worden het wel heel leuke prijsjes! Je kunt het trouwens ook aan huis afhalen, wat handig is voor de mensen die in Ens en omstreken wonen!

 

Als laatste nog even dit...

We hebben moeten besluiten om het minimaal besteedbare bedrag wat eerst op nul stond naar 5 euro te verhogen!

Vanwege de hogere kosten van het inkopen van het materiaal voor de sieraden, de verpakkingskosten, de verzendkosten (die we voor een deel voor onze rekening nemen) en de hogere energieprijzen, kan het niet meer uit om voor minder dan 5 euro een bestelling te versturen. Om te voorkomen dat de prijzen in de webshop omhoog moeten, hebben we voor deze oplossing gekozen en hopelijk begrijp je dit.

~*~

  Ik zou zeggen.... geniet van het Sinterklaasfeest en eet lekker veel pepernoten!

 😋

Fijn weekend! M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol  

Misschien vind je het leuk om jezelf of iemand anders aan te melden voor onze gezellige en GRATIS nieuwsbrief?

______________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 26-11-2022

We gaan alweer snel richting de verjaardag van Sinterklaas en tot die tijd is het voor onze jeugd een spannende periode, met name de ochtenden waarin ze vol verwachting kijken of er iets in de schoen zit! Nu zijn er de laatste weken weinig grote projecten voor in de webshop gemaakt, dit in tegenstelling tot de wat kleinere items die leuk voor in de schoen of straks voor onder de boom geschikt zijn!

Wat dacht je van een leuke ring op elastiek?

Ze zijn voor groot en klein geschikt, want het is op dit moment een hot item om zo'n elastieken ring van rocailles met een grotere kraal te dragen en tevens zit het ook nog eens comfortabel.

En wat dacht je van de prijs? Vanaf €1,95 heb je al zo'n leuk schoencadeautje!  

Ze staan in verschillende varianten en kleuren in de webshop, wat dacht je bijvoorbeeld van deze ringen met een acryl anemoon bloemkraal er aan, die je op dit moment zo veel ziet?

Maar er zijn natuurlijk ook andere leuke kindersieraden die je in de schoen kunt stoppen. Leuke kleine armbandjes die ook niet de hoofdprijs kosten!

En ook de 'grote kinderen' zijn blij als ze iets in hun schoen vinden! 

Wat dacht je ervan om een armband (die wij trouwens leuk en gratis in kunnen pakken) 'in de schoen te laten zakken'? Er zijn voor dames en heren verschillende leuke modellen te vinden!

  

En als laatste mogen de beschermengeltjes natuurlijk niet ontbreken!

De tijd dat het alleen als kerstboodschap werd gegeven is allang achterhaald en je kunt ze nu het hele jaar door met een leuke wens geven of versturen, zoals een steuntje in de rug tijdens een moeilijke periode, om iemand een hart onder de riem te steken bij ziekte, of alleen alleen maar dat je aan hem of haar denkt.

Het kan allemaal!  

Ze zijn van heel klein die je in een kaart kunt plakken te koop, als de wat grotere. Maar hoe groot of klein je ze ook geeft of stuurt...de wens wordt er niet minder om!

~*~

Een fijn weekend gewenst en geniet van de sfeer van deze gezellige tijd!

P.S. Vergeet je niet bij je aankoop de code sinterklaastijd in te vullen voor 10% korting op al je aankopen?  

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol!

______________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 19-11-2022

Op het moment dat deze nieuwsbrief in elkaar wordt gezet, hebben we voor het eerst na de zomer de kachel aan, want wie koud is presteert niet goed is mijn mening! Dusss.... gaan met die banaan!

Vanwege drukte is er de afgelopen week weinig tijd over gebleven om nieuwe sieraden te maken, maar daarover meer verderop in deze nieuwsbrief. Toch heb ik kans gezien om in ieder geval één lange ketting te maken en dat is dit onderstaande ketting geworden. Een zwart met fuchsia model met heel veel verschillende materialen.

Echt een ketting die je tijdens de feestdagen kunt dragen!  

 

En volgende kettingen staan al een poosje in de webshop, maar zijn opnieuw gefotografeerd. Het eerste model is er eentje voor mensen die van heel veel kleur houden. De vrolijke tintjes spatten ervan af! 

En terwijl het model hierboven één en al vrolijkheid is, is de ketting hieronder van wat gematigder kleuren gemaakt en gaat de Buddha kant op. En dat terwijl er hiervoor toch heel veel gekleurde kralen en materialen zijn gebruikt!

Omdat de lange kettingen hardlopers van Hobbekol zijn, probeer ik de komende weken nog meer variaties te maken. Uiteraard kun je altijd de kleur(en) van je keuze doorgeven en dan wordt er speciaal eentje voor je gemaakt.

~*~

BESPAARTIP!

De tijd is aangebroken dat er schoentjes worden gezet!

Wat dacht je ervan om zo'n klein handgemaakt beschermengeltje in de schoen te stoppen? Bij Atelier Hobbekol kun je heel veel verschillende modellen en kleuren krijgen ennn... het is nog een goedkoop schoencadeautje ook! Ze zijn al te koop vanaf €0.99!

 

Dan had ik het al in het begin van deze nieuwsbrief over drukte en wel hierom.... ik ben begonnen met 'slopen'! 

Soms lopen modellen niet zo hard of staat een sieraad te lang in de webshop, zijn niet meer van deze tijd of zie je 'de tand des tijds' op de materialen verschijnen en dan gaan ze bij ons de 'sloopkist' in!

Zo zit ik eens in de zoveel tijd een hele week te knippen, te trekken of kortom te slopen, zodat alle materialen die er afkomen in de prullenbak verdwijnen en de kralen (die eigenlijk altijd wel mooi blijven) in kralenbakken gaan, welke op kleur gesorteerd zijn!

En zo krijgen kralen weer een nieuwe kans!  

En dan dit.... de lange bakken met kralen die je op de grond ziet staan en waarvan een deel nog onderin de kast staan, worden altijd gebruikt als je een gezellige workshop bij Atelier Hobbekol komt doen. Je kiest voor die tijd een model uit en dan kun je deze in de kleur van je keuze maken! Natuurlijk zijn er nog veel meer kralen en materialen die niet op de foto staan, maar die kiezen we uit terwijl je met de ketting bezig bent.

~*~

En weet je nog? De actie waarbij je Atelier Hobbekol moest taggen en waarbij je kans maakte om deze ketting te winnen? De winnares is bekend en dat is Carola H. geworden!

