Hier kun je de meest recente nieuwsbrieven/blogs teruglezen, of je hieronder inschrijven voor onze gezellige nieuwsbrief.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nieuwsbrief 18-03-2020

Deze nieuwsbrief is één van de zovelen die (hoe kan het ook anders) met nieuws over het Corona virus begint. De ergste schrik is intussen bij iedereen naar de achtergrond verdwenen en we weten nu heel goed wat we moeten doen om zo min mogelijk het virus over te dragen. Uiteraard zijn de workshops die gepland stonden gecanselt en worden er voorlopig geen nieuwe aangenomen. Dat is wat wij kunnen doen......... Meer nieuws over een aktie m.b.t. het corona virus onderaan deze nieuwsbrief.

Doordat de meeste mensen nu thuis zitten en zoveel als mogelijk uit de winkels weg moeten blijven, is er nu genoeg tijd om op je gemak via het internet te winkelen. PostNL heeft aangegeven niet te sluiten en door te gaan met het bezorgen van post en dus kun je heel veilig je bestellingen doen en die ook nog eens aan de deur bezorgd worden!

Gelukkig bezorgen groothandels nog wel en ik heb deze week dan ook nieuw materiaal mogen ontvangen. Mooie kralen waarbij ik meteen in mijn gedachten oorbellen tevoorschijn zag komen en deze uiteraard ook direct heb gemaakt. Het resultaat ben ik weer heel tevreden mee en hieronder een compilatie van vier modellen.

En hieronder een lief kettinkje...

Een piepklein schelpje met een glasparel er in als hangertje. Deze is gebruikt in een kettinkje en de oorbellen met glasringen rechts bovenaan de vorige foto waardoor je een leuke set krijgt. 

Deze modellen staan nog niet in de webshop, maar ik wil proberen ze nog voor het weekend geplaatst te hebben. Uiteraard kun je ze eerder kopen door me via de contactpagina te benaderen of door een mail te sturen naar: info@atelierhobbekol.nl.

Dan de aktie waar ik het in het begin van deze nieuwsbrief over had.

Door de dankbetuigingen van de afgelopen dagen aan de mensen in de zorg vond ik dat ik ook iets moest doen. Nou kan ik moeilijk in mijn eentje in het atelier gaan zitten klappen. Daar heeft werkelijk waar niemand iets aan. Maar onder mijn klanten zitten er genoeg die iemand in hun omgeving in de zorg hebben zitten. Als je nou eens iets van waardering zoekt dan heb ik de volgende aktie voor je... Je kunt vanaf nu een armbandje van rocailles bestellen zoals op onderstaand voorbeeld...

In plaats van de letterkralen hang ik er een zilverkleurig hartje aan. Zo kun je op een leuke en goedkope manier iemand in je omgeving bedanken. De tekst 'bedankt' is ook mogelijk, maar alleen zolang de voorraad letters voorradig is. Geef dit dan even aan mij door tijdens het bestellen in het daarvoor bestemde vakje. Het armbandje is te koop voor maar €2,95, maar gaat als je meerdere artikelen besteld, slechts €1,95 kosten!

Als je van knutselen houdt dan kun je hem ook zelf maken. Ik verkoop kleinschalig materialen en rocailles om zelf een armbandje te maken. Ik heb meer kleuren maar die staan niet in de webshop. Mail mij en ik zorg dat je meer kleuren te zien krijgt. Maar als je iets meer wilt als wat ik aan materialen in de webshop heb staan kun je ook kijken bij Het Kralenstulpje. Deze webshop heeft genoeg materialen om zelf aan de slag te gaan. Dus voor de knutselaars onder ons 'op naar het kralenstulpje en voor diegenen die zeggen 'ik laat het voor dat bedrag liever maken' op naar de webshop van Atelier HobbekolEn zo helpen webshops elkaar in deze onzekere tijden!  

TIP: Doe voorlopig even geen ringen om vanwege het handen wassen wat nu zo vaak gedaan moet worden. Je ringen blijven langer mooi doordat ze niet zo vaak met vocht in aanraking komen en het is hygienischer omdat er altijd vuil onder een ring kan blijven zitten en dus ook virussen! Deze tip wilde ik je niet onthouden!

Dan wens ik je een veilige maar fijne week toe!

M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol. 

_________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 12-03-2020

Deze week heb ik gelukkig foto's kunnen maken omdat de zon zich nu meer liet zien. Eerst waren de haar hangertjes aan de beurt. Deze worden geleverd met een stoppertje. Daar trek je met een heel dun draadje (die ik er ook bij lever) een fijn plukje haar doorheen en je haar sieraad zit zo vast als een huis. Ik heb een klant die er zelfs mee doucht en haar haren föhnt! Zij laat het iedere keer als ze haar haren laat bijpunten door de kapper plaatsen, maar je kunt het ook prima zelf doen of met hulp van iemand anders die in de buurt is. Je kunt ze vinden in de rubriek 'haarsieraden'. Ik heb ze in verschillende kleuren en modellen in de webshop staan. Hieronder enkele voorbeelden ter illustratie en ook nog eens lekker goedkoop!

En dan eindelijk... de oorbellen.

Deze zijn vandaag allemaal in de webshop geplaatst. Alle oorbellen hebben als basis een keramiek kraal bovenaan en een mooie satijnen kwast onderaan. Kijk gerust eens in de webshop voor meer modellen en kleuren.

Als eerste een rode variant met een dieprode kraal en een kwast die helder rood van kleur is.

Dan een blauw exemplaar waarbij de keramieke kraal denimblauw en de satijnen kwast koningsblauw is.

En als laatste een zwart/cognac bruin model met een aparte driehoek kraal. De zwarte kleur van de kwasten komt weer terug in zachte ienieminie stippeltjes op de kralen.

 

 

Dan dit keer een verkorte nieuwsbrief omdat ik in tijdnood zit! Haha. Mijn mobiel maakte geen mooie foto's meer en was 'af'. Omdat ik het toch wel een voorwaarde vind dat er mooie foto's in de webshop komen heb ik een nieuwe aangeschaft. Maar dat betekend wel dat alles weer opnieuw ingesteld moet gaan worden. (Jakkes, niet mijn ding). En of het nog niet genoeg is, was de p.c. ook aan vervanging toe. Maar ook hier geldt dat alles weer opnieuw ingesteld moet worden en hulpprogramma's wederom gedownload en geïnstalleerd moeten worden. Ik weet dus waar ik me de komende dagen mee bezig moet gaan houden! 

En dan alweer de kortingscode van deze week. Je mag dit keer kiezen wat je liever hebt, een mobielhangertje of 10% korting. Als je voor het mobielhangertje gaat dan hoef je niets te doen. Ik zorg dan dat het hangertje bij je bestelling in komt. Wil je liever de 10% korting ontvangen? Dan kun je de kortingscode tijdens het bestellen invullen en de korting wordt dan automatisch verrekend. Werkt de code nou niet, dan kun je contact met me opnemen via de contactpagina of door te mailen naar info@atelierhobbekol.nl en ik zorg dat het in orde komt. Deze aktie duurt t/m zondag 15 maart en is geldig op alle niet afgeprijsde artikelen.

Fijne week!

Met vriendelijke groeten namens, Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 04-03-2020

De lente zit in de lucht! Telkens als ik de honden uitlaat ruikt en ziet het al anders. De zon krijgt ook steeds meer kracht en bij mij neemt het gevoel van inspiratie toe! Al met al kunnen we zo langzaamaan beginnen met het aftellen van de weken zodat we weer in een zomerjas naar buiten kunnen of misschien wel zoals andere jaren, direct een hete periode! We wachten het af. Wij hebben dit jaar vroeg vakantie (aan zee) en hopen dus op een vroege warme periode.

De ladiesnight van afgelopen vrijdag is alweer achter de rug en wat was het druk en gezellig! De dames konden hun hart ophalen met een verloting, hun make-up laten verzorgen, een gratis photoshoot, onbeperkt zoete versnaperingen/drinken en uiteraard sieraden shoppen. 

De Shamballa armbandjes van de nieuwsbrief van vorige week vielen op de ladiesnight goed in de smaak en zijn weer aangevuld. Ze komen nog voor dit weekend in de webshop. Ik heb intussen het gewaxte katoen koord wat je hiervoor gebruikt in de webshop geplaatst. Nieuw is het keuze menu waar je tijdens het bestellen je kleur kunt kiezen en niet meer apart hoeft in te vullen welke kleur je precies wilt.

Wel zo gemakkelijk!

Ook is er vanaf nu Memory Wire te koop die ik voor de regenboog ringen gebruik.

Dit artikel wordt verkocht voor 20 cent per 10 windingen en als je van die kleine kraaltjes in huis hebt kun je zo beginnen met deze leuke en zomerse ringen te maken. Eventueel heb ik ook beperkt de rocailles die je hiervoor nodig hebt te koop.

Dan had ik nog even de tijd gevonden om nieuwe keramieke oorbellen met kwasten te maken. Alleen... het zonnetje scheen vandaag zo uitbundig dat de foto's overbelicht zijn en ik dus moet wachten op 'wat minder mooi weer'! Hieronder een impressie van foto's die net genoeg zijn gelukt om ze te laten zien...

  

 Dan is het over zo'n 4 weken ook alweer tijd voor de volgende kwartaal verloting. Mocht je nou iemand anders zo'n prijsje gunnen dan doen we het nu eens anders... Jullie doen met z'n tweeën mee en dus is het nodig dat je als je iemand opgeeft deze zich zelf aan moet melden voor de nieuwsbrief en jij de naam van die persoon aan me doorgeeft. Zodra hij of zij zich voor de nieuwsbrief heeft opgegeven doen jullie samen mee met de verloting en als één van jullie twee de kwartaalprijs wint, dan krijgt de andere persoon ook hetzelfde prijsje. Leuk toch? Wat het prijsje is hou ik nog even geheim tot eind van de maand! 

