Hier kun je de meest recente nieuwsbrieven/blogs teruglezen, of je hieronder inschrijven voor onze gezellige nieuwsbrief.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nieuwsbrief 16-09-2020

Op de valreep nog een paar mooie dagen om af te kicken van een aparte zomer die haast alweer voorbij is. We zijn alweer een paar dagen thuis en het leven bestond de laatste dagen voornamelijk uit uitpakken, wassen, schoonmaken van de caravan en het huis wat 2 weken mondjesmaat was bijgehouden door het thuisfront, bestellingen die tijdens onze vakantie binnen waren gekomen ingepakt en verzonden, reparaties weggewerkt en nu ben ik alweer met opdrachten bezig.

Ik had in de vorige nieuwsbrief al de oorbellen en armband laten zien en die zijn nu allemaal in de webshop geplaatst. Hieronder een reminder welke het ook alweer waren.

Binnenkort start ik ook weer met het omwisselen van de lente/zomer sieraden naar de herfst/winter modellen. Dit is voor mij een soort van grote schoonmaak waarbij ik alle modellen tevens bekijk of ze nog wel in de webshop geplaatst kunnen blijven of eruit gaan en uit elkaar gehaald worden om het materiaal later weer te gebruiken in nieuwe modellen. Dus als je nog van plan was om iets aan te schaffen wacht dan niet te lang, want binnenkort zijn sommige modellen niet meer te zien.

*

En dan tadaahhh.... (tromgeroffel ) de actie waar ik het in de vorige nieuwsbrief over had.

Dat is deze keer een tag actie op Instagram van onderstaande armband.

Wat moet je doen om deze armband te kunnen winnen?

-Ga naar Instagram (eventueel via de volgende link) https://www.instagram.com/atelierhobbekol/​ en ga naar de foto van de armband.

-Like of tag deze en zet daarbij de reden waarom je deze armband zo graag zou willen winnen.

Bij voldoende deelname vermeld ik in de nieuwsbrief van volgende week wie ik heb uitgekozen en die de armband krijgt toegestuurd. En dan schiet het ook nog eens op naar het eind van september waarin ik de derde kwartaalprijs van dit jaar ga verloten onder alle vaste nieuwsbrieflezers. Het gaat lekkerrr....

 Fijne week! M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol

__________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief  09-09-2020

Dit is alweer de tweede nieuwsbrief vanaf ons vakantieadres in Callantsoog.

Het weer zat nou niet bepaald mee dit keer en ook op dit moment is het miezerig en kil. Maar ja, dat heb je al snel aan de Noordzeekust, he? We hebben de afgelopen week dan ook weer heel veel regen en harde wind voor de kiezen gehad. Best wel eng als je caravan staat te schudden, maar aan de andere kant ook weer gezellig en knus. Hieronder een foto van afgelopen week toen het weer nog mooi was...

Ik heb veel reacties gekregen hoe mooi het strand met die lucht was en wilde je deze foto dan ook niet onthouden.

Heel anders was het vandaag.We zijn dan ook naar het strand gegaan, niet om te zonnen maar om een strandwandeling te maken. Best wel nat en winderig en op een gegeven moment zag ik iets wits liggen en ben gaan kijken. Heel sneu, want het was een dode vogel die we niet zomaar konden thuisbrengen... Ikzelf denk aan een Jan van Gent of zo. Hij was megagroot en ik heb mijn voet ook mee gefotografeerd zodat je een beetje kunt inschatten hoe groot deze vogel wel niet was en wat een mega snavel en poten eraan zaten.

 

Let ook eens op de 'vacht' van de kop en nek, het leken wel krulletjes die overgingen in doodgewone veren. Heel apart!

Dan ben ik al de hele vakantie in de weer om materialen te zoeken. Schelpen, drijfhoutjes en zeekatten. (Helaas nog geen drijfboeien of touw voor het Ibiza huisje voor in de tuin gevonden). Deze laatste zijn de rugschilden van een vis, de zeekat genaamd en waarvan als ze dood zijn de rugschilden loslaten en allemaal aanspoelen. Ik weet niet wat het dit jaar is, maar je hoeft ze niet eens te zoeken. Ze liggen massaal op het strand voor het oprapen.

 

Eens kijken wat ik hiermee kan knutselen voor het Ibiza strandhuis wat er volgend jaar in onze tuin moet staan.

Schelpen kun je ook altijd goed gebruiken en daar heb ik al verschillende ideeën voor.

 

Dit keer heb ik niet zoveel sieraden gemaakt als twee paar oorbellen en dan moest ik ook nog eens twee dagen wachten op een beetje zielig zonnetje achter het wolkendek voordat ik ze kon fotograferen. Maar het is uiteindelijk weer gelukt.

Het eerste paar is er eentje van allemaal bruin/rode en perzik/zand kleuren. Er hangen half edelsteen splitkralen aan en zijn verder afgewerkt met glas bicones.

  

Het tweede paar moet lila en blauw voorstellen, maar op de foto is alleen het blauw te zien. Zodra we thuis zijn gaan ze opnieuw 'op de foto'.

Zo zie je maar hoe belangrijk het is om licht weer en dus de juiste belichting te hebben om iets mooi op de foto te krijgen.

Nou... dat was het weer voor deze nieuwsbrief, met dit keer meer vakantie- als sieraden nieuws. Volgende week is er weer de normale nieuwsbrief met hopelijk alle nieuw gemaakte sieraden in de webshop geplaatst en... een actie!

Fijne week verder!

M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol. 

_______________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 02-09-2020

Vanuit een nat en zeer winderig Callantsoog, toch een korte nieuwsbrief.

Op dit moment giert de wind met enorme regen om de caravan heen en maakt dat deze enorm schud! Ik hou van de herfst en dat lijkt er deze dag toch echt op. Gelukkig had ik voor deze vakantie weer wat materialen meegenomen en die had ik gisteren terwijl het zonnetje nog vrolijk scheen gefotografeerd. 'Stof' genoeg dus, voor een extra vakantie nieuwsbrief.

Als eerste even een collage van de camping en hoe deze gesetteld ligt...

  

Zoals je ziet ligt hij vlak achter de duinen op een loopafstand van 300 meter vanaf het strand. Met dus nog geen 10 minuten lopen zit je al aan de zee!

 

De hondjes vinden het ook iedere keer weer een feest en onze kleine Bruno heeft zodra hij het strand ziet zin in 'pootje happen' bij onze Levi, die daar niet warm of koud van wordt, haha.

 

 

Maar ik had het er al over dat ik wat materiaal mee had genomen om 'iets' te maken. Daar was ik de afgelopen dagen mee bezig geweest en gisteren voordat we naar het strand gingen ben ik rondom de camping naar de mooiste plekjes wezen zoeken om te gaan fotograferen... en die heb ik gevonden!

 

Het eerste paar oorbellen zijn schattige korte connectors die bewerkt zijn met giethars en waar glascubes en facet geslepen glasbicones aan verwerkt zitten. De metalen kraaltjes halen het bronskleur weer wat terug. En zo heb je weer een apart paar oorbellen, die niemand anders heeft!

Het tweede paar oorbellen is een wat langere variant.

Eveneens connectors in een bronskleur met vogeltjes en die opgeleukt zijn met blauwe en bruine glasbicones samen met goudkleurige filigraan kralen.  Deze kleuren blijven altijd iedereen weer aanspreken en zijn dan ook tijdloos.

Dan alweer als laatste een armband in allemaal herfstkleuren.

De gebruikte kralen zijn cateye -en half edelsteen kralen samen met nog wat andere materialen.

De sieraden uit deze nieuwsbrief staan nog niet in de webshop maar misschien red ik het om ze deze week nog te plaatsen. Want hé...  het is tenslottte vakantie!

Voor iedereen die t/m 12 september een bestelling plaatst zit er bij het pakketje een GRATIS paar bijpassende oorbellen in! Dit om het wachten tot we terug zijn van vakantie, te verzachten.

~

En dan ga ik nu verder vakantie vieren en een rosé 'tje drinken (ja nu al, want het is vakantie, haha) en met een toastje erbij.  

Misschien tot de volgende week!

M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol 

_____________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 26-08-2020

Hallo, op deze stormachtige dag!

Een week geleden zaten we nog te puffen van de warmte en nu wordt het buiten zelfs al kil. Voor mij het startsein om met de najaarssieraden te gaan beginnen. Mooie warme kleuren zijn dit najaar te zien en dan met name de wat roodbruine aardetinten zijn in de meerderheid. Hieronder niet alle kleuren van het najaar 2020 maar wel de belangrijkste die op de catwalk gespot zijn. En weet je? Ze wijken niet eens zoveel af van de kleuren van winter 2018/2019.

                

Dat is bovendien nog eens mooi meegenomen, omdat je de kleding en sieraden van vorig najaar nu nogmaals een seizoen door kunt blijven dragen. Dat scheelt weer in de portemonee!

Daarom had ik afgelopen week de kralenbakken op tafel gezet en was begonnen met het uitzoeken van een kleur die zowel het komend najaar, als nog even tijdens deze nazomer gedragen kan worden.

En hieronder het eerste resultaat...

Twee  kettingen  die terug van weggeweest zijn en haast klassieke modellen genoemd mogen worden. (De favoriete workshop van de meeste dames)! En die ook nog eens in allerlei kleuren gemaakt kunnen worden.

 

Dan zijn er ook nog twee armbanden gemaakt van voornamelijk natuurlijke materialen zoals keramiek, glas en imitatie suede.

 

En op de oorbellen is ook nog 'even creatief los gegaan'! Haha.

Zoals op het rechtse paar te zien is heb ik op de tibetaans zilveren kralen met de gezichtjes, hoedjes van schelpkralen gemaakt zodat het nu echte 'mensjes' lijken. Dit is nu het leuke en creatieve van dit vak!

Dan nog even vakantienieuws.

Ik heb het er al eerder over gehad dat we nog een vakantie tegoed hadden en dat is nu dus aangebroken. Het thuisfront is weer zo vriendelijk om de komende twee weken op het huis te passen zodat wij er nog even tussenuit kunnen. Daarom kun je vanaf 29 augustus t/m 13 september wel je bestellingen plaatsen, maar worden ze pas weer na 13 september verstuurd. Om het wachten een beetje te verzachten kun je als eerste van de kortingscode korting gebruik maken, die recht geeft op 10% korting. Bovendien krijg je een paar bijpassende oorbellen speciaal door mij gemaakt, GRATIS bij je pakketje in! Bij problemen zijn wij wel te bereiken via de contactpagina of info@atelierhobbekol.nl en kan er altijd gekeken worden of het thuisfront kan helpen bij een oplossing.

Tot 14 september!

M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol

______________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 19-08-2020

Het is voor de meeste mensen weer draaglijk met het weer en iedereen krijgt weer wat meer fut lijkt het wel. Ikzelf ben al die 'hittetijd' doorgestoomd om de doodeenvoudige reden dat mijn filter stuk is en ik moeite heb om te stoppen waar ik mee bezig ben. Dat is voor de webshop natuurlijk positief, maar voor mezelf soms 'even wat minder leuk'. Maar niet geklaagd... er kwamen hierdoor ook vele leuke dingen uit mijn handen zoals de set op onderstaande foto.

Ik had een techniek gezien waarin met rocailles (die hele kleine kraaltjes weet je nog wel) schattige kleine bloemetjes werden gemaakt. Het was voor ringen, maar na dat geprobeerd te hebben kwam bij mij de vraag naar boven of het ook met wat grotere kralen zou lukken. Als eerste dus deze bovenstaande set van schattige kleine kraaltjes van amazoniet. Het lukte en de set was zo verkocht!

Hierop probeerde ik of het met nog wat grotere kralen wilde lukken. Op onderstaande foto van een armband bestaande uit vier rijen kun je zien dat dit ook gelukt is en dat er lila bloemetjes met een zacht turquoise hart gevormd zijn. Op naar de volgende missie... de nog grotere kralen, haha.

 

Dan had ik afgelopen week ook weer materialen binnen gekregen. Om precies te zijn moest ik 502 zakjes uitzoeken waarin allemaal benodigdheden zat wat je nodig hebt om sieraden te maken.

 Ook leuk... de bedels voor de workshops zijn ook weer bijgevuld.