Carola... gefeliciteerd! Veel plezier van je gewonnen ketting en hij komt snel naar je toe.

De kortingscode gaat nog steeds door en dat is sinterklaastijd en is goed voor 10% op alles!

Niet vergeten in te vullen, want in deze dure tijden van Sinterklaas en kerst kan iedereen wel wat korting gebruiken!

Fijn weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol 

~*~

Misschien vindt je het leuk om je hieronder aan te melden voor de gratis nieuwsbrief?

Of vindt je het leuk om Atelier Hobbekol bij iemand anders aan te bevelen?

Wij waarderen dit namelijk heel erg!

__________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 12-11-2020 

De feestdagen zijn alweer begonnen.

'De eerste die gisteren is afgetrapt was st. Maarten en de volgende die voet aan wal zet, is Sinterklaas'!

De goedheiligman komt dit jaar in Hellevoetsluis aan en ik ben ver voor die tijd druk bezig geweest om leuke schoen cadeautjes te maken, die vanwege de crisis ook nog eens 'crisis prijsjes' hebben! Want zeg nou zelf... de prijzen van tegenwoordig zijn gewoon niet leuk meer! Atelier Hobbekol probeert zo lang als mogelijk is, de prijzen nog laag te houden en als we er niet meer omheen kunnen proberen we minimale verhogingen door te voeren!

Deze week in de nieuwsbrief dan ook leuke kinderarmbandjes op elastiek voor in de schoen die vanaf €2,95 te koop zijn! Onderstaande armbandjes zijn voor meisjes, maar uiteraard kan er op verzoek ook een stoere armband voor jongens gemaakt worden!     

Zoals hieronder te zien is zijn alle modellen op elastiek en dus gemakkelijk om te doen. Het zijn allemaal kleinere maten, maar er kunnen uiteraard ook grotere maten gemaakt worden.

    

Enkele materialen die voor deze armbandjes zijn gebruikt: houten kralen, acryl kralen en polymeer kralen.

    

En hieronder de wat fijnere varianten van rocailles en kleine acryl bicones, allebei afgewerkt met een polymeerkraal wat op dit moment zo'n rage is!  

    

~*~

Dan is ook de rubriek beschermengeltjes uitgebreid!

Het is verdeeld over 6 aparte rubrieken om wat onderscheid en overzicht te verkrijgen en de eerste die je hieronder ziet zijn de 'geluksbrengertjes' met een Millefiori kraaltje en waarvan de Italiaanse naam  'duizend bloemen' betekend. Zie maar eens op de foto's... alle kraaltjes zijn voorzien van een bloemetje! 

    

Een wat duurder kraaltje omdat dit Italiaans Murano glas is.

    

Het is een eeuwenoude techniek die heden ten dage nog steeds uitgevoerd wordt.

    

En dan als laatste nog even een paar engeltjes van andere materialen.

Bij de eerste zijn een acryl- en een half edelsteen kraal gebruikt. 

En linksonder is het oranje beschermengeltje van een acryl kraal die bewerkt is, terwijl het rechtse model een polymeer kraal is met allemaal vrolijke kleuren.

       

~*~

Dat was het alweer voor de nieuwsbrief van deze week!

Ben je nu van plan om schoencadeautjes te kopen, dan kun je dat tegen een leuke korting doen met de kortingscode goedheiligman. Je krijgt dan t/m woensdag 16 november 10% korting op alles uit de webshop! (Uitgezonderd Sale en afgeprijsde artikelen, reparaties, cadeaubonnen en workshops). 

En woon je in Ens en omstreken dan bof je, want dan kun je je bestelling op komen halen en kost het je ook nog eens geen verzendkosten!

Fijn weekend!

www.atelierhobbekol.nl

________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 5-11-2022

Deze herfst nieuwsbrief staat dit keer in het teken van de kettingen.

We beginnen met de hardlopers van deze webshop en dat zijn de lange kettingen! Op de foto zie je een rode ketting, waaraan allemaal extra accenten zijn toegevoegd. Het is overbodig om te zeggen dat deze ketting uitstekend bij de komende kerstperiode gedragen kan worden, maar ook de periode ervoor en daarna kun je hier veel plezier van hebben en heel veel complimentjes over je ketting keuze krijgen!.

 

En dan zijn de mannen aan de beurt met dit keer twee stoere kettingen die met half edelsteen kralen geknoopt zijn en daardoor soepel om de hals vallen.

De eerste heren ketting is een model van Sodaliet kralen van 6 mm met daaraan een Viking hanger. De tweede mannen ketting is van Agaat kralen van 6 mm, met een metalen duivel hanger eraan.

      

Deze beide heren kettingen kun je vinden in de webshop onder 'herensieraden'.

En dan nog zo'n stoer model ketting!

Dit keer is het een mannen ketting met een Viking hanger van een zware kwaliteit, die aan rondleer hangt.

Het is een ketting die even qua prijs wat hoger ligt als de rest, maar dan heb je wel iets speciaals te dragen of weg te geven!

~*~

En dan houden we ons alweer bezig met de aankomende kerst periode!

Dit jaar staat Atelier Hobbekol op 17 december weer op de kerstmarkt in Ens en het beloofd ook dit keer weer een leuke middag en avond te worden!

Het is in tegenstelling tot de laatste jaren waarin de kerstmarkt in een kerk werd gehouden, nu in de kas van één van de vele bloemkwekerijen die Ens bezit.

Lekker warm dus!    

Ik ben dan ook al druk in de weer om voor de kinderen leuke dingen te maken en verder borrelt er een leuke winactie naar boven, wat de mensen aan 'het werk zet' en meer laat ik nog niet los! 

Dat was het weer voor de nieuwsbrief van deze week.

Dit weekend kun je in deze tijden waarin je je geld maar één keer uit kunt geven je sieraden, dromenvangers of meer leuks, met 10 % korting aanschaffen. Je dient daarvoor tijdens het bestellen de code herfstblad in te vullen en de korting wordt dan direct verrekend! Deze kortingscode geldt vanaf nu t/m maandag 7 november!

(Uitgezonderd Sale, afgeprijsde artikelen, mozaïek, workshops en reparaties).

Niet vergeten de code in te vullen, anders loop je de korting mis en dat zou zonde zijn.

Fijn weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.

_____________________________________________________________________

Nieuwsbrief 29-10-2022

Onze ''webshop hal' was weer eens aan een opknapbeurt toe en zie hier het resultaat!