Dit keer geen kortingscode maar een klein mobielhangertje GRATIS bij je bestelling in! Ook leuk om aan je (make-up) tasje of sleutel te hangen.

Ik probeer hem bijpassend bij je bestelling te maken. Je hoeft hier niets voor in te vullen, ik doe hem gewoon bij je bestelling in. Deze aktie loopt t/m volgende week dinsdag 10 maart 2020 en je mag zo vaak meedoen als je wilt!

Fijne week!

M.v.g. Gerda Beintema van Sieraden Atelier Hobbekol

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 27-02-2020

Op deze troosteloze dag toch een beetje een zonnige nieuwsbrief.

 Want zeg nou zelf... als je naar de kleuren van onderstaande foto's kijkt dan krijg je toch zin in het voorjaar? Ik heb deze rollen koord afgelopen week binnen gekregen en kreeg direct zin om armbandjes te maken.

 

Als eerste zie je de armbandjes 'in de maak'...

En daarna hieronder het eindresultaat...

Vrolijke Shamballa armbandjes die aanstaande zomer DE trend beloven te gaan worden.  Ze staan nog niet in de webshop want 28-02-2020 sta ik op een ladiesnight en daar kunnen ze gekocht worden. Degene die over zijn gaan in de webshop en van de ontbrekende kleuren zullen later weer nieuwe modellen gemaakt worden.

Mocht je nu niet mis willen grijpen en er eentje willen kopen, dan kun je voor morgenmiddag nog een mailtje sturen naar info@atelierhobbekol of via de contactpagina en ik zorg dat er direct eentje naar je toegestuurd wordt.

En ja hoor..... daar was mijn trouwste workshop klantje weer!

Dit meiske heeft er wel zo'n lol in dat ze iedere week wel wil komen knutselen. Haha. Maar dat wordt een beetje gek voor haar oma en dus heb ik twee workshops in één gezet. Kon ze toch een beetje haar hart ophalen. Als eerste gingen we een spiegelkastje oppimpen en daarna wilde ze een sleutelhanger maken. Ze ging met meer naar huis als dat ze gemaakt had...

 

En zoals gezegd heb ik morgen een ladiesnight en daarom heb ik het druk met uitzoeken wat er mee moet en het inpakken. Daarom dit keer een niet zo uitgebreide nieuwsbrief vanwege tijdgebrek. De kortingscode ben ik je nog wel verschuldigd. Die is intussen weer naar de vaste nieuwsbrieflezers gestuurd en duurt t/m dinsdag 3 maart en is goed voor 10% korting op alle niet afgeprijsde artikelen. Niet vergeten dit tijdens het bestellen in te vullen, want anders loop je deze korting mis. 

Voor nu vast een fijn weekend! M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 19-02-2020

Je krijgt deze nieuwsbrief ietsje later als gewoonlijk in je inbox. Gewoon omdat er hiervoor te weinig tijd was. Het kan soms zo lopen...

De kettingen die ik in de vorige nieuwsbrief heb laten zien en waarvan ik beloofd had ze te plaatsen, moesten er vandaag nog in. 'Zo gezegd zo gedaan' en vanmiddag heb ik ze in de webshop gezet. Hieronder nog even hangers van een paar van deze kettingen dichterbij...

En zoals beloofd staan ze in de webshop vanaf 10 euro!

Dan heb ik verder ook weer wat enkelbandjes gemaakt. Leuke frisse turquoise kleuren. De een neigt wat meer naar groen en de andere naar de blauwe kant. Maar allemaal voor straks als de lente gaat beginnen. Lekker zomersss.... en van ieder model is er maar één van gemaakt! Deze enkelbandjes zullen morgen in de webshop geplaatst gaan worden.

 

Dan had ik een poosje geleden aangekondigd dat er andere dingen stonden te gebeuren in de nieuwsbrieven. Het lijkt me leuk dat er regelmatig een nieuwtje of een leuk weetje op het gebied van sieraden in de nieuwsbrief komt te staan.

Deze keer een handig tipje voor het opbergen van je oorbellen (wat ik vooral handig voor de oorknopjes vind). Ze zijn zo klein dat je er vreselijk lang naar kan lopen zoeken in een sieradenkistje, waar ze meestal los in liggen. Dan is er... 'de knoop'!

Ik kwam dit idee tegen bij een collega webshop houdster en zag deze afbeelding op pinterest staan. Nu heb je er altijd twee tegelijk bij elkaar en zo'n knoop zie je beter als losse ienieminie oorknopjes die overal tussen verdwijnen! Handig toch?

De kortingscode van deze week is zoals gewoonlijk weer naar de vaste nieuwsbrieflezers verstuurd en is goed voor 10% korting. Deze is geldig t/m zondag 23-02-2020 en op alle niet afgeprijsde artikelen. Vergeet niet de kortingscode tijdens het bestellen in te vullen want anders zou het sneu zijn dat je deze korting mis liep. Is toch meegenomen...

Fijne week!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol______________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 11-02-2020

Dit keer is de nieuwsbrief een dagje vroeger en korter als gewoonlijk vanwege privé omstandigheden. Mede daarom heb ik de afgelopen week geen tijd gehad om nieuwe sieraden te maken en morgen een nieuwsbrief in elkaar te zetten en te versturen. De tijd die ik de afgelopen week had werdt hoofdzakelijk in beslag genomen door heel veel telefoontjes en het regelen van advertenties.

Daarom hieronder een 'klein blikje' van de nieuwe kettingen die eraan zitten te komen, maar nog eventjes moeten wachten om in de webshop geplaatst te gaan worden. 

Dan de storm van de afgelopen dagen...

Wat ging het tekeer, he? Ikzelf vindt een zware storm altijd wel heerlijk, maar als er schade om de hoek komt kijken wordt het verhaal natuurlijk wel even anders. Gelukkig zijn wij weer gespaard gebleven en zitten te wachten op de volgende storm genaamd 'Dennis' die waarschijnlijk rond zondag aan land gaat komen. Nu zul je zeggen... 'wat heeft een storm nou met sieraden te maken'? Nou, ik ben gek op stormen en ik krijg altijd heel veel inspiratie als de wind om het dak van het atelier giert. Ze geven de stormen tegenwoordig een naam en laat er nou eentje zijn vernoemd naar mij? Een klein berichtje van het KNMI zegt namelijk het volgende: De storm na Dennis is Francis. (Van Francis Beaufort naar wie de schaal van de windkracht is vernoemd). De storm die daarna komt is... Gerda! Wat leuk en toevallig, he?

Als laatste nog even een kortingscode die alleen naar de vaste nieuwsbrieflezers gestuurd wordt en die een dagje langer geldig is als normaal en deze keer goed is voor 10% korting. Deze kortingscode is geldig t/m zondag 16 februari op alle niet afgeprijsde artikelen.

Fijne voortzetting van de week! M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.  

 

P.s. Er zijn heel veel sieraden met de kleur rood in de webshop te vinden. Je kunt ze o.a. vinden door de volgende rubrieken aan te klikken: kettingenarmbandenoorbellenringen en zelfs in de rubriek dromenvangers. Dit voor degenen die een cadeautje voor Valentijn zoeken (of zichzelf willen verwennen )!

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 05-02-2020

Er is een week voorbij gegaan waarin ik allerlei nieuwe sieraden heb kunnen maken en er ook nog eens een zonnetje bij zat waardoor ik al heel wat op de foto heb kunnen zetten. Hieraan kun je merken dat het voorjaar in de lucht zit. Afgelopen maandag en vandaag heb ik samen met één van de honden heerlijk in het zonnetje gewandeld en zelfs de geuren die je buiten rook deden al aan het voorjaar denken. Echt een situatie waarbij je heel veel inspiratie krijgt. Hieronder enkele van de nieuwste modellen kettingen zoals een spiraal ketting, waarvoor ik in eerste instantie een ander idee had maar wat niet haalbaar leek omdat dit A teveel werk met zich mee zou brengen en B het dan te duur uit zou komen om in de webshop te plaatsen. Dus is het onderstaande variant geworden waar ik nog van plan ben om meer te gaan maken in iets andere kleurtjes.

Dan de volgende en dat is weer eens een krulketting geworden. Het is net zoals de spiraal ketting megaveel werk, maar het resultaat ben ik iedere keer weer blij mee.

 

Toen kwam er ineens een idee in me op. Ik had op de beurs Memory wire gekocht wat eigenlijk voor het idee van de 'niet haalbare' ketting bestemd was. Ik wilde proberen een ring te maken van rocailles en dat is gelukt. Hieronder zie je de eerste modellen waarvan beide modellen al direct verkocht waren voordat ze in de webshop geplaatst konden worden.

 

Dan hieronder een leuk verhaal waarbij ik iedere keer als ik eraan denk wéér in de lach schiet. Het is een blog geworden en voor diegenen die dit niet willen lezen, die kunnen gewoon naar de onderkant doorscrollen waar de koringscode van deze week zien is.