Evenals onderstaande foto, de rocailles.

Dit keer was het twee kilo! Hiermee kun je werkelijk van alles maken. Het wordt heel veel gebruikt bij de oorbellen maar ook in armbandenkettingen en last but not least de enkelbandjes. Die zijn afgelopen weken 'veel over de toonbank gegaan' en dat had natuurlijk weer met het mooie weer te maken waarin je met je blote enkels je (met een 'pretpakketje' van ons je zelfgemaakte) of gekochte enkelbandje kon pronken.

~

De kettingen met de vele rijen kralen zijn terug van weggeweest en binnenkort ga ik voorbeelden maken voor een nieuwe workshop waarin je je hart kan ophalen om verschillende materialen in deze ketting te verwerken zoals de voorbeelden op de volgende foto's.

      

Intussen zijn de workshops ook weer begonnen, maar nu met maximaal 2 personen om aan de anderhalve meter afstand te kunnen voldoen. Op verzoek van de gast kan er een mondkapje opgedaan worden en wordt voor en na de workshop de omgeving grondig schoongemaakt met dettol. En mocht je nou een locatie hebben of weten waar je met meerdere personen op genoeg afstand van elkaar kunt zitten, dan kom ik graag naar je toe om een workshop op locatie te geven. Mooie bijkomstigheid is, dat er tijdens de coronacrisis geen reiskosten worden berekendZie voor info de algemene voorwaarden, artikel16.

Fijne week verder!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

_____________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 12-08-2020

Hallo 'hittegenieter'!

En dat schrijf ik tussen haakjes, want voor de meesten van ons is dit toch wel een beetje teveel van het goede. Overdag kun je het beste alles dichtdoen en in de loop van de avond alles openzetten en eventueel nog wat huishoudelijke werkjes doen die overdag vanwege deze hitte zijn blijven liggen.

Zo ook bij mij, maar dat had een andere reden... Er zijn verschillende mensen geweest die deze week bestellingen hebben geplaatst en ook nog wat erbij wilden laten maken of iets veranderen aan het model wat ze uitgekozen hadden. Tjah.. en waar doe je dit? Op de bovenste verdieping waar het atelier gevestigd is en dat betekend.... HEET! ;-) Maar goed dat ik zo tegen de warmte kan en daarom was het 'even zuchten en naar boven gaan' om vervolgens voor de mobiele airco te gaan ontwerpen en pas in de avond tijd hebben voor die huishoudelijke klusjes!

 

Ik had afgelopen week de webshop weer bijgevuld met slipper-enkelbandjes. Maar omdat deze alweer uitverkocht zijn laat ik ze hier toch nog maar even zien. Deze week weet ik wat weer moet doen, bijvullen dus!

Dit zijn ze...

Degene linksboven op de foto staat nog in de webshop te koop, uiteraard met degenen die er al in stonden.

 

Dan was er ook nog een bestelling die verkeerd was gelopen. Deze klant dacht dat ze een armband had besteld, maar kwam er naderhand achter dat het om een ketting ging. Nou... dan maken we er toch een bijpassende armband bij? Hieronder het resultaat.

 

Dan over naar de sieraden die nieuw gemaakt zijn en die nog in de webshop te koop staan.

Als eerste een strass ketting oftewel een 'bling bling' ketting. Ik had de strass vlinder en bloem vorig jaar op een ibiza fair gekocht met de bedoeling om er iets blinkends van te maken. Samen met ander materiaal is het echt een 'uitblinker' geworden.   

 

En alweer als laatsten... drie paar oorbellen.

Deze zijn net even anders als anders doordat er creool materiaal is gebruikt.

Allemaal stekers met mooi materiaal van zoetwaterparels tot aan facet geslepen- en crinkle glasparels.

~

En dan ga ik nu eens even met een nieuwe techniek aan de gang, maar daarover volgende nieuwsbrief meer.

Fijne warme week!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

 

(Vergeet je niet om bij een bestelling de code korting in te vullen om die 10% korting te krijgen zolang de corona crisis duurt? Niet vergeten want achteraf kan het niet meer verrekend worden).

  _________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 05-08-2020

Het zit eraan te komen hoor! Heel erg mooi weer, waar heel veel mensen op hebben zitten wachten. Voor de hitte uit ben ik nog even bezig geweest met enkele zomerse sieraden die je hieronder in de nieuwsbrief kunt zien.

Als eerste een ketting waar heel veel uurtjes werk in zitten, maar daar is het resultaat ook naar!

 

Het is een geknoopte ketting met ontzettend veel materialen in blauw/bruine tinten. Van hemelsblauw tot lavendelblauw en bruin/roségoud. Echt een eyecather voor zwoele zomerse avonden of gewoon op een strandjurk te dragen.

 

Hieronder een wat fijner model.

 

Handgemaakte Tibetaans zilveren hanger met allemaal facet geslepen glasbicones en om het niet te zwaar te laten worden is het afgewerkt met acryl bladhangertjes, wat aan een stevige ballchainketting of de z.g.n. bolletjesketting hangt.

Dan heb ik afgelopen week een aanvraag gehad voor een ketting, maar er moest een slotje aan wat geen irritatie bracht i.v.m. een allergie. Nou koop ik de slotjes altijd in zonder nikkel. Maar het blijkt dat dit niet altijd eerlijk gezegd wordt omdat er soms toch iemand last krijgt. Daarom geef ik geen garantie dat er geen nikkel in de materialen zit en heb intussen RVS (roestvrijstaal) slotjes besteld wat geen allergie geeft. Zodra deze binnen zijn gaan ze op de foto en wordt er in de webshop de keuze gegeven om tegen meerprijs een RVS slotje eraan te laten zetten. Zo kunnen mensen die last hebben van een allergie met een gerust hart de sieraden van Atelier Hobbekol dragen.

Nu heb ik een tip voor wie lichte klachten heeft en toch zijn of haar sieraden wil dragen... Spuit op de plek waar je de sieraden wilt dragen een beetje pleisterspray op de huid, even laten drogen en je kunt je sieraad omdoen. Baadt het niet, dan schaadt het niet! Toch?

En dat was weer de nieuwsbrief van deze week. Ik wens je de komende dagen veel sterkte als je niet zo goed tegen de hitte kunt en anders heel veel zonplezier!

M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol

___________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 29-07-2020

Het wil maar niet echt lukken met die zomer, he? Ze hadden ons beloofd dat er na gisteren mooier weer zou komen, nou dat is aan de temperatuur nog niet te merken. Maar we vertrouwen erop dat er toch iets verbeteringen aan zitten te komen en daarom heb ik afgelopen week een paar zomerse sieraden ontworpen en uiteraard gemaakt voor de paar zonnige en warme dagen die ze beloven.

Als eerste onderstaande ketting van maar liefst 6 rijen! Het zijn voornamelijk rocaillesacryl en glaskraaltjes en daarom lijkt deze misschien zwaarder als hij in werkelijkheid is. Een eye catcher voor wie van hippe sieraden houdt.

 

 

Dan het volgende model in dezelfde regenboogkleuren, maar dan van 3 rijen. Een iets luchtiger exemplaar voor wie van wat minder druk en iets fijner houdt. Ook deze bestaat weer uit rocaillesacryl en glaskraaltjes en is dit keer afgewerkt met een olifant in buddha style en gehaakte vlinder met kwastjes.

 

Dan als laatste in de rij van gemaakte kettingen ook weer de regenboogkleuren, maar nu in pasteltinten. Deze ketting heeft een handgemaakte hanger. Hij is geketteld en bestaat uit verschillende soorten materialen waaronder de prachtige zacht blauw/turquoise chamballa kralen of ook wel India- of bollywood kralen genoemd. Deze kralen zijn mijn favoriet. Ik verwerk ze vaak mondjesmaat in modellen omdat ze nogal prijzig zijn en bij heel veel verwerken in sieraden, schiet uiteraard ook de prijs snel omhoog.   

 

 

Als laatste wil ik nog even een paar oorbellen laten zien die er gemaakt zijn. 

Echte 'natuurbellen'! Haha.

Ze zijn gemaakt van zelfgemaakte fimo kralen met als opdruk een bloemetje en waarbij ik materialen gezocht heb die ook met de natuur te maken hebben. Dat is met de acryl bladkralen helemaal gelukt! En de facet geslepen glas bicones samen met de miracle beads (3D kralen) maken het setje helemaal -compleet.

~

Dan even een broodnodige waarschuwing.

Er zijn vast meerdere webshops die het niet zo nauw nemen met de waarheid en die mijn sieraden te koop aanbieden zonder dat ik daar een cent van zie. Zo ben ik er ook weer eentje tegen gekomen die enkele van mijn sieraden aanbiedt voor absurd hoge prijzen en waarbij het geld uiteraard niet bij mij terecht komt, maar op een rekening waarbij je je geld kwijt bent, maar ook nog eens niets ontvangt! Trap hier niet in als je deze webshop(s) tegenkomt. Koop ALTIJD rechtstreeks via www.atelierhobbekol.nl om teleurstellingen te voorkomen.

 

  De bewuste shop is al gemeld bij verschillende instanties om te voorkomen dat er meer mensen hier de dupe van deze schandalige oplichting worden.

Fijne week met heel veel mooi weer gewenst! M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol 

___________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 22-07-2020

Ben jij al op vakantie? Het gros van Nederland is nu afgereist en dat is te merken in de buurt. Waar anders heel veel kinderstemmetjes in de speeltuin naast het atelier te horen zijn, is het nu stil. Wel lekker voor wie van rust houdt, maar niet voor degenen die een beetje reuring om zich heen wel lekker vinden. Voor de webshop is de rust wel positief. Er kunnen nu filmpjes van de dromenvangers gemaakt worden waarbij je alleen maar de natuur hoort in plaats van kinderstemmen die al spelend naar elkaar roepen of een buurman die zijn schuur in elkaar zet. Dat is toch terug te horen op de filmpjes en past nou niet echt bij een buddha dromenvanger! Haha.  

 Afgelopen week had ik door het mooie weer wederom inspiratie en heb nieuwe sieraden gemaakt die ook al in de webshop geplaatst staan. Zoals onderstaande ketting in Ibiza style. Héél veel materialen, maar waar nog veel meer werk in zit! Deze ketting staat in de webshop vanwege de vele materialen en het werk wat ervoor gedaan is voor €39,25. En om nu meteen maar met een leuke actie te beginnen betaald degene die hem koopt alleen deze week geen verzendkosten! Deze actie geldt alleen voor de vaste nieuwsbrieflezers en er is er uiteraard maar één exemplaar van gemaakt en dus te koop! Om deze korting op de verzending te verkrijgen dien je de kortingscode die je als vaste nieuwsbrieflezer gekregen hebt, in te vullen tijdens het bestellen. De actie duurt tot en met 28 juli.

  

En wat dacht je van de volgende modellen? Het zijn een paar klassiek geregen exemplaren.

De armband zijn kralen van keramiek waarop zachtroze bloemetjes geschilderd zijn. Ik heb er een paar roze en groene facet geslepen glaskralen bij aangemaakt om de andere kleuren als alleen het wit terug te laten komen. De ketting bestaat ook uit glaskralen en kralen van keramiek.    

Dan wil ik je als laatste deze onderstaande bruids- of trouwsieraden laten zien.

Beide kettingen zijn gemaakt met zoetwaterparels 'in de hoofdrol' en bij allebei de modellen zijn bijpassende oorbellen gemaakt, zodat je als je dit zoekt een set hebt. De kleuren zijn roomwit en zachtroze. Het is gemaakt als bruidssieraad, maar kan natuurlijk ook zo gedragen worden!

En dan is de nieuwsbrief van deze week alweer een feit en kan ik nu verder gaan met werk wat ligt te wachten om in de volgende nieuwsbrief geplaatst te worden. 

Ik wens je een fijne voortzetting van de rest van de week en met heel mooi weer toe!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

__________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 14-07-2020

Gelukkig hebben we het ergste met het slechtere weer achter de rug en kunnen we ons gaan opmaken voor wat meer warmte en dus... zon! Hier horen natuurlijk zonnige sieraden bij en dat is bij het volgende paar oorbellen zeker het geval. Allemaal vrolijke kleurtjes zijdegaren die op het bunakoord verwerkt zitten, geven het een vrolijke look en ik zie mezelf wel op het strand lopen met dit paar oorbellen in!

      

Wist je trouwens dat er héél véél meer oorbellen zijn, als wat er in de webshop te vinden is?

Alles wat je hier op de foto ziet is nog maar een klein gedeelte van wat er door de jaren heen gemaakt is en het teveel werk is om alles te fotograferen en in de webshop te zetten! Kom dus gerust langs als je een paar oorbellen wilt aanschaffen. Wel even van tevoren bellen en dan zorg ik dat ze op corona afstand uitgestald worden!  

Maar bij zon horen niet alleen oorbellen. Er zijn intussen ook behoorlijk wat enkelbandjes in de webshop geplaatst, zodat er voldoende keuze is en bovendien kun je bij een outfit ook een bijpassend model door mij laten maken. (Helemaal niet duur)! ;-)

 

En dan ook nog even de bangles in the spotlights!

Er zijn behalve deze bovenstaande modellen meerdere varianten en kleuren in de webshop geplaatst. Ze zijn heel gemakkelijk in het omdoen en het dragen. Gewoon om je pols heen schuiven en eventueel iets aandrukken op maat. En voor diegenen die altijd bij het omdoen van een armband iemand in de buurt moeten hebben, is dit probleem dus opgelost. Ze zijn al te koop voor slechts 10 euro p.st!

~

Dan krijg ik heel vaak vragen via de mail toegestuurd en één daarvan is waarom er nogal eens kosteloos nazendingen worden gedaan, omdat mij dit ook weer geld kost en ik daardoor niets verdien. (Haha, lief die bezorgdheid).

Nou... dat heeft als reden dat ik dit als hobby doe en het eigenlijk niet het allerbelangrijkste is dat ik er aan verdien. Het is voor mij een mooie afleiding na de periode van ziekte waarbij ik thuis kwam te zitten en ik er het typje niet naar ben om stil te gaan zitten, achter de geraniums zogezegd. Ik kan dat natuurlijk niet altijd en bij iedereen doen. Maar in heel sneue gevallen wil ik dat dus nog wel eens doen. En wat is sneu? Nou, als de klant een bestelling binnen heeft gekregen en bijvoorbeeld een armband kleiner uitvalt als ze had gedacht, ik er een kettinkje met slotje eraan nastuur die zo aan de armband geklikt kan worden en waarmee deze dan groter uitvalt. Klant blij en ik dus ook.

Denk je tijdens het bestellen ook nog even aan de kortingscode korting die 10% korting op al je aankopen in de webshop geeft?

Fijne week! M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

___________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 08-07-2020

Onze eerste vakantie zit er alweer op. We hebben erg veel wind gehad waardoor we de luifel voor een paar dagen van de caravan af moesten halen, maar verder hebben we goed kunnen uitrusten en hebben we genoten van de mooie zonsondergangen en de hondjes die het vreselijk naar hun zin hadden.Voor herhaling vatbaar en dat gaan we verderop in de nazomer zeker doen.

De eerlijkheid gebied te vermelden dat de rechtse foto door onze jongste zoon is gemaakt die ook in Callantsoog verbleef, maar ik wilde je deze prachtige foto niet onthouden.

Verder was het zoals je hierboven kon lezen erg winderig en hadden we eigenlijk iedere dag wel een behoorlijke branding. En als uitzondering (kijk goed, want mijn foto's zijn erg zeldzaam, haha) heb ik ook maar eens een selfie van Bruno en mij gemaakt in diezelfde branding.

Maar ik heb in de vakantie niet stilgezeten en heb dan ook een zak vol met kwastjes gemaakt die meteen bij thuiskomst in o.a. een ketting zijn verwerkt die je hieronder afgebeeld ziet staan .

 Daar hoorden natuurlijk oorbellen bij en onderstaande modellen zijn het geworden. Ik heb er evel eye kralen welke je op dit moment steeds tegenkomt in verwerkt en zo is er dus weer vrolijke set ontstaan.

Het volgende exemplaar past eigenlijk beter bij het weer wat het op dit moment is, namelijk herfstachtig.

Halflange oorbellen met diepe, warme tinten waaraan halfedelsteen splitkralen zijn verwerkt en die je eigenlijk het hele jaar door kunt dragen.

En de laatste foto welke ik je wil laten zien is die van een enkelbandje.

Ook in dit model zitten de handgemaakte kwastjes verwerkt.

Alles wat hierboven staat is nog niet in de webshop geplaatst. Ik hoop het vandaag nog te kunnen realiseren.

~

Dan het moment waar jij en iedere nieuwsbrieflezer waarschijnlijk op zit te wachten en dat is de 2e kwartaal verloting van dit jaar! Het is deze keer een trendy armbandje van rocailles geworden.

 

En dit keer is de winnares Adriana S.

Adriana van harte gefeliciteerd met je prijsje en het armbandje komt zo snel als mogelijk naar je toe.

Voor alle anderen geldt net als voorgaande verlotingen... wie weet zit jij er de volgende keer wel bij!

Fijne week! M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

___________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 24-06-2020

Afgelopen week heb ik eindelijk de dromenvanger van een Buddha waar ik al een poos mee bezig was afgekregen. Het was weer een heel werk, maar het resultaat mag er dan ook weer wezen! Dit keer geen dromenvanger met een web in het midden, maar een grote Buddha 3D afbeelding.

 

Om de 3D sticker een apart accent te geven is er een (uiteraard handgemaakte) connector aan gemaakt als een soort diadeem en zitten er in de oorlellen kleine ringetjes verwerkt als oorringen.

Dit is om het geheel aparter te maken en kun je nergens anders kopen, uniek dus!

 

Ik ben er zelf zoals gezegd heel tevreden over en het doet me pijn om weer te verkopen! Haha.

~

Dan had een klant laatst wat materialen gekocht om in een baby macramé te verwerken. Ik was natuurlijk reuze benieuwd of het gelukt was en wat voor een foto ze me toen toe stuurde... hartstikke mooi geworden en wat een apart idee voor de babykamer. Echt héél leuk!

 

~

Fijne week! M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol  

___________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 17-06-2020

Het wilde afgelopen week maar niet meer lukken om lang buiten te zitten. Hele kleine druppeltjes die de hele dag neer dwarrelden en waardoor je noodgedwongen andere bezigheden moest gaan zoeken. De tuin bijwerken was zo gedaan (als je die tenminste iedere week bijhoudt) en dus was de keuze voor Atelier Hobbekol makkelijk gemaakt. Het begint al haast saai te worden maar er moesten foto's van de allerlaatste armbandjes die gemaakt waren, gemaakt worden en in de webshop geplaatst. Daar ben je zo een halve dag mee bezig voordat ze in de webshop staan en dus heb ik me wel vermaakt de afgelopen dagen.

Hierna kwamen de nieuwe connectors binnen die ik had besteld en besloot een paar oorbellen te gaan maken om eerst te kijken hoe het idee in mijn hoofd eruit zou zien als het klaar was. Het was precies hoe ik vond dat ze moesten worden en dat smaakte naar meer! Nadat er drie modellen klaar waren heb ik ze op Instagram geplaatst. Daar kwamen heel veel positieve reacties op en met name dat de kleur zo mooi was. Allemaal positief dus en ik had direct een andere kleur als ik gemaakt had in bestelling. Voor nog geen 10 euro kun je deze oorbellen al in je bezit krijgen, uiteraard uitgezonderd verzending.

Hieronder diegenen die ook al in de webshop geplaatst zijn.

 

Na deze schattige oorbelletjes had ik de smaak te pakken en ben ik door gegaan met hele andere modellen. Deze onderstaande connectors zijn weer wat groter en dat gaf mij weer het idee om met kwastjes te gaan werken. Samen met de handgemaakte keramieke druppel hangers en facet geslepen glasbicones (kralen) in dezelfde blauw en groene tinten zijn ze 'helemaal af'!

 

 

En dan onderstaande creolen...

Ik vond het gedraaide karakter van deze creolen zo mooi dat het zonde was om daar kralen overheen te rijgen. Het is altijd mooi om dit soort oorbellen transparant te maken, zodat ze bij alle kledingstijlen en alle kleuren gedragen kunnen worden. Ik zeg 'missie geslaagd'!

 

En dan als laatste komt mij net het bericht ter ore dat volgende week weer de tropische 30 graden gaan komen, heerlijk! Tijd om de zonnebril 'uit het vet te halen' en dan kun je hem nu heel handig om je hals hangen met zo'n trendy brillenkoordje!

Ze zijn nu helemaal in de mode en je kunt ze opgepimpt in allerlei stijlen en kleuren krijgen. Die van Atelier Hobbekol zijn uiteraard handgemaakt en zijn van geregen tot gehaakte modellen en tegen de leuke prijs vanaf €8,95 te koop.

 

Laat maar komen die hittegolf en fijne week gewenst!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol  

___________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 11-06-2020

Er zijn deze week weer materialen in de vorm van kralen binnen gekomen waar direct mee aan de slag kon worden gegaan. Zoals de katsuki kraaltjes die je op onderstaande afbeelding in deze armbandjes verwerkt ziet. Vrolijke schijfkraaltjes van polymeerklei in allerlei kleurtjes en die je met het weer wat komen gaat heel veel kunt gaan dragen. Ze zeggen dat we een hete en droge zomer krijgen en als dit uitkomt heb je de hele zomer plezier deze sieraden.

Dan de rocailles die je op de foto ziet liggen... Ik had een kleurenmix in m'n hoofd maar had deze niet. 'Nou, dan maken we toch zelf een mix'... en het is deze vrolijke boel geworden. Vooral op instagram, maar ook op facebook zijn er heel veel reacties in de vorm van berichten voor en achter de schermen op deze foto. Iedereen, maar ook ikzelf wordt er heel vrolijk van.

Onderstaande armbandjes die er de afgelopen week gemaakt zijn bestaan o.a. uit de materialen die ik hierboven beschreef en zijn aangevuld met wat andere kralen en materialen. Zo is de millefiori ook weer terug van weggeweest. Allemaal Italiaanse glaskralen waarvan de een nog mooier als de andere is. Je ziet ze hieronder op de twee rechtse foto's. Alle millefiori kraaltjes hebben een bloemafbeelding...

Dezelfde kraaltjes zijn ook gebruikt bij de twee rechts onderstaande modellen.

Zoals de rechtse ketting die hieronder nog even hangend te zien is. Deze zomerse ketting in Ibiza style bestaat uit de mix van de kleurige rocailles en heeft o.a een kauri schelpje, een zelfgemaakte hanger en kwastjes er aan hangen en hij draagt heel licht om de hals vanwege de gebruikte materialen.

De hanger onderaan is vooral echt een geduldwerkje geweest. De prijs van deze ketting bepaald dan ook niet zozeer het materiaal als wel de uurtjes werk die er in zitten! Maar toch kun je deze ketting voor een leuk prijsje in je bezit krijgen ennn...... zoals altijd is er van dit model maar één gemaakt en dus uniek!

En hieronder zie je waar een middagje hobbyen toe lijdt, namelijk handgemaakte kwastjes die eigenlijk overal wel in gebruikt kunnen worden, maar vooral in de Ibiza style sieraden leuk staan.

Er gaan er nog meer komen die je binnenkort in de webshop kunt kopen.

En nog even dit...

Als je eventueel een bestelling plaatst, vergeet je dan niet de code korting in te vullen en die goed is voor 10% korting tijdens de corona kortingsactie? Dit is toch weer mooi meegenomen. Fijn weekend!

M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol

___________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief  04-06-2020

Heb jij je vakantiegeld al ontvangen? Wij wel en het is ook alweer op, hahaha.

Een hond met een gebitsreparatie doet 'wonderen' met je saldo en er staan weer nieuwe tuinsets voor en achter het huis. Van de rest gaan we deze zomer op vakantie en wordt geïnvesteerd in het rijbewijs van de jongste! Maar wel even lekker hoor dat uitgeven zonder om de rekeningen te hoeven denken. ;-)

Ook ben ik al aan het denken wat ik op vakantie mee zal nemen aan materialen, zodat ik bij de caravan lekker kan gaan zitten freubelen. De laatstgemaakte brillenkoordjes zijn perfect om 'op locatie' te maken en het enige wat je ervoor nodig hebt zijn een haaknaald, gereedschap, draad en de benodigde materialen die je er aan wilt bevestigen. Ik heb voor mezelf onderstaande kit voor onderweg samengesteld...

Hiermee kan ik naar hartenlust brillenkoordjes (of anders) maken en hoef ik me niet te vervelen. Er zijn er tot nu toe drie gemaakt en die staan uiteraard al in de webshop.

 

 Wist je trouwens dat het op dit moment een 'hot item' is, om een brillenkoordje in ibiza style om je nek te hebben hangen?

 

En dan heb ik nog niet eens over de enkelbandjes gehad. Allerlei modellen kun je dit jaar dragen. Enkel of verschillende keren om je enkel gedraaid, uitbundig of wat minder opvallend, rasta of trendy met een kauri schelpje er aan, het kan allemaal. Onderstaande modellen zijn enkele van de vele modellen die in de webshop te koop zijn.

Dan is het sinds1 juni ook weer mogelijk om een workshop te volgen. Normaal ziet het atelier er opgeruimd en rustig uit zodat je alleen begint met allemaal kralenbakken op kleur op een rij en verder niets wat afleidt. Maar tussendoor moeten er ook dingen gemaakt worden en ik wil je daarom ook eens een kijkje achter de schermen geven hoe het atelier er uit ziet als ik sieraden zit te maken. Werkelijk overal staat dan wel wat. Alle tafels staan vol, de grond om me heen ligt bezaaid met kralenbakken en ander spul en de stoelen staan ook allemaal vol. 

Totale chaos dus! Haha.

En vergeet je niet dat de corona kortingsactie wat goed is voor 10% korting op alles, nog steeds doorgaat? Niet vergeten tijdens het bestellen de kortingscode korting in te vullen, want anders loop je de korting mis die achteraf niet meer verrekend kan worden.

Fijne week!

M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol 

___________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 27-05-2020

We hebben er een nieuwe rubriek bij, namelijk 'brillenkoordjes' helemaal hip en trendy en mooi van je vakantiegeld aan te schaffen!

Leuk om je zonnebril aan te hangen of uiteraard ook je gewone bril die je altijd loopt te zoeken. (Ik ook, haha...)! Er zijn er tot nu toe 7 gemaakt, maar volgende week hoop ik meer te plaatsen met andere technieken. Ze zijn vanaf €8,95 te koop in de webshop, al naar gelang de materialen die erin verwerkt zijn. 

 

Dan had ik van dezelfde kraaltjes ook nog even een armbandje gemaakt. En.... helemaal tevreden met het resultaat.

Zachte lila en mintgroene rocailles in pateltinten, met een slippertje en kauri schelpjes eraan verwerkt.

 

Dan als laatste een ketting in Ibiza style die je in de rubriek 'witte/transparante kettingen' kunt vinden.

Leuk weer met zo'n 'beachie' vis eraan! Ik heb er nog een paar in groen en zalm op de kop weten te tikken, maar dan is het ook over met de inkoop, want ze zijn niet meer te bestellen of megaduur! Zonde, want ik vond ze juist zo leuk om aan een rocailles ketting te hangen in hippie style.

En dan is de nieuwsbrief/blog voor deze week weer af en ga ik beginnen met de brillenkoordjes die met andere technieken gedaan worden. Je hoort in de volgende nieuwsbrief meer. Fijne week verder....

M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol

__________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief/Blog 22-05-2020

Vanwege de coronacrisis een wat verlate nieuwsbrief.

Doordat iedereen binnen moest blijven ging men via internet inkopen. Hierdoor was het de laatste tijd ook bij ons in de webshop drukker als normaal. Maar omdat ik alles met de hand maak bleef er geen tijd over om alles te plaatsen en om de nieuwsbrief op tijd af te hebben. De dag dat deze altijd gemaakt wordt is dan ook gebruikt om alles wat er de afgelopen tijd geproduceerd was in de webshop te plaatsen. Nu dit klaar is, is er eindelijk weer tijd om nieuwe items te maken en daar heb ik dan ook het weekend voor gereserveerd om dit te bewerkstelligen. Wat het gaat worden is ook al bekend, namelijk brillenkoordjes. Voor diegenen die Atelier Hobbekol al langer volgen weet dat ik altijd voorloop met ideeën (per ongeluk hoor, haha) en deze zo'n 5 jaar geleden ook al in de webshop verkocht. Nu zijn ze weer in het modebeeld aan het terug komen en zoals gezegd worden ze morgen en overmorgen gemaakt.

 

 HOERA!! 

We  beginnen vanaf 1 juni weer met de workshops! Hier in het atelier nemen we voorzorgsmaatregelen en geven de workshops voorlopig aan maximaal 2 personen. Dit om zo aan de anderhalve meter afstand te kunnen voldoen. Verder draag ik als iemand dit op prijs stelt een mondkapje. Wil je toch gezellig met meer personen een workshop volgen en heb je een ruimte waar we ons aan de anderhalve meter afstand kunnen houden? Dan kom ik graag met alles wat hiervoor nodig is naar je toe!

Maar nu over tot wat nieuw en al geplaatst is en waarover ik het in één van de vorige nieuwsbrieven al gehad heb, maar die toen nog niet in de webshop stonden.

Als eerste hieronder de armbandenOver het algemeen zijn het setjes van meerdere armbandjes los of aan elkaar bevestigd. Lekker vrolijk om op een mooie zomerse dag te dragen. Maar natuurlijk kun je ze ook bij een speciale gelegenheid dragen zoals de wikkelarmband linksonder op de foto, die eigenlijk wel bij alle kledingstijlen past.

En hieronder een compilatie van twee armbanden en nog wat enkelbandjes, waarvan die laatste nu allemaal rijkelijk bijgevuld zijn.

De armband links bovenaan op onderstaande foto is onderaan ook nog even van de andere zijde belicht. 

 

Verder zijn er ook nog enkele kettingen geplaatst waaronder het volgende exemplaar.

Vrolijke lichtgewicht ketting in Ibiza style welke luchtig draagt op warme dagen. Alle sieraden staan zoals gezegd intussen in de webshop en....voor een zomers prijsje!

 En dat was het alweer voor de nieuwsbrief van deze week en vergeet niet als je een bestelling plaatst de kortingscode korting in te vullen tijdens het bestellen om zo de 10% korting te krijgen!

Fijn weekend! M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

___________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 13-05-2020

Het ene moment is het zomer en het andere moment zit je zomaar ineens in een hagelbui. Dit kan alleen maar in Nederland. Toch krijg ik nog steeds inspiratie als ik het zonnetje door de wolken heen zie komen en heb verschillende nieuwe enkelbandjes gemaakt, want per slot van rekening komt het mooie weer vanzelf weer terug en dan gaat de verkoop harder en is je favoriete exemplaar misschien uitverkocht. Mocht je nou een andere kleur of model in gedachten hebben dan kan ik dat uiteraard ook maken. Dit kan via de contactpagina of mail naar info@atelierhobbekol.nl

Hieronder een voorbeeld van de meerdere en die nog in de webshop geplaatst moeten worden.

 Dan heb ik net 'vers van de pers' hangers binnengekregen die ik eergisteren had besteld en die vandaag al verwerkt konden gaan worden. Dat is supersnel van degene bij wie ik het besteld had en een complimentje waard. Hieronder het resultaat. 

Een setje van twee bohemian kettingen van rocailles met bijpassende hangers er aan. 

En dan nog even de aandacht voor de dromenvangers.

Hieronder een groen exemplaar, wat één van de velen is die je in de webshop kunt verkrijgen. Ze zijn op dit moment haast allemaal afgeprijsd om plaats te maken voor nieuwe modellen waarvan ik al sta te popelen om de ideeën om te zetten in fleurige zomer modellen. En bedenk.... van alles in de webshop is er maar één gemaakt tenzij anders wordt vermeld en dus uniek!

 

En denkt iedereen nog even aan de corona kortingscode? Deze is heel toepasselijk: korting en is dus heel gemakkelijk te onthouden. Deze code is goed voor 10% korting op alle aankopen die je doet zolang als de corona crisis duurt en dus vermeld staat in de webshop. Alleen moet je het wel tijdens het bestellen invullen want achteraf kan dit niet meer aangepast worden.

Fijne week! M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol 

___________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 06-05-2020

We gaan steeds verder de lente in en de temperaturen beginnen al op meerdere dagen zomers aan te voelen. De tijd ook dat foto's van de sieraden alleen nog in de ochtend gemaakt kunnen worden vanwege overbelichting en de schaduwen die de zon verder op de dag veroorzaakt. Hieronder als eerste een paar foto's van nieuwe items die al in de webshop geplaatst zijn.

Vrolijke zomerse en handgemaakte armbanden voor een leuke prijs en waarvan de meeste sets zijn die je in één keer om je pols kunt dragen.

Dan hieronder een paar voorbeelden die nog niet in de webshop staan, maar de komende dagen geplaatst zullen worden. 

En verder heb ik nog even een ketting gemaakt die helemaal vrolijk is als je deze tijdens een mooie dag op je zomerse outfit draagt. Hij is gemaakt van suede veters die bij elkaar geknoopt zijn en je kunt hem over je hoofd doen en dus geen slotje of ander metaal in je nek!

En verder nieuws? Tjah... ben ik me toch benaderd door een groot Amerikaans sieradenmerk, dat ze mijn sieraden gezien hebben en ze ze willen gaan verkopen! Jammer alleen dat ze in Amerika zitten. Per slot van rekening moet dit een hobby blijven en bovendien is me dat te ver weg en een beetje omslachtig hoor. Whahahaha...  

En dan heeft een invloedrijke influencer ook nog eens een armband van mij gereposted via Instagram.

Ik sta zomaar tussen door anderen gemaakte 'juweeltjes' en voor de hele wereld te zien. Mijn week kan niet meer stuk! 

 

Fijne week verder!

 

M.v.g. van Gerda van Sieraden Atelier hobbekol. 

___________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 29-04-2020

De corona crisis duurt voort en we zijn er al behoorlijk aan gewend, he? Ik zie het aan de bestellingen in de webshop. Mensen blijven binnen en gaan andere dingen zoeken. Eén hiervan is de computer die volgens mij bij iedereen overuren draait! Mensen zijn aan het rondneuzen op internet en komen zo bij Hobbekol terecht.Veel mensen bestellen nu ook vaker iets specifieks en mede hierdoor heb ik nu minder tijd om nieuwe items te maken. Ik los het dan zo op dat als ik een opdracht krijg ik meestal 2 of 3 modellen maak en degene die niet verkocht zijn gaan in de webshop. Zo had ik afgelopen week een verzoek om armbandjes te maken in zilvertint. Hieronder het resultaat en degenen die niet verkocht zijn, staan ook al in de webshop.  

Dan had ik in de vorige nieuwsbrief gezegd dat ik het mintgroene enkelbandje met kauri schelpje in chamballa style, in verschillende tinten zou gaan maken. Het is er tot nu toe bij eentje gebleven, namelijk zacht lila. De komende dagen maar eens kijken of er weer meer gemaakt kunnen worden.

Dan onderstaande modellen die ook voor een opdracht gemaakt waren. Witte en fijne enkelbandjes waarvan 1 exemplaar gemaakt is van gevlochten imitatieleer en de andere met fijne rocailles. Beiden hebben een basis van glaskralen en staan in de webshop.   

En dan is het nu tijd voor de uitslag van de beschermengeltjes actie.

Ik had in de vorige nieuwsbrief bedacht dat het best wel een leuk idee zou zijn om iemand van de nieuwsbrieflezers te laten weten dat ik aan hem of haar denk door zo'n onderstaand beschermengeltje toe te sturen. Het enige wat je daarvoor hoefde te doen was een berichtje via de contactpagina sturen of via info@atelierhobbekol.nl, waarin stond waarom jij vond dat je zo'n leuk hangertje verdiende. 

Er heeft maar één iemand gereageerd en dat is Rianne geworden. Rianne... na jou verhaal te hebben gelezen dacht ik direct al dat jij zo'n geluks brengertje kon gebruiken. Ik hoop dan ook dat hij jou veel geluk zal brengen en dat je er heel veel plezier van zult hebben.

Denkt iedereen ook nog even tijdens het bestellen om de kortingscode korting in te vullen? Deze geeft zolang de corona crisis duurt automatisch recht op 10% korting, maar wordt nogal eens door mensen vergeten in te vullen. Achteraf kan het niet meer en dat is zonde!

Fijne week! M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol___________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 22-04-2020

Afgelopen week ben ik begonnen met Shamballa enkelbandjes te maken. Het weer laat het nu toe om in je achtertuin (en voor de 'die hards' ook wel een beetje daarbuiten) in korte broek of een rok te lopen en te pronken met je enkelsieraden. Er zijn afgelopen week verschillende verkocht en het is dan ook weer tijd om nieuwe modellen te maken. Het is de kunst om ze net iets anders als andere jaren te maken, maar met de materialen die ik al binnen heb gekregen is dat niet zo moeilijk. Zo zijn o.a. de Kauri schelpjes in opkomst. Je ziet ze nu al veel in het modebeeld met de naturel schelpjeslook, of mooi gekleurde exemplaren. Ik heb ze allebei in huis en de komende dagen kun je deze dan ook in webshop gaan zien.

Onderstaand enkelbandje is er eentje met een naturel Kauri schelpje tussen satijnkoord met glaspareltjes en glasstaafjes. Dit model enkelbandje wordt om de enkel heen geknoopt.

Ze worden in verschillende en o.a. in onderstaande kleuren gemaakt.

Dan weer even aandacht voor de dromenvangers. Echte zomer artikelen voor in de tuin om onder een overdekt terras of afdak gehangen te worden. Ik heb ze nog in voorraad in mooie zomertinten en daarom worden ze voorlopig alleen op bestelling gemaakt.

 

De oorbellen zijn ook weer helemaal terug van weggeweest! Was het eerder klein en onopvallend, nu zijn ze in allerlei vormen, lengtes en kleuren te zien. De 'over the top' oorbellen zijn deze zomer een hot item! Er staan best veel in de webshop, maar het is onmogelijk om ze allemaal te plaatsen. Daarom af en toe wat aanvulling en wie ze allemaal wil zien kan het beste een mail sturen.

Dan als laatste een corona-actie...

Ik had bedacht dat het best wel een leuk idee is om iemand van de nieuwsbrieflezers te laten weten dat ik aan hem of haar denk door zo'n onderstaand beschermengeltje toe te sturen!   

Wat moet je doen om voor zo'n geluksbrengertje in aanmerking te komen?

Uiteraard dien je ingeschreven te zijn voor de nieuwsbrief. Als je dit nog niet hebt gedaan kun je dit eerst even doen door je hier aan te melden. Mail daarna naar info@atelierhobbekol.nl en vertel waarom jij vindt dat je zo'n leuk hangertje verdiend. Onder de inzenders verloot ik 2 beschermengeltjes en de uitslag komt in de nieuwsbrief van volgende week!

Kom maar op met die redenen!    

Geniet van je week! M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol. 

___________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 15-04-2020

De betekenins van het woord #Corona is voor mij #Coronashoppen geworden omdat meer Nederlanders via internet hun inkopen zijn gaan doen. Ondanks dat de middenstand vreselijk geraakt is door de corona crisis, is het in de webshop de afgelopen week een stuk drukker geweest. Maar gelukkig heb ik alles op tijd kunnen verzenden en heb ik ook nog even tijd gevonden om wat nieuwe sieraden aan de webshop toe te voegen.

De afgelopen week heb ik weer heerlijk kunnen knutselen met nieuw materiaal wat al een poosje in de kast lag te wachten om verwerkt te gaan worden. Als eerst onderstaande ketting van paars/lila kralen van keramiek en die door de bloemkralen wel heel zomers aan doet. Het materiaal van de kralen is keramiek en om het niet te zwaar om de hals te laten vallen zijn er acryl bloemkralen tussen gezet. Als je met deze ketting in de zon loopt gaat hij 'leven'. De glitters die er op de bloemkralen zitten geven een heel apart effect evenals de gele crinkle kralen die in de kern van de bloemkralen zitten verwerkt. 

 

Dan zijn de hippiekettingen haast allemaal verkocht en wordt het weer tijd voor wat nieuwe modellen. Nadat er afgelopen week weer eentje verkocht was ben ik het atelier in gegaan om zo'n vrolijk exemplaar te maken. Ik was zo lekker bezig dat ik ook maar meteen een lange  ketting in groen en geel  heb gemaakt. De kralen die in de laatstgenoemde ketting verwerkt zitten zijn glaskralen en kralen van keramiek! Ze worden nadat deze nieuwsbrief is verzonden zo snel als mogelijk is in de rubriek 'gemixte kleuren kettingen' geplaatst.

 

En dan onderstaande armbandjes... Ik had ze al even geleden gemaakt maar even gewacht tot het mooie weer door ging zetten. Ze zijn namelijk prima geschikt om op zomerse dagen bij je outfit gedragen te worden! Ze staan allemaal al gesorteerd op kleur bij de armbanden en zijn voor de leuke prijs van €9,95 p.st. te koop.

    

Dan zijn er intussen meerdere sieraden in de webshop geplaatst en zijn met name de blauwe armbandjes aangevuld. En er staan nog meer artikelen te wachten totdat ze geplaatst kunnen worden, alleen heb ik daar tijd voor nodig om ze te fotograferen en moet ik even 'pas op de plaats' maken na zoveel gehobby! 

Dan nog even het volgende...

Er gaan geluiden op om de winkels en webshops vanwege schade door de corona voor winkeliers al dan niet met een fysieke winkel, te verbieden om afprijzingen te doen. Als dit er door komt en die geluiden zijn toch wel serieus te noemen, dan komt er deze zomer geen uitverkoop! Ook zal er dan niet meer afgeprijst mogen worden. Ik heb daar uiteraard begrip voor en zal als deze regel er doorkomt overgaan om alle afprijzingen weg te halen. Totdat het zover is kun je nog kopen met leuke kortingen en al helemaal als je er de kortingscode korting op toepast wat goed is voor 10% extra korting! Dus hou de informatie die de media naar buiten brengt in de gaten. En als je nou toch van plan was om binnenkort een bepaald sieraad of zo'n mooie dromenvanger aan te schaffen, wacht dan niet te lang, want voordat je het weet staat de prijs weer op 'normaal' en loop je kortingen mis!

Fijne en zonnige week gewenst namens, Gerda van Atelier Hobbekol

________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief  08-04-2020

Wat een weer is het deze week, he? Er komt nu niet zoveel uit mijn handen omdat ik liever in de tuin zit op dit moment. Het woord corona wordt al voorzichtig 'een beetje een gewenning' zullen we maar zeggen en dat komt mede doordat er gelukkig bij ons in de familie nog niemand dit virus heeft gekregen!

Door deze crisis kwam zoals ik al eerder in de vorige nieuwsbrief vermelde de vraag naar (kinder) kralenmixen ineens op gang waardoor ik besloten had om er een aparte rubriek voor te maken. Allemaal vrolijke materialen van een wat betere kwaliteit waarmee je heerlijk kunt freubelen.

   Deze materialen zijn ook prima te gebruiken bij zomerse sieraden in ibiza style!

En toch heb ik afgelopen weekend toen het zonnetje nog niet zo lekker scheen in het atelier gezeten en een paar wraparmbanden gemaakt die al in de webshop staan. Het zijn twee verschillende exemplaren geworden in verschillende kleuren maar wel allebei met facet geslepen glaskralen. Het zijn veel uurtjes werk deze armbanden, maarrr... dan heb je ook iets moois!

De blauw/perzik kleurige armband gaat 2x om je pols en de groene armband zelf 5x!

Dan heeft de winnares van de verloting van de kwartaalprijs nog niet gereageerd op mijn mail. Trudy Slotboom jij bent het geworden die het beschermengeltje heeft gewonnen. Zou je alsjeblieft een mail met je gegevens kunnen sturen? Dan kan ik je gewonnen prijsje naar je opsturen.

En dan nog even het volgende...

Er zijn mensen die een bestelling plaatsen, maar die de kortingscode niet gebruiken. Dat is natuurlijk zonde en daarom nog even deze reminder... Je kunt zolang als de corona crisis duurt 10% korting krijgen door de kortingscode korting in te vullen tijdens het bestellen. Het systeem verrekend dan automatisch je korting in het winkelmandje. Zou toch zonde als je dit mis zou lopen!

En voor nu... heel veel genieten tijdens de mooie dagen die nog gaan komen!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol. 

___________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwbrief 01-04-2020

Vermaak jij je nog steeds?

Ik wel... en dat komt doordat ik de webshop steeds moet onderhouden en bijwerken en dit stopt niet zolang dat deze in de lucht is. Ik vind dit geen straf hoor, want ik doe dit werk nog steeds met heel veel plezier.

De afgelopen week is hier erg stil geweest in de straten. Mensen houden zich nu goed aan het advies om zoveel als mogelijk binnen te blijven en dus is de vraag naar materialen om te knutselen enorm gestegen. Vandaar dat ik de pagina met kralen en bedels voor kinderen weer heb heropent en er zelfs een nieuwe bij is gekomen. Deze rubriek genaamd 'Kralenmixen kinderen' is ontstaan doordat de vraag naar materialen om zelf te freubelen is gestegen en er haast geen webshops zijn die dit aanbieden. Een enkeling waagt zich eraan en de grote (en bekende) zijn doodgewoon vreselijk duur!

Vanaf nu kun je zelf een kinderpartijtje geven of gezellig met de kinderen freubelen. Hiervoor heb ik een leuke mix samengesteld. Hier zitten kralen en bedels van verschillende materialen, elastiek of gecoat draad, knijpkralen, slotjes, ringetjes en organza zakjes in en wat genoeg is voor vier kinderarmbandjes of twee kinderkettingen te maken. Alle mix zakjes worden met de bedels kant en klaar aan ringetjes aangeleverd, zodat er alleen nog maar geregen hoeft te worden. De prijs van zo'n pakketje is 10 euro en wat bijvoorbeeld bij een armbandje neerkomt op €2,50 per kind!

 

Dan heb ik ook nog even tijd gehad om nieuwe armbanden te maken. Ze staan nog niet in de webshop maar hieronder alvast een voorproefje wat binnenkort in de webshop geplaatst gaat worden. Als eerste een compleet keramieke armband...

 

En verder een wat zomerser wikkelarmband in turquoise.

 

En dan alweer de tweede kwartaalactie van dit jaar. Het is dit keer een toepasselijk presentje geworden in de vorm van een beschermengeltjeEen beetje hoop en bescherming kan iedereen in deze tijd wel gebruiken. 

 

Omdat niemand een ander had getagd in een bericht gaat deze keer de prijs naar één persoon en dat is geworden mevr. Trudy S. Trudy gefeliciteerd en je presentje kun je naar keuze uitzoeken uit bovenstaand postertje, waarop ik zorg dat deze naar je toe komt.

Blijf allemaal verder gezond en wel en hopelijk tot volgende week!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol. 

___________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 26-03-2020

Het zijn spannende tijden voor iedereen. Ook hier waarvan er één iemand verplicht thuis zit omdat er op zijn werk zo gehamsterd is dat iedereen de diepvries vol heeft en de winkel nu totaal stil gevallen is. Zo bereik je alleen maar dat zaken over de kop gaan en dat er straks niet eens meer een artikel gekocht kan worden. Maar aan de andere kant begrijp ik de mensen wel hoor, die zien alleen maar (valse) schaarste en gaan hamsteren. Niet goed, wel begrijpelijk. We moeten er met z'n allen doorheen en ik ben dankbaar dat ons gezin nog gezond is.

Maar corona brengt niet alleen maar narigheid. Heb je al buiten geluisterd naar de vogels en de niet alsmaar langs razende auto's? Gewoon heerlijk rustig en vooral s'avonds doodse stilte. En die mooie blauwe luchten... gewoonweg prachtig!

 

Begin deze week kreeg ik weer nieuwe materialen binnen waarmee ik direct aan de slag ging en wat ben ik weer tevreden met het resultaat! De sieraden die ik wilde maken waren af en er was een goed zonnetje om te fotograferen. Dus hieronder de het eerste resultaat in de vorm van een wit met koningsblauw rondleren armband met keramieke kubuskralen en rocailles, afgewerkt met een metalen knoop in oudzilverlook.

 

Dan vond ik het een leuk ideen om er bijpassende oorbellen bij te maken, die je hieronder kunt zien.

En daarna had ik ook nog tijd over om er een bijpassende ring bij te maken van dezelfde materialen die in de armband verwerkt zitten, namelijk glasrocailles en dezelfde metalen knoop waar je op de foto goed kunt zien dat het om een knoop in oudzilverlook gaat.

 

En ondertussen is er gisteren weer een partij materialen bezorgt waarvan ik weer hele leuke dingen kan gaan maken. O.a. deze handjes van Fatima. Ik heb er kleine kraaltjes met een 'turks oog' tussen bevestigd. DE grote hype op modegebied aankomende lente en zomer. Je zult ze dan hoogstwaarschijnlijk ook heel veel tegen komen in het modebeeld deze zomer!

  

Zo kom ik deze periode wel door en hoef ik me niet te vervelen! 

Dan het volgende...

Je zit hoogstwaarschijnlijk door de corona crisis thuis van je werk of gewoon omdat je niet meer zonder noodzakelijke reden naar buiten hoeft. Gezellig shoppen is er voorlopig dan ook niet meer bij en doe je je aankopen via internet. Daarom hebben wij besloten om zolang als de corona crisis er is, altijd 10% korting aan iedere klant te geven en deze korting krijg je met de code korting! De nieuwsbrieven gaan gewoon gezellig door met andere acties en als er via deze laatste weg een actie voorbij komt met een andere of hogere korting, dan kun je kiezen welke voor jou het voordeligst is en typ je de desbetreffende code in. En mocht je in de tussentijd de code vergeten dan staat deze op de homepage van de webshop en kun je hem zo altijd terugvinden. Of kijk links onderin de webshop bij 'Nieuwsbrief/Blog' waar de laatste nieuwsbrieven een poosje bewaard blijven.

Dan wens ik iedereen heel veel sterkte met het gezond proberen te blijven dn het voornamelijk binnen vertoeven.

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.

  

___________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 18-03-2020

Deze nieuwsbrief is één van de zovelen die (hoe kan het ook anders) met nieuws over het Corona virus begint. De ergste schrik is intussen bij iedereen naar de achtergrond verdwenen en we weten nu heel goed wat we moeten doen om zo min mogelijk het virus over te dragen. Uiteraard zijn de workshops die gepland stonden gecanselt en worden er voorlopig geen nieuwe aangenomen. Dat is wat wij kunnen doen......... Meer nieuws over een aktie m.b.t. het corona virus onderaan deze nieuwsbrief.

Doordat de meeste mensen nu thuis zitten en zoveel als mogelijk uit de winkels weg moeten blijven, is er nu genoeg tijd om op je gemak via het internet te winkelen. PostNL heeft aangegeven niet te sluiten en door te gaan met het bezorgen van post en dus kun je heel veilig je bestellingen doen en die ook nog eens aan de deur bezorgd worden!

Gelukkig bezorgen groothandels nog wel en ik heb deze week dan ook nieuw materiaal mogen ontvangen. Mooie kralen waarbij ik meteen in mijn gedachten oorbellen tevoorschijn zag komen en deze uiteraard ook direct heb gemaakt. Het resultaat ben ik weer heel tevreden mee en hieronder een compilatie van vier modellen.

En hieronder een lief kettinkje...

Een piepklein schelpje met een glasparel er in als hangertje. Deze is gebruikt in een kettinkje en de oorbellen met glasringen rechts bovenaan de vorige foto waardoor je een leuke set krijgt. 

Deze modellen staan nog niet in de webshop, maar ik wil proberen ze nog voor het weekend geplaatst te hebben. Uiteraard kun je ze eerder kopen door me via de contactpagina te benaderen of door een mail te sturen naar: info@atelierhobbekol.nl.

Dan de aktie waar ik het in het begin van deze nieuwsbrief over had.

Door de dankbetuigingen van de afgelopen dagen aan de mensen in de zorg vond ik dat ik ook iets moest doen. Nou kan ik moeilijk in mijn eentje in het atelier gaan zitten klappen. Daar heeft werkelijk waar niemand iets aan. Maar onder mijn klanten zitten er genoeg die iemand in hun omgeving in de zorg hebben zitten. Als je nou eens iets van waardering zoekt dan heb ik de volgende aktie voor je... Je kunt vanaf nu een armbandje van rocailles bestellen zoals op onderstaand voorbeeld...

In plaats van de letterkralen hang ik er een zilverkleurig hartje aan. Zo kun je op een leuke en goedkope manier iemand in je omgeving bedanken. De tekst 'bedankt' is ook mogelijk, maar alleen zolang de voorraad letters voorradig is. Geef dit dan even aan mij door tijdens het bestellen in het daarvoor bestemde vakje. Het armbandje is te koop voor maar €2,95, maar gaat als je meerdere artikelen besteld, slechts €1,95 kosten!

Als je van knutselen houdt dan kun je hem ook zelf maken. Ik verkoop kleinschalig materialen en rocailles om zelf een armbandje te maken. Ik heb meer kleuren maar die staan niet in de webshop. Mail mij en ik zorg dat je meer kleuren te zien krijgt. Maar als je iets meer wilt als wat ik aan materialen in de webshop heb staan kun je ook kijken bij Het Kralenstulpje. Deze webshop heeft genoeg materialen om zelf aan de slag te gaan. Dus voor de knutselaars onder ons 'op naar het kralenstulpje en voor diegenen die zeggen 'ik laat het voor dat bedrag liever maken' op naar de webshop van Atelier HobbekolEn zo helpen webshops elkaar in deze onzekere tijden!  

TIP: Doe voorlopig even geen ringen om vanwege het handen wassen wat nu zo vaak gedaan moet worden. Je ringen blijven langer mooi doordat ze niet zo vaak met vocht in aanraking komen en het is hygienischer omdat er altijd vuil onder een ring kan blijven zitten en dus ook virussen! Deze tip wilde ik je niet onthouden!

Dan wens ik je een veilige maar fijne week toe!

M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol. 

___________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 12-03-2020

Deze week heb ik gelukkig foto's kunnen maken omdat de zon zich nu meer liet zien. Eerst waren de haar hangertjes aan de beurt. Deze worden geleverd met een stoppertje. Daar trek je met een heel dun draadje (die ik er ook bij lever) een fijn plukje haar doorheen en je haar sieraad zit zo vast als een huis. Ik heb een klant die er zelfs mee doucht en haar haren föhnt! Zij laat het iedere keer als ze haar haren laat bijpunten door de kapper plaatsen, maar je kunt het ook prima zelf doen of met hulp van iemand anders die in de buurt is. Je kunt ze vinden in de rubriek 'haarsieraden'. Ik heb ze in verschillende kleuren en modellen in de webshop staan. Hieronder enkele voorbeelden ter illustratie en ook nog eens lekker goedkoop!

En dan eindelijk... de oorbellen.

Deze zijn vandaag allemaal in de webshop geplaatst. Alle oorbellen hebben als basis een keramiek kraal bovenaan en een mooie satijnen kwast onderaan. Kijk gerust eens in de webshop voor meer modellen en kleuren.

Als eerste een rode variant met een dieprode kraal en een kwast die helder rood van kleur is.

Dan een blauw exemplaar waarbij de keramieke kraal denimblauw en de satijnen kwast koningsblauw is.

En als laatste een zwart/cognac bruin model met een aparte driehoek kraal. De zwarte kleur van de kwasten komt weer terug in zachte ienieminie stippeltjes op de kralen.

 

 

Dan dit keer een verkorte nieuwsbrief omdat ik in tijdnood zit! Haha. Mijn mobiel maakte geen mooie foto's meer en was 'af'. Omdat ik het toch wel een voorwaarde vind dat er mooie foto's in de webshop komen heb ik een nieuwe aangeschaft. Maar dat betekend wel dat alles weer opnieuw ingesteld moet gaan worden. (Jakkes, niet mijn ding). En of het nog niet genoeg is, was de p.c. ook aan vervanging toe. Maar ook hier geldt dat alles weer opnieuw ingesteld moet worden en hulpprogramma's wederom gedownload en geïnstalleerd moeten worden. Ik weet dus waar ik me de komende dagen mee bezig moet gaan houden! 

En dan alweer de kortingscode van deze week. Je mag dit keer kiezen wat je liever hebt, een mobielhangertje of 10% korting. Als je voor het mobielhangertje gaat dan hoef je niets te doen. Ik zorg dan dat het hangertje bij je bestelling in komt. Wil je liever de 10% korting ontvangen? Dan kun je de kortingscode tijdens het bestellen invullen en de korting wordt dan automatisch verrekend. Werkt de code nou niet, dan kun je contact met me opnemen via de contactpagina of door te mailen naar info@atelierhobbekol.nl en ik zorg dat het in orde komt. Deze aktie duurt t/m zondag 15 maart en is geldig op alle niet afgeprijsde artikelen.

Fijne week!

Met vriendelijke groeten namens, Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

___________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 04-03-2020

De lente zit in de lucht! Telkens als ik de honden uitlaat ruikt en ziet het al anders. De zon krijgt ook steeds meer kracht en bij mij neemt het gevoel van inspiratie toe! Al met al kunnen we zo langzaamaan beginnen met het aftellen van de weken zodat we weer in een zomerjas naar buiten kunnen of misschien wel zoals andere jaren, direct een hete periode! We wachten het af. Wij hebben dit jaar vroeg vakantie (aan zee) en hopen dus op een vroege warme periode.

De ladiesnight van afgelopen vrijdag is alweer achter de rug en wat was het druk en gezellig! De dames konden hun hart ophalen met een verloting, hun make-up laten verzorgen, een gratis photoshoot, onbeperkt zoete versnaperingen/drinken en uiteraard sieraden shoppen. 

De Shamballa armbandjes van de nieuwsbrief van vorige week vielen op de ladiesnight goed in de smaak en zijn weer aangevuld. Ze komen nog voor dit weekend in de webshop. Ik heb intussen het gewaxte katoen koord wat je hiervoor gebruikt in de webshop geplaatst. Nieuw is het keuze menu waar je tijdens het bestellen je kleur kunt kiezen en niet meer apart hoeft in te vullen welke kleur je precies wilt.

Wel zo gemakkelijk!

Ook is er vanaf nu Memory Wire te koop die ik voor de regenboog ringen gebruik.

Dit artikel wordt verkocht voor 20 cent per 10 windingen en als je van die kleine kraaltjes in huis hebt kun je zo beginnen met deze leuke en zomerse ringen te maken. Eventueel heb ik ook beperkt de rocailles die je hiervoor nodig hebt te koop.

Dan had ik nog even de tijd gevonden om nieuwe keramieke oorbellen met kwasten te maken. Alleen... het zonnetje scheen vandaag zo uitbundig dat de foto's overbelicht zijn en ik dus moet wachten op 'wat minder mooi weer'! Hieronder een impressie van foto's die net genoeg zijn gelukt om ze te laten zien...

  

 Dan is het over zo'n 4 weken ook alweer tijd voor de volgende kwartaal verloting. Mocht je nou iemand anders zo'n prijsje gunnen dan doen we het nu eens anders... Jullie doen met z'n tweeën mee en dus is het nodig dat je als je iemand opgeeft deze zich zelf aan moet melden voor de nieuwsbrief en jij de naam van die persoon aan me doorgeeft. Zodra hij of zij zich voor de nieuwsbrief heeft opgegeven doen jullie samen mee met de verloting en als één van jullie twee de kwartaalprijs wint, dan krijgt de andere persoon ook hetzelfde prijsje. Leuk toch? Wat het prijsje is hou ik nog even geheim tot eind van de maand! 

Dit keer geen kortingscode maar een klein mobielhangertje GRATIS bij je bestelling in! Ook leuk om aan je (make-up) tasje of sleutel te hangen.

Ik probeer hem bijpassend bij je bestelling te maken. Je hoeft hier niets voor in te vullen, ik doe hem gewoon bij je bestelling in. Deze aktie loopt t/m volgende week dinsdag 10 maart 2020 en je mag zo vaak meedoen als je wilt!

Fijne week!

M.v.g. Gerda Beintema van Sieraden Atelier Hobbekol

___________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 27-02-2020

Op deze troosteloze dag toch een beetje een zonnige nieuwsbrief.

 Want zeg nou zelf... als je naar de kleuren van onderstaande foto's kijkt dan krijg je toch zin in het voorjaar? Ik heb deze rollen koord afgelopen week binnen gekregen en kreeg direct zin om armbandjes te maken.

 

Als eerste zie je de armbandjes 'in de maak'...

En daarna hieronder het eindresultaat...

Vrolijke Shamballa armbandjes die aanstaande zomer DE trend beloven te gaan worden.  Ze staan nog niet in de webshop want 28-02-2020 sta ik op een ladiesnight en daar kunnen ze gekocht worden. Degene die over zijn gaan in de webshop en van de ontbrekende kleuren zullen later weer nieuwe modellen gemaakt worden.

Mocht je nu niet mis willen grijpen en er eentje willen kopen, dan kun je voor morgenmiddag nog een mailtje sturen naar info@atelierhobbekol of via de contactpagina en ik zorg dat er direct eentje naar je toegestuurd wordt.

En ja hoor..... daar was mijn trouwste workshop klantje weer!

Dit meiske heeft er wel zo'n lol in dat ze iedere week wel wil komen knutselen. Haha. Maar dat wordt een beetje gek voor haar oma en dus heb ik twee workshops in één gezet. Kon ze toch een beetje haar hart ophalen. Als eerste gingen we een spiegelkastje oppimpen en daarna wilde ze een sleutelhanger maken. Ze ging met meer naar huis als dat ze gemaakt had...

 

En zoals gezegd heb ik morgen een ladiesnight en daarom heb ik het druk met uitzoeken wat er mee moet en het inpakken. Daarom dit keer een niet zo uitgebreide nieuwsbrief vanwege tijdgebrek. De kortingscode ben ik je nog wel verschuldigd. Die is intussen weer naar de vaste nieuwsbrieflezers gestuurd en duurt t/m dinsdag 3 maart en is goed voor 10% korting op alle niet afgeprijsde artikelen. Niet vergeten dit tijdens het bestellen in te vullen, want anders loop je deze korting mis. 

Voor nu vast een fijn weekend! M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

___________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 19-02-2020

Je krijgt deze nieuwsbrief ietsje later als gewoonlijk in je inbox. Gewoon omdat er hiervoor te weinig tijd was. Het kan soms zo lopen...

De kettingen die ik in de vorige nieuwsbrief heb laten zien en waarvan ik beloofd had ze te plaatsen, moesten er vandaag nog in. 'Zo gezegd zo gedaan' en vanmiddag heb ik ze in de webshop gezet. Hieronder nog even hangers van een paar van deze kettingen dichterbij...

En zoals beloofd staan ze in de webshop vanaf 10 euro!

Dan heb ik verder ook weer wat enkelbandjes gemaakt. Leuke frisse turquoise kleuren. De een neigt wat meer naar groen en de andere naar de blauwe kant. Maar allemaal voor straks als de lente gaat beginnen. Lekker zomersss.... en van ieder model is er maar één van gemaakt! Deze enkelbandjes zullen morgen in de webshop geplaatst gaan worden.

 

Dan had ik een poosje geleden aangekondigd dat er andere dingen stonden te gebeuren in de nieuwsbrieven. Het lijkt me leuk dat er regelmatig een nieuwtje of een leuk weetje op het gebied van sieraden in de nieuwsbrief komt te staan.

Deze keer een handig tipje voor het opbergen van je oorbellen (wat ik vooral handig voor de oorknopjes vind). Ze zijn zo klein dat je er vreselijk lang naar kan lopen zoeken in een sieradenkistje, waar ze meestal los in liggen. Dan is er... 'de knoop'!

Ik kwam dit idee tegen bij een collega webshop houdster en zag deze afbeelding op pinterest staan. Nu heb je er altijd twee tegelijk bij elkaar en zo'n knoop zie je beter als losse ienieminie oorknopjes die overal tussen verdwijnen! Handig toch?

De kortingscode van deze week is zoals gewoonlijk weer naar de vaste nieuwsbrieflezers verstuurd en is goed voor 10% korting. Deze is geldig t/m zondag 23-02-2020 en op alle niet afgeprijsde artikelen. Vergeet niet de kortingscode tijdens het bestellen in te vullen want anders zou het sneu zijn dat je deze korting mis liep. Is toch meegenomen...

Fijne week!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol_______________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 11-02-2020

Dit keer is de nieuwsbrief een dagje vroeger en korter als gewoonlijk vanwege privé omstandigheden. Mede daarom heb ik de afgelopen week geen tijd gehad om nieuwe sieraden te maken en morgen een nieuwsbrief in elkaar te zetten en te versturen. De tijd die ik de afgelopen week had werdt hoofdzakelijk in beslag genomen door heel veel telefoontjes en het regelen van advertenties.

Daarom hieronder een 'klein blikje' van de nieuwe kettingen die eraan zitten te komen, maar nog eventjes moeten wachten om in de webshop geplaatst te gaan worden. 

Dan de storm van de afgelopen dagen...

Wat ging het tekeer, he? Ikzelf vindt een zware storm altijd wel heerlijk, maar als er schade om de hoek komt kijken wordt het verhaal natuurlijk wel even anders. Gelukkig zijn wij weer gespaard gebleven en zitten te wachten op de volgende storm genaamd 'Dennis' die waarschijnlijk rond zondag aan land gaat komen. Nu zul je zeggen... 'wat heeft een storm nou met sieraden te maken'? Nou, ik ben gek op stormen en ik krijg altijd heel veel inspiratie als de wind om het dak van het atelier giert. Ze geven de stormen tegenwoordig een naam en laat er nou eentje zijn vernoemd naar mij? Een klein berichtje van het KNMI zegt namelijk het volgende: De storm na Dennis is Francis. (Van Francis Beaufort naar wie de schaal van de windkracht is vernoemd). De storm die daarna komt is... Gerda! Wat leuk en toevallig, he?

Als laatste nog even een kortingscode die alleen naar de vaste nieuwsbrieflezers gestuurd wordt en die een dagje langer geldig is als normaal en deze keer goed is voor 10% korting. Deze kortingscode is geldig t/m zondag 16 februari op alle niet afgeprijsde artikelen.

Fijne voortzetting van de week! M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.  

 

P.s. Er zijn heel veel sieraden met de kleur rood in de webshop te vinden. Je kunt ze o.a. vinden door de volgende rubrieken aan te klikken: kettingenarmbandenoorbellenringen en zelfs in de rubriek dromenvangers. Dit voor degenen die een cadeautje voor Valentijn zoeken (of zichzelf willen verwennen )!

___________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 05-02-2020

Er is een week voorbij gegaan waarin ik allerlei nieuwe sieraden heb kunnen maken en er ook nog eens een zonnetje bij zat waardoor ik al heel wat op de foto heb kunnen zetten. Hieraan kun je merken dat het voorjaar in de lucht zit. Afgelopen maandag en vandaag heb ik samen met één van de honden heerlijk in het zonnetje gewandeld en zelfs de geuren die je buiten rook deden al aan het voorjaar denken. Echt een situatie waarbij je heel veel inspiratie krijgt. Hieronder enkele van de nieuwste modellen kettingen zoals een spiraal ketting, waarvoor ik in eerste instantie een ander idee had maar wat niet haalbaar leek omdat dit A teveel werk met zich mee zou brengen en B het dan te duur uit zou komen om in de webshop te plaatsen. Dus is het onderstaande variant geworden waar ik nog van plan ben om meer te gaan maken in iets andere kleurtjes.

Dan de volgende en dat is weer eens een krulketting geworden. Het is net zoals de spiraal ketting megaveel werk, maar het resultaat ben ik iedere keer weer blij mee.

 

Toen kwam er ineens een idee in me op. Ik had op de beurs Memory wire gekocht wat eigenlijk voor het idee van de 'niet haalbare' ketting bestemd was. Ik wilde proberen een ring te maken van rocailles en dat is gelukt. Hieronder zie je de eerste modellen waarvan beide modellen al direct verkocht waren voordat ze in de webshop geplaatst konden worden.

 

Dan hieronder een leuk verhaal waarbij ik iedere keer als ik eraan denk wéér in de lach schiet. Het is een blog geworden en voor diegenen die dit niet willen lezen, die kunnen gewoon naar de onderkant doorscrollen waar de koringscode van deze week zien is.

 

Blog

 Ik heb een hele lieve en leuke 'collega webshophoudster' genaamd Esther van het Kralenstulpje en ze is door de jaren heen stiekem een beetje een lieve vriendin geworden. We zitten samen bij Mijnwebwinkel, zij vanaf 2009 en ik vanaf 2010. En laten we nou een klik blijken te hebben! We hebben samen heel wat afgelachen onder het genot van een glaasje port. ;-) Zo ook om een domme stunt zoals het verhaal dat ik met onze jongste zoon Jason, flyers (die Esther trouwens ook kan verzorgen) rond ging brengen en waarbij ik het 'lumineuze idee' had om ze onder de ruitenwissers van auto's te stoppen. Hierbij vergat ik even de enorme hitte van die dag en binnen no time zaten ze aan de ramen vast gesmolten en kon ik de hele straat af met een emmer sop om de sporen die er natúúrlijk heel goed op vastzaten van de ramen af te krijgen. Wat hebben wij gelachen zeg!

😂  😂  😂 

(En ja Esther... ik weet dat je nu weer in de lach schiet als je dit leest. Hahaha). Maar we hebben elkaar ook geholpen (zij mij een beetje meer als ik haar) als we er met het systeem van de webshop niet uitkwamen. Het is toch wel een dingetje hoor om achter alle instellingen te komen die een webshop heeft. Maar ze is door de jaren heen heel succesvol gebleken. Verschillende webshops heeft ze opgestart en opgekocht om groter te groeien. Nu heeft ze opnieuw een webshop geopend genaamd Pico Bello Beads. Als je graag sieraden op kleine schaal (groot mag natuurlijk ook) of voor de hobby maakt dan kun je hier je materialen kopen om zelf sieraden te maken. Ze zijn van een goede kwaliteit en als je iets speciaal zoekt wat ze toevallig net op dat moment niet in de webshop heeft staan zal ze gaan zoeken en het voor je proberen te krijgen. Echt zo'n gezellig winkeltje waar je eens door moet neuzen als je van sieraden maken houd.  Ik ben ervan overtuigd dat ze ook deze webshop tot een succes weet te maken!

En dan is het weer tijd voor de kortingscode van deze week die intussen naar alle nieuwsbrieflezers is toegestuurd. Deze is goed voor 10% korting op alle niet afgeprijsde sieraden en dromenvangers en geldig vanaf vandaag t/m zondag 9 februari. Zo kun je nu alle nieuwe sieraden voor een nog leukere prijs kopen.

Dat was het dan weer en volgende week meer nieuwe sieraden, zoals de Bohemian style kettingen die ik nu nog niet op de foto kon zetten maar al wel klaar liggen. Alle modellen die je in deze nieuwsbrief ziet staan, zijn al in de webshop geplaatst en kunnen dus besteld worden. Fijne week!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.

   

___________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 29-01-2020

Er zijn wéér nieuwe nieuwsbrieflezers bijgekomen en die wil ik dan ook van harte welkom heten. Vanaf nu kun je meedoen met alle kortingsacties en leuke weetjes! Ik begin dan ook met te vermelden dat de SALE nog drie dagen duurt en dat alles hierna weer terug gaat naar de oorspronkelijke prijzen. Het is een hele klus om alles weer na te lopen en te veranderen, maar dat brengt de uitverkoop nou eenmaal met zich mee. Ik ben nooit zo van een sale in mijn eigen webshop vanwege al het extra werk wat het met zich mee brengt, maar ik begrijp dit iedereen in deze periode graag kortingen wil en dat mensen van koopjes houden. Wie niet? (Ik zelf ook hoor, hahah...).

Als ik naar buiten kijk lijkt het wel herfst en dat is ook te merken aan de foto's die ik moet maken. Veel regen, dus weinig zon en somber weer wat veel te donker is om mooie foto's te maken. Ik ben bezig geweest met kettingen en waarbij het maar niet wil lukken om ze mooi op de foto te zetten. In deze nieuwsbrief laat ik dus foto's zien die niet in de webshop komen, maar om je alvast een voorproefje te geven wat er zoals komen gaat. Onderstaande foto is een beetje een compilatie van de modellen die al af zijn.

Leuke trendy en lange kettingen die vanaf 10 euro in de webshop gaan komen.

En het blauwe model hieronder nog even van wat dichterbij...

Dan is er weer een kinderworkshop geweest en wat was dat weer leuk om te doen. Het meiske was niet alleen zéér creatief maar ook lagen we dubbel van het lachen om de opmerkingen die ze steeds gaf. Hilarisch! Hieronder zie je hoe ze begon, maar daarna....

Tadaaah... kijk eens hoe trots ze is en het resultaat mag er dan ook zijn!

We hadden samen het groene knijpertje aan de rechterkant erop gemaakt om een kaartje tussen te stoppen, want ze wilde dit schilderij aan haar 'tante Jantje geven die jarig was'. Enn... hij hangt bij 'tante Jantje' tegen de muur hoor. Zelf gezien! 

Ik ben trouwens alweer aan het brainstormen voor nieuwe kinderworkshops. Binnenkort zijn deze te zien in de webshop.

Dan is het nu weer tijd voor de kortingscode die naar de vaste nieuwsbrieflezers gestuurd is en die recht geeft op 10% korting op alle niet afgeprijsde artikelen. Deze korting duurt t/m zondag 2 februari. Niet vergeten de kortingscode in te vullen tijdens het bestellen hoor, want het zou zonde zijn als je deze korting mis liep.

Een hele fijne voortzetting van de week!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

___________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 22-01-2020

Op deze mistige namiddag is het tijd om wat nieuwe sieraden voor de lente/voorjaar van 2020 te laten zien. Het zijn drie modellen die ik afgelopen week heb gemaakt en die ook al in de webshop staan. Door op de desbetreffende afbeelding te klikken ga je rechtstreeks naar het item en kan je zien wat voor materialen er in verwerkt zitten en wat deze kost. (En jij als vaste nieuwsbrieflezer kan met de kortingscode onderaan deze nieuwsbrief je bestelling nog goedkoper aanschaffen).

Het eerste model is een ketting van allemaal prachtig glanzende keramieke kralen van 20 mm groot en de kleur is turquoise.

 

Deze ketting is verder afgewerkt met eveneens keramieke bloemkralen. Een plaatje voor als straks de zon weer gaat schijnen en we weer in een t-shirt rondlopen.

Dan het tweede model. Dat is een armband die ook weer van keramieke kralen is.

Ik heb hem gemaakt in de tinten die er op de kralen zitten. Het zachte pastel groen maakt dat de donkere kleur blauw toch wat zachter aandoet en zo heb je een armband die je nu, maar straks ook in de zomer kunt dragen.

En het laatste model is een 5 delige armband waar o.a. splitkralen in verwerkt zitten van half edelsteen.

De kleuren die hierbij overheersen zijn turquoise/blauw en bruin. En ook voor dit model geldt weer dat deze zowel nu als in de zomer gedragen kan worden.

Dan iets heel anders.... Ik had beloofd om de winnaar van de review bij WEBWINKELKEUR bekend te maken. Uit alle mensen die ooit eens een beoordeling hebben geplaatst, is het toevallig de laatste geworden die was binnen gekomen en dat is Joke van der Voet. Ze had als review geplaatst: 'Mijn bestelling werd heel snel en netjes geleverd. Een mooie en overzichtelijke webwinkel met prachtige sieraden tegen betaalbare prijzen'. Ik vind dat Joke in een korte zin heel veel gezegd heeft. Ze benoemde de snelheid waarmee de producten verstuurd worden, de netheid waarmee het geleverd wordt, de webshop die ze overzichtelijk vindt, ze laat weten dat ze de sieraden prachtig vindt (bloos bloos) en dat de producten voor een betaalbare prijs geleverd worden. Zo zeg... vijf complimenten in één zin. Ik ben dan ook blij dat Joke er uitgeloot is en vind dat ze het prijsje zeker verdiend heeft.  Er wordt dan ook een mobielhangertje naar Joke toegestuurd in de kleur van haar keuze.

Dan de beloofde kortingscode die intussen naar nieuwsbrieflezers is toegestuurd. Deze geeft recht op een korting van 10% op alle niet afgeprijsde artikelen en duurt t/m zondagavond 26 januari 2020.

En dan ga ik nu naar het postagentschap om bestellingen weg te brengen in de hoop dat ze morgen alweer bij de mensen bezorgd worden! Fijne week!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol 

___________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 15-01-2020

Met een behoorlijke storm hier aan het ijsselmeer heet ik alle nieuwe nieuwsbrieflezers van harte welkom! Leuk dat er steeds meer mensen de nieuwsbrief (wat zo'n beetje een blog is geworden) willen ontvangen. We gaan dan ook snel weer van start met nieuws over sieraden.

Zoals gezegd stormt het hier behoorlijk en dat brengt het volgende met zich mee. Ik zit al een paar dagen in het atelier om sieraden voor (jawel...) de lente en zomer 2020 te ontwerpen en te maken. Nou is dat op zich niet zo gek want je moet bij mode vooruit kijken. Maar dat weer, he... Ik moet mezelf inleven in de zomer met allemaal vrolijke kleurtjes en lichte materialen. Maar als je dan de regen op het dak hoort kletteren en de wind gigantisch tekeer hoort gaan (is eigenlijk ook best wel gezellig) is het toch wel een beetje moeilijk om je de zon, een lauw briesje, blauwe luchten en de zee voor te stellen. Hahaha. Maar goed... we hebben het eerste model 'weer geklaard'. De kop van 2020 is eraf!

Van het eerste model 'in de maak' zie je hieronder de eerste opzet. 

En tadaaah... na een paar uur werk is hij af en ziet hij er zo uit.

Het is intussen een klassieker geworden, want de eerdere modellen die ik in verschillende kleuren gemaakt had zijn op het roze exemplaar na, allemaal uitverkocht. Ik ben er zelf weer heel tevreden mee en het smaakt ernaar om weer meer kleuren te gaan maken.

Dan ben ik begonnen met hangers in elkaar te zetten. Hier ben ik nog niet helemaal tevreden over, maar dat kan met de maanden die komen nog wel veranderd worden. Een eerste opzetje waarvan de foto's niet 'jovel' zijn wil ik je niet onthouden.

 

Je ziet dat er al kettingen van gemaakt zijn, maar dat is voor de eerste opzet om een idee te krijgen. Ik haal ze eventueel later uit elkaar om de veranderingen door te voeren.

Als laatste nog even een foto van kleuren rocailles die ik heb ingekocht. 

 

Je zou het aan de belichting van de foto niet zeggen, maar dit zijn pasteltintjes. Hier heb ik een heel leuk idee bij, maar als het af is krijg je het pas te zien.  Het is nogal wat werk, maar daar heb ik zoals gezegd nog een paar maanden voor.

En als je een facebook account hebt, kun je door op onderstaand filmpje te klikken zien hoe mijn werktafel eruit ziet als ik bezig ben.

En dan zijn we alweer aangekomen bij de kortingscode van deze week en die is dit keer nb151 en deze is geldig t/m zondag 19 januari. Deze kortingscode geeft recht op 10% korting op alle niet afgeprijsde artikelen.

In de nieuwsbrief van volgende week maak ik de winnaar bekend van het prijsje wat ik verloot voor een beoordeling/review bij WEBWINKELKEUR. Dus wie het nog niet gedaan heeft kan nog steeds t/m volgende week woensdag een beoordeling plaatsen over de webshop en meedoen met de verloting. Hiervoor ga je naar 'dat roze vierkantje' aan de linkerzijde van de webshop. Klik hierop en je wordt vanzelf door het proces geloodst. Fijne week!

M.v.g. namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

__________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 08-01-2020

Als eerste wil ik iedereen een goed en gezond 2020 toewensen en dat er maar heel veel mooie dingen op jullie pad mogen binnenwandelen het komende jaar!

Dan weer over tot de orde van de dag waarin we weer terug zijn uit het Duitse Kroppach, waar we een weekje zijn bijgekomen in het motorhotel van mijn zus en zwager. Het ligt midden in het Westerwald en dus ben je verzekerd van een mooie omgeving. We hebben dan ook veel gewandeld op 'der himmel' zoals ze de berg achter het hotel noemen en hebben genoten van het uitzicht.

 Hieronder zie je nog even mijn zus als 'vrouw Holle' uit het voorste raam hangen en heb ik het kerkje wat er pal naast staat, op oudejaarsavond gefotografeerd. Zo ontzettend 'kerstig' vond ik dit, waar in het glas de afbeelding mooi uitkwam met de verlichting op de achtergrond.

Onze honden die ook weer mee waren lagen op de terugweg al voor pampus en thuis hadden we er ook geen 'hond' aan. Haha.

 

Dan heb ik uiteraard niets gedaan aan het maken van sieraden. Hieronder een paar afbeeldingen die je in de vorige korte nieuwsbrief hebt kunnen zien, maar da's dan ook alles.

 

Dan ben ik alweer begonnen me te oriënteren voor lente/zomer 2020. Met de kleurenkaarten bij de hand en alle tabbladen open zit ik alles af te speuren naar de nieuwste trends. En met de nieuwe aanwinsten die ik in Duitsland heb gekocht kriebelt het behoorlijk. Maar dat zal het de komende maanden wel blijven doen!

   

Fijne week! M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol. 

 

P.S. Aan de oproep in de vorige nieuwsbrief om bij webwinkelkeur een beoordeling te plaatsen wordt mondjesmaat gereageerd. Nog even een reminder... Het hoeft uiteraard niet voor niets en er wordt onder alle inzenders een prijs verloot! Ik ben dan ook weer blij met deze reviews, want daar kijken de mensen toch als eerste naar voor ze bij een webshop gaan kopen. Alvast dankjewel!

___________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 15-08-2019

We hebben de vakantie er weer op zitten en wat hebben we genoten zeg! Heerlijk weer zo aan het strand van Callantsoog waarin harde wind en warme dagen elkaar afwisselden en het zo mogelijk maakte om de ene dag in het lauwe zeewater te zwemmen en waarop je de andere dag kon genieten van een heerlijke harde wind wat perfect bij het strand en de zee past! Het was heerlijk rustig op dit gedeelte van het strand van Nederland waar de honden los mochten lopen en ze zo de hele vakantie naar hartelust konden rennen, waarop we besloten hebben om over een paar weken weer terug te gaan, zo goed is het ons bevallen!

In de paar dagen dat we terug waren ben ik begonnen met de laatste paar oorbellen te maken van deze zomer en me gaan oriënteren op de modetrends van najaar/winter 2019/2020. Moeilijk voor te stellen dat binnen niet al te lange tijd er weer herfstweer aan zit te komen, maar het kriebelt mij alweer met ideeën die zitten te borrelen...

Zo zijn dit dus de laatste paar oorbellen in zomersferen.

Onderstaande armband heb ik met een knipoog naar het komend najaar gemaakt. Diepblauwe met bruine kleuren zodat je deze nu, maar ook straks in de herfst kunt dragen!

 

Hij is gemaakt van voornamelijk keramieke kralen maar waar ook andere materialen in zijn verwerkt om het niet te zwaar om de pols te laten vallen. De armband wordt gesloten met een prachtige bewerkte knoop die door een lus gaat. Heel handig dus voor mensen die het alleen moeten doen.

De kleuren bruin en oranje gaan als je de voorspellingen mag geloven er o.a. dit najaar komen en dus heb ik ook nog een ketting in deze tinten gemaakt!

Nou, dan zit het er al weer op voor de eerste nieuwsbrief na de vakantie en we beginnen direct maar met een kortingcode die alle vaste nieuwsbrieflezers hebben gekregen en goed is voor 10% korting op al je aankopen! Deze korting is geldig t/m zo 18 augustus en je kunt deze invullen tijdens het bestellen. De korting wordt dan automatisch verrekend. Voor nu alvast een fijn weekend gewenst en tot de volgende nieuwsbrief.

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol. 

*****************************************************************************

Misschien vindt je het leuk om je hieronder ook aan te melden voor de gratis nieuwsbrief?

© 2010 - 2020 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat u bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om uw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in uw winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kunt u geen producten bestellen of in uw winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.