De oude kleur paste niet meer zo bij deze tijd en daarom was er een heel weekend voor uitgetrokken om een ander uiterlijk maar wat toch herkenbaar was te ontwerpen en het is weer gelukt! Hopelijk veranderen de kleuren en stijlen van het modebeeld nu niet zo snel en kunnen we hier weer een hele poos mee vooruit! 

~*~

Dit keer is er ook weer eens een actie voor dieren in nood,

En daarom is er vanaf nu en de hele maand november bij de rubriek goed dierendoel de actie dat er van ieder verkocht artikel een euro naar de voergroep van de Oostvaardersplassen gaat. Deze mensen zetten zich vreselijk hard in om de hongerende dieren van een beetje voedsel te voorzien en Atelier Hobbekol helpt daar graag een handje aan mee.

Tegenwoordig is er veel vraag naar vervanging voor echt suede (leer) en kan Atelier Hobbekol hier steeds meer op overgaan! Want omdat het meegenomen is voor de portemonnee, is het ook nog eens belangrijk dat dierenwelzijn centraal staat!

Hieronder als  eerste dan ook een ketting aan een suede veter (uiteraard imitatie) waar een Tibetaans zilveren kruis aan hangt van 4 cm lang.   

Dan nog wat heren kettingen in dezelfde stijl, maar met ieder een andere hanger eraan bevestigd.  

En als laatste uit deze serie, een stoer en een minimalistisch model.

Dan zijn er ook nog wat fijnere heren modellen te vinden, die uit een RVS kettinkje bestaan en uiteraard weer met een bijpassende bedel eraan.

~*~

Mensen zijn nog steeds verrast als ze hun pakje openen en hierin de extra goodies van Atelier Hobbekol en andere bedrijven vinden. Het moet gezegd.... het is even wat meer werk om een bijpassend extraatje te maken, maar zo leuk om weg te geven en dan de dankbare reviews en/of beoordelingen te zien!

Wij hebben deze week een extra winactie en dat is deze keer een korte ketting met een grote howliet olifant hanger er aan!

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is deze nieuwsbrief op Facebook of Instagram te delen en Atelier Hobbekol te taggen. Onder de mensen die deze nieuwsbrief gedeeld en getagd hebben wordt onderstaande ketting verloot!   

En dat was het alweer voor deze nieuwsbrief!

Hopelijk kan iedereen dit weekend nog even van het heerlijke weer genieten, want bijzonder is het toch wel. Oktober... en we kunnen haast de zomerkleding weer aan.

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.

__________________________________________________________________

Nieuwsbrief 22-10-2022

De herfstkleuren worden steeds intenser en dat is te zien aan de handgemaakte sieraden van deze week!

Ik wilde dit keer eens een iets andere ketting als anders maken en waar vrolijke en warme herfst kleuren in zaten. Nu kwam ik nog wat papieren kralen tegen die wel gelakt waren maar zoals het zo vaak met papier gaat, door de tand des tijds vergeeld waren. Maar niet getreurd... er werd epoxylak op los gelaten en zie hier het resultaat! Vrolijke herfst kralen die dankzij het extra laagje kleurlak nu ook nog eens wat steviger zijn geworden! 

En hieronder zie je het uiteindelijke resultaat in een lange ketting, (wat de hardlopers van Atelier Hobbekol zijn)! En... in het echt is deze ketting nog vrolijker van kleur! 

Dan de herfst armbanden voor dames.

De armbanden sluiten met een sierslot en de volgende basis materialen zijn gebruikt: miracle beads, glas- en houten kralen. Drie van de vier armbanden hebben een zelf beschilderde bedel van epoxy lak. Het zijn echte warme 'pols sieraadjes' geworden!

En dan als laatste alweer voor deze week zijn in de rubriek heren sieraden, de armbanden van stoer half edelsteen ook weer aangevuld. Er zijn ook nog kettingen gemaakt, maar die moeten die nog op de foto gezet worden en daarna is deze rubriek ook weer goed bijgevuld. 

Zoals je ziet komen de kleuren van de sieraden in deze nieuwsbrief allemaal uit de kleurenwaaier van 2022/2023 die je hieronder ziet staan.

TIP: Mocht je nu kleding of andere accessoires gaan shoppen, print de waaier dan even uit en stop hem in je portemonnee. Zo heb je altijd de nieuwste modekleuren bij de hand!

~*~ 

De kortingscode van deze week is herfstkleuren en is goed voor 10% korting vanaf nu t/m maandagavond 24 oktober! (Uitgezonderd sale en afgeprijsde artikelen, kralen en materialen, reparaties en workshops).

Niet vergeten in te vullen, want achteraf kan het niet meer verrekend worden! 

Fijn weekend namens, Gerda van Atelier Hobbekol.

_________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 15-10-2022

Herfst, herfst, herfst....

De herfst (en de regen) zit in de lucht en dus ook de sieraden die de afgelopen week gemaakt zijn en de hoofdkleuren die daarbij horen zijn (warm) oranje, bruin, groen en rood.

Deze kleuren zijn allemaal terug te vinden in onderstaande sieraden en het eerste model is een armband die geknoopt is op chamballa koord waarbij alleen maar glaskralen gebruikt zijn. Om nou het herfstgevoel wat meer naar voren te halen is deze armband afgewerkt met bronskleurige materialen waaronder een kapittelsluiting. 

De volgende armband is eigenlijk hetzelfde verhaal, maar is nu afgewerkt met goudkleurige materialen en sluit met een groot karabijnslot.

~*~

Dan ook nog even kettingset in herfstkleuren en deze bestaat uit twee kettinkjes.

De kortste ketting is van Miyuki beads en daar heb ik een hanger aan gemaakt wat bestaat uit Cloisonne kralen en een facet geslepen glasdruppel.

Het tweede minimalistische kettinkje bestaat uit een rvs kettinkje, waaraan kleine facet geslepen glas bicones hangen en als blikvanger heb ik een facet geslepen glas bicone gebruikt! De hoofdkleuren van deze ketting zijn groen, zalm en kobaltblauw.

Deze kettinkjes zijn ook los van elkaar te koop en je kunt dit via info@atelierhobbekol.nl aangeven en dan verzorg ik het verder voor je.

~*~

Wist je trouwens dat je je gekochte of bestelde artikelen feestelijk (en kosteloos) door ons naar iemand anders kunt laten versturen? Je betaald alleen de gebruikelijke verzendkosten die je anders ook betaald en de rest nemen wij voor onze rekening!

Een leuke verrassing die altijd erg gewaardeerd wordt!