 

Blog

 Ik heb een hele lieve en leuke 'collega webshophoudster' genaamd Esther van het Kralenstulpje en ze is door de jaren heen stiekem een beetje een lieve vriendin geworden. We zitten samen bij Mijnwebwinkel, zij vanaf 2009 en ik vanaf 2010. En laten we nou een klik blijken te hebben! We hebben samen heel wat afgelachen onder het genot van een glaasje port. ;-) Zo ook om een domme stunt zoals het verhaal dat ik met onze jongste zoon Jason, flyers (die Esther trouwens ook kan verzorgen) rond ging brengen en waarbij ik het 'lumineuze idee' had om ze onder de ruitenwissers van auto's te stoppen. Hierbij vergat ik even de enorme hitte van die dag en binnen no time zaten ze aan de ramen vast gesmolten en kon ik de hele straat af met een emmer sop om de sporen die er natúúrlijk heel goed op vastzaten van de ramen af te krijgen. Wat hebben wij gelachen zeg!

😂  😂  😂 

(En ja Esther... ik weet dat je nu weer in de lach schiet als je dit leest. Hahaha). Maar we hebben elkaar ook geholpen (zij mij een beetje meer als ik haar) als we er met het systeem van de webshop niet uitkwamen. Het is toch wel een dingetje hoor om achter alle instellingen te komen die een webshop heeft. Maar ze is door de jaren heen heel succesvol gebleken. Verschillende webshops heeft ze opgestart en opgekocht om groter te groeien. Nu heeft ze opnieuw een webshop geopend genaamd Pico Bello Beads. Als je graag sieraden op kleine schaal (groot mag natuurlijk ook) of voor de hobby maakt dan kun je hier je materialen kopen om zelf sieraden te maken. Ze zijn van een goede kwaliteit en als je iets speciaal zoekt wat ze toevallig net op dat moment niet in de webshop heeft staan zal ze gaan zoeken en het voor je proberen te krijgen. Echt zo'n gezellig winkeltje waar je eens door moet neuzen als je van sieraden maken houd.  Ik ben ervan overtuigd dat ze ook deze webshop tot een succes weet te maken!

En dan is het weer tijd voor de kortingscode van deze week die intussen naar alle nieuwsbrieflezers is toegestuurd. Deze is goed voor 10% korting op alle niet afgeprijsde sieraden en dromenvangers en geldig vanaf vandaag t/m zondag 9 februari. Zo kun je nu alle nieuwe sieraden voor een nog leukere prijs kopen.

Dat was het dan weer en volgende week meer nieuwe sieraden, zoals de Bohemian style kettingen die ik nu nog niet op de foto kon zetten maar al wel klaar liggen. Alle modellen die je in deze nieuwsbrief ziet staan, zijn al in de webshop geplaatst en kunnen dus besteld worden. Fijne week!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.

   

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 29-01-2020

Er zijn wéér nieuwe nieuwsbrieflezers bijgekomen en die wil ik dan ook van harte welkom heten. Vanaf nu kun je meedoen met alle kortingsacties en leuke weetjes! Ik begin dan ook met te vermelden dat de SALE nog drie dagen duurt en dat alles hierna weer terug gaat naar de oorspronkelijke prijzen. Het is een hele klus om alles weer na te lopen en te veranderen, maar dat brengt de uitverkoop nou eenmaal met zich mee. Ik ben nooit zo van een sale in mijn eigen webshop vanwege al het extra werk wat het met zich mee brengt, maar ik begrijp dit iedereen in deze periode graag kortingen wil en dat mensen van koopjes houden. Wie niet? (Ik zelf ook hoor, hahah...).

Als ik naar buiten kijk lijkt het wel herfst en dat is ook te merken aan de foto's die ik moet maken. Veel regen, dus weinig zon en somber weer wat veel te donker is om mooie foto's te maken. Ik ben bezig geweest met kettingen en waarbij het maar niet wil lukken om ze mooi op de foto te zetten. In deze nieuwsbrief laat ik dus foto's zien die niet in de webshop komen, maar om je alvast een voorproefje te geven wat er zoals komen gaat. Onderstaande foto is een beetje een compilatie van de modellen die al af zijn.

Leuke trendy en lange kettingen die vanaf 10 euro in de webshop gaan komen.

En het blauwe model hieronder nog even van wat dichterbij...

Dan is er weer een kinderworkshop geweest en wat was dat weer leuk om te doen. Het meiske was niet alleen zéér creatief maar ook lagen we dubbel van het lachen om de opmerkingen die ze steeds gaf. Hilarisch! Hieronder zie je hoe ze begon, maar daarna....

Tadaaah... kijk eens hoe trots ze is en het resultaat mag er dan ook zijn!

We hadden samen het groene knijpertje aan de rechterkant erop gemaakt om een kaartje tussen te stoppen, want ze wilde dit schilderij aan haar 'tante Jantje geven die jarig was'. Enn... hij hangt bij 'tante Jantje' tegen de muur hoor. Zelf gezien! 

Ik ben trouwens alweer aan het brainstormen voor nieuwe kinderworkshops. Binnenkort zijn deze te zien in de webshop.

Dan is het nu weer tijd voor de kortingscode die naar de vaste nieuwsbrieflezers gestuurd is en die recht geeft op 10% korting op alle niet afgeprijsde artikelen. Deze korting duurt t/m zondag 2 februari. Niet vergeten de kortingscode in te vullen tijdens het bestellen hoor, want het zou zonde zijn als je deze korting mis liep.

Een hele fijne voortzetting van de week!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 22-01-2020

Op deze mistige namiddag is het tijd om wat nieuwe sieraden voor de lente/voorjaar van 2020 te laten zien. Het zijn drie modellen die ik afgelopen week heb gemaakt en die ook al in de webshop staan. Door op de desbetreffende afbeelding te klikken ga je rechtstreeks naar het item en kan je zien wat voor materialen er in verwerkt zitten en wat deze kost. (En jij als vaste nieuwsbrieflezer kan met de kortingscode onderaan deze nieuwsbrief je bestelling nog goedkoper aanschaffen).

Het eerste model is een ketting van allemaal prachtig glanzende keramieke kralen van 20 mm groot en de kleur is turquoise.

 

Deze ketting is verder afgewerkt met eveneens keramieke bloemkralen. Een plaatje voor als straks de zon weer gaat schijnen en we weer in een t-shirt rondlopen.

Dan het tweede model. Dat is een armband die ook weer van keramieke kralen is.

Ik heb hem gemaakt in de tinten die er op de kralen zitten. Het zachte pastel groen maakt dat de donkere kleur blauw toch wat zachter aandoet en zo heb je een armband die je nu, maar straks ook in de zomer kunt dragen.

En het laatste model is een 5 delige armband waar o.a. splitkralen in verwerkt zitten van half edelsteen.

De kleuren die hierbij overheersen zijn turquoise/blauw en bruin. En ook voor dit model geldt weer dat deze zowel nu als in de zomer gedragen kan worden.

Dan iets heel anders.... Ik had beloofd om de winnaar van de review bij WEBWINKELKEUR bekend te maken. Uit alle mensen die ooit eens een beoordeling hebben geplaatst, is het toevallig de laatste geworden die was binnen gekomen en dat is Joke van der Voet. Ze had als review geplaatst: 'Mijn bestelling werd heel snel en netjes geleverd. Een mooie en overzichtelijke webwinkel met prachtige sieraden tegen betaalbare prijzen'. Ik vind dat Joke in een korte zin heel veel gezegd heeft. Ze benoemde de snelheid waarmee de producten verstuurd worden, de netheid waarmee het geleverd wordt, de webshop die ze overzichtelijk vindt, ze laat weten dat ze de sieraden prachtig vindt (bloos bloos) en dat de producten voor een betaalbare prijs geleverd worden. Zo zeg... vijf complimenten in één zin. Ik ben dan ook blij dat Joke er uitgeloot is en vind dat ze het prijsje zeker verdiend heeft.  Er wordt dan ook een mobielhangertje naar Joke toegestuurd in de kleur van haar keuze.

Dan de beloofde kortingscode die intussen naar nieuwsbrieflezers is toegestuurd. Deze geeft recht op een korting van 10% op alle niet afgeprijsde artikelen en duurt t/m zondagavond 26 januari 2020.

En dan ga ik nu naar het postagentschap om bestellingen weg te brengen in de hoop dat ze morgen alweer bij de mensen bezorgd worden! Fijne week!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol 

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 15-01-2020

Met een behoorlijke storm hier aan het ijsselmeer heet ik alle nieuwe nieuwsbrieflezers van harte welkom! Leuk dat er steeds meer mensen de nieuwsbrief (wat zo'n beetje een blog is geworden) willen ontvangen. We gaan dan ook snel weer van start met nieuws over sieraden.

Zoals gezegd stormt het hier behoorlijk en dat brengt het volgende met zich mee. Ik zit al een paar dagen in het atelier om sieraden voor (jawel...) de lente en zomer 2020 te ontwerpen en te maken. Nou is dat op zich niet zo gek want je moet bij mode vooruit kijken. Maar dat weer, he... Ik moet mezelf inleven in de zomer met allemaal vrolijke kleurtjes en lichte materialen. Maar als je dan de regen op het dak hoort kletteren en de wind gigantisch tekeer hoort gaan (is eigenlijk ook best wel gezellig) is het toch wel een beetje moeilijk om je de zon, een lauw briesje, blauwe luchten en de zee voor te stellen. Hahaha. Maar goed... we hebben het eerste model 'weer geklaard'. De kop van 2020 is eraf!

Van het eerste model 'in de maak' zie je hieronder de eerste opzet. 

En tadaaah... na een paar uur werk is hij af en ziet hij er zo uit.

Het is intussen een klassieker geworden, want de eerdere modellen die ik in verschillende kleuren gemaakt had zijn op het roze exemplaar na, allemaal uitverkocht. Ik ben er zelf weer heel tevreden mee en het smaakt ernaar om weer meer kleuren te gaan maken.