Kijk eens op de pagina gratis verzendservice voor meer informatie!  

~*~ 

En de actie van deze week is een klein herfst hangertje.

Tot en met vrijdag 21 oktober krijgen alle trouwe nieuwsbrieflezers deze GRATIS bij hun bestelling en ook nog eens bovenop het gebruikelijke presentje, zo'n hangertje! En voor diegenen die ook zo'n herfst hangertje bij hun pakje in willen vinden, maar nog niet ingeschreven staan voor de nieuwsbrief... meld je snel aan en je ontvangt bij je bestelling ook zo'n leuk extraatje!

Fijn weekend, namens Gerda van Atelier Hobbekol.

______________________________________________________________________

Nieuwsbrief 8-10-2022

De afgelopen weken zijn er weer nieuwe nieuwsbrieflezers bijgekomen en als eerste wil ik die van harte welkom heten! Tevens hoop ik dat je met veel plezier de nieuwsbrieven leest en dat je uiteraard ook gebruik zult maken van de kortingscodes en meedoet met leuke acties, waarbij je prijsjes kunt winnen of iets extra bij je bestelling krijgt.

En om nu verder te gaan met deze nieuwsbrief en waarin ik vorige week met de uitslag van de winnares van de kwartaalprijs en de overgangskleuren van de herfst eindigde, gaan we daar nu snel mee verder...

Hieronder een armband die helemaal bij de herfst past!

De kleuren zijn herfstachtig en de armband bestaat uit alleen maar natuurmaterialen zoals keramiek kralen, glaskralen, rondleer en de armband sluit met een kapittel sluiting.  

Dan had je misschien al enkele van onderstaande kettingen langs zien komen op Instagram, Twitter en Facebook. Ik heb er nu vier gemaakt in de kleuren: groen/oranje/bruin, zwart/grijs en deze week zijn daar de kleuren blauw/wit, oftewel Delfts blauw en rood met brons tint bij gekomen.

Het zijn korte kettingen die uitstekend bij deze tijd van het jaar passen en bovendien straks als de feestmaanden zich aandienen, ook nog eens goed te dragen zijn!

En er komen binnenkort nog meer kleuren bij!

En dan alweer als laatste sieraad, een Bohemian ketting met allemaal vrolijke gekleurde bedels aan een oosterse kraal. De hoofdkleuren van deze ketting zijn bruin, turquoise en tomatenrood.

Deze ketting doet me denken aan zwoele nazomeravonden van warme bestemmingen, waar je nog net je sandalen of slippers kunt dragen.  

De herfstvakantie komt er weer aan!

En dan komt de periode dat mensen de tijd nemen om gezellig met een groepje een workshop te komen doen! Heel veel dames zijn je al voorgegaan, 'van er zin in hebben' tot 'ik weet niet of dit wat voor mij is hoor'. Wij hebben heel veel voorbeelden die je na kunt maken en terwijl je bezig bent komen de ideeën vanzelf! Maar aan het eind is iedereen altijd even enthousiast over hoe leuk en gezellig het was, maar vooral trots dat ze met een eigen gemaakt sieraad naar huis gaan!

  

Lijkt dit jou nou ook wat?

 Iedereen die de komende weken een workshop boekt, krijgt ook nog eens 10% korting die tijdens de workshop zelf verrekend wordt. Bovendien is er de mogelijkheid om die middag of avond ook nog eens met 10% korting, sieraden van Atelier Hobbekol te kopen!!

Ideetje voor de feestdagen?

~*~

En dan hebben we onze visitekaartjes ook weer bij moeten bestellen.

Door alle goodies die ik uitwisselde was het erg hard gegaan en tevens vond ik dat er teveel pietepeuterige tekst op stond. Tijd om dat dus allemaal even bij te werken. En tot de laatste oude kaartjes op zijn kun je binnenkort het vernieuwde exemplaar bij je bestellingen in vinden, waar uiteraard een GRATIS klein, bijpassend presentje aan vast zit!  

De kortingscode van deze week is herfstkleur (en is intussen verlopen)! Mocht je nu iets zien wat niet onder de sieraden valt en je wilt toch van de korting gebruik maken, mail dan naar: info@atelierhobbekol.nl en ik kijk wat hier aan gedaan kan worden!

Fijn weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.

Misschien vindt je het leuk om je aan te melden voor onze GRATIS nieuwsbrief?

________________________________________________________________________________

1-10-2022

Zo langzamerhand komen er steeds meer sieraden in de webshop die in herfstkleuren gemaakt zijn! De inspiratie is niet moeilijk te vinden als je het groen van de bomen en struiken ziet veranderen in oranje, bruin, groen en dieprode tinten. Maar om nou meteen met donkere kleuren te beginnen, is een beetje erg voorbarig en er zijn deze week dan ook kleuren gekozen die een overgang naar de donkere tinten wat minder 'winters' maken.

Als eerste de op dit moment zo populaire tube armband die op elastiek geregen is.

Deze is in zachtgroen met goudtinten gemaakt en kijk eens naar de bedel...wat een plaatje, he? Toen ik deze tegenkwam werd ik er spontaan verliefd op en ik heb er enkele in verschillende kleurschakeringen ingekocht.

Op onderstaande foto zie je de andere modellen die er deze week zijn gemaakt.

~*~

Dan weer even iets anders, namelijk de kettingen.

Hier een zwart met grijze ketting die je naadloos de herfst door tilt om zo de winterperiode in te gaan. Het is een ketting van voornamelijk houten kralen met her en der glaskralen en acryl kralen er tussendoor verwerkt. De gouden accenten geven deze ketting tevens een beetje een chique karakter!

~*~

Dan nog meer kettingen maar dit keer van natuursteen kralen.

Een groen en rood model die dankzij de herfstkleuren prima bij deze tijd van het jaar passen!

En wat dacht je van onderstaande modellen?

De basis van deze kettingen zijn verschillende kleuren rocailles. Per ketting zijn er drie verschillende kleuren rocailles gebruikt en dat maakt het een beetje rustiger, als wanneer je ze zomaar door elkaar aanrijgt.

~*

Als laatste sieraad een paar oorbellen.

De koperkleur met brons tint en dus de herfstkleuren spatten er vanaf! De bloemen in deze connector zijn allemaal warme najaarstinten en daar heb ik met koperkleurig koperdraad, blaadjes van glas aan bevestigd en het afgewerkt met acryl anemoon bloemkralen.

~*~

En dan zijn er ook weer nieuwe goodies binnen gekomen! Het ene bedrijf geeft een visitekaartje (zoals ik) met een klein hebbedingetje er aan, terwijl het andere bedrijf vreselijk uitpakt! Dit laatste geldt zeker voor www.gelukspoppetjes.eu wat één van de bedrijven is waar wij al behoorlijk lang goodies mee uitwisselen. Kijk maar eens op Jans haar site, het ene gelukspoppetje nog mooier en leuker als de andere (en ze heeft nog meer)!

~*~

En dan rest mij nog de uitslag van de derde kwartaal verloting! En deze keer zijn het oorringetjes met glaspareltjes en die zijn gewonnen door Tanya (Panterka)!

Tanya, gefeliciteerd en neem je even contact op voor je adres gegevens? Dan komen de oorbelletjes snel naar je toe!

En dat was het alweer voor de nieuwsbrief van deze week.

Mocht je nu iets uit de webshop willen kopen, dan kan dat met de kortingscode herfst. Deze is geldig t/m maandagavond 3 oktober en is goed voor 10% korting op al je aankopen van de sieraden! (En zie je iets anders in de webshop als sieraden wat je met korting wilt kopen? Mail dan naar info@atelierhobbekol.nl en ik kijk of we hier iets mee kunnen)!

Fijn weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.

____________________________________________________________________

Nieuwsbrief 24-09-2022

We moeten er dan toch aan geloven... de herfst heeft echt zijn intrede gedaan en de avonden en nachten beginnen ook al kouder te worden! Bah...niets aan en onze overkapping die na een half jaar zwoegen bijna klaar is, moet helaas wachten tot volgend jaar tot we hem in kunnen wijden.

Maar er zijn gelukkig toch ook nog mooie dagen hoor! Het zonnetje voelt nog steeds lekker warm aan en dat is voor de bruidjes onder ons natuurlijk mooi meegenomen!

Hieronder een paar oorstekers die je op je trouwdag kunt dragen. Allemaal glas en acryl parels vermengd met glas rocailles, maken dat dit setje er feestelijk uitziet. Natuurlijk kun je ze ook dragen 'als je toevallig net naar dat feestje van de bruid gaat'! 

~*~

En dan gaan we ook dit keer weer even verder met DÉ trend van dit moment, namelijk de tubes armbanden en dit keer heb ik de herfst er voorzichtig in laten sluipen, vanwege de gematigde tinten. Ze zijn op elastiek geregen en dus lekker makkelijk te dragen!

Ik heb ze gemaakt met tinten die in de kleurenkaart van aanstaande herfst 2022 en winter 2023 voor komen. Meer hierover verderop in de nieuwsbrief.

~*~

Dan wil ik even de aandacht vestigen op een korte ketting, waarbij je de kralen op dit moment ook veel in het modebeeld ziet terugkomen... de Lampwork kralen. Het zijn wat duurdere kralen om in te kopen, maar de één is nog mooier als de andere! Ze zijn er in veel varianten en het lijkt wel of er binnenin iedere kraal complete schilderijtjes zitten!

Onderstaand model kun je in de rubriek Bruidssieraden/Trouwsieraden/trouwkettingen vinden, maar uiteraard kun je deze ook prima dragen zonder dat je gaat trouwen.

~*~

En dan is er steeds meer bekend wat de modekleuren voor najaar 2022/winter 2023 worden. Onderstaand kleurenschema laat dit seizoen warme kleuren zien, waarbij ook een paar felle kleuren niet ontbreken!

De hoofkleuren zijn:

-violet tinten: van helder roze tot licht paarse tinten.

-lava tinten: oranje/rood, vurig rood en 'gesmolten lava', een paars/bruine tint wat haast aubergine is.

-Mocca bruine tinten: de lichte en donkere varianten op deze kleur bruin.

-Amazone tinten: de naam zegt het al een beetje... diepgroen, mosgroen, olijfgroen, kortom de tinten groen die in de natuur zitten.

-Diepblauwe tinten: deze tinten doen denken aan een diepblauwe avondlucht.

Verder zijn er weer wat beige, roomwitte en grijze tinten te zien, die je overal bij kunt combineren.

Ik heb het gemakkelijk voor je gemaakt, want de kleurenkaart is onderin de homepage van de webshop van Atelier Hobbekol geplaatst en blijft daar staan tot volgend voorjaar, als er weer de nieuwe lente kleurenkaart gaat komen.  Zodat je er iedere keer naar kunt kijken als je deze nodig hebt om weer een nieuwe outfit of bijpassende sieraden te gaan shoppen.

Gemak dient de mens!   

En dat was het alweer voor deze nieuwsbrief.

Buiten het bijpassende presentje wat je iedere week bij je bestelling kunt krijgen, doe ik er voor de vaste nieuwsbrief lezers deze week een klein herfsthangertje bij.

Gewoon om de herfst te verwelkomen!

Een fijn weekend gewenst namens, Gerda van Atelier Hobbekol!

_______________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 17-09-2022

Hallo, herfst... in één keer!

Zo liep ik gistermiddag nog in mijn zomerkleding rond en een paar uurtje later ging het ineens erg hard waaien en regenen en moest de winterjas weer aan! Tijd om sieraden te gaan maken in 'wat gematigder' herfstkleuren'.

Je ziet ze alweer en steeds vaker op het internet opduiken, de beschermengeltjes. Leuke kleine 'geluksbrengertjes' die wat steun en liefde komen brengen voor mensen die het zo moeilijk hebben in deze nare tijden en waarmee je ze een hart onder de riem kunt steken!

Het model hieronder bestaat uit aubergine kleurige facet geslepen glasdruppel bicones, met een dieppaarse tint! Ik heb er dit keer een paar oorhaakjes aan bevestigd en zo kun je ze als oorbellen dragen.

Te schattig toch? 

Ze worden erg gewaardeerd door mensen die deze opstekertjes krijgen en je kunt er niet genoeg van rondstrooien!

En kun of weet jij nou iemand die dankzij de torenhoge energie tarieven met de handen in het haar zit hoe er nu weer boodschappen gehaald moeten worden? Mail het me door en ik stuur diegene die volgens mij 't hardst een opkikkertje kan gebruiken een GRATIS beschermengeltje. (Uiteraard met de naam wie vond dat hij of zij zo'n opstekertje kan gebruiken)!

~*~

Dan zijn er de afgelopen week ook weer wat ringen bijgemaakt.

Hieronder de wat grovere exemplaren waarbij een wat grotere kraal is gebruikt. De wat donkerder kleur blauw zie je vooral bij de sieraden van Delfts blauw, die op dit moment zo hot zijn.