Dan ben ik begonnen met hangers in elkaar te zetten. Hier ben ik nog niet helemaal tevreden over, maar dat kan met de maanden die komen nog wel veranderd worden. Een eerste opzetje waarvan de foto's niet 'jovel' zijn wil ik je niet onthouden.

 

Je ziet dat er al kettingen van gemaakt zijn, maar dat is voor de eerste opzet om een idee te krijgen. Ik haal ze eventueel later uit elkaar om de veranderingen door te voeren.

Als laatste nog even een foto van kleuren rocailles die ik heb ingekocht. 

 

Je zou het aan de belichting van de foto niet zeggen, maar dit zijn pasteltintjes. Hier heb ik een heel leuk idee bij, maar als het af is krijg je het pas te zien.  Het is nogal wat werk, maar daar heb ik zoals gezegd nog een paar maanden voor.

En als je een facebook account hebt, kun je door op onderstaand filmpje te klikken zien hoe mijn werktafel eruit ziet als ik bezig ben.

En dan zijn we alweer aangekomen bij de kortingscode van deze week en die is dit keer nb151 en deze is geldig t/m zondag 19 januari. Deze kortingscode geeft recht op 10% korting op alle niet afgeprijsde artikelen.

In de nieuwsbrief van volgende week maak ik de winnaar bekend van het prijsje wat ik verloot voor een beoordeling/review bij WEBWINKELKEUR. Dus wie het nog niet gedaan heeft kan nog steeds t/m volgende week woensdag een beoordeling plaatsen over de webshop en meedoen met de verloting. Hiervoor ga je naar 'dat roze vierkantje' aan de linkerzijde van de webshop. Klik hierop en je wordt vanzelf door het proces geloodst. Fijne week!

M.v.g. namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 08-01-2020

Als eerste wil ik iedereen een goed en gezond 2020 toewensen en dat er maar heel veel mooie dingen op jullie pad mogen binnenwandelen het komende jaar!

Dan weer over tot de orde van de dag waarin we weer terug zijn uit het Duitse Kroppach, waar we een weekje zijn bijgekomen in het motorhotel van mijn zus en zwager. Het ligt midden in het Westerwald en dus ben je verzekerd van een mooie omgeving. We hebben dan ook veel gewandeld op 'der himmel' zoals ze de berg achter het hotel noemen en hebben genoten van het uitzicht.

 Hieronder zie je nog even mijn zus als 'vrouw Holle' uit het voorste raam hangen en heb ik het kerkje wat er pal naast staat, op oudejaarsavond gefotografeerd. Zo ontzettend 'kerstig' vond ik dit, waar in het glas de afbeelding mooi uitkwam met de verlichting op de achtergrond.

Onze honden die ook weer mee waren lagen op de terugweg al voor pampus en thuis hadden we er ook geen 'hond' aan. Haha.

 

Dan heb ik uiteraard niets gedaan aan het maken van sieraden. Hieronder een paar afbeeldingen die je in de vorige korte nieuwsbrief hebt kunnen zien, maar da's dan ook alles.

 

Dan ben ik alweer begonnen me te oriënteren voor lente/zomer 2020. Met de kleurenkaarten bij de hand en alle tabbladen open zit ik alles af te speuren naar de nieuwste trends. En met de nieuwe aanwinsten die ik in Duitsland heb gekocht kriebelt het behoorlijk. Maar dat zal het de komende maanden wel blijven doen!

   

Fijne week! M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol. 

 

P.S. Aan de oproep in de vorige nieuwsbrief om bij webwinkelkeur een beoordeling te plaatsen wordt mondjesmaat gereageerd. Nog even een reminder... Het hoeft uiteraard niet voor niets en er wordt onder alle inzenders een prijs verloot! Ik ben dan ook weer blij met deze reviews, want daar kijken de mensen toch als eerste naar voor ze bij een webshop gaan kopen. Alvast dankjewel!

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 19-12-2019

Zoals heel veel mensen terugkijken op het afgelopen jaar, hebben wij dit ook gedaan. Wij zijn minder als vorige jaren met de kraam op pad geweest. Dit had uiteraard een reden, maar dat neemt niet weg dat we nu extra genieten van de keren dat we ergens staan. We schiften de aanvragen nu en daar komen (voor ons) de leukste uit. Zo zijn we in de afgelopen jaren veel mensen tegen gekomen waar we anders zo voorbij zouden zijn 'geracet'. Overal kun je deze vinden, maar met name richting zuiden wonen mensen die heel intens, warm en hartelijk zijn en waar je als je daar komt echt een warme deken over je heen krijgt. Voor ons iedere keer weer een klein feestje om daar heen te gaan.

  

Dan was er natuurlijk het goede dierendoel de Oostvaardersplassen (OVP). In de loop van dit jaar is de pagina "SpeldinHooiberg" van Facebook (tijdelijk) verhuisd naar de webshop van Atelier Hobbekol. Hierop kun je artikelen kopen waar na aftrek van de kosten de volledige opbrengst naar de OVP gaat. Hiervan worden de dieren o.a. bijgevoerd, ontwormd, er worden wonden verzorgd, enz.... Verder gaat er van ieder verkocht artikel uit de webshop 1 euro naar dit doel. Ook hierbij zijn we mensen tegen gekomen met hart voor dieren en zijn er ook speciale vriendschappen uit ontstaan. Echt hartverwarmend hoe er nog mensen zijn die zo voor dieren gaan! En wat zien de paardjes er op onderstaande foto er nu (in tegenstelling tot 2 jaar terug) goed uit, he? Dat is te danken aan de voergroepen waar het geld heen gaat. Dank aan diegenen die hiervoor een aankoop hebben gedaan in het afgelopen jaar en zo deze dieren een draagbaarder bestaan hebben gegeven!

En dan de plannen voor volgend jaar... tjah. De verzendkosten gaan per 1 januari 2020 wéér omhoog. Het is gewoon niet leuk meer wat het kost om iets te versturen. Vanaf 1 januari gaat een brievenbuspakje met track&trace van €4,35 naar €4,50!!  Ik heb besloten om zolang als het nog gaat de verzendkosten net als de afgelopen jaren op €3,95 te houden. Zo is het voor iedereen nog betaalbaar en leuk om iets online bij Atelier Hobbekol te kopen. Verder zien we wel wat er voor plannen op ons pad komen!

Dan de acties...  De laatste week van de gratis oorbellen aktie is aangebroken en er is ook een winnaar van de laatste kwartaal actie van dit jaar bekend. Dat is Francisca geworden. Zij krijgt onderstaande armband toegestuurd! Francisca van harte gefeliciteerd met je prijs en heel veel plezier ermee.

  

Wil je nou ook kans maken op een prijs uit de kwartaal actie? Blijf meedoen, of voor diegenen die dit nog niet gedaan hebben... schrijf je in voor de GRATIS nieuwsbrief! Het enige wat er van je verlangt wordt is een berichtje in het gastenboek of bij webwinkelkeur wat je van je prijs vindt!

En als laatste willen wij jou als team, onderstaande kerstgroet toewensen.

 

Tot volgend jaar! M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 19-12-2019

Nou, we hebben de kerstmarkt erop zitten en wat was het gezellig en druk. Dankzij het slechte weer ging iedereen bij de kramen in de kerk kijken en helaas voor diegenen die buiten stonden... deze mensen hadden dit jaar een enorme pech. Helemaal niemand liep er over dit gedeelte van de kerstmarkt omdat het gigantisch regende en stormde. Maar zoals gezegd... binnen was het gezellig en warm. Heerlijk bij de kerstboom, lekkere oliebollen en andere lekkernijen, optredens van dansgroepen en heel veel verschillende soorten muziek. Ik heb me prima vermaakt en er zijn weer wat meer mensen die er 'even aan herinnert moesten worden' dat Atelier Hobbekol nog steeds bestaat. Het was ook leuk om weer eens met klanten te praten die je niet iedere dag tegenkomt.

 

Verder had je er een fototoestel staan waar je zelf de hele dag gratis foto's kon maken. Nou... dat betekende lol met een grote 'L'! Allereerst was 'mijn Jan' het bokkie en moest mee poseren!  Daarna was het de beurt aan Isabel van Benthum van I&I Pet Supplies om met me mee te doen. 

Isabel runt samen met haar zus deze business en daar valt ook Bugsforpets onder. Klasse hondenproducten waaronder ook een lijn met voer van insecten. Mijn honden eten en spelen graag met de producten van dit merk. 

Dan ben ik alvast begonnen met het afprijzen in de webshop

De uitverkoop is officieel in januari maar waarom zou je nu niet een mooi en goedkoper sieraad of dromenvanger of.... aan kunnen schaffen? Beetje flauw om te wachten tot na de feestdagen en dan de boel in de aanbieding te doen. Het is nogal een klus en het kan niet in één keer gedaan worden, dus beginnen we nu maar alvast met de sale! Hou de webshop in de gaten want iedere dag gaan er weer prijzen naar beneden!

Ondertussen had ik na de drukke periode even de tijd genomen om tot mezelf te komen en hoe kan het ook anders dat dit aan een tafel met kralen en materialen was geëindigd! Haha. Deze ringen waren het resultaat van een uurtje heerlijk freubelen.

En weet je wat ik net besefte? Het is alweer zowat eind december en dus het einde van het laatste kwartaal van dit jaar. Dat betekend dat wie zich heeft ingeschreven voor de gratis nieuwsbrief, automatisch mee doet met de kwartaalverloting van Atelier Hobbekol. Wat vliegt de tijd toch. Hmmm...ik ga maar eens even bedenken wat er dit keer voor prijs uitgereikt gaat worden! Suggesties? Kom maar op!

Fijn weekend!