 

Dan ook nog even ringen die aan de fijne kant zijn en alle ringen in deze nieuwsbrief hebben één ding gemeen, ze zijn gemaakt van copper wire!

Fijn materiaal wat je wel wat voorzichtiger moet behandelen als andere ringen, maar de prijs is er dan ook naar. En als je niet de hele dag met je ring om je vinger gaat lopen soppen of met zware boodschappentassen gaat rondlopen, kun je een hele poos plezier van je ring hebben. 

 

~*~

De kettingen worden de komende weken ook weer bijgemaakt, maar dan in herfst/winterkleuren en de eerste is een kort model geworden, waarbij grote Lampwork kralen gebruikt zijn! Erg mooie kralen voor wie van apart en een beetje romantiek houd!

 

Dan kun je Hobbekol ook op Linkedin vinden!

Omdat je op dit platvorm nou niet zo creatief je ei kwijt kunt plaats ik af en toe 'een bijdrage', zoals dat daar heet en dit keer ging dat over de trouwmaand oktober en hieronder het bericht....

~*~

De maand van de bruidjes komt er weer aan en dat is oktober.

'Op Urk' is het DÉ trouwmaand bij uitstek, omdat vroeger 'de vissermannen' dan een week aan wal kwamen en er getrouwd kon worden. (Zo heb je op een leuke manier weer een beetje geschiedenis bijgeleerd).   Daarom ben ik al een poosje bezig om wat meer bruidssieraden te ontwerpen en te maken. Het is nog best moeilijk om zoals ik die uitbundige hippiesieraden maakt, me in te moeten houden om geen kleuren te gebruiken als alleen maar wit en pastel tinten. Maarrr... eenmaal op gang komt de inspiratie vanzelf en zie hieronder het resultaat. Eenvoudig, maar leuk om dit weer eens een keertje te doen. Verder had je vroeger een professionele fotograaf en mensen nodig nodig die een poster voor je konden ontwerpen, maar tegenwoordig kun je dat gelukkig zelf dankzij de vele mogelijkheden van platforms, zoals de 'trouwlustige dame' hieronder, die van Instagram af komt. Een beetje plakken en knippen en klaar! Dusss... bruidjes, kom maar op! Haha.

~*~

En mocht je nu iets gezien hebben dat je graag wilt kopen, maar het eigenlijk een beetje boven je budget vindt? Dan is er deze week weer een kortingscode om de prijs wat te laten zakken. Dit keer is het de code herfst en deze is goed voor 10% korting op alle sieraden. (Uitgezonderd de sale en afgeprijsde sieraden). De korting geldt vanaf nu t/m maandagavond 19 september.

Niet vergeten in te vullen, want het zou zonde zijn als je de korting misloopt!

Fijn (herfstig)weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol. 

____________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 10-09-2022

Deze week is de omslag naar ander weer en het lieve zonnige karakter maakt langzaam plaats voor stoer regen- en stormweer. Daarom staat deze nieuwsbrief dit keer in het teken van de stoere heren- of mannen sieraden. Het was even omschakelen, maar na het eerste model kwam de inspiratie voor de andere modellen vanzelf.

~*~

Als eerste een armband in natuurtinten.

Het zijn allemaal houten kralen in verschillende tinten bruin en daarom mag je deze armband Bohemian style noemen.

Dan nog wat andere stoere exemplaren.

De eerste armband heeft olijfgroene houten kralen en deze is afgewerkt met een papieren kraal wat uiteraard gelakt is en zo tegen een stootje kan.

Het rechtse model armband is eveneens met houten kralen, maar deze keer is hij zwart en 2-delig. De tibetaans zilveren peace kraal maakt deze 2-delige set extra stoer! 

   

Hieronder iets heel anders...

Armbanden van blauwe glaskralen die toch stoer zijn, maar door de blauwe kleur wat vrolijker aandoen.

Echt een armband voor de wat minder stoere types die niet alleen maar donkere kleuren kleding dragen.

En voor mannen die van nog minder stoer houden, onderstaand model armbandje op satijnkoord geregen.

Om het stoere karakter niet helemaal los te laten zijn er verschillende knoopjes in gemaakt, die samen met de blauw/witte glaskralen ervoor gezorgd hebben dat het een fijn heren armbandje is geworden.

Ook leuk te combineren met armbanden die je al in je la hebt liggen.

Als laatste een model wat alweer een tijdje in de webshop staat, maar het toch verdiend om in the spotlights te staan! Een armband van rondleer die 2x om de pols gewikkeld wordt en waar allemaal stoere bedels en kralen aan hangen.

Fijntjes, maar toch stoer! 

~*~

Voor de vaste nieuwsbrieflezers is er deze week als extraatje bij je bestelling een stoer zwart hangertje bij je bestelling in. Deze komt bovenop het bijpassende presentje wat je ook altijd krijgt. Je krijgt dus deze week als trouwe nieuwsbrieflezer 2 presentjes en daar hoef je niets voor te doen, het zit gewoon bij je bestelling in!

(Let op: dit extra hangertje krijg je alleen als je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief)!

En dat was het alweer voor deze nieuwsbrief.

Fijn weekend en geniet van de laatste mooie dagen!

Met vriendelijke groet namens, Gerda van Atelier Hobbekol.

_______________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 3-9-2022

Deze week gaan we met de nieuwsbrief nog even door met de trouw- of bruidssieraden. Er zijn sierlijke armbandjes gemaakt die met een magneetslotje sluiten, wel zo gemakkelijk!

Op de eerste foto zie je een armband met een Tsjechische Hawaiiaanse glazen bloemkraal die je op dit moment regelmatig in het modebeeld ziet. Ik ben helemaal weg van deze kralen en vanaf nu zijn er ook acryl Hawaiiaanse bloemkralen in herfstkleuren in de webshop te koop!

Dan nog een paar trouwoorbellen voor de bruid die je prima met bovenstaande armbandjes kunt matchen! 

Je hebt het trouwens vast al gezien dat de pagina bruids- trouwsieraden vanaf nu onderverdeeld is in aparte rubrieken, zo heb je: Trouwarmbanden, Trouwoorbellen, Trouwringen, Trouwkettingen en Trouwbenodigdheden. Dit om het wat rustiger en gemakkelijker te maken om het bruidssieraad te vinden wat je zoekt!

~*~

Dan beginnen bij mij de herfstkriebels al te komen...