Mvg. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol 

______________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 03-12-2019

We hebben Black Friday en Cyber Monday alweer achter ons en dus... op naar de volgende feestdagen. Ik heb de webshop nu weer in kerstsfeer gemaakt en iedereen die op de homepage binnenkomt ziet wat ik iedereen toewens in het nieuwe jaar en wat hieronder te zien is.

Het beginnen al echt donkere dagen voor kerst worden zodat ik moeite heb met het fotograferen van de sieraden. En als de zon er is staat deze zo laag dat het ook nog eens moeilijk is om iets goed d.w.z. zonder schaduw of geel licht op de gevoelige plaat te krijgen. Maar het is me uiteindelijk weer gelukt en de resultaten zie je hieronder.

Als eerste een armband van alleen maar glaskralen de zogenaamde oliekralen. Dit zijn kralen (de naam zegt het al) waarvan het lijkt of er een laagje olie op zit en wat net als bij olie verschillende kleuren aan kan nemen. In dit geval is het een beetje lichtpaarse gloed wat vermengd met het groen een gouden glans geeft. Ik heb er dan ook goudkleurige accenten aan toegevoegt waarbij het een heel mooi geheel is geworden.

Ik had er al eerder een model van gemaakt en dan met de paarse variant hieronder waar ik bronstinten bij gebruikt had. 

Dan heb ik ook weer twee 2 dlg setjes armbanden gemaakt. De zwarte waarbij echt leer is gebruikt en de blauwe waar imitatieleer bij gebruikt is. Een echt veganistisch sieraad! 

En als laatste een rond leren wikkelarmband in aubergine. Je wikkelt hem 2x om je pols en haalt het uiteinde door de gespsluiting en steekt het overgebleven deel tussen de armband weg.

En dan ook nog even een herinnering aan de December actie. Je krijgt bij iedere bestelling GRATIS een paar glasparel oorbelletjes en je mag zo vaak als je wilt van deze aanbieding gebruik maken! Hij duurt nog t/m 31 december.

Alle nieuwe modellen sieraden zijn intussen in de webshop geplaatst en ik wens je dan ook een fijne voortzetting van de week!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 27-11-2019

En weer zijn we een weekje dichterbij Sinterklaas. Voor ons geen zak met cadeautjes meer voor de kids en die door 'pietje' bezorgd werd met veel gedreun op de voordeur. (Ik moest ieder jaar toch net op dat moment toch zoooow naar de w.c.). ;-) Leuke tijden waren dat, maar ik vind het nu wel mooi geweest. De kinderen zijn groot en ineens is Sinterklaas voorbijgevlogen door de kerstman. Maar voor het zover is dat de 'witte baardenmannen' hun kado's door onze schoorstenen kunnen werpen komt er Black Friday aan. En weet je wat? Ik doe er niet aan mee! We geven het hele jaar door al kortingen weg en kunnen niet aan de gang blijven. En afgelopen week werd het bekend dat heel veel winkeliers en webshops eerst hun prijzen even flink opdrijven om er dan vervolgens een korting overheen te doen. Nou ja... daar wil ik me ver van houden en dus gaan we gewoon eerlijk op de oude voet verder met kortingen via de nieuwsbrief weg te geven.

Ik ben afgelopen week tussen de bedrijven door bezig geweest om de decoratie hangers weer in de webshop te plaatsen.

Deze staan nu extra feestelijk tijdens de donkere dagen en daarna? Kun je ze gewoon laten hangen.

Verder had ik de rubriek 'kerstartikelen' weer geopend om o.a. deze kettingen in de verkoop te doen. Allemaal kettingen van Ball Chain met een grote beschermengel eraan en ze staan vanaf €13,95 in de webshop.

 

Dan had ik ook nog (wederom) inspiratie om een armband met bijpassende oorbellen te maken. Je hebt deze set vast al voorbij zien komen op social media of in de webshop zien staan.

Prachtige rode en diepblauwe keramieke kralen met een gouden tintje. Er is maar één van deze set. Als je denkt dat je ze beide tegelijk moet bestellen heb je het mis. Ze staan apart in de webshop geplaatst, maar kunnen ook ieder los van elkaar onderin het bestelproces bijgevoegd worden.

En dan als laatste nog even een reminder van de november/december aktie. Bij iedere aankoop krijg je er GRATIS een paar van deze glasparel oorbellen bij!

 

Je kunt tijdens het bestellen aangeven welke kleur je wilt en anders wordt je gewoon verrast. 

Dan wens ik je verder een fijne voortzetting van de week.

   M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 20-11-2019

Afgelopen week ben ik met de voorbereidingen bezig geweest voor de komende feestdagen. Sinterklaas begint het een beetje te verliezen van de kerstdagen en dat vindt ik jammer. Het is toch zo'n mooi en spannend feest voor de kinderen. Als je dus nog kinders over de vloer hebt rondlopen, kan er ook geshopt worden bij de kindersieraden van Atelier Hobbekol. Alles is in de aanbieding want ik wil hierbij in het nieuwe jaar 'de boel op de schop gaan gooien'. Dus sla je slag als je nog een leuk schoenpresentje zoekt.

Eergisteren kreeg ik ineens weer een visioen! Haha. Tegenwoordig zeggen ze 'inspiratie', maar bij beide opmerkingen krijg je een beeld voor ogen wat er gaat komen en dat was in mijn geval een dubbele armband! Ik ben zelf zéér tevreden over het eindresultaat. Echt zo'n feestmaanden sieraad wat je daarna ook nog kunt blijven dragen.

 

Ik heb voor de verandering ook weer eens een rocaillesketting gemaakt met een goudkleurige medaillon eraan. Echt een plaatje met dat strass op de bovenkant. Leuk om iemand een klein betaalbaar maar persoonlijk cadeautje (met een fotootje erin) te geven voor in de schoen of onder onder de boom. Enn...hij is ook nog eens voor een leuke prijs aan te schaffen. Ik heb hem voor €13,95 in de webshop gezet.

 

In dezelfde rubriek is er ook deze onderstaande ketting nieuw geplaatst. Er zitten onder andere crinkle glasparels met een AB glans op geregen. Dat zijn glasparels met wat glitter erin verwerkt en met de AB glans wordt het nog een beetje aparter.

 

Dan zie je de beschermengeltjes ook weer overal voorbij komen. Ik heb weer verschillende varianten in de rubriek 'kerstartikelen' geplaatst en kan ze ook op verzoek in verschillende kleuren en materialen maken. Ik kan kettingen, armbanden, oorbellen, grote en kleine hangers of andere ideeën leveren. Even mailen naar info@atelierhobbekol of via de contactpagina en dan komt het helemaal goed. 

 

Verder zijn er verschillende nieuwe artikelen in de webshop geplaatst, maar dat is echt teveel om dat hier te laten zien. Dus... snuffeltijd! 

*

En als laatste nog even over de verzendtijden van Postnl. Deze beginnen nu al vertraging op te lopen. Als je iets wilt bestellen doe dit dan tijdig zodat je het toch op tijd in huis hebt. Het zou sneu zijn als er iemand sip de feestdagen door moet omdat zijn of haar cadeautje niet op tijd is aangekomen. Ik heb helaas geen invloed op de verzendingen zodra ze bij het postagentschap zijn afgegeven. 

Deze keer geen kortingscode maar vanaf nu t/m 31 december (!) krijg je bij iedere bestelling GRATIS een paar glaspareloorbelletjes (eventueel met een coating) in de kleur van je bestelling. (Een andere kleur op verzoek kan natuurlijk ook). Zo wordt het ook dit jaar weer een feestje om je kerstcadeaus bij Atelier Hobbekol te kopen!

'Neus ze'! M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol. 

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 14-11-2019

Je ziet het waarschijnlijk al... Sieraden Atelier Hobbekol heeft een nieuw logo!

De vorige was op een bestaande en bewerkte afbeelding gemaakt en ik liep zo het risico op een boete. Nou... 'Gerda wilde natuurlijk weer alles zelf blijven doen' en daarom ben ik achter de p.c. gekropen om dit keer bij een site met rechtenvrije afbeeldingen mijn keuze te maken. Het viel niet mee want in de categorie sieraden zijn haast geen afbeeldingen meer te vinden. (Dan moet je ze kopen). Ik had het op een gegeven moment dan ook zowat opgegeven om naar kettingen, oorbellen,  armbanden, kralen en meer wat met een sieraden atelier te maken heeft, te zoeken. Na twee dagen (!) viel mijn oog ineens op dit model. Tadaa... dat zijn mijn kleuren!! Geen sieraden, maar net zo leuk en je kan er alle kanten mee uit. Omdat hij in het midden ook bewerkt was en dus te druk, heb ik weer een deel van mijn visitekaartje erin verwerkt. Zo heb ik toch een logo wat naar mijn zin is en ben nog steeds herkenbaar! Het meeste heb ik gedaan, maar nu komen de aanpassingen in de webshop nog er achteraan namelijk: kleuren van teksten, logo's boven facturen, nieuwsbriefheader, doordeel-logo aanpassen etc. Het zal nog wel tot volgende week duren voordat ik dit af heb maar het begin is er. 

Dan had ik afgelopen week de cabochons verder bijgevuld in de webshop.

  

Deze zijn voor de bangles die ook in de webshop te koop zijn en het voorbeeld zie je hieronder.

 

En dan is er deze bloemenketting die ik gemaakt heb.

Mooie kermieke kralen met schattige lichtgewicht acryl bloemkralen om het geheel niet te zwaar om de nek te laten hangen. In het midden van de bloemen heb ik gele glasbicones geregen om die kleur die in de ketting zit, wat naar voren te halen. Aan de achterzijde is de ketting afgewerkt met lila/paars suede veters.

En wat dacht je van onderstaande oorbellen?

   

Echte feestmodellen die ik volgende week ook nog in de kleuren rood en diepblauw ga maken. Leuke tip als Sinterklaas of kerstcadeautje!

*

En dan zijn er nog heel veel nieuwe items in de rubriek 'SpeldinHooiberg' geplaatst. Hiervan is de opbrengst na aftrek van de kosten voor de voerploegen in de Oostvaardersplassen. Als je een betaalbaar sint of kerstcadeautje zoekt dan is dit de kans om te scoren en je steunt er ook nog eens een goed dierendoel mee!

De kortingscode van deze week is verstuurd naar alle vaste nieuwsbrieflezers en is goed voor 10% korting op al je aankopen (uitgezonderd afgepijsde artikelen) en is te gebruiken t/m zondag 17 november.

Dan is het voor mij nu weer tijd voor het verder bijwerken van de webshop en wens je dan ook een fijne voortzetting van de week toe!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 06-11-2019

Afgelopen week ben ik op zoek geweest naar nieuw materiaal en ben gedeeltelijk geslaagd. Zo vlak voor de feestdagen worden wat materialen die in de webshop staan vervangen. Het stond er al zo lang in dat ik het zelf saai vond worden en dus ben ik vandaag begonnen met het fotograferen van alle kralencabochons en andere materialen die geplaatst moeten worden. Het duurt een poosje voordat alles gefotografeerd, gemeten, beschreven en geplaatst is. Maar ik wil voor jou alvast een klein tipje van de sluier oplichten wat je ongeveer kunt verwachten.

Als eerste wat nieuwe materialen. Hieronder zie je enkele voorbeelden waarvan je o.a. bangles en oorbellen kunt maken. Bangles zijn hippe armbanden met een mooie steen (die binnenkort ook in de webshop komen) die je zo om je pols schuift. Dan heb ik ook een paar filigraan ringen die in de verkoop komen. Een schattig en lichtgewicht ringetje waar je een cabochon in kunt plakken en 'é voila' je hebt je eigengemaakte en speciale ring. De transparante cabochons die je linksonderaan ziet zijn nou niet bepaald geschikt voor een ring om de doodgewone reden dat ze mega groot zijn. Haha. Deze kunnen weer mooi in een aparte ketting verwerkt worden en wie er het materiaal voor bezit kan er ook een gaatje in boren zodat je een mooie en giga grote hanger hebt.  (Mooi aan een zwart suede veter). Deze zullen geplaatst worden in de rubriek 'materialen'.

Dan is hieronder nog een grote cabochon te zien die op een groot ornament geplakt kan worden en dan heb je zeker iets aparts. Daaronder een hanger van 'mixed media' die leuk staat aan een eenvoudig kettinkje, maar die je ook samen met wat kwastjes en/of bedeltjes aan een koordje of veter kunt hangen.

 

 

En last but not least... grote cabochons waar een splitpen achter zit en die je behalve voor sieraden ook bij mixed media projecten kunt gebruiken. Ze zijn alleen al prachtig om naar te kijken en als je een grote setting voor een broche kunt bemachtigen is dit daarvoor de uitgelezen kraal/cabochon om erop te plakken. 

Vooral voor de cabochons geldt... er zijn maar een beperkt aantal van en OP=OP! Het eerste gedeelte kralen en materialen probeer ik aan het einde van de week in de webshop te hebben geplaatst. 

En dan is het alweer tijd voor de kortingscode die naar de vaste nieuwsbrieflezers gestuurd is. Deze is geldig t/m zondag 10-11-2019 en geeft recht op 10% korting op al je aankopen. Vul deze in tijdens het bestellen en dan wordt de korting vanzelf verrekend. Mochten er zich problemen voordoen, schroom dan niet om contact met me op te nemen. Fijne week!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol   

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 30-10-2019

Er is een drukke week voor mij voorbij gegaan. Er zijn allemaal nieuwe armbandjes en andere items in de rubriek SpeldinHooiberg geplaatst. Dit moest hoognodig opnieuw bevoorraad worden voor aankomend seizoen. En even een reminder... van alle items uit deze rubriek gaat de volledige opbrengst na aftrek van de materiaalkosten naar dit goede doel, namelijk de dieren van de Oostvaardersplassen!

Bovenstaande schuifarmbandjes zijn verstelbaar en dus voor verschillende maten polsen te dragen. Leuk om alvast als kerstcadeautje in de kast te leggen. Ze zijn namelijk wel voor het zeer leuke prijsje van slechts €4,95 per stuk (excl. verz.) te koop. Er zijn er al wat verkocht dus dat gaat lekker voor dit goede doel! Als je een andere kleur wilt en ziet deze er niet bij liggen dan kun je contact met me opnemen via de contactpagina of naar info@atelierhobbekol.nl mailen en ik kijk of ik het goede kleur koord heb en maak hem voor je. 'Is zo gepiept'!  

Dan heb ik ook nog wat nieuwe sieraden gemaakt die 'gewoon' in de webshop staan. De armband met de hoefijzertjes, kun je vinden in de rubriek SpeldinHooiberg en de andere armband staat in de rubriek groene armbanden. De meeste afbeeldingen en blauwe teksten zijn gelinkt dus is het een kwestie van aanklikken en dan zit je op de goede plek in de shop!

Bijvoorbeeld, het bovenstaande armbandje met hoefijzertjes wat voor de konickpaardjes in de OVP staat, daar heb ik oorbellen bij gemaakt als setje. Het is het paar hier linksonder. Ook leuk als cadeautje weg te geven.

 

En verrassing... hahaha. Hieronder nog meer armbandjes.

Op het wikkelarmbandje rechtsonder na zijn deze 'gewoon' te koop in de webshop. Hiervan gaat van ieder verkocht item ook nog eens 1 euro naar het goede doel! Je kunt ze vinden door naar de kleur armbanden van je keuze te gaan.

Fijne week!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol. 

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 23-10-2019

Net op tijd kwam vandaag de zon door voor de foto's die ik moest maken voor de nieuw gemaakte sieraden. En wat een lekker weer direct, he? Lijkt wel weer een beetje zomer, maar dat kan morgen alweer anders zijn...

Als eerste nieuwe korte kettingen die samen met andere kettinkjes gedragen kunnen worden. Je ziet steeds meer 2 of 3 kettinkjes in één keer om de hals... ook leuk als je van afwisseling houdt. Zo lijkt het telkens of je andere sieraden om hebt. ;-) Ik heb ze gemaakt van kraaltjes in verschillende kleuren, vormen en materialen. Ik heb tot nu toe 2 varianten waarvan de ene ketting een bruine hanger en de andere ketting een rode hanger heeft. Misschien past één van deze twee wel bij een ketting die je al in de la hebt liggen... ;-)

Dan gaan we naar de armbanden en dat zijn twee modellen van keramieke kralen geworden.

Als eerste een bruin/groene variant, waar de herfst vanaf spat!

De tweede is een model wat ik eerder gemaakt had, maar nu ietsje anders. Dit keer zit er half edelsteen in verwerkt. Let ook eens op dat schattige uiltje... gewoon een mooi exemplaar om te bezitten of cadeau te geven.

Ik heb nog veel meer ideeën in m'n hoofd 'rondzwerven', maar dat moet nog even wachten omdat ik een leuke opdracht via m'n zus heb gekregen. Ik moet namelijk twee dromenvangers maken in de kleuren van de kleding die ze bij de band 'Steam Drums' dragen. Een hartstikke gezellige band die alleen maar trommels heeft en waar de lol bij iedereen vanaf spat!

Dit is de jurk

En dit is tot nu toe de eerste dromenvanger... 

Een hele uitdaging maar erg leuk om te doen!

En dan is het alweer tijd voor weer eens een kortingcode. Die is deze week wederom naar de vaste nieuwsbrieflezers toegestuurd en is goed voor 10% korting op al je aankopen en duurt t/m zondag 27 oktober. Niet vergeten, want het is zonde als je de korting misloopt!

Fijne voortzetting van de week!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol 

 

N.B.(Alle foto's zijn dit keer een beetje wazig, maar alle artikelen zijn intussen al in de webshop geplaatst en daar zijn betere foto's te zien).

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 16-10-2019

Gisteren heeft de beheeromgeving van de webshop te maken gehad met een storing. Deze melding kregen wij aan het eind van de middag van onze host 'Mijnwebwinkel'. Er is tussen 14.15 en 15.45 een netwerkstoring geweest en in deze tijd is de webshop niet bereikbaar geweest. Als je gisteren geprobeerd hebt een bestelling te plaatsen of een vraag wilde stellen via het contactformulier, dan kun je dit nu alsnog doen want de storing is weer over en alles werkt weer normaal zoals het zou moeten. Mijn excuses voor het ongemak.

Dan zijn er weer wat nieuwe nieuwsbrieflezers bijgekomen en die heet ik dan ook van harte welkom en hoop dat ze de nieuwsbrief als gezellig ervaren.

 Ik heb deze week geen nieuwe items gemaakt en daarom nog wat modellen die vorige week geplaatst zijn of al eerder. Als eerste deze uit de rubriek zilverkleurige- of zilverlook armbanden.

 

De eerste foto is een fijn model van metalen kralen en de tweede foto is een wat grover model wat uiteraard zwaarder is!

Dan de volgende modellen en die zijn uit de serie zwarte armbanden.

 

Deze zijn tijdloos vanwege het zwarte karakter en het tweede stoere model is door zowel heren als dames te dragen.

En dan is er toch iets nieuws gerda. Ik ben begonnen met workshops aan te bieden waar je je voor in kunt schrijven. Ze worden op facebook aangeboden als evenement en daarin kun je aangeven of je mee wilt doen of dat je alleen interesse hebt en eventueel op het laatste moment de gok nog wilt wagen op een vrij plekje. De plaatsen zijn beperkt, maar bij genoeg animo kan er uiteraard een volgende datum geprikt worden waar je aan mee kunt doen. 'Niets moet, alles mag'...

Deze workshop is van 14.00 tot 16.00 uur, kost 25 euro en is inclusief materiaal en koffie of thee met wat lekkers of fris met zoutjes. De workshop is van 14.00 tot 16.00 uur. Tot nu toe zijn er nog 6 plaatsen vrij waarvan 2 onder voorbehoud. Je kunt reserveren via bovenstaand e-mailadres of telefoonnummer, maar ook via de contactpagina is dit uiteraard mogelijk.

Fijne werkweek verder!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 08-10-2019

Dit keer weer een nieuwsbrief met veel nieuw gemaakte sieraden. De herfst is nu echt begonnen (alhoewel de weersvoorspellingen hoge temperaturen aan geven) en daar horen natuurlijk nieuwe modellen en kleuren bij!

Als eerste had ik een poosje terug hartstikke leuk imitatieleer in denim stijl op de kop getikt 'a la levi's blauw'! Ik zag hier al direct armbanden in en heb het dan ook besteld om meerdere armbanden van te maken. Het zijn leuke 2 delige sets geworden die bij iedere kledingstijl passen.

Bij beide modellen zijn tevens keramieke kraaltjes in combinatie met metalen kralen en leerschuivers gebruikt. Binnenkort volgen er meer modellen in andere breedtes!

Dan heb ik ook nog enkele armbanden in andere kleuren imitatieleer gemaakt en waarbij het rechtse model van Aztec koord is.

Natuurlijk kunnen ook de wat klassiekere modellen niet ontbreken.

Sierlijke modellen, waarvan de glasparelarmbanden in verschillende kleuren en maten (nu nog op aanvraag) te koop zijn. Binnenkort zijn ze apart in kleur en maat te bestellen in de webshop.

...Dan zijn er ook weer verschillende armbanden in zilverkleur geplaatst. Hieronder slechts 2 van de modellen die in de webshop te koop zijn.

En als laatste zijn er ook weer nieuwe schuifringen geplaatst.

Alle drie de modellen zijn van leer en doordat ze verschuifbaar zijn passen ze aan verschillende maten vingers.

En dan is het alweer tijd voor het presentje. Iedereen krijgt deze week bij een bestelling een bijpassend telefoonhangertje GRATIS! Daar hoef je geen code voor in te vullen want ik doe hem bij je bestelling in.

Tot volgende week en geniet van de haast zomerse temperaturen die komen gaan!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.   

_____________________________________________________________________________________________________Nieuwsbrief 023-10-2019

Wij staan ieder jaar met de kraam op de open dag van Atelier Grenier in Maarheeze en dus ook afgelopen zondag. Wat stormde het zeg! We moesten allemaal stormbanden aan de kraam vastzetten zodat deze niet omwaaide. Gelukkig heeft ook dit keer de kraam weer goede dienst bewezen en bleek hij wederom wind en waterdicht.

Terwijl de buurtjes van de kramen naast ons midden in de wind stonden en het koud vonden, hadden wij sommige momenten dat onze winterjassen toch wel even uit konden omdat we het warm kregen.

We hadden dit keer weer een 'open inloopkraam' gemaakt zodat bij eventuele regen de mensen heerlijk droog konden staan (en ik vindt het zelf ook wat meer persoonlijker). Dat is dus gelukt en iedereen liep deze dag gezellig in en uit.

Er waren ook verschillende optredens, waaronder deze band.

Steam Drums

Wat een warme mensen wonen daar in het zuiden van het land. We gaan er dan ook ieder jaar weer met heel veel plezier heen. En als afsluiting kregen we ook dit jaar weer van Helma en Erik een overheerlijk diner aangeboden om daarna met vrienden gezellig na te tafelen.  

En nu is het weer pas op de plaats en opruimen geblazen van alle sieradendromenvangers en meer, wat we mee hadden genomen. Dat is de andere zijde van het verhaal. Haha.

De dromenvangers hangen klaar om in de kast te gaan.

Ik begon deze nieuwsbrief met het zonnetje en intussen regent het weer behoorlijk. De herfst is nu echt begonnen en de kortingscode van deze week is intussen verstuurd naar alle vaste nieuwsbrieflezers. Deze is goed voor 10% korting op alles en duurt t/m zondag 6 oktober.  Je kunt de code invullen in het daarvoor bestemde vakje tijdens het bestellen!

Tot volgende week!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol_____________________________________________________________________________________________________Nieuwsbrief 25-09-2019

Het workshop seizoen is alweer begonnen en daar moet ik me dus nu op concentreren en als het even kan, bekend maken. Afgelopen week kreeg ik dan ook een telefoontje van de uitgeverij of ik weer wilde adverteren, nou...graag dus! Het is veel werk om een beetje duidelijke advertentie in de maten die ze willen hebben te maken en dan ook nog in een bestand waar ik geen kaas van heb gegeten omdat ik die nooit gebruik. Afijn... na een middag en avond had ik hem voor elkaar en werd hij uiteindelijk toch geaccepteerd. Hieronder het resultaat en je zult begrijpen dat bij het zien van de drukte op deze pagina het van belang is om een zo duidelijk maar rustig mogelijk beeld te schetsen en wat toch ook in één oogopslag informatief is. Gelukkig wordt hij uitgegeven als blad en op internet. Dus hopelijk valt hij in het blad aanstaande week wat groter uit.

 

(Misschien toch maar eens in de toekomst overgaan op een groter formaat)? 

Dan heb ik ook de foto's binnen van het mozaiëkwerk van het houtenvloerenbedrijf waar ik het visitekaartje in het groot voor heb gemaakt. Ik had al wel foto's van het werk zelf, maar nog niet zoals hij in de zaak stond. Tadaaa... hier staat hij dan! (ben best wel een beetje trots hoor)! ;-)

Hij staat vanaf nu in de rubrieken 'mozaiëk' en 'foto's van de kraam op locatie's. Deze laatste is te vinden helemaal onderin de webshop en daar kun je ook weer wat nieuwe foto's vinden zoals deze... 

 

En dan nu het moment waar waarschijnlijk weer iedereen op gewacht heeft, namelijk de kwartaalverloting van het GRATIS presentje. Het cadeautje wat dit keer verloot wordt is deze bangle armband en het is het rechtse model die met het vogeltje geworden.

  

Dit keer is de geluksvogel Olga v.d.B.

Olga van harte gefeliciteerd met je prijs en hopelijk heb je er veel plezier van. Ik zorg dat hij snel naar je toekomt en voor wie er dit keer niet bij de winnaars zit niet getreurd, want het volgende kwartaal maak je weer kans om de verloting te winnen.

Als laatste een kortingscode van 10% korting voor de dromenvangers (Ook de allernieuwste!!) die alle vaste nieuwsbrieflezers toegestuurd hebben gekregen. Je kunt van deze korting gebruik maken t/m zondagavond 29 september 2019.  

Voor nu een fijne voortzetting van de week.

Met vriendelijke groeten, Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 18-09-2019

We hebben de tweede vakantie alweer achter de rug en hebben direct weer 'Hollands weer' te pakken. Er zijn alweer nieuwe items gemaakt die gefotografeerd moeten worden, maar omdat ik dit altijd buiten in de natuur doe kan dit dus nu even niet vanwege de regen. Vandaar dat de afbeeldingen summier zijn, maar hopelijk krijg je toch een beetje een indruk van wat er binnenkort in de webshop geplaatst gaat worden.

Als eerste zijn er nieuwe dromenvangers of dreamcatchers gemaakt (die uiteraard nog niet in de webshop staan).

Het zijn dit keer anders dan andere, want ik heb ze gemaakt met een levensboom. Ik heb even opgezocht waar hij nu precies voor staat en dat is: wijsheid, schoonheid, kracht, bescherming en nog wat andere kreten maar vooral voor het leven zelf. De wortels in de aarde staan in verbinding met de onderwereld (de aarde) en de takken reiken naar de hemel en halen daar zo kracht uit naar beneden. Maar ik maak ze dus alleen omdat ik het leuk vindt om te doen en ze zo mooi vindt hangen in het interieur.

Dan is oktober weer in aantocht en dat is in een heleboel gemeentes van Nederland DE trouwmaand. Uiteraard heb ik dan ook weer nieuwe sets gemaakt voor de mooiste dag en ga daar volgende week mee verder. Hier twee modellen aan een spang. Door deze spang blijft de ketting mooi rond om de hals vallen. Het zijn sets waarbij ik ook een paar bijpassende oorbellen gemaakt heb.

Binnenkort komen ze in de rubriek bruidssieraden en bedankjes en kun je ze beter zien.

Dan gaan we weer naar het einde van de maand september toe en dat betekend dat de derde kwartaal verloting van een GRATIS presentje van Sieraden Atelier Hobbekol er weer aan zit te komen. Ik laat in de nieuwsbrief van volgende week weten wie het van de vaste nieuwsbrieflezers is geworden. Hopelijk zit jij erbij en anders een volgende keer beter!

En dan weer de kortingscode die alle vaste nieuwsbrieflezers toegestuurd hebben gekregen. Deze is ook dit keer weer goed voor een korting van 10% t/m zondagavond 22 september 2019. 

Fijne werkweek verder!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol. 

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 03-09-2019

Weet je het nog, de keramieke kralen waar ik het vorige week over had? Dit waren ze...