Hieronder zie je dat er op een avond van de afgelopen week druk gefreubeld werd met de kleuren groen en zacht oranje. Er zijn allerlei materialen in de armband gebruikt en deze is afgewerkt met brons.

En dit is het resultaat!

Ik ben er helemaal happy mee en deze armband kun je uiteraard al in de webshop vinden door op de foto te klikken.

~*~

Dan als laatste nieuw gemaakte items, een wikkel armband van rondleer in zalm en turquoise en deze wordt 2x om de pols gewikkeld.

Ook een armband die het stempel herfst of najaar verdiend!

~*~

Dan als laatste een paar oorbelletjes in vrolijke herfstkleuren.

Ennn... ik ga ze verloten onder de vaste nieuwsbrieflezers die kunnen zeggen waar de acryl Hawaiiaanse bloemkralen in herfstkleuren in verwerkt zitten. Je kunt je reactie via een mailbericht naar info@atelierhobbekol.nl sturen. Onder alle goede inzenders wordt het paar oorbelletjes verloot.

Heb je je nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief/newsletter, maar wil je wel mee loten voor de oorbelletjes? Meld je dan onderaan deze nieuwsbrief snel aan voor de gratis nieuwsbrief! Het is zoals gezegd kosteloos en je kunt je onder iedere nieuwsbrief weer afmelden.

En nu genieten van deze zomer die zo lang aanhoudt!

Fijn weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.

__________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 27-08-2022

 Wéér een warme week voorbij waarin ik verschillende mensen blij heb kunnen maken met mijn sieraden, kralen en kennis! En wat was dat zweten zeg! Hahaha. De eerlijkheid gebied te zeggen dat we een airco in het atelier hebben, maar als je iets leuk vindt om te doen neem je dat allemaal op de koop toe!

Zo ben ikzelf afgelopen week ook heerlijk bezig geweest in deze tropische temperaturen om o.a. deze onderstaande armband met strass cabochons en Tsjechische facet geslepen glaskralen te maken.

In tegenstelling tot de kralen die van glas zijn, is de rest van de verdelers van lichtgewicht materiaal (filigraan). Deze armband kan ook in zilverlook gemaakt worden en dat brengt mij meteen bij de nieuwsbrief van vorige week, waarin ik beloofde dat de bruidjes en dus de bruids- of trouwsieraden, in de volgende nieuwsbrief aan de beurt zouden komen!

Daar gaan we...

Om te beginnen heb ik een (bruids) armband geketteld waarin de volgende materialen verwerkt zitten: zoetwaterparels, glasparels, glasparels met een coating, schelpkralen, Tibetaans zilveren kralen en bedels. Een echte blikvangers om je pols als je de bruid bent!

Dan een wat minder uitbundige (trouw) armband die gemaakt is van: glasparels met een coating, facet geslepen glas bicones met AB glans en een Tibetaans zilveren connector of tussenzetsel. Dit model is voor bruidjes die van fijntjes houden! 

Als tweede zijn de trouw oorbellen aan de beurt.

Bij de eerste drie modellen bestaat de basis van links naar rechts uit glasparels met een coating, zoetwaterparels en wokkelkralen van glas, wat verder aangevuld is met andere materialen.

Dan bestaan onderstaande oorbelletjes uit zoetwaterparels, waarop kleine facet geslepen glas rondelletjes bevestigd zijn. De pasteltinten zijn heel subtiel en halen zodoende niet de aandacht van de bruidsjurk af, maar is een aanvulling daarop!

Je kunt deze bruidssieraden natuurlijk niet alleen dragen als je gaat trouwen, maar ook bij je andere outfit, omdat ze haast bij iedere stijl en kleur kleding passen! 

~ ~ ~

En dan kreeg ik een paar weken geleden ineens de opdracht om een zee ketting te maken en dat was me toch een leuke uitdaging zeg.

Hoe verder ik erover nadacht, hoe meer ideeën er in me op kwamen borrelen! Er moesten in ieder geval schelpjes, een zeepaardje, bedels van zeedieren en een stukje (imitatie) koraal in. En terwijl ik de ketting maakte, kwamen de ideeën waar alles moest komen vanzelf!

Ik heb een witte hanger zo bewerkt dat deze net een schelpkraal op de bodem van de zee leek, waarop een zeester lag en waar een zeepaardje langs zwom. Voor de rest spreken de foto's voor zichzelf...

De materialen die erin verwerkt zitten zijn: keramiek kralen (zeesterren en bloemen), grote en kleine zoetwaterparels, Tibetaans zilveren zeedier bedels, acryl zeester, rode (imitatie) koraal, schelpkralen, bone kralen, metalen connectors etc.

Ik was zo lekker bezig dat ik meteen een tweede variant gemaakt heb en die zie je hieronder.  

Je ziet ik heb me wel vermaakt de afgelopen weken!

Voor nu rest mij nog de kortingscode van deze week door te geven en deze geeft recht op 10% korting t/m morgenavond (zondag) op alle sieraden! (Uitgezonderd de sale en afgeprijsde artikelen). Alle vaste nieuwsbrieflezers hebben deze kortingscode inmiddels ontvangen.

Vergeet deze niet in te vullen, want het zou zonde zijn als je de korting misloopt.

Fijn weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.

______________________________________________________________________

Nieuwsbrief 19-08-2022

Wij zijn weer terug van vakantie!

En wat hebben we genoten. Jij ook?

Ondanks een iets minder goede start van het weer kwam de omslag de tweede helft van onze vakantie dan toch. En met een tussenpoos van twee weekjes om de boel bij te werken, zijn we wederom naar de kust vertrokken voor nog eens twee weken vakantie. Wat een luxe! We hebben veel nieuwe (relaxte) mensen leren kennen, maar ook oude bekenden gezien die je ieder jaar op zo'n camping tegenkomt. Kortom...genieten eerste klas en al helemaal met zulk weer!

Maar je ziet het al op de eerste foto... ik kon het niet laten om ook in mijn vakantie sieraden te maken! 

Ik had net nieuw materiaal binnen gekregen en had deze ook meegenomen, schattige turquoise acryl bloemetjes (die binnenkort ook in de webshop verkocht zullen gaan worden) en die verwerkt zitten in o.a. oorbellenarmbanden en ringen zoals je hieronder kunt zien.

Eenmaal thuis heb ik me weer op de wat bewerkelijker technieken gestort, zoals hieronder bij deze schattige oorbelletjes van hammering copper wire. Er zijn hierbij ienieminie kleine facet geslepen glas rondellen gebruikt, wat een leuk bling bling effect geeft.