En hieronder zijn enkele resultaten waarin de kralen zijn verwerkt te zien. Allereerst een armband met allemaal verschillende materialen erin verwerkt. De keramieke kralen springen er mooi uit en ikzelf vindt het slotje de blikvanger. 

Ik heb er ook nog een paar bijpassende oorbellen bij gemaakt...

En zo is het een compleet setje geworden die uiteraard ook apart in de webshop besteld kan worden. 

De volgende is weer heel anders, de zogenaamde boho chique armband.

  

Deze is wat minder druk voor diegenen die van de wat rustiger sieraden houden en dit keer zijn er meerdere blikvangers. Natuurlijk de keramieke kralen, maar de grote metalen uil en de metallook chamballa kraal maken het weer wat aparter. En ook hierbij heb ik een paar bijpassende oorbellen gemaakt.

Dan zijn er verschillende nieuwsbrief lezeressen waarvan ik weet dat die van rood houden. Ook hiervoor heb ik een complete set gemaakt van twee kettingen die zowel samen, als apart van elkaar gedragen kunnen worden. De set bestaat uit een lange en een korte ketting en hierbij zijn ook weer bijpassende oorbellen bij gemaakt.

Als laatste nog even een afbeelding van een paar oorbellen die bij iedere stijl passen. Je kunt ze boven een chique setje dragen, maar ik vindt ze ook mooi op een spijkerbroek.

Creolen zie je op dit moment heel veel in het modebeeld en ik denk dat het dit najaar en aankomend winter nog wel meer gezien gaat worden. 

Alle sieraden staan al in de webshop en dus kunnen daar uitgebreid bekeken worden. Wil je iets in een andere kleur bestellen? Dan kun je dit via de contactpagina doen of even mailen naar: info@atelierhobbekol.nl en ik zorg dat er een paar unieke modellen gemaakt worden waar je uit kunt kiezen!

Nou, dat was het weer voor deze week. Dit keer geen kortingscode, maar bij iedere bestelling doe ik er bijpassende oorbellen bij die speciaal in de kleur van de bestelling gemaakt worden. Dit komt bovendien nog eens bovenop het kleinigheidje wat je altijd al krijgt! 'Neus ze'!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol. 

______________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 29-08-2019

Wat zijn we weer verwend met de zomer, he? Ik vindt dit heerlijk, maar het nadeel is dat ik haast niet op het atelier kon wezen zo warm als het daar was, het was toch wel extreem... Maar toch heb ik afgelopen week weer eens een poging gewaagd puur omdat ik me niet in kon houden. Haha. Het is een grote roze dromenvanger/dreamcatcher geworden. (En ik heb het overleeft)! ;-)

En dit is hem uiteindelijk geworden. Prachtige roze tinten in allerlei schakeringen. Ik ben er zelf heel tevreden mee en dus staat hij al in de webshop!

De afgelopen weken druppelden de nieuwe materialen weer binnen. Ik heb me een poos georiënteerd op wat nu de trends werden en daar bestellingen op gedaan. Nu maar afwachten of de trends echt zo uitkomen als ze zeggen. Dat is ieder jaar weer afwachten.

Ik heb nu o.a. mooie hangers binnen gekregen. Prachtig dieprode cabochons met strass steentjes op een goudkleurige metalen hanger. Ze zijn te gebruiken bij het maken van kettingen, armbanden en oorbellen.

Ik moet nog wat dingen maken die ik mensen had beloofd maar daarna...... !

En dan het mooiste wat ik tot nu toe binnen heb gekregen. Echt mijn favoriet dit najaar en aankomend winter!

Keramieke kralen en strengen met glasparels. Vooral de keramieke kralen zijn mijn favoriet omdat ik echt van natuursteen houdt! Ik zou haast zeggen.. 'ik kan niet wachten op slechter weer zodat ik kan freubelen'.

De natuursteen kralen zijn ook weer aangevuld. Dus kan het feest voor mij beginnen en het volgende feestje is als het resultaat voor de klanten in de webshop staat! Haha.

Dan is het nu alweer tijd voor de kortingscode van deze week die alle vaste nieuwsbrieflezers toegestuurd hebben gekregen en die goed is voor 10% korting op alles (uitgezonderd afgeprijsde artikelen). De code is geldig t/m zondag 1 september en kun je zo vaak gebruiken als je wilt. En er is ook nog eens een extra verrassing voor zondag 1 september! Het is dan onze 30 jarig trouwjubileum en daarom krijgt iedere klant die een bestelling plaatst een extra mobielhangertje met een hartje eraan in zijn of haar pakketje, bovenop het bijpassende cadeautje wat je altijd krijgt bij je bestelling!

Hele fijne werkweek verder en tot de volgende nieuwsbrief.

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

______________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief  21-08-2019

En alweer een week verder richting de herfst al zou je dat met die voorspellingen niet denken. We gaan weer richting de 30 graden, héérlijk! Maar de sieraden en dromenvangers moeten wat betreft de kleuren toch wel aan de omslag gaan geloven. Ik heb het er al eventjes over gehad op social media maar er zijn weer vier nieuwe dromenvangers bijgemaakt die echte najaarstinten hebben. Mede dat er nu weer ingespeeld moet gaan worden op het najaar en de komende winter kwam ik er ook achter dat haast alle grote dromenvangers verkocht zijn en dus is het uiteraard ook weer nodig om nieuwe te maken. Ik vindt dat dus helemaal geen straf! Hahahaha.

Ze staan al in de webshop en kunnen verkocht gaan worden. Let er wel op dat er van ieder exemplaar maar één is en OP = dus echt OP! Je kunt er natuurlijk wel eentje op kleur naar keuze bestellen, maar die wordt toch echt weer anders omdat iedere dromenvanger/dreamcatcher uniek is!

En voor diegenen die nog even geen afscheid van de zomerkleuren kunnen nemen zijn er ook nog dromenvangers in zomertinten in de webshop. Er staan verschillende modellen die afgeprijst zijn en dus is het nu ook 'nog eens prettig voor de portemonee' om een betaalbare en handgemaakte dromenvanger aan te schaffen. Hieronder een paar voorbeelden...

~

En de statement oorbellen.... tjah, die zijn er ook nog steeds in mooie najaarstinten.

Oorbellen voor de prijs van €3,95 p.p. Voor die prijs kun je nog eens mooi het najaar ingaan! Ze staan niet in de webshop en kunnen gewoon aan huis bekeken en afgehaald worden. Ze kunnen ook via een mail aan mij besteld worden. Even aangeven welke je wilt hebben en dan stuur ik die op.

En dan is het alweer tijd voor de kortingscode die intussen naar alle vaste nieuwbrieflezers gestuurd is en recht geeft op 10% korting t/m zondag 25-08-2019. Even invullen tijdens het bestellen en het systeem verrekend vanzelf de korting. Je mag de kortingscode zo vaak gebruiken als je wilt! Zijn er problemen met het gebruiken van de code dan kun je uiteraard mailen via de contactpagina of naar info@atelierhobbekol.nl en dan regel ik dat het goed komt.

Voor nu alvast een paar hele mooie dagen gewenst en geniet van het zonnetje nu het nog kan!

Fijne werkweek! M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.  

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 15-08-2019

We hebben de vakantie er weer op zitten en wat hebben we genoten zeg! Heerlijk weer zo aan het strand van Callantsoog waarin harde wind en warme dagen elkaar afwisselden en het zo mogelijk maakte om de ene dag in het lauwe zeewater te zwemmen en waarop je de andere dag kon genieten van een heerlijke harde wind wat perfect bij het strand en de zee past! Het was heerlijk rustig op dit gedeelte van het strand van Nederland waar de honden los mochten lopen en ze zo de hele vakantie naar hartelust konden rennen, waarop we besloten hebben om over een paar weken weer terug te gaan, zo goed is het ons bevallen!

In de paar dagen dat we terug waren ben ik begonnen met de laatste paar oorbellen te maken van deze zomer en me gaan oriënteren op de modetrends van najaar/winter 2019/2020. Moeilijk voor te stellen dat binnen niet al te lange tijd er weer herfstweer aan zit te komen, maar het kriebelt mij alweer met ideeën die zitten te borrelen...

Zo zijn dit dus de laatste paar oorbellen in zomersferen.

Onderstaande armband heb ik met een knipoog naar het komend najaar gemaakt. Diepblauwe met bruine kleuren zodat je deze nu, maar ook straks in de herfst kunt dragen!

 

Hij is gemaakt van voornamelijk keramieke kralen maar waar ook andere materialen in zijn verwerkt om het niet te zwaar om de pols te laten vallen. De armband wordt gesloten met een prachtige bewerkte knoop die door een lus gaat. Heel handig dus voor mensen die het alleen moeten doen.

De kleuren bruin en oranje gaan als je de voorspellingen mag geloven er o.a. dit najaar komen en dus heb ik ook nog een ketting in deze tinten gemaakt!

Nou, dan zit het er al weer op voor de eerste nieuwsbrief na de vakantie en we beginnen direct maar met een kortingcode die alle vaste nieuwsbrieflezers hebben gekregen en goed is voor 10% korting op al je aankopen! Deze korting is geldig t/m zo 18 augustus en je kunt deze invullen tijdens het bestellen. De korting wordt dan automatisch verrekend. Voor nu alvast een fijn weekend gewenst en tot de volgende nieuwsbrief.

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol. 

*****************************************************************************************

Misschien vindt je het leuk om je hieronder ook aan te melden voor de gratis nieuwsbrief?

© 2010 - 2020 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat u bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om uw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in uw winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kunt u geen producten bestellen of in uw winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.