En de volgende creolen, waarbij schattige bloemetjes van deze kraaltjes aan de creool zijn gemaakt. 

Je kun nu ook zelf deze oorbellen leren maken, want deze zijn toegevoegd aan de workshops!

En dan iets totaal anders....

Er waren voor de vakanties al een paar oorbellen met Delfts blauwe kralen in de webshop te zien en deze zijn nu allemaal gefotografeerd en in de webshop geplaatst.

Ze staan in een nieuwe rubriek genaamd 'Delfts blauwe kralen' die je onder de rubriek 'oorbellen' kunt vinden.

 

(Nog niet alle sieraden uit deze nieuwsbrief staan op dit moment in de webshop, maar vanaf vrijdagavond 19-08-'22 staan ze online)!

De kortingsactie van deze week is helaas afgelopen, maar bij de volgende nieuwsbrief is er vast weer een leuke actie! 

Dan zijn er ook weer nieuwe trouwsieraden in de maak en in volgende nieuwsbrief zijn de bruidjes aan de beurt!

Een heel fijn weekend gewenst namens Gerda van Atelier Hobbekol!    

___________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 30-7-2022

Als je van vakantie terugkomt heb je uiteraard achterstand met de webshop! Er liggen opdrachten te wachten en orders die verstuurd moeten worden en gistermiddag was het pas weer helemaal 'bij'! Toch zijn er voor die tijd sieraden gemaakt die nog niet 'het daglicht van de webshop hadden gezien' en dat was ook het geval bij onderstaande Bohemian ketting.

Een lang model in turquoise en bruin, die nu heel goed gedragen kan worden, maar die ook in het najaar en de winter niet om je hals zou misstaan, vanwege de gematigde kleuren.  

*

En dan is daar ineens onverwachts en snel een trend gekomen! Zag je de tubekralen eerder mondjesmaat voorbij komen... ineens is het een vreselijk grote trend geworden, de armbanden met tubekralen!

Je kunt werkelijk oneindig veel varianten maken met deze vrolijke en leuke kralen! Ze zijn op het internet rond de 8 euro tot zo'n (vreselijk dure) 20 euro te koop! Maar dat gaan we niet doen hoor! Bij ons in de webshop zitten ze allemaal nog onder de tien euro en deze armbanden staan dan ook vanaf €7,95 in de webshop geplaatst!  

 

Dan gaan we met onderstaande oorbellen/creolen al een beetje naar het najaar.

De trend Delftsblauw spiekt ook stiekem om het hoekje en ik vind deze kralen toch altijd zo mooi... echt Hollands!

En er was ook weer een leuke opdracht tussendoor en dit keer van 'de zus van Hobbekol'!

Bij haar Desiqual tas, wilde ze bijpassende tassels of tashangers hebben.

En dit zijn ze geworden!

Lekker vol... maar dat voordeel heb je als je zus sieraden maakt! Hahahahaha.

 

En nu ik met alles 'bij' ben ga ik ervoor zorgen dat ik weer 'achter ga lopen'! Ik durf het haast niet meer te zeggen maar.... we gaan weer op vakantie!  

'Mijn ega' had onverwachts nog een paar weekjes extra vakantie en dat gebruiken we om nogmaals naar de zee te verdwijnen! Dus dat wordt 'thuiswerken' in een wel heel relaxte  omgeving!

Het thuisfront is weer zo lief geweest om op huis en haard te willen passen en daarom kunnen wij even een paar daagjes gaan relaxen. Bestellingen kunnen gewoon worden geplaatst, maar worden vanaf vrijdag 12 augustus weer verstuurd!

Om het wachten wat te verzachten krijg je vanaf dinsdag 2 tot donderdag 11 augustus met de kortingscode relaxen, 10% korting op al je aankopen!

Lukt het niet, stuur dan even een berichtje via de contactpagina of mail naar: info@atelierhobbekol.nl en we proberen je op afstand te helpen.

Dan wens ik iedereen een fijn weekend en de volgende nieuwsbrief komt vanaf Callantsoog!

Met vriendelijke groeten namens Gerda van Atelier Hobbekol!

_______________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 23-7-2022

De eerste nieuwsbrief na de vakantie van Atelier Hobbekol is weer een feit!

We zijn weer behoorlijk uitgerust teruggekomen en kunnen er weer even tegenaan en dat brengt meteen weer nieuwe inspiratie, wat je kunt zien bij onderstaande oorbellen

Het zijn allemaal oorbellen in Ibiza style, die prima zijn te dragen voor als je naar een beach party gaat, deze bij je outfit passen die je voor deze zomer had aangeschaft, of gewoon zomaar... omdat je ze zo leuk vindt!

En dan brengt vakantie ook achterstand met zich mee!

Een heleboel sieraden en meer die je via de nieuwsbrieven al langs had zien komen, moeten nog steeds in de webshop geplaatst worden zoals onderstaand armbandje met zelf beschilderde houten kraaltjes en een schattig keramiek olifantje.

Of deze dromenvangers die eens helemaal anders zijn als wat ik normaal maak. Er is trouwens nieuw materiaal ingekocht voor vergelijkbare dromenvangers, maar waar de bling bling vanaf spat! Maar die worden de komende weken gemaakt.

Je kunt alle nieuwe sieraden en dromenvangers a.s. week in de webshop vinden.

  

En wat doet Hobbekol als ze op vakantie is...?

Natúúrlijk kwastjes maken voor de Ibiza sieraden, zoals de kettingen en armbanden en hieronder zie je ze alweer in najaarskleuren, want ook dat zit er weer aan te komen na deze zomer...

En wat hebben we weer genoten van alle zee aanzichten...

Het is iedere keer weer anders, maar ik wilde jullie deze mooie foto niet onthouden....

 

En onze hondjes?

Ook die hebben genoten van het rennen en spelen met andere honden op het strand, om vervolgens daarna nat en al op het zand uit te rusten, zodat ze er daarna behóórlijk smerig uitzien!

Maar hé... da's als hond pas vakantie vieren! 

 

Dit is om het geheel aparter te maken en kun je nergens anders kopen, uniek dus!

 

Ik ben er zelf zoals gezegd heel tevreden over en het doet me pijn om weer te verkopen! Haha.

Nieuwsbrief  van Sieraden Atelier Hobbekol in Ens, Flevoland.

#nieuwsbrief #newsletter #inschrijven #aanmelden #informatie #gratis #handgemaakt #sieraden

© 2010 - 2022 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel