Nieuwsbrief

Hier kun je de meest recente nieuwsbrief  teruglezen en onderaan deze pagina je aanmelden voor onze gezellige en gratis nieuwsbrief!

 

Nieuwsbrief 2-6-2023

We hebben Hemelvaart en Pinsteren alweer achter de rug en iedereen is (soms na een paar extra vrije dagen er achteraan) weer aan het werk. Ook bij ons roepen de verplichtingen en ik ben alweer begonnen met een inhaalslag van de dagen dat we er niet waren en opdrachten die er intussen waren bijgekomen.

Zoals onderstaande ring met een heel hoog strass gehalte. Je kunt het op de foto niet zo goed zien, maar in het zonlicht schittert deze dat een lieve lust is! Het zijn hele lieve ieniemienie facet geslepen glas rondelletjes met daartussen acryl bicones met AB glans. Deze laatst genoemde kralen geven dankzij het AB laagje de schittering waar iedereen zo gek op is.

De zomer lijkt dan toch eindelijk te gaan beginnen en heb jij zin om met een vrolijke ketting rond te lopen?

Dan zijn er ook weer wat lange Ibiza style kettingen in de webshop bijgekomen.

Het model ketting op de foto is 2-delig en de kleuren zijn oranje en groen met gouden accenten. Aan de kortste ketting hangt weer zo'n mooie 'Van Gogh' bedel, welke dezelfde is als de ketting waar ik een paar maanden geleden aan een sieradenwedstrijd mee heb gedaan! 

En dan een wat vrolijk en uitbundiger Ibiza ketting.

Heel veel verschillende kleuren en materialen, maken dat deze ketting op een warme dag bij je zomer outfit gedragen kan worden. De ketting heeft trouwens een grote gele kraal als middelpunt, die door mezelf met de hand gekleurd is! 

Onderstaande turquoise/rode ketting is in de vorige nieuwsbrief al langsgekomen, maar is nu dan eindelijk in de webshop geplaatst!

En dan als laatste nog even wat 'camping nieuws'.

Wat hebben we weer genoten van het strand en de zee... De wind was fris, maar als je een plekje uit de wind kon vinden was het prima te doen. We hebben zelfs op het strand kunnen zitten en waren direct verbrand. De basis voor een zomerkleurtje is gelegd! Onze nieuwe caravan gaf uiteraard weer de nodige kinderziektes en omdat dit keer onze oude luifel niet paste, hebben we een reserve luifel gebruikt en zo konden we toch nog (een beetje hippie) vakantie vieren.

Maar zie je die onderste foto? Die zee luchten.... het is iedere keer weer adembenemend mooi!  

Je kunt nu alle Ibiza style kettingen uit de webshop en in deze nieuwsbrief met 10% korting kopen. Dit kan met de kortingscode zomer. (Uitgezonderd sale en afgeprijsde sieraden)!  Deze code is geldig vanaf nu t/m maandagavond 5 juni.

Let op... er is van ieder model maar één gemaakt en OP=OP! Vergeet niet om de kortingscode tijdens het bestellen in te vullen, want achteraf kan dit niet meer worden verrekend.

Een fijn weekend gewenst namens Gerda van Atelier Hobbekol.  

________________________________________________________________

Nieuwsbrief 27-5-2023

Deze keer een korte nieuwsflits.

Ik heb afgelopen week tussen de bestellingen en aanvragen voor reparaties en workshops door, toch nog kans gezien om enkele nieuwe sieraden te maken.

Hieronder een impressie...

Zomerse grove en oranje/groene armband voor wie van wat grotere kralen om de pols houdt!  

Verschillende nieuwe handgemaakte oorbellen in Ibiza style.

En als laatste weer een ketting in turquoise met rode accenten.

Deze komt aanstaande week samen met nog wat nieuwe en fleurige Ibiza style kettingen in de webshop en zal in de rubriek Ibiza style kettingen worden geplaatst!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.   

___________________________________________________

Nieuwsbrief 15-5-2023

Gelukkig lijkt de lente nu toch echt een paar dagen zijn te gaan begonnen en dan krijg ik wel zo'n Ibiza gevoel! Zoals deze wikkelarmband in zachte pasteltinten met bijpassende Ibiza kwastjes in de kleuren van de armband.

   En onderstaande Ibiza style kettingen zijn in dezelfde stijl en van dezelfde materialen als de vorige armband, namelijk rocailles met vrolijke kleuren Ibiza kwastjes. Zie je het strand al voor je?

De oorbellen zijn ook deze nieuwsbrief weer van de partij en het linkse paar oorbellen is gemaakt van  schattige kleine Tsjechische tulpkralen in turquoise en brons en zijn afgewerkt met eveneens Tsjechische facet geslepen glasdruppels en die met fijn goud copper wire bewerkt zijn.

Het rechtse paar korte oorbellen zijn van facet geslepen glaskralen en door het facet en de AB glans van deze kralen komen er leuke effecten, door de kleuren uit de omgeving.  

    

En weet je nog in de vorige nieuwsbrief waar ik het over een mevrouw had, die een poos geleden de linkse suncatcher in de webshop van Atelier Hobbekol had gekocht en voor de zomer er nu een kralenketting aan wilde hangen, die ze ook nog eens kon verwisselen? Ik heb het met heel veel liefde voor haar gedaan en ben tevreden over het resultaat.

Ze stuurde me afgelopen week een foto van de suncatcher zoals deze in zijn geheel is geworden. Vrolijk toch?  

Dan had ik de vorige nieuwsbrief ook beloofd dat ik de turquoise /goudbruine Ibiza kettingen van die week, in de webshop zou gaan plaatsen.

Terwijl de nieuwsbrief op je virtuele deurmat viel, nam een klant contact op dat ze ze allebei wilde hebben en daarom hebben deze kettingen de webshop nooit bereikt. Deze klant is intussen al een echte fan geworden en ik vind het erg tof dat mensen graag mijn 'sieraden kindjes' willen dragen en hoop dat ze nog heel lang plezier van deze kettingen heeft!

Er is er intussen een vergelijkbaar model gemaakt, maar deze moet nog op de foto en komt pas daarna in de webshop.

Dan nog even een mededeling van huishoudelijke aard.

We nemen even een paar daagjes rust en daarom kun je vanaf donderdag 18 mei wel je bestellingen in de webshop plaatsen, maar deze worden pas vanaf dinsdag 23 mei verstuurd. Je kunt in deze periode ook geen bestellingen aan huis afhalen! Voor dringende zaken en/of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen via de contactpagina of mailen naar info@atelierhobbekol.nl en dan kijken we wat we tussen de bedrijven door aan oplossingen kunnen bedenken.

Om het wachten wat te verzachten kun je met de kortingscode hemelvaart vanaf 18 mei t/m 22 mei al je handgemaakte sieraden en dromenvangers met 10% korting kopen! (Uitgezonderd sale en afgeprijsde artikelen, mozaïek, workshops en reparaties).

Kom ook gerust eens op afspraak bij ons aan huis kijken voor meer modellen, want niet alles staat in de webshop!

Fijne hemelvaart!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.  

______________________________________________________

Nieuwsbrief 6-5-2023

Het begint er eindelijk een beetje op te lijken dat de lente toch enigszins doorzet en daarom is het tijd om de Ibiza Style sieraden uit de kast te halen!

Zo is deze onderstaande Ibiza Style ketting de afgelopen week gemaakt en de kleuren zijn in Bohemian style. Ben je nu benieuwd hoe deze rustig aandoende maar hippe ketting er als hij hangt uitziet? Dan kun je naar de volgende foto scrollen.

De kleuren van deze lange ketting zijn zogezegd in Bohemian style en zijn turquoise en goudbruin.

En voor degenen die van hippie sieraden houden, hangt er een grote bedel van een VW busje uit de jaren 60/70 aan! 

En wat dacht je van deze beauty van een ketting?

Deze handgemaakte ketting is in dezelfde kleuren als de vorige, maar nu is er een beetje rood aan toegevoegd en wordt deze direct een beetje sprekender. Let ook eens op de prachtige glasring die de kleuren van deze ketting heeft!

Echt twee kettingen die je vanaf nu de hele zomer kunt dragen!

(Misschien een leuke tip voor Moederdag sieraden)?

En dan zijn er ook weer enkele ringen gemaakt, waarvan het materiaal uit copper wire bestaat en daar zitten glaskralen of een half edelsteen kraaltje in verwerkt. Ze zijn dit keer voor de wat bredere vinger gemaakt!

Weet je nog, de Suncatcher die direct was verkocht?

Deze dame wilde er voor de zomer iets anders aan hebben hangen, wat ze als de herfst begon weer kon vervangen door de veren ketting. De opdracht was eenzelfde soort aluminium ketting met allemaal kralen eraan. 

En dit is het geworden!

Dit keer in plaats van een zachtblauwe aluminium ketting, een groen exemplaar met hoofdzakelijk glaskralen met een belletje er aan. Hiertussen zijn allemaal gekleurde Katsuki schijfkraaltjes verwerkt wat het tot een zomers geheel maakt!

En vergeet je Moederdag niet?

In plaats van verschillende kleine cadeautjes, is het misschien een leuk idee om het geld bij elkaar te doen en een handgemaakte ketting als moederdag cadeau te geven die net iets aparter is als de doorsnee ketting.

En wat nog leuker is... je kunt ze nu nog steeds met een leuke korting kopen! De kortingscode moeder geeft vanaf nu t/m maandagavond 10% korting en dat scheelt toch behoorlijk!

(Uitgezonderd sale en afgeprijsde artikelen, mozaïek, workshops en reparaties).

Alle handgemaakte sieraden worden aanstaande week in de webshop geplaatst! Mocht je echter niet kunnen wachten, dan kun je contact opnemen via de contactpagina of mailen naar info@atelierhobbekol.nl

Een fijn en zonnig weekend gewenst! M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol. 

_________________________________________________________

Nieuwsbrief 28-4-2023

Koningsdag is alweer voorbij en hoewel we al ver in april zitten wil het echte lenteweer maar niet lukken. Af en toe laat de zon zich al zien en maakt dat we extra veel zin krijgen in het voorjaar en dat is de reden dat er dit keer geen nieuwe sieraden op de foto zijn gezet. Want voor mooie foto's heb je toch wel licht en zonnig weer nodig.

In plaats daarvan richten we ons nu dus maar op Moederdag en de sieraden voor Moederdag, wat al over twee weken is. En vandaag laat ik je wat ideeën zien, wat je je moeder kunt geven of zelf kunt vragen.

Voor de moeders die van aparte handgemaakte kettingen houden is deze ketting een must. Heel veel materialen die tussen de grote glasparels hangen, maken dat je steeds weer nieuwe dingen aan deze ketting ontdekt! Er is er maar één van gemaakt en daarom is deze ketting uniek!

Voor moeders die van eenvoud houden, zijn de onderstaande chokers een leuk en betaalbaar geschenk! Deze korte kettingen zijn van rocailles gemaakt en ze hebben allemaal een Tsjechische bloemkraal in het midden. 

En voor de moeders die van bloemen houden, zijn de bloemenlint chokers echt een succes om te geven! De één nog fleuriger als de andere en ze zitten ook nog lekker zacht om je hals. 

Dan is er voor de moeders die liever een armband dragen, genoeg in de webshop te vinden. Van een betaalbaar minimalistisch armbandje, tot een wat exclusiever model armband.

De donkerblauwe armband, is met groen/gele Chalcedoon Jade wel heel apart om te geven en dat geldt ook voor de gele armband met goudkleurige accenten en die een Tsjechische vlinderkraal als blikvanger heeft. 

Voor moeders die de laatste trends willen dragen zijn er de tube armbanden.

Vrolijke acryl tube kralen op elastiek geregen of met een karabijnslotje, met daartussen andere materialen. En... Atelier Hobbekol heeft ook deze armbanden weer wat aparter weten te maken! 

En als laatste voor diegenen die hun moeder de hele wereld gunnen, maar die geen hoofdprijs kunnen betalen en hun moeder toch iets aparts willen geven wat niet teveel kost, of voor moeders die van een kleinigheidje houden, zijn er al oorbellen en creolen vanaf €3,95 in de webshop te koop. Ze zijn veelvuldig in voorraad, zodat je ook leuke en betaalbare modellen in het atelier kunt vinden, maar die je niet in de webshop tegenkomt!

En bij een aanstaande feestdag hoort natuurlijk weer een kortingscode voor 10% korting, die naar alle vaste nieuwsbrieflezers gestuurd is en waarmee je je sieraden, dromenvangers en suncatchers met een leuke korting kunt kopen.

De kortingscode is geldig t/m zondagavond 30-4-2023.

Vergeet niet de kortingscode tijdens het bestellen in te vullen in het daarvoor bestemde vakje in je winkelmandje, want achteraf kan het niet meer verrekend worden!

 

 Een heel fijn weekend gewenst namens, Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.    

_______________________________________________________

Nieuwsbrief 21-4-2023

Tijd voor wat handgemaakte lente sieraden!

Het weer gaat zo langzamerhand de goede kant uit en dan wordt het tijd om rond te kijken naar bijpassende handgemaakte sieraden voor je zomeroutfit.

Wat dan dacht je van dit schattige roomwit/gouden armbandje met Tsjechische glaskraaltjes? De glaskraaltjes zijn 6 mm en de armband heeft een wat grotere kraal van 14 mm als blikvanger, die eveneens van Tsjech is.

Maar het kan allemaal wat fleuriger en dan is onderstaande turquoise/patrol armband een goede keuze. Letherlook samen met echt rondleer en wat voorzien is van zilverkleurige bedels, is deze armband die uit vier rijen bestaat geschikt voor de lente en de zomer! 

En als je dan nóg iets fleurigers zoekt... is deze lange ketting precies iets voor jou!

De basiskleuren zijn oranje, groen en geel, wat afgewisseld is met zilverkleurige bedels en hangertjes. De ketting bestaat voornamelijk uit allemaal glaskralen en keramiek kralen en is dus van een zware kwaliteit waar je heel lang plezier aan zult hebben!  

En voor degenen die van de bohemian sieraden van Atelier Hobbekol houden, zijn hieronder wat korte modellen gemaakt.

De eerste is een dubbele kettingen set in de kleuren roomwit, Ibizablauw en goud. Op de bedel staat het Oog van Ra, ook wel het Oog van Horus genoemd en wat in het oude Egypte naar een vrouwelijke zon verwees.

De onderste kettinkjes op de foto is een 2-delige set bohemian kettingen met een wit rocailles kettinkje te zien, waaraan een handgemaakte bohemian hanger hangt.

En dan is het alweer zowat Koningsdag!

Ik heb hieronder een paar ideetjes geplaatst welke sieraden je zoal op deze dag kunt dragen.

Dan is de dromenvanger waar ik het al eerder over heb gehad klaar en in tegenstelling tot wat ik eerder vermelde komt deze niet in de webshop, maar is deze naar mijn vriendin gegaan! Ze was toch zo verrukt bij het zien van de foto's toen hij nog helemaal niet af was, dat ik vond dat zij hem verdiende!

Weer iemand blij gemaakt! 😊  

En als laatste de bekendmaking van degene het enkelbandje van de actie van vorige week gewonnen heeft!

In de vorige nieuwsbrief vroeg ik wie de derde hond op de foto kon ontdekken en degene die waar het enkelbandje heen gaat is Claire van der Z.!

Zij was het snelste met reageren en heeft zo de prijs bemachtigd!

Claire gefeliciteerd en ik neem binnenkort even contact met je op. 

 

Fijn weekend gewenst, namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol. 

________________________________________________________

Nieuwsbrief 14-4-2023

Het gaat de goede kant uit met het weer en dat betekend nog meer kralen schoenkettingen!

Hieronder een model wat voor iemand op verzoek gemaakt is en waarvan de enige eis was 'dat het vrolijk moest zijn'. Nou... dat is denk ik wel gelukt! Er zijn meerdere in de webshop te koop en uiteraard kun je ze zoals deze mevrouw, naar keuze laten ontwerpen en maken.

Wist je trouwens dat we ook verschillende maten en kleuren rocailles verkopen?

Hiermee kun je je eigen handgemaakte sieraden maken en zoals het er nu naar uitziet zijn de Ibiza Style armbanden ook deze zomer weer hot en kun je deze armbandjes dus naar hartenlust maken en dragen!

Deze onderstaande armbandjes kun je onder andere met rocailles maken, maar er zijn veel meer mogelijkheden. Kijk maar eens in de webshop!

En vanaf nu kun je als we er met de caravan op uit gaan ietsje andere afbeeldingen van zomernieuws tegenkomen, want we hebben een andere caravan!

We hebben net zolang gezocht totdat we er één gevonden hadden die aan al onze wensen voldeed. Het belangrijkste voor mij was dat de indeling knus was en dat is deze hoekzit waar we de gezelschapsspelletjes gaan doen, echt wel! Gezellige kleuren wat uiteraard nog door mezelf opgeleukt gaat worden. Maar wij hebben er in ieder geval veel zin in en ik zeg...kom maar door met die zee!

Ik hoop dat de mensen die onze vorige caravan (die je hieronder kunt zien) gaan kopen, er net zoveel plezier van krijgen als dat wij hebben gehad. Het gaat mij een beetje aan het hart, want hij beviel goed. Maar sinds er vorig jaar een grote hond bij is gekomen en die zonder dat het de bedoeling was bleef, we met de krappe ruimte niet meer goed overweg konden en zo genoodzaakt waren om naar een grotere om te zien. Maar ik ben helemaal tevreden met de nieuwe en we gaan deze binnenkort 'de vuurdoop geven'! ('Alles voor de diertjes')! 

Dan vind ik het nu weer eens tijd voor een prijsvraag.

Je ziet hierboven mijn man en de twee grote honden op de foto, maar er is nog een derde hond, Bruno! Wie ziet hem? Je kunt je reactie naar info@atelierhobbekol.nl sturen en uit de goede inzendingen verloot ik onder de vaste nieuwsbrieflezers onderstaand enkelbandje en je krijgt de uitslag wie het is geworden, in de nieuwsbrief van volgende week. 

En dat was het alweer voor deze nieuwsbrief.

Geniet van de langzaam aankomende lente en voor diegenen die dit weekend in de tuin aan de gang gaan, 'tuinier ze'!

M.v.g. namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol. 

_______________________________________________________________

Nieuwsbrief 8-4-2023

Deze week weer een nieuwe trend en dat zijn de schoenkettingen!

Vrolijke kettinkjes die je om iedere schoen kunt hangen en wat ook leuk is om te vermelden... ze zitten met twee bajonet slotjes vast aan je veters of waar je ze ook maar aan vast wilt klikken en kunt ze zodoende met iedere schoen verwisselen. Da's leuk voor nu met de 'wat winterse' schoenen, maar ook voor straks als je je zomer sandalen uit de kast kunt halen!

Je kunt een schoenketting om één schoen doen, of aan allebei je schoenen. Maar nog leuker is het om meerdere schoenkettingen aan je schoen(en) te hangen!

En uiteraard zijn het allemaal handgemaakte schoenkettinkjes, die je in de webshop tegenkomt!

En hieronder zie je dezelfde schoenkettinkjes nog eens, maar dan in z'n geheel en ze zijn kant en klaar te koop, of in iedere gewenste kleur en lengte te bestellen!

En dan even een mededeling van huishoudelijke aard...

Maandagavond tweede paasdag, is er vanaf 22.00 uur onderhoud op het platvorm. Dit houdt in dat er ongeveer 2 uurtjes geen mails in de webshop binnenkomen. Ze komen alleen wat later aan en als je dus een dringende vraag hebt kun je daar rekening mee houden.

En dan wens ik iedereen heel fijne paasdagen toe en laten we hopen dat het weer een beetje meewerkt, want tweede paasdag geven ze niet al te best aan. Mocht het toch gaan regenen en kun je niet naar buiten toe, dan kun je heerlijk met de kortingscode rondneuzen in de webshop!

Veel paasplezier!

M.v.g. namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.  

________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 31-3-2023

De lente begint in de lucht te zitten... voel je het?

De ene dag is het zonnig en de andere dag regent het en daar doorheen schijnt voorzichtig het zonnetje. Ik heb al verschillende keren zonder jas in de tuin kunnen zitten en de temperaturen beginnen voorzichtig aan te stijgen. Ik kan niet wachten op het mooie weer, want we hebben een grotere caravan gekocht! Ik zeg...laat maar komen die lente!

En als je lente zegt, dan denk je hopelijk aan 'lente oorbellen', want er zijn weer modellen voor het voorjaar gemaakt! Hieronder verschillende nieuwe oorbellen, maar ook van vorige periode waarbij ik nog geen mooie foto's heb kunnen maken, omdat het buiten doodgewoon nog te donker was om mooie foto's te kunnen maken.

Het eerste paar halflange oorbellen staat al een weekje in de webshop en bestaat uit allemaal Tsjechische glaskralen, waardoor het een paar sierlijke oorbellen zijn geworden die je de hele lente en zomer kunt dragen. Maar vergeet ook de winterperiode niet, waar je bijvoorbeeld met de kerstdagen heel goed mee gezien kan worden!    

Hieronder een paar rode oorbellen.

De kralen die aan deze oorbellen zitten zijn houten kralen, Millefiori kralen en de hangers zijn van schelpkralen. En wat staan ze leuk bij die zomerse armbandjes op elastiek met rood rubberen kraaltjes!

En dan drie model oorbellen die voor kort doorgaan.

Ze hebben allemaal Italiaanse Millefiori kralen wat afgewisseld is met hangertjes zoals druppelkralen, bloemkralen en schelpkralen.

En als laatste paar alweer oorbellen met de nieuwste trend, namelijk de acryl schakels.

Deze zijn nog van de oorbellen die vorige week in de webshop zijn gekomen. Leuke acryl schakels die niet zo groot zijn als de schakels waar je armbanden mee maakt en daarom zijn ze erg geschikt om in oorbellen te verwerken!

En dan het 'moment suprême'... de uitslag wie de winnares is van de tube armband van de eerste kwartaal verloting van 2023 en dat is dit keer Helma geworden!

Helma van harte gefeliciteerd met je gewonnen armband. Als je even contact wilt opnemen voor je adres gegevens, dan stuur ik hem zo snel als mogelijk naar je toe!

En wil jij ook zo'n leuke armband of een ander handgemaakt sieraad winnen, maar zat je er dit keer weer niet bij? Het volgende kwartaal wordt er weer een sieraad verloot, waarmee je kans maakt om deze te winnen en als je je nog niet ingeschreven hebt voor de GRATIS nieuwsbrief doe dit dan snel, want alleen dan kun je mee loten voor de kwartaalprijs!

Ook komen de paasdagen er alweer snel aan en daarom krijg je op de valreep nog even een passende kortingscode!

Dat is dit keer pasen en geeft recht op 10% korting t/m zondagavond 2 april, op alle artikelen in de webshop! (Uitgezonderd de sale en afgeprijsde artikelen, mozaïek, workshops en reparaties).  

'Neus ze' en een fijn weekend gewenst, namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.  

___________________________________________________

Nieuwsbrief 25-3-2023

Soms krijg je van die vragen waar je even stil van wordt...

Zo kreeg ik afgelopen week een mail van een meneer die mij vroeg of ik onderstaande suncatcher wilde maken voor op het graf van zijn 20 jarige overleden dochter. En dan ben je bij zo'n verzoek toch wel even lamgeslagen en telt je zegeningen maar weer eens.

Het verzoek was of ik de suncatcher van kristal kralen kon maken, omdat de stralen daarvan zo'n mooi effect op het graf zouden geven. Maar als je met echt kristal werkt dan gaat de prijs ook enorm omhoog en dat vond ik in dit geval wel zo moeilijk om te vragen, dat ik hem dit eerlijk heb verteld. Hij weet nu in ieder geval waar hij aan toe is en als deze meneer alsnog de kristallen suncatcher wil laten maken, dan weet hij mij te vinden. Maar het liefst zou ik in dit geval het gratis voor hem doen. Maar helaas kan dit niet, want ook hier kan de kachel niet gratis branden. Maar soms....!

Wist je dat er in deze suncatcher veelkleurige rocailles gebruikt zijn die ik gekocht heb bij 't Kralenstulpje? Echt een aanrader als je materialen zoekt om je sieraden hobby uit te oefenen!

En ik ben na een hele poos ook weer eens aan een dromenvanger begonnen.

Dit keer wordt het een exemplaar in rood met goud. Ik maak hem op de dagbesteding van InteraktContour voor mensen met niet aangeboren hersenletsel, waar ik één dag in de week te vinden ben. Hij is nog niet af maar iedereen vindt hem nu al prachtig en zegt dat ik hem zelf moet houden. Maar omdat ik groen en bruin met af en toe wat oranje in mijn interieur heb, komt deze als hij af is toch echt in de webshop te staan, hoe mooi ik hem zelf ook vind! (Dit gaat weer zeer doen, haha)! 

En wist je dat Atelier Hobbekol ook op LinkedIn te vinden is?

Hier plaats ik in plaats van nieuwsbrieven en reclame boodschappen, af en toe een bijdrage over wat er zoal in mijn 'webshopleven' gebeurt en ik wil jullie via een printscreen laten zien wat ik deze week geplaatst heb. Je kunt als je een account hebt deze bijdrage uiteraard ook rechtstreeks op LinkedIn bekijken.

Nog één weekje en dan wordt bekendgemaakt wie er met de prijs van de kwartaal verloting vandoor gaat!

Dit keer is het een trendy tube armband, waarvan wordt voorspeld dat deze DÉ grote zomer hit van de zomer van 2023 gaat worden, maar die nu al populair is! Als je nou graag mee wilt doen aan deze verloting hoef je er alleen maar voor te zorgen dat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief, want hij wordt verloot onder de vaste nieuwsbrieflezers!   

En dan zijn we alweer door deze nieuwsbrief heen. Ik zou zeggen, neus met dit herfstachtige weer eens in de webshop, want met de kortingscode lente kun je dan 10% korting op al je aankopen krijgen! (Uitgezonderd sale en afgeprijsde artikelen, mozaïek, workshops en reparaties).

En... geniet in de tussentijd van de spaarzame zonnestraaltjes die steeds vaker te zien zijn!

De lente is in aantocht!

Fijn weekend! M.v.g. namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

_____________________________________________________________

Nieuwsbrief 18-3-2023

Eindelijk schijnt dan toch lekker warm het zonnetje en heb ik inspiratie gekregen voor de sieradenlijn voor de lente en zomersieraden 2023!

Je ziet al heel veel voorbij komen wat de trend gaat worden en daar horen natuurlijk de Ibiza armbandjes bij! Er zijn er vooral veel met rocailles te zien en waarbij voor het subtiele effect een enkel kraaltje of zoetparel gebruikt is. Je kunt deze armbandjes combineren of voor de eenvoud er eentje om je pols dragen. Ibiza style armbandjes zijn uitermate geschikt om je outfit af mee te maken! 

Ze zijn voorlopig nog niet weg te slaan uit het modebeeld en ik heb er ook al verschillende gemaakt zoals het armbandje op de volgende foto.

Schattige kleine rubber en filigraan kraaltjes van 4 mm, zijn hier op elastiek geregen en de grote fleurige glaskraal maakt het helemaal compleet!

Dan zijn er uiteraard nog meer handgemaakte vrolijke armbandjes gemaakt en ze komen deze week voor leuke prijsjes in de webshop te staan!

Hieronder de wat meer rustiger armbanden.

De eerste is een handgemaakte groene armband en is van schattige zachtgroene glaskralen van 10 mm met eveneens zachtblauwe bloemen er op gemaakt. Deze is afgewerkt met met millefiori kraaltjes, een schattige acryl bloemkraal en een handgemaakt Ibiza kwastje.

Het tweede en rechtse model is een goudkleurige armband en is door de zachte tinten eentje waar rust en eenvoud vanaf straalt. Keramiek bloemkralen waartussen goudkleurige Chamballa kralen zitten, zijn aan een grove schakelketting bevestigd en waaraan trendy acryl bloemkralen zitten.

Dan zijn de handgemaakte oorbellen ook weer helemaal terug van weggeweest!

Het maakt niet uit of je korte, lange, oorstekers, oorringen, grote of kleine creolen, eenvoudige of ingewikkelde oorbellen draagt, je kunt deze zomer alles aan je oren hangen! Hieronder zijn al enkele oorbellen te zien van wat je de komende tijd in de webshop zult zien staan!

En dan zou ik in deze nieuwsbrief vertellen wie de gelukkige winnares is geworden die onderstaande oorbellen heeft gewonnen en dat is deze keer Astrid Sondermeijer geworden!

Astrid wil je even laten weten of je nog steeds hetzelfde adres hebt, want dan komen deze oorbellen snel naar je toe! 

Fijn weekend!

_________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 11-3-2023

Als je naar buiten kijkt is het wit, want gisteravond en vannacht heeft het hier net zoals in grote delen van Nederland gesneeuwd en hard gevroren! Het is natuurlijk wel erg mooi om te zien, maar als je er op uit moet brrr... erg koud hoor! Dat mooie witte landschap, maakt dat het nou niet bepaald op de aankomende lente lijkt.

En die witte en kou, daar passen de ijzige kleuren van onderstaande armband met filigraan bloemverdelers bij en wat door mezelf met ijzige pastelkleuren bewerkt is. De ijstinten maken dat hij voor dit jaargetijde geschikt is om te dragen, maar tegelijkertijd past deze pastelkleurige filigraan armband met bloemverdelers ook bij zomerse temperaturen, zodat je hem heel vaak kunt gaan dragen.  

Dan gaan we even een sprong vooruit maken en komen in de buurt van de zomer...

Deze zonnige armbanden set in Ibiza style bestaat zoals je ziet uit drie armbandjes en de linkse twee armbandjes op de foto zijn lint armbandjes die je om je pols schuift en deze sluiten door de kraal naar boven toe te schuiven. Het rechtse armbandje is van schattig Ibiza franje lint waar facet geslepen kralen aan bevestigd zijn. Je sluit deze armband door middel van een karabijnsluiting.

En het is weer tijd voor een trend... de tube armband!

Je ziet ze steeds meer en zijn ze niet schattig? Ieder model is op elastiek geregen zodat ze altijd lekker makkelijk om te doen zijn en comfortabel dragen. En door het elastiek passen ze altijd! 

Hieronder nog een paar modellen....

Je ziet ze eigenlijk in een eenvoudige vorm van tubekralen met smalle tussenkraaltjes. Maar 'Hobbekol' zou Atelier Hobbekol niet zijn, als er geen eigen draai aan gegeven werd en je nu een uniek en trendy polssieraad vanaf €4,95 kunt kopen!  

En dan de tweede trend die voorspeld wordt en die je nu ook al steeds meer ziet verschijnen... de schakel armband!

Grote acryl schakels zijn in de meest vrolijke kleurencombinaties in elkaar geklikt. Je kunt dit prima zelf doen en als je meerdere schakel armbanden koopt, kun je bij verschillende outfits steeds weer opnieuw combineren. Leuk en lekker veelzijdig! 

En de heren kunnen dit jaar ook met deze modetrend meedoen, want ik heb ook wat minder grove en een wat stoerdere kleur schakel armband voor de mannen gemaakt.

De schakel armband op de onderstaande foto heeft door de kleuren combinatie een industrial look en je kunt deze bij de herensieraden vinden.   

En als laatste alweer de opdracht van oorbellen voor een klant die niet kon kiezen en daarom de twee bovenste paren koos en waardoor automatisch de rechtse foto van de onderste twee korte oorbellen, aanstaande week in de webshop gaat komen. Als basis zijn de glaskralen in de kleur zwart met gouden accenten.

En omdat ik al zoveel oorbellen heb, ga ik onder de nieuwsbrieflezers het linkse paar onderaan de foto zomaar aan iemand weggegeven! Het enige wat je ervoor moet doen om kans te maken op dit paar oorbellen, is zorgen dat je je op de nieuwsbrief van Atelier Hobbekol aangemeld hebt!

En wie de gelukkige winnaar is geworden, kun je in de nieuwsbrief van volgende week lezen!

En dan is er deze week weer een kortingsactie.

Met de kortingscode winterweer kun je met 10% korting t/m zondagavond 12 maart 2023 in de webshop shoppen! En... je krijgt als vaste nieuwsbrieflezer ook nog eens een hangertje in wintersfeer er GRATIS bij! Je kunt de code tijdens het afrekenen invullen in het daarvoor bestemde vakje en de korting wordt direct verrekend! Niet vergeten, want achteraf kan dit niet meer aangepast worden.

Een heel fijn weekend bij de kachel gewenst!

M.v.g. namens Gerda van Atelier  Hobbekol. 

Afbeelding van upklyak op Freepik  - © Atelier Hobbekol - disclaimer - contact  

_________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 3-3-2023

Deze week weer een normale nieuwsbrief, in tegenstelling tot vorige week toen er totaal geen tijd was om een nieuwsbrief te maken, omdat we al dagen aan het inpakken waren voor de overdekte streekmarkt in Nijeleije.

Wat was het druk... en wat was het een succes!

Er waren heel veel mensen uit de wijde omgeving gekomen om alle streekproducten en mijn handgemaakte sieraden te komen bekijken en uiteraard te kopen. Wij hebben ons die dag in ieder geval niet verveeld!

En dan was er op de valreep ook nog een opdracht om een paar oorbellen voor de 12.5 jarig huwelijksfeest te maken.

Ik had vier paar oorbellen gemaakt zo dat deze mevrouw keus genoeg zou hebben, maar ze kon niet kiezen omdat ze ze alle vier mooi vond! Haha. Ze heeft uiteindelijk de twee langste (de bovenste twee foto's) genomen en ik hoop dat ze heel veel reacties op haar oorbellen zal gaan krijgen.

De andere twee modellen komen deze week nog in de webshop te staan. 

En zoals ik al eerder had aangekondigd is nu eindelijk de pagina foto's van blije klanten klaar en staan de eerste dames met hun aangekochte sieraden van Atelier Hobbekol er in!

De één met haar gezicht in beeld...

Anderen hebben dat liever niet...

En daar houden we dan ook rekening mee!

Als laatste alweer een compilatie van de trip die we twee weken geleden naar Duitsland deden en die ik jullie niet wil onthouden.

De reis ging dit keer naar het Westerwald waar mijn zus en zwager wonen met hun Motorranch Westerwald en wat is het daar toch mooi! En wat zijn we weer verwend met de ongelooflijke kookkunsten van 'mijn zussié, want koken kan ze als de beste!

Dus als je er eens met je motor op uit wilt in een prachtige omgeving en je na een dag toeren jezelf wilt laten verwennen met een heerlijke maaltijd, dan zit je hier bij Yvonne en Guus goed!

Uiteraard waren we daar ook voor het inkopen van materialen voor de handgemaakte sieraden en we zijn dan ook goed geslaagd.

Je zult dit seizoen veel van deze kralen en materialen voorbij zien komen in de sieraden die nog gemaakt gaan worden. Er zijn intussen alweer nieuwe sieraden gemaakt, maar die moeten nog op de foto en daarom bewaren we dat voor de nieuwsbrief van volgende week!

Een fijn weekend gewenst en geniet van de lente die zich zo zachtjesaan steeds meer laat zien, want ik heb al zonder jas in het zonnetje kunnen zitten.

________________________________________________________________

Nieuwsbrief 24-2-2023

Deze week geen uitgebreide nieuwsbrief omdat we zaterdag 25 februari met een kraam op een streekmarkt in Nijeleije staan. Het werk wat er aan vooraf gaat om met een kraam op pad te gaan is behoorlijk veel en daarom is er deze week geen tijd over om een nieuwsbrief in elkaar te zetten, want wat veel mensen niet beseffen, is dat zowat een dag werk! 

Er worden op deze gezellige overdekte markt en waar meer dan 50 kramen staan, alleen maar streek- en handgemaakte producten verkocht. Genoeg keus dus voor wie van biologisch houdt en handgemaakt weet te waarderen.

En mocht je nou in de buurt zijn... wip eens aan zou ik zeggen en laat je pinpas thuis, want er kan die dag alleen maar met contant geld betaald worden!

En voor diegenen die hun centjes zijn vergeten... ook daar is door Atelier Hobbekol vast wel een oplossing voor te vinden!

  

Je kunt in de tussentijd in de webshop van Atelier Hobbekol, je handgemaakte sieraden en dromenvangers ook met een korting van 10% kopen met de kortingscode markt en deze is geldig t/m zondagavond 26 februari 2023.

Voor nu een fijn weekend gewenst en ik ga weer verder met inpakken!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol. 

_______________________________________________________

Nieuwsbrief 10-2-2023

Er zijn tussen de drukke werkzaamheden door de afgelopen weken weer veel nieuwe sieraden gemaakt.

Uiteraard zijn deze voor de komende lente en zomer en dat was de afgelopen dagen niet moeilijk om je vrolijk weer voor de inspiratie in te beelden, want wat scheen het zonnetje lekker, he? We gaan de goede kant op! Het is dit keer een drukke nieuwsbrief met behoorlijk wat nieuws en dus gaan we meteen maar beginnen.

Als eerste de kettingen.

Aan deze blauwe lange ketting hangt een zeer groot ornament als hanger van 9 x 7.5 cm! De blauwe glaskralen zijn de basis en is verder afgewerkt met: diepbruine matte Tiger Eye Agaat, rood/gele Manmade kralen, turquoise kralen, chainmail, keramiek pijpjes, howliet olifant en schattige kleine rode facet geslepen glas rondellen.

Dan gaan we nog even door met de lange kettingen en je kunt deze allemaal in de rubriek gemixte kleuren kettingen en Ibiza style kettingen, terug vinden. De Ibiza style spat hier vanaf!

Dan iets heel anders.

Er zijn weer nieuwe wijnglas versieringen of glasringen gemaakt. Leuk als je een romantisch diner hebt, of dat je tijdens een lekker etentje de glazen op wilt leuken. Je kunt ze ook in de kleuren van je keuze bestellen en dan worden ze speciaal voor je gemaakt. Ze kosten 2,50 per stuk en voor een tientje kun je al voor vier personen iets aparts op je tafel hebben liggen! 

Dan de rage die eraan zit te komen en die je nu al steeds meer ziet... acryl- of zoetwaterparels!

Ik heb gekozen voor de acryl variant in deze armband, omdat het voor een leuke prijs gemaakt kan worden en het ook nog eens licht in het dragen is! En zeg nou zelf... het ziet er toch chique en duur uit? Haha.

Er zijn ook nog oorbellen van gemaakt en hieronder zie je drie opties.

Bij de linkse creolen is de parel aan klapcreolen bevestigd. De middelste oorstekers zijn platte acryl schelpkralen aan strass stekers en bij de rechtse oorbellen hangen de acryl schelpkralen aan creolen van 20 mm. Allemaal in goudkleur en dus 'sjiekdefriemel'!   

f

Het leer en en imitatieleer is ook weer van de partij!

De bruine wikkelarmband is van stoer bruin leer van 6 mm breed en rondleer van 2 mm en de 3-delige groene armbanden set is van imitatieleer en trendy plat bewerkt koord van 10 mm. Deze set is afgemaakt met een armband van glasparels op elastiek. 

Als laatste dit 3 delig schattige armbandensetje waarvan de hoofdkleur tomatenrood is.

Het is afgewerkt met een prachtige vlinder connector aan fijn goudkleurig jasseron en schattige polymeer kralen en acryl bloemkralen, geregen tussen chamballa koord en Miyuki beads.

En dan kreeg ik afgelopen week weer eens een verzoek of ik 70 dromenvangers van iemand wilde kopen, omdat ze ermee stopte. Het was heel verleidelijk om ja te zeggen, maar omdat ik alleen dromenvangers verkoop die ik zelf handgemaakt heb, was dit een reden om te weigeren.

Intussen ben ik ook alweer enige weken met een nieuwe grote dreamcatcher bezig. De kleuren worden rood met gouden accenten. En zoals gezegd, hij wordt weer giga groot! Ik doe het 'tussen de bedrijven door' en daarom duurt het nog wel enkele weken voordat ik hem af heb. Ik kan niet wachten op het eindresultaat, maar ik laat je weten als hij af is!

Als afsluiter even een bericht van huishoudelijke aard.

Wij zijn in het weekend een dag naar de beurs en het thuisfront blijft standbye om dringende vragen door te sturen. Je kunt wel gewoon je bestellingen plaatsen, maar deze worden pas vanaf a.s. dinsdag weer verstuurd! Om het dagje langer wachten wat te verzachten, is er vanaf nu t/m maandagavond 20 februari een eenmalige korting van 10% met de code beurs. Niet vergeten in te vullen tijdens het bestellen, want achteraf kan dit niet meer verrekend worden!

Een heel fijn weekend gewenst namens, Gerda van Atelier Hobbekol.

_______________________________________________________

Nieuwsbrief 18-2-2023

De liefde zit in de lucht en deze nieuwsbrief staat dan ook uiteraard in het teken van Valentijn!❤️

Er zijn weer nieuwe brillenkoordjes of brillenkettinkjes voor het aankomende voorjaar gemaakt om je zonnebril aan te hangen en uiteraard kun je deze ook voor je lees- of gewone bril gebruiken. De eerste is een brillenkoord in de trendy kleuren oranje en donkerblauw. Deze kleuren zijn nu steeds meer in de winkels te zien en dat is een teken dat deze kleur doorzet voor de lente en zomer 2023!  

Het tweede en derde model brillenkoordje zijn wat minder fel van kleur.

Het linkse brillenkoordje is van ijsblauw met goud en er zitten schattige polymeer bloemkralen aan geregen. Het rechtse brillenkoord zit er qua felheid van kleur precies tussenin. Knal fuchsia is afgewisseld met zachtblauwe Millefiori kralen, transparante rocailles met een zilveren kern. En daar hangen eveneens polymeer hart kralen en metalen hart bedels aan. Hoe toepasselijk zo vlak voor Valentijn!!

Dan was het ook weer druk met reparaties.

Het zijn uiteindelijk allemaal tevreden klanten gebleken en ik wil je de foto's van een opdracht niet onthouden van een lieve dame die dit voor een feest ontworpen wilde hebben en waar de dresscode wit was. Ik had het thema bloemen in ieder sieraad terug laten komen en vooral de oorbellen was ik erg blij met het resultaat!

❤️    

Heb jij nou ook sieraden die kapot zijn en waar je op het punt staat om deze weg te gooien? Kijk dan eens bij onze tarievenlijst wat zo'n reparatie kost. Het valt reuze mee en je kunt weer een paar jaar door met je sieraad!

❤️ 

Wie weet er nog dat er ook zeepkettingen in de webshop verkocht werden?

Het waren heerlijk ruikende en sierlijke 'kettingen' die je overal aan op kon hangen en die een heerlijke geur verspreiden. Ook voor een cadeautje werden deze veelvuldig besteld en wat was het een hype en tevens een veelgevraagde workshop en die ik iedere keer weer met veel plezier maakte.

Soms denk ik, zal ik weer....?  

En als laatste van deze nieuwsbrief vol met hartjes, een actie! 

Bij iedere aankoop vanaf 10 euro krijg je bij je bestelling GRATIS zo'n leuk mobiel hangertje bij je pakketje in. En deze keer hangt er een hartje aan in de kleur van je bestelling, welke je dan even moet doorgeven tijdens het bestellen. Je kunt het hangertje aan je mobiel hangen, maar je kunt hem ook aan je fietssleuteltje, sleutelbos of tas hangen.

Ook leuk om het hangertje in een kaart te plakken en naar je geheime lover te sturen, of aan iemand te geven, waar je verliefd op bent!❤️   

Een fijn (en romantisch) weekend toegewenst namens Gerda van Atelier Hobbekol! 

❤️

Misschien vindt je het leuk om jezelf of iemand anders, hieronder in te schrijven voor de GRATIS nieuwsbrief?

__________________________________________________________

Nieuwsbrief 3-2-2023

Vandaag eens iets anders....

Ik vroeg me al af waar de reacties van de eerste nieuwsbrief van Januari bleven en kwam er op een gegeven moment achter dat deze in de beheeromgeving van de webshop was blijven 'hangen' en dus niet naar iedereen verstuurd is! Ik heb al een verzoek aan de webmaster gedaan of deze weggehaald kan worden, maar omdat ik jullie toch graag mee wil laten genieten van alle nieuwsbrieven, hier een aangepaste versie en dus veel leesplezier!

~*~

Er zijn alweer enige weken van nieuwe jaar af en we gaan langzaam op naar de lente!

Maar voor het zover is dat we eindelijk weer in het zonnetje kunnen zitten, moeten we nog 'eventjes door de kou' heen. De temperaturen zijn na een kleine opleving weer verder aan het zakken en als ik buiten in de harde en koude wind loop dan lijkt het alsof de lente er nooit gaat komen en met sieraden maken moet ik me dan ook echt concentreren om wat minder uitbundige kleuren te kiezen.

Hieronder beginnen we dan ook voor de fans van de wolf, met een warm gekleurd tomatenrood chamballa armbandje, waaraan een heuse wolf bedel hangt en waar aan satijnkoord tomatenrode keramiek kraaltjes geregen zijn.

Je zult vast al wel de onderstaande ketting op social media voorbij hebben zien komen!

Het thema van deze ketting is Van Gogh en daar zal je vanwege de prachtige hangers die aan de ketting bevestigd zijn, vast niet raar van staan op te kijken. Er is geprobeerd om turquoise met aardtinten samen te voegen en ik zeg... missie geslaagd! Ik heb hiermee aan een sieraden wedstrijd meegedaan, maar vanwege fraude met de stemming was de wedstrijd ineens afgelopen. En dat terwijl ik op plek nummer  51 binnenkwam en na twee dagen al op nummer 9 stond!

Het was ontzettend balen... 

Ook de volgende twee kettingen zijn intussen gemaakt en staan alweer een poosje in de webshop.

Het linkse model is een bohemian ketting en is van grof koperkleurig jasseron, waaraan tarot afbeeldingen zijn bevestigd. Het geheel is verder afgewerkt met metalen munten en facet geslepen glas rondellen en deze ketting wordt kort om de nek gedragen.

De ketting rechts op de foto is een blauw met goudkleurige variant. Prachtige kobaltblauwe ellips glaskralen maken het met de facet geslepen swarovski druppel hanger een ketting die een chique uitstraling heeft! 

Als laatste van de kettingen een 3-delige set van schattige anemoon bloemkralen.

Ze zijn van acryl, dus lekker licht in het dragen en deze leuke bloemkralen blijven maar in trek! Als je nu graag zelf je handgemaakte sieraden maakt, dan zijn deze kralen ook los in de webshop te koop en kun je ze hier vinden. De bloem kralen zijn tijdelijk afgeprijsd waardoor je ze nu voordelig aan kunt schaffen en alvast een begin met je zomersieraden kan gaan maken.

Ben je in ieder geval op tijd! Haha.  

En dan ook weer wat nieuwe armbanden erbij...

De linkse armband is van de nieuwe voorjaarskleur groen en oranje. De oranje kralen zijn van keramiek en de groene zijn green stone kralenJe ziet deze kleur steeds in meer kledingwinkels hangen en als herfsttype zijn dit natuurlijk helemaal mijn kleuren! Wat zijn eigenlijk jou kleuren? Laat het me weten en onder degenen die reageren en ingeschreven staan voor de nieuwsbrief, wordt een paar oorbellen verloot! De uitslag wordt in de nieuwsbrief van volgende week bekend gemaakt.

De rechtse armband kun je vinden in de rubriek Delfts blauwe sieraden, om precies te zijn de rubriek 'Delfts blauwe armbanden'. Ik heb dit keer grote blauwe Indische millefiori kralen gebruikt, verder wit en goudkleur en afgewerkt met een keramiek Delfts blauw klompje!  

En dat was het voor deze nieuwsbrief 'in de herhaling'!

Allemaal een fijn weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol. 

 

Misschien vind je het leuk om jezelf of iemand anders aan te melden voor de GRATIS nieuwsbrief!

____________________________________________________________

Nieuwsbrief 28-1-2023

We beginnen deze nieuwsbrief maar eens met een nieuwe rubriek genaamd, Suncatchers!

Ze stonden al wel mondjesmaat tussen de dromenvangers maar daar waren ze niet op hun plaats en daarom is er nu een aparte rubriek met deze decoratie hangers. Andere namen die men er ook wel aan geeft zijn: zonnevangerraamkristalrainbow maker of raamslinger en je kunt ze zo mooi maken als je zelf wilt. De ene is groot met uitbundig veel gekleurde kralen en de andere wat kleiner en voor andere doeleinden te gebruiken zoals bijvoorbeeld als autospiegel hanger.

Door het gebruik van chakra kralen en facet geslepen glas hangers, krijg je zodra de zon erop valt een leuk effect in de omgeving waar hij hangt en als je geluk hebt zorgen sommige kristal hangers voor complete regenbogen op je muur!

Hieronder een wat grotere suncatcher met een lengte van 36 cm... een plaatje in je interieur!

Dan een kleine suncatcher van 23 centimeter die gemaakt is om als autospiegel hanger dienst te doen. Maar uiteraard kun je deze ook voor het raam of los in een vertrek hangen, zoals bijvoorbeeld een serre of onder een overkapping. Het staat allemaal mooi!

Als laatste van de suncatchers nog twee autospiegel hangers. De linkse autospiegelhanger is 24 cm lang en de rechtse suncather/autospiegel hanger is 28 centimeter.

Het zijn wat minder uitbundig gekleurde exemplaren en zo is er voor ieder wat wils! 

   

Dan zijn er ook weer wat armbanden bij gemaakt, die je nu kunt dragen maar die je straks zo de lente in mee tillen. De linker is een wire armband in roze en wit met zachtgroene tinten, terwijl de rechter een wikkelarmband is van 2 windingen in de pastelkleuren groen, zalm en taupe. 


En de volgende wire armbandjes zijn van 1 winding gemaakt. Je kunt er eentje om je pols doen, maar als je van lekker vol houdt kun je meerdere om je pols dragen. Het linker armbanden setje bestaat uit ijsblauwe rocailles met stardust glitterkralen in pasteltinten en het rechter armbanden setje is van goudkleurige filigraan kraaltjes gemaakt met daartussen wat kralen in andere materialen en kleuren.    

Ze komen als setje in de webshop te staan.

Als laatste is er weer een aanvulling in de rubriek Delfts blauwe armbanden gemaakt. Dit keer eentje met grote keramiek parels en prachtige facet geslepen glaskralen! 

Denk je nog even om de kortingscode feest waarmee je nog 4 dagen (t/m 31 Januari) 13% korting krijgt?

Het zou zonde zijn als je dit niet gebruikte bij je aankopen.

Fijn weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol. 

 

(Misschien vindt je het leuk om jezelf of iemand anders hieronder aan te melden voor de GRATIS nieuwsbrief)?

______________________________________________________________

Nieuwsbrief 21-1-2023

Het was een week van veel reparaties en mensen die heel blij waren met hun gerepareerde sieraden. Dat is toch het mooie van dit vak...mensen blij maken! Dan waren er ook verscheidene opdrachten die tussen de bedrijven door gemaakt moesten worden en die nu klaar liggen om aan de mensen verstuurd te worden.

En er was begin deze week ook eventjes tijd om wat te ontwerpen te maken en het uit te voeren, zoals dit rosé armbanden setje van rocailles en stijlvolle zoetwaterparels die op elastiek geregen zijn.

Lekker makkelijk om te doen en te dragen.   

 

En dan zijn er ook weer twee nieuwe autospiegel hangers aan de webshop toegevoegd!

 De eerste is een turquoise hanger die ik eerst als cadeautje voor iemand gemaakt had en die altijd in weer en wind s' nachts vreselijk af moet zien om balen hooi bij hongerige dieren op de Oostvaardersplassen te brengen en waar nu eenmaal geen geplavijd stoepje voor haar ligt! Ze houdt zoveel van deze dieren dat ze dit er allemaal voor over heeft om ze een beetje betere kwaliteit van leven te geven. En ik vond daarom dat ze voor haar verjaardag wel een klein extraatje verdiend had! De hanger viel in de smaak en dat was het startsein om hem ook aan het assortiment toe te voegen.

Je kunt de autospiegelhangers in de rubriek goed dierendoel vinden.

De tweede autospiegelhanger daar is maar één titel voor te bedenken en dat is... 'De klok tikt voor de grote grazers van de Oostvaardersplassen'! En dat slaat natuurlijk op het beheer van dit natuurgebied, wat het met dierenwelzijn niet zo nauw neemt!

 

 En dan iets heel anders... er zijn weer wat nieuwe brillenkoordjes geplaatst!

Dit keer zijn het goudkleurige exemplaren en het verschil in deze onderstaande twee zit hem erin dat het rechtse brillenkoordje eenvoudig is met enkel twee filigraan vlinder bedels eraan en het linker brillenkoordje heeft deze ook, maar tevens zitten daar facet geslepen glas rondellen aan geregen wat het lekker bling bling maakt vanwege de schittering die je op de foto helaas niet kunt zien, maar die er wel degelijk is!   

 

Als laatste handgemaakte sieraden die in de komende maanden in de webshop komen te staan bij de ibiza style kettingen, deze twee kettingen met een knipoog naar het komende voorjaar.

Ze zijn nu nog niet te dragen, maar dan weet je vast wat je het komende jaar kunt verwachten. Het zijn handgeknoopte lange kettingen van breed satijnkoord met allemaal vrolijke bedels in allerlei kleuren. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik kan niet wachten op het mooie en warme lente/zomerweer!

 

De rocailles zijn ook al een kleine week binnen en ik heb ze eindelijk apart kunnen fotograferen, zodat ze ergens deze week in de webshop geplaatst worden. Ik had 17 januari gepland, maar daar ben ik door onderstaande omstandigheden niet aan toegekomen en dus schuift het even een paar daagjes op.

Maarrr... wat in het vat zit, verzuurt niet!

 

En dan de sieradenwedstrijd en die is voor alle 148 deelnemers zuur verlopen, omdat de wedstrijd abrupt negen dagen voor de eindtijd werd afgebroken omdat 'er iemand had opgebiecht' hoe je op een niet eerlijke manier meerdere stemmen kon krijgenZoals je hieronder kunt zien stond ik binnen twee dagen op de negende plaats van alle 148 inzendingen en dat terwijl ik nog steeds stijgende was en dat was ontzettend balen!

Ik heb er een rare smaak aan overgehouden en heb besloten om nooit meer met een actie van deze kralenwebshop mee te doen. Zo kreeg niet iedereen een eerlijke kans vanwege het feit dat er niet gerouleerd werd met de inzendingen. Als dit wel gedaan was dan had iedereen evenveel kans gehad om op de eerste pagina te staan en zo meer punten te krijgen. Ik ben in elk geval wel blij met mijn eindstand en heb heel veel leuke en lieve reacties gehad. Maar ik vind het sneu voor de anderen waar eigenlijk helemaal niet naar gekeken werd, omdat ze op de laatste pagina's bleven staan.

😓

Ik bedank dan ook iedereen voor het stemmen op mijn creatie en hopelijk treffen we in de toekomst een bedrijf wat zelf wat meer een oogje in het zeil houdt en het niet zo triest afloopt als dat het nu gedaan heeft.   

Dan is er besloten om de kortingsactie vanwege het 13 jarig jubileum door te laten lopen, omdat het tenslotte maar één keer in een leven voorkomt dat je webshop 13 jaar bestaat.

Daarom kun je met de kortingscode feest tot eind Januari 2023 met 13% korting, je sieraden en dromenvangers kopen! (Uitgezonderd de sale en afgeprijsde artikelen, reparaties en workshops).

Fijn weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol  

_______________________________________________________________

Nieuwsbrief 13-1-2023

HOERAAAH... het is feest, want Sieraden Atelier Hobbekol bestaat deze maand alweer 13 jaar!

Wat gaat de tijd toch snel, zo start je je eigen onderneming en nu zijn we alweer dertien jaartjes jong. En wie jarig is, trakteert! Dit hele weekend kun je met de kortingscode feest je sieraden en dromenvangers met maar liefst 13% KORTING kopen!!! (Uitgezonderd afgeprijsde artikelen)

Dit betekend ook dat je de allerlaatst gemaakte en nieuwste sieraden nu met een leuke korting kunt kopen, zoals onderstaande kettingen die je in de nieuwsbrief van vorige week hebt kunnen zien en die je nu op een andere manier kunt bekijken.

Maar er is natuurlijk veel meer in de webshop te vinden wat je misschien aanstaat en dan heb je dit weekend geluk om met 13% korting deze kettingen betaalbaar te kunnen bemachtigen! 

Dan zijn er deze week ook weer nieuwe kralen binnen gekomen en deze prachtig blauwe glasmix is daar één van!

Ze gaan de bakken voor de workshops in en deze turquoise kleur glaskralen wat een hardloper is, zal door iedereen weer als eerste leeggemaakt worden, daar ben ik van overtuigd!

Ook de rocailles zijn deze week binnengekomen en dit zijn o.a. de kleuren waarvan voorspeld wordt dat deze in het voorjaar en zomer 2023 in het modebeeld gezien gaan worden. Er missen op de foto nog blauw en geel, maar in ieder geval zie je de meeste al voorzichtig in de kledingwinkels tevoorschijn komen!

De allernieuwste rocailles staan vanaf dinsdag 17 januari online in de webshop!

En dan zijn we alweer een weekje met de SALE bezig!

Er zijn verschillende afgeprijsde sieraden die je in de rubriek sale kunt vinden, maar door de hele webshop heen zijn er artikelen in de uitverkoop. Als je dus aan het neuzen bent, kun je zomaar je favoriete ketting, armband, oorbellen, brillenkoordje, tashanger, enkelbandje of meer afgeprijsd tegenkomen!  

Shop ze en een fijn weekend gewenst!

Met vriendelijke groet namens, Gerda van Atelier Hobbekol 

Misschien vind je het leuk om jezelf of iemand anders aan te melden voor de GRATIS nieuwsbrief !

_____________________________________________________

Nieuwsbrief 7-1-2023

We beginnen uiteraard met iedereen namens het hele team van Atelier Hobbekol een goed en vooral gezond 2023 toe te wensen!

Er is alweer een week van nieuwe jaar af en op naar de lente... hahaha! Maar voor het zover is dat we eindelijk weer in het zonnetje kunnen zitten, moeten we nog 'eventjes  door de winter' heen. Aan de temperaturen zal het niet liggen, want als ik buiten in de harde en niet zo koude wind loop, dan waan ik me in de herfst en met sieraden maken moet ik me dan ook echt concentreren om wat minder uitbundige kleuren te kiezen.

Hieronder beginnen we dan ook voor de fans van de wolf, met een tomatenrood chamballa armbandje, waaraan een heuse wolf bedel hangt en waar aan satijnkoord tomatenrode keramiek kraaltjes geregen zijn.

Je zult vast al wel de onderstaande ketting op social media voorbij hebben zien komen!

Het thema van deze ketting is Van Gogh en daar zal je vanwege de prachtige hangers die aan de ketting bevestigd zijn, vast niet raar van staan op te kijken. Er is geprobeerd om turquoise met aardtinten samen te voegen en ik zeg... missie geslaagd! Ik ga hiermee aan een sieraden wedstrijd meedoen, maar daarover binnenkort meer. 

Ook de volgende twee kettingen zijn afgelopen week gemaakt.

Het linkse model is een bohemian ketting en is van grof koperkleurig jasseron, waaraan tarot afbeeldingen zijn bevestigd. Het geheel is verder afgewerkt met metalen munten en facet geslepen glas rondellen en deze ketting wordt kort om de nek gedragen.

De ketting rechts op de foto is een blauw met goudkleurige variant. Prachtige kobaltblauwe ellips glaskralen maken het met de facet geslepen swarovski druppel hanger een ketting die een chique uitstraling heeft! 

Als laatste van de kettingen een 3-delige set van schattige anemoon bloemkralen.

Ze zijn van acryl, dus lekker licht in het dragen en... ze blijven maar in trek deze leuke bloemkralen! Als je nu graag zelf je handgemaakte sieraden maakt, dan zijn deze kralen ook los in de webshop te koop en kun je ze hier vinden. De bloem kralen zijn tijdelijk afgeprijsd, waardoor je ze nu je ze voordelig kunt kopen.  

En dan ook weer wat nieuwe armbanden erbij...

De linkse armband is van de nieuwe voorjaarskleur groen en oranje. De oranje kralen zijn van keramiek en de groene zijn green stone kralenJe ziet deze kleur steeds in meer kledingwinkels hangen en als herfsttype zijn dit natuurlijk helemaal mijn kleuren! Wat zijn eigenlijk jou kleuren? Laat het me weten en onder degenen die reageren en ingeschreven staan voor de nieuwsbrief, wordt een paar oorbellen verloot! De uitslag wordt in de nieuwsbrief van volgende week bekend gemaakt.

De rechtse armband kun je vinden in de rubriek Delfts blauwe sieraden, om precies te zijn de rubriek 'Delfts blauwe armbanden'. Ik heb dit keer grote blauwe Indische millefiori kralen gebruikt, verder wit en goudkleur en afgewerkt met een keramiek Delfts blauw klompje!  

Dan nog even als laatste een mededeling van huishoudelijke aard.

Vorige week waren er twee winnaressen van de laatste kwartaal verloting van 2022. De prijs van de ene winnares is gisteren op de post gegaan, maar van de andere winnares heb ik geen reactie gekregen en kan ik de prijs niet opsturen, omdat ik geen adres van haar heb.

Lidy van der W. zou je zo vriendelijk willen wezen om je adresgegevens door te mailen? Zodra ik deze heb, kan ik je prijs opsturen.

Allemaal een fijn weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol. 

Misschien vind je het leuk om jezelf of iemand anders aan te melden voor de GRATIS nieuwsbrief !

© Alle afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd.

_____________________________________________________

Nieuwsbrief 30-12-2022

Hallo, lieve nieuwsbrieflezers.

We zijn zowat aan het eind van het jaar 2022 gekomen en wat was het weer een veelbewogen jaar! De ene crisis na de andere volgden elkaar op, maar gelukkig zie ik in mijn omgeving dat iedereen elkaar helpt.

Als webshop doe ik er ook zoveel mogelijk aan om de prijzen zo laag als mogelijk is te houden. Zo zoek ik steeds naar leveranciers waar ik mijn materialen betaalbaar in kan kopen en zet de sieraden scherp geprijsd in de webshop.

En de verzendkosten zijn wéér duurder in het nieuwe jaar! Het bedrag van een brievenbuspakje is gestegen naar €4,85 en een pakket gaat maar liefst €7,65 kosten! Om de prijzen eveneens ook hierbij betaalbaar te houden heb ik besloten om in het nieuwe jaar de oude tarieven zo lang als mogelijk te handhaven! Dus ook in 2023 betaal je voor je brievenbuspakje net als de laatste jaren nog steeds €3,95 en blijf je voor pakketpost €6,95 betalen. Het verschil en ook de verpakkingskosten, neem ik voor mijn rekening!

~*~

Dan over naar vrolijker dingen, namelijk de laatste kwartaalverloting van het jaar 2023!

Ik had al bekend gemaakt dat het dit keer twee prijzen zouden worden en dat ze naar mensen toe gaan, waarvan ik vind dat ze dit heel erg verdiend hebben na ziekte en/of overlijden van een geliefd persoon. 

Als eerste wordt onderstaand paar oorbellen verloot en die gaan naar Judith H.

Het jaar was begonnen met ziekte voor zowel haarzelf als haar man en in de tussentijd verloor ze een broer aan ziekte. Alsof dit nog niet genoeg was kreeg ze recentelijk te horen dat ook twee andere broers ziek zijn en dat eentje daarvan ook niet meer zal genezen. Ze tobt vanwege de stress nu weer met haar eigen gezondheid en ik vind dat ze dan ook even een iets minder stress berichtje moet krijgen, waarbij ze leest dat ze een paar oorbellen gewonnen heeft.

Judith... het is je van harte gegund!

Dan is de tweede prijs een bangle armband en die gaat naar Lidy van der W.

Begin 2022 kreeg haar 71 jarige tweelingzus te horen dat ze ziek was en niet meer beter kon worden! Het is op zich al erg om een zus te verliezen, maar een tweelingzus... en ook nog eens die een heel goede band met elkaar hadden! Ze heeft de korte tijd vanaf het moment van het vreselijke bericht tot aan het eind voor haar zus gezorgd en haar volledig verpleegd! En dat terwijl ze zelf ook (nog steeds) met lichamelijke klachten tobt! Ik hoef jullie dan ook niet te vertellen, dat ook deze prijs naar iemand toegaat, die het zéér verdiend heeft!

Lidy... ik hoop dat ik je hiermee een heel klein beetje vrolijker heb gemaakt!

Er waren nog meer mensen die een naar bericht hadden gekregen het afgelopen jaar en ook die wil ik in het nieuwe jaar heel veel sterkte toewensen en hoop dat ze kracht halen uit het feit dat ik aan ze denk!

~*~

En als laatste nog even een update van de actie waarbij je de goede hoeveelheid kralen moet raden om voor een ketting in aanmerking te komen.

Het loopt erg hard en er zijn via verschillende media kanalen al getallen uitgebracht, waarbij de één ver uit de buurt zit en de ander dicht in de buurt komt! Je moet nog even geduld hebben voordat de winnaar bekend gemaakt gaat worden, omdat de actie tot en met het eind van het jaar loopt. Zaterdagavond 31 december 24.00 uur sluit de actie en na het weekend wordt de winnaar(es) bekend gemaakt!

 Ik zou zeggen, 'raad je raak'!

(Wat moet je er ook weer voor doen)?

Ga naar de webshop van www.atelierhobbekol.nl en geef via de contactpagina het aantal kralen op die er volgens jou in de pot zitten, degene die het dichtst bij het goede aantal zit wint onderstaande ketting! En om een inschatting te kunnen maken en je een beetje op weg te helpen is de maat van de pot 15 x 8 cm en kan er 650 ml in!

En onderstaande schelpenketting kun je winnen!

De gebruikte materialen zijn: grote glasparels met een coating, splitkralen, rocailles en schelpkralen.

~*~

Dan is het moment gekomen waarbij ik iedereen bedank die het afgelopen jaar met vertrouwen in onze webshop een aankoop heeft gedaan en ik hoop dat het vertrouwen er volgend jaar ook weer is en je de webshop nog steeds weet te vinden! Ook degenen die zonder iets te kopen toch steeds de nieuwsbrief wilden blijven ontvangen.... bedankt voor jullie steun!

Ik wens iedereen verder een mooi, maar vooral gezond 2023 toe en we gaan door voor een positief jaar met meer begrip voor elkaar!

Tot in het nieuwe jaar en wees voorzichtig met vuurwerk!

 

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol 

_______________________________________________________

Nieuwsbrief 24-12-2023

De donkere dagen voor kerst...

Zo wordt deze periode ook wel genoemd en als je naar de afgelopen week kijkt zijn het met recht donkere dagen geweest met af en toe een klein lichtpuntje als de zon er even doorkwam. Ik hou wel van deze dagen, want bij donker weer, herfst en winter horen kaarsjes en gezelligheid, maar... ook de griep! En dat is nou net waar ons gezin de afgelopen week mee te maken kreeg.

Er stonden allerlei activiteiten gepland met als hoogtepunt de kraam op de jaarlijkse kerstmarkt hier in het dorp. Want zeg nou zelf, dat is uiteindelijk toch wel een soort van thuiswedstrijd. Ik was al dagen aan het kwakkelen, maar op deze voor mij zo belangrijkste dag moest ik in bed blijven, het ging niet meer... De zes prijzen voor de verloting zijn er wel heengebracht en ik hoop dat er in ieder geval 6 mensen blij gemaakt zijn met een sieraad van Atelier Hobbekol en dat ze deze webshop vanaf nu weten te vinden.

Er was bij de kraam ook een leuke actie gepland waarbij je de inhoud van een pot vol met kralen kon raden en degene die er het dichts bij zat won de prijs!

En de prijs was onderstaande ketting!

Maar... niet getreurd!

Als je deze korte schelpenketting met grote aubergine kleurige glasparels graag zou willen winnen, doen we de actie gewoon online! Wat moet je daarvoor doen?

Ga naar de webshop van www.atelierhobbekol.nl en geef via de contactpagina het aantal kralen op die er volgens jou in de pot zitten en degene die het dichtst bij het goede aantal zit wint bovenstaande kettingEn om een inschatting te kunnen maken en je een beetje op weg te helpen is de maat van de pot 15 x 8 cm en kan er 650 ml in!

Je kunt tot en met 31 december meedoen en daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

Succes!

~*~

En dan is het volgende week weer zover, dverloting van de kwartaalprijs!

Dit wordt de laatste verloting van het jaar 2023 en ik heb besloten om dit keer twee prijsjes te gaan verloten!

Er wordt dit keer gekeken naar wie er het afgelopen jaar het meeste voor de kiezen heeft gekregen of wie hem in mijn ogen het meeste verdienen! Een beetje mooie afsluiting voor mensen met minder leuke bagage achter de rug, of wie iets moois voor een ander heeft betekend!

En dit was het alweer voor deze korte nieuwsbrief van deze week. Hieronder nog even een paar ideeën om tijdens de kerstdagen te dragen, of om het nieuwe jaar in te luiden!

Tot de volgende week en geniet van de kerstdagen!  

M.v.g. Gerda van Sieraden Webshop, Atelier Hobbekol. 

Uiteraard kun je al je sieraden of dromenvangers na even een afspraak te hebben gemaakt via Whatsapp, telefoonnummer 0640497443 of de contactpagina, aan huis afhalen!

    

  

  

 

_______________________________________________

Nieuwsbrief 17-12-2022

Mededeling!

Voor deze keer even geen nieuwsbrief, want ik ben door de griep geveld!

Vergeet niet dat we over twee weken alweer aan het eind van het jaar en dus het vierde kwartaal gaan, wat dus betekend dat er weer een persoon de kwartaalprijs gaat winnen!

Ook deze week geldt de kortingscode kersttijd nog, waarmee je je sieraden voor de feestdagen of een kerstcadeautje met 10% korting kunt aanschaffen!!!

Voor nu tot volgende week en ik kruip m'n mandje weer in.

Tot hoors!

_______________________________________________________

Nieuwsbrief 10-12-2022

Sinterklaas is weer naar Spanje terug en dan komt de kerstman er alweer aan. Deze nieuwsbrief begint dan ook met blingbling sieraden die je met de feestdagen kunt dragen (maar uiteraard ook daarna)!

Als eerste gemixte kleuren armbanden op elastiek die wel heel 'blingerig' zijn. Ze hebben een hoog strass gehalte door de kleine facet geslepen glas rondellen die ' gezellig bij elkaar' geregen zitten! De grotere kralen zijn van allerlei soorten parelsZo zitten er o.a. crinkle glasparels, glasparels van glas, glasparels met een coating en acryl parels in verwerkt en door het elastiek zijn ze ook nog eens gemakkelijk zelf om te doen!    

   

Maar er zijn van deze feestelijke materialen niet alleen armbanden gemaakt. Hieronder zie je in dezelfde stijl bijpassende gemixte kleuren kettingen die van deze kralen gemaakt zijn.

De rechtse ketting is een lookalike van de armbanden, terwijl bij de linker ketting grote facet geslepen rondellen zijn gebruikt en waartussen acryl bladbedels verwerkt zitten, die in de nek met rocailles afgewerkt is.

   

Als je nu een bijpassende set van de ketting plus armband tegelijk wilt kopen, maak ik er gratis een bijpassend paar parel oorbelletjes voor je bij! Gewoon... omdat het de kerstperiode is.

Dan nog even een rasta ketting die door zowel mannen als vrouwen gedragen kan worden, een unisex model zogezegd.

Deze ketting is gemaakt van glaskralen, Millefiori kralen en afgewerkt met schattige maar tere kleischijfjes. Je moet er dus niet mee gaan sporten zullen we maar zeggen!    

   

Er zijn ook dit jaar weer extra veel beschermengeltjes in de webshop te vinden.

Dit keer beschermengeltjes van glasparels die gekettelt zijn en wat soepeler vallen als de geregen engeltjes en bovendien zijn ze wat langer als de kleine mini beschermengeltjes (die ook in de webshop staan), waardoor ze ook leuk als tashanger gebruikt kunnen worden. 

En dan is er volgend weekend ook weer de gezellige kerstmarkt in Ens!

Deze is dit jaar op 17 December van 15.00 tot 19.00 uur en ik ben al weken druk geweest met kindersieraden omdat Ens rijk aan jeugd is, die vast ook dit jaar weer kinderarmbandjeskinderkettinkjeskinderoorbellen of kinderringen willen kopen. Ik heb nu alweer lol om te zien hoe kinderen hun ouders aan de arm  'meesleuren' naar mijn kraam! Voor de grote mensen geen ontkomen meer aan! Haha.

Ik heb het er al eerder over gehad, maar tijdens de kerstmarkt is er iets bij mijn kraam te doen waarbij je een leuke prijs kunt winnen. Als je wilt weten wat dat is, dan nodig ik je uit om langs te komen en gezellig mee te doen!

We gaan een koude week tegemoet!

Mocht je er nou niet uit willen gaan om kerstinkopen te doen... kijk eens in de webshop of daar iets is wat je goedkeuring voor een cadeautje weg kan dragen. De kortingscode die 10% korting geeft op al je aankopen, maakt het wel heel gemakkelijk "om vanuit je stoel te gaan winkelen"!

 Vergeet als je een bestelling plaatst dan ook niet om de kortingscode kersttijd in de vullen in het daarvoor bestemde vakje in het winkelmandje, want achteraf kan dit niet meer verrekent worden.

 

Fijn weekend en hopelijk tot volgende week op de kerstmarkt!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.  

Misschien vind je het leuk om jezelf of iemand anders aan te melden voor onze gezellige en GRATIS nieuwsbrief ?

______________________________________________________________

Nieuwsbrief 2-12-2022

Bij koud en kil weer horen koele kleuren, want koud is het en op het moment dat ik deze nieuwsbrief schrijf is het buiten vreselijk somber. Echt 'de donkere dagen voor kerst'!

De mensen die van de wat minder warme tinten houden zoals grijs, zwart, beige, wit/transparant en verder de poedertinten, die zitten in deze tijd goed. Hieronder zie je verschillende sieraden waar deze kleuren in zitten en waar je als 'liefhebber' je hart bij op kunt halen.

Als eerste de oorbellen en die beginnen direct met wat koelere cognacbruine facet geslepen glasdruppels en zijn afgewerkt met goudkleurig copperwire en kettinkjes. De kleur goud maakt het net iets warmer en zo kunnen mensen die van warme tinten houden deze ook prima dragen. 

Maar kijk hieronder eens wat kleur kan doen...!

Dezelfde materialen copperwire en in dit geval goudkleurige kralen zijn gebruikt, maar nu samen met transparante glaskralen en zie.... deze oorbellen komen direct koeler over. De glaskralen zijn met AB glans en zodoende zijn dit oorbellen die prima met de feestdagen zoals de kerst gedragen kunnen worden door mensen die juist niet van warme tinten houden, maar een beetje 'bling bling'.   

En dan alweer als laatste nieuwe handgemaakte sieraden van deze week een ketting in grijs, zwart en transparante kleuren met bijpassend armbandje.

Het is een fijn model geworden door de afmeting van de glaskralen en het feit dat ze ook nog eens facet geslepen zijn, maakt dat het allemaal heel fijntjes overkomt. Ik heb de ketting geaccentueerd met smalle bedels zodat het fijne karakter niet verloren gaat. Deze ketting is trouwens uitermate geschikt voor mensen met een nikkelallergie, want hij wordt om de nek geslagen en op de borst vastgezet, zodat het weinige metaal (Tibetaans zilver) wat er aan zit op je kleding en niet met de huid in aanraking komt! 

We gaan trouwens richting het Sinterklaasweekend en denkt iedereen er nog even aan dat je nog net je kleine cadeautje kunt bestellen om in de schoen te laten zakken? Er zijn hele leuke kinderarmbandjes, kettingen, oorbellen en ringen in de webshop te vinden! En met de kortingscode sinterklaastijd waarmee je 10% korting op al je aankopen krijgt, worden het wel heel leuke prijsjes! Je kunt het trouwens ook aan huis afhalen, wat handig is voor de mensen die in Ens en omstreken wonen!

 

Als laatste nog even dit...

We hebben moeten besluiten om het minimaal besteedbare bedrag wat eerst op nul stond naar 5 euro te verhogen!

Vanwege de hogere kosten van het inkopen van het materiaal voor de sieraden, de verpakkingskosten, de verzendkosten (die we voor een deel voor onze rekening nemen) en de hogere energieprijzen, kan het niet meer uit om voor minder dan 5 euro een bestelling te versturen. Om te voorkomen dat de prijzen in de webshop omhoog moeten, hebben we voor deze oplossing gekozen en hopelijk begrijp je dit.

  Ik zou zeggen.... geniet van het Sinterklaasfeest en eet lekker veel pepernoten!

 😋

Fijn weekend! M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol  

Misschien vind je het leuk om jezelf of iemand anders aan te melden voor onze gezellige en GRATIS nieuwsbrief?

______________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 26-11-2022

We gaan alweer snel richting de verjaardag van Sinterklaas en tot die tijd is het voor onze jeugd een spannende periode, met name de ochtenden waarin ze vol verwachting kijken of er iets in de schoen zit! Nu zijn er de laatste weken weinig grote projecten voor in de webshop gemaakt, dit in tegenstelling tot de wat kleinere items die leuk voor in de schoen of straks voor onder de boom geschikt zijn!

Wat dacht je van een leuke ring op elastiek?

Ze zijn voor groot en klein geschikt, want het is op dit moment een hot item om zo'n elastieken ring van rocailles met een grotere kraal te dragen en tevens zit het ook nog eens comfortabel.

En wat dacht je van de prijs? Vanaf €1,95 heb je al zo'n leuk schoencadeautje!  

Ze staan in verschillende varianten en kleuren in de webshop, wat dacht je bijvoorbeeld van deze ringen met een acryl anemoon bloemkraal er aan, die je op dit moment zo veel ziet?

Maar er zijn natuurlijk ook andere leuke kindersieraden die je in de schoen kunt stoppen. Leuke kleine armbandjes die ook niet de hoofdprijs kosten!

En ook de 'grote kinderen' zijn blij als ze iets in hun schoen vinden! 

Wat dacht je ervan om een armband (die wij trouwens leuk en gratis in kunnen pakken) 'in de schoen te laten zakken'? Er zijn voor dames en heren verschillende leuke modellen te vinden!

  

En als laatste mogen de beschermengeltjes natuurlijk niet ontbreken!

De tijd dat het alleen als kerstboodschap werd gegeven is allang achterhaald en je kunt ze nu het hele jaar door met een leuke wens geven of versturen, zoals een steuntje in de rug tijdens een moeilijke periode, om iemand een hart onder de riem te steken bij ziekte, of alleen alleen maar dat je aan hem of haar denkt.

Het kan allemaal!  

Ze zijn van heel klein die je in een kaart kunt plakken te koop, als de wat grotere. Maar hoe groot of klein je ze ook geeft of stuurt...de wens wordt er niet minder om!

~*~

Een fijn weekend gewenst en geniet van de sfeer van deze gezellige tijd!

P.S. Vergeet je niet bij je aankoop de code sinterklaastijd in te vullen voor 10% korting op al je aankopen?  

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol!

______________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 19-11-2022

Op het moment dat deze nieuwsbrief in elkaar wordt gezet, hebben we voor het eerst na de zomer de kachel aan, want wie koud is presteert niet goed is mijn mening! Dusss.... gaan met die banaan!

Vanwege drukte is er de afgelopen week weinig tijd over gebleven om nieuwe sieraden te maken, maar daarover meer verderop in deze nieuwsbrief. Toch heb ik kans gezien om in ieder geval één lange ketting te maken en dat is dit onderstaande ketting geworden. Een zwart met fuchsia model met heel veel verschillende materialen.

Echt een ketting die je tijdens de feestdagen kunt dragen!  

 

En volgende kettingen staan al een poosje in de webshop, maar zijn opnieuw gefotografeerd. Het eerste model is er eentje voor mensen die van heel veel kleur houden. De vrolijke tintjes spatten ervan af! 

En terwijl het model hierboven één en al vrolijkheid is, is de ketting hieronder van wat gematigder kleuren gemaakt en gaat de Buddha kant op. En dat terwijl er hiervoor toch heel veel gekleurde kralen en materialen zijn gebruikt!

Omdat de lange kettingen hardlopers van Hobbekol zijn, probeer ik de komende weken nog meer variaties te maken. Uiteraard kun je altijd de kleur(en) van je keuze doorgeven en dan wordt er speciaal eentje voor je gemaakt.

~*~

BESPAARTIP!

De tijd is aangebroken dat er schoentjes worden gezet!

Wat dacht je ervan om zo'n klein handgemaakt beschermengeltje in de schoen te stoppen? Bij Atelier Hobbekol kun je heel veel verschillende modellen en kleuren krijgen ennn... het is nog een goedkoop schoencadeautje ook! Ze zijn al te koop vanaf €0.99!

 

Dan had ik het al in het begin van deze nieuwsbrief over drukte en wel hierom.... ik ben begonnen met 'slopen'! 

Soms lopen modellen niet zo hard of staat een sieraad te lang in de webshop, zijn niet meer van deze tijd of zie je 'de tand des tijds' op de materialen verschijnen en dan gaan ze bij ons de 'sloopkist' in!

Zo zit ik eens in de zoveel tijd een hele week te knippen, te trekken of kortom te slopen, zodat alle materialen die er afkomen in de prullenbak verdwijnen en de kralen (die eigenlijk altijd wel mooi blijven) in kralenbakken gaan, welke op kleur gesorteerd zijn!

En zo krijgen kralen weer een nieuwe kans!  

En dan dit.... de lange bakken met kralen die je op de grond ziet staan en waarvan een deel nog onderin de kast staan, worden altijd gebruikt als je een gezellige workshop bij Atelier Hobbekol komt doen. Je kiest voor die tijd een model uit en dan kun je deze in de kleur van je keuze maken! Natuurlijk zijn er nog veel meer kralen en materialen die niet op de foto staan, maar die kiezen we uit terwijl je met de ketting bezig bent.

~*~

 

De kortingscode gaat nog steeds door en dat is sinterklaastijd en is goed voor 10% op alles!

Niet vergeten in te vullen, want in deze dure tijden van Sinterklaas en kerst kan iedereen wel wat korting gebruiken!

Fijn weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol 

~*~

Misschien vindt je het leuk om je hieronder aan te melden voor de gratis nieuwsbrief?

Of vindt je het leuk om Atelier Hobbekol bij iemand anders aan te bevelen?

Wij waarderen dit namelijk heel erg!

__________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 12-11-2020 

De feestdagen zijn alweer begonnen.

'De eerste die gisteren is afgetrapt was st. Maarten en de volgende die voet aan wal zet, is Sinterklaas'!

De goedheiligman komt dit jaar in Hellevoetsluis aan en ik ben ver voor die tijd druk bezig geweest om leuke schoen cadeautjes te maken, die vanwege de crisis ook nog eens 'crisis prijsjes' hebben! Want zeg nou zelf... de prijzen van tegenwoordig zijn gewoon niet leuk meer! Atelier Hobbekol probeert zo lang als mogelijk is, de prijzen nog laag te houden en als we er niet meer omheen kunnen proberen we minimale verhogingen door te voeren!

Deze week in de nieuwsbrief dan ook leuke kinderarmbandjes op elastiek voor in de schoen die vanaf €2,95 te koop zijn! Onderstaande armbandjes zijn voor meisjes, maar uiteraard kan er op verzoek ook een stoere armband voor jongens gemaakt worden!     

Zoals hieronder te zien is zijn alle modellen op elastiek en dus gemakkelijk om te doen. Het zijn allemaal kleinere maten, maar er kunnen uiteraard ook grotere maten gemaakt worden.

    

Enkele materialen die voor deze armbandjes zijn gebruikt: houten kralen, acryl kralen en polymeer kralen.

    

En hieronder de wat fijnere varianten van rocailles en kleine acryl bicones, allebei afgewerkt met een polymeerkraal wat op dit moment zo'n rage is!  

    

~*~

Dan is ook de rubriek beschermengeltjes uitgebreid!

Het is verdeeld over 6 aparte rubrieken om wat onderscheid en overzicht te verkrijgen en de eerste die je hieronder ziet zijn de 'geluksbrengertjes' met een Millefiori kraaltje en waarvan de Italiaanse naam  'duizend bloemen' betekend. Zie maar eens op de foto's... alle kraaltjes zijn voorzien van een bloemetje! 

    

Een wat duurder kraaltje omdat dit Italiaans Murano glas is.

    

Het is een eeuwenoude techniek die heden ten dage nog steeds uitgevoerd wordt.

    

En dan als laatste nog even een paar engeltjes van andere materialen.

Bij de eerste zijn een acryl- en een half edelsteen kraal gebruikt. 

En linksonder is het oranje beschermengeltje van een acryl kraal die bewerkt is, terwijl het rechtse model een polymeer kraal is met allemaal vrolijke kleuren.

       

~*~

Dat was het alweer voor de nieuwsbrief van deze week!

Ben je nu van plan om schoencadeautjes te kopen, dan kun je dat tegen een leuke korting doen met de kortingscode goedheiligman. Je krijgt dan t/m woensdag 16 november 10% korting op alles uit de webshop! (Uitgezonderd Sale en afgeprijsde artikelen, reparaties, cadeaubonnen en workshops). 

En woon je in Ens en omstreken dan bof je, want dan kun je je bestelling op komen halen en kost het je ook nog eens geen verzendkosten!

Fijn weekend!

www.atelierhobbekol.nl

________________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 5-11-2022

Deze herfst nieuwsbrief staat dit keer in het teken van de kettingen.

We beginnen met de hardlopers van deze webshop en dat zijn de lange kettingen! Op de foto zie je een rode ketting, waaraan allemaal extra accenten zijn toegevoegd. Het is overbodig om te zeggen dat deze ketting uitstekend bij de komende kerstperiode gedragen kan worden, maar ook de periode ervoor en daarna kun je hier veel plezier van hebben en heel veel complimentjes over je ketting keuze krijgen!.

 

En dan zijn de mannen aan de beurt met dit keer twee stoere kettingen die met half edelsteen kralen geknoopt zijn en daardoor soepel om de hals vallen.

De eerste heren ketting is een model van Sodaliet kralen van 6 mm met daaraan een Viking hanger. De tweede mannen ketting is van Agaat kralen van 6 mm, met een metalen duivel hanger eraan.

      

Deze beide heren kettingen kun je vinden in de webshop onder 'herensieraden'.

En dan nog zo'n stoer model ketting!

Dit keer is het een mannen ketting met een Viking hanger van een zware kwaliteit, die aan rondleer hangt.

Het is een ketting die even qua prijs wat hoger ligt als de rest, maar dan heb je wel iets speciaals te dragen of weg te geven!

~*~

En dan houden we ons alweer bezig met de aankomende kerst periode!

Dit jaar staat Atelier Hobbekol op 17 december weer op de kerstmarkt in Ens en het beloofd ook dit keer weer een leuke middag en avond te worden!

Het is in tegenstelling tot de laatste jaren waarin de kerstmarkt in een kerk werd gehouden, nu in de kas van één van de vele bloemkwekerijen die Ens bezit.

Lekker warm dus!    

Ik ben dan ook al druk in de weer om voor de kinderen leuke dingen te maken en verder borrelt er een leuke winactie naar boven, wat de mensen aan 'het werk zet' en meer laat ik nog niet los! 

Dat was het weer voor de nieuwsbrief van deze week.

Dit weekend kun je in deze tijden waarin je je geld maar één keer uit kunt geven je sieraden, dromenvangers of meer leuks, met 10 % korting aanschaffen. Je dient daarvoor tijdens het bestellen de code herfstblad in te vullen en de korting wordt dan direct verrekend! Deze kortingscode geldt vanaf nu t/m maandag 7 november!

(Uitgezonderd Sale, afgeprijsde artikelen, mozaïek, workshops en reparaties).

Niet vergeten de code in te vullen, anders loop je de korting mis en dat zou zonde zijn.

Fijn weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.

_____________________________________________________________________

Nieuwsbrief 29-10-2022

Onze ''webshop hal' was weer eens aan een opknapbeurt toe en zie hier het resultaat!

De oude kleur paste niet meer zo bij deze tijd en daarom was er een heel weekend voor uitgetrokken om een ander uiterlijk maar wat toch herkenbaar was te ontwerpen en het is weer gelukt! Hopelijk veranderen de kleuren en stijlen van het modebeeld nu niet zo snel en kunnen we hier weer een hele poos mee vooruit! 

~*~

Dit keer is er ook weer eens een actie voor dieren in nood,

En daarom is er vanaf nu en de hele maand november bij de rubriek goed dierendoel de actie dat er van ieder verkocht artikel een euro naar de voergroep van de Oostvaardersplassen gaat. Deze mensen zetten zich vreselijk hard in om de hongerende dieren van een beetje voedsel te voorzien en Atelier Hobbekol helpt daar graag een handje aan mee.

Tegenwoordig is er veel vraag naar vervanging voor echt suede (leer) en kan Atelier Hobbekol hier steeds meer op overgaan! Want omdat het meegenomen is voor de portemonnee, is het ook nog eens belangrijk dat dierenwelzijn centraal staat!

Hieronder als  eerste dan ook een ketting aan een suede veter (uiteraard imitatie) waar een Tibetaans zilveren kruis aan hangt van 4 cm lang.   

Dan nog wat heren kettingen in dezelfde stijl, maar met ieder een andere hanger eraan bevestigd.  

En als laatste uit deze serie, een stoer en een minimalistisch model.

Dan zijn er ook nog wat fijnere heren modellen te vinden, die uit een RVS kettinkje bestaan en uiteraard weer met een bijpassende bedel eraan.

~*~

Mensen zijn nog steeds verrast als ze hun pakje openen en hierin de extra goodies van Atelier Hobbekol en andere bedrijven vinden. Het moet gezegd.... het is even wat meer werk om een bijpassend extraatje te maken, maar zo leuk om weg te geven en dan de dankbare reviews en/of beoordelingen te zien!

En dat was het alweer voor deze nieuwsbrief!

Hopelijk kan iedereen dit weekend nog even van het heerlijke weer genieten, want bijzonder is het toch wel. Oktober... en we kunnen haast de zomerkleding weer aan.

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.

__________________________________________________________________

Nieuwsbrief 22-10-2022

De herfstkleuren worden steeds intenser en dat is te zien aan de handgemaakte sieraden van deze week!

Ik wilde dit keer eens een iets andere ketting als anders maken en waar vrolijke en warme herfst kleuren in zaten. Nu kwam ik nog wat papieren kralen tegen die wel gelakt waren maar zoals het zo vaak met papier gaat, door de tand des tijds vergeeld waren. Maar niet getreurd... er werd epoxylak op los gelaten en zie hier het resultaat! Vrolijke herfst kralen die dankzij het extra laagje kleurlak nu ook nog eens wat steviger zijn geworden! 

En hieronder zie je het uiteindelijke resultaat in een lange ketting, (wat de hardlopers van Atelier Hobbekol zijn)! En... in het echt is deze ketting nog vrolijker van kleur! 

Dan de herfst armbanden voor dames.

De armbanden sluiten met een sierslot en de volgende basis materialen zijn gebruikt: miracle beads, glas- en houten kralen. Drie van de vier armbanden hebben een zelf beschilderde bedel van epoxy lak. Het zijn echte warme 'pols sieraadjes' geworden!

En dan als laatste alweer voor deze week zijn in de rubriek heren sieraden, de armbanden van stoer half edelsteen ook weer aangevuld. Er zijn ook nog kettingen gemaakt, maar die moeten die nog op de foto gezet worden en daarna is deze rubriek ook weer goed bijgevuld. 

Zoals je ziet komen de kleuren van de sieraden in deze nieuwsbrief allemaal uit de kleurenwaaier van 2022/2023 die je hieronder ziet staan.

TIP: Mocht je nu kleding of andere accessoires gaan shoppen, print de waaier dan even uit en stop hem in je portemonnee. Zo heb je altijd de nieuwste modekleuren bij de hand!

~*~ 

De kortingscode van deze week is herfstkleuren en is goed voor 10% korting vanaf nu t/m maandagavond 24 oktober! (Uitgezonderd sale en afgeprijsde artikelen, kralen en materialen, reparaties en workshops).

Niet vergeten in te vullen, want achteraf kan het niet meer verrekend worden! 

Fijn weekend namens, Gerda van Atelier Hobbekol.

_________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 15-10-2022

Herfst, herfst, herfst....

De herfst (en de regen) zit in de lucht en dus ook de sieraden die de afgelopen week gemaakt zijn en de hoofdkleuren die daarbij horen zijn (warm) oranje, bruin, groen en rood.

Deze kleuren zijn allemaal terug te vinden in onderstaande sieraden en het eerste model is een armband die geknoopt is op chamballa koord waarbij alleen maar glaskralen gebruikt zijn. Om nou het herfstgevoel wat meer naar voren te halen is deze armband afgewerkt met bronskleurige materialen waaronder een kapittelsluiting. 

De volgende armband is eigenlijk hetzelfde verhaal, maar is nu afgewerkt met goudkleurige materialen en sluit met een groot karabijnslot.

~*~

Wist je trouwens dat je je gekochte of bestelde artikelen feestelijk (en kosteloos) door ons naar iemand anders kunt laten versturen? Je betaald alleen de gebruikelijke verzendkosten die je anders ook betaald en de rest nemen wij voor onze rekening!

Een leuke verrassing die altijd erg gewaardeerd wordt!

Kijk eens op de pagina gratis verzendservice voor meer informatie!  

~*~ 

En de actie van deze week is een klein herfst hangertje.

Tot en met vrijdag 21 oktober krijgen alle trouwe nieuwsbrieflezers deze GRATIS bij hun bestelling en ook nog eens bovenop het gebruikelijke presentje, zo'n hangertje! En voor diegenen die ook zo'n herfst hangertje bij hun pakje in willen vinden, maar nog niet ingeschreven staan voor de nieuwsbrief... meld je snel aan en je ontvangt bij je bestelling ook zo'n leuk extraatje!

Fijn weekend, namens Gerda van Atelier Hobbekol.

______________________________________________________________________

Nieuwsbrief 8-10-2022

De afgelopen weken zijn er weer nieuwe nieuwsbrieflezers bijgekomen en als eerste wil ik die van harte welkom heten! Tevens hoop ik dat je met veel plezier de nieuwsbrieven leest en dat je uiteraard ook gebruik zult maken van de kortingscodes en meedoet met leuke acties, waarbij je prijsjes kunt winnen of iets extra bij je bestelling krijgt.

En om nu verder te gaan met deze nieuwsbrief en waarin ik vorige week met de uitslag van de winnares van de kwartaalprijs en de overgangskleuren van de herfst eindigde, gaan we daar nu snel mee verder...

Hieronder een armband die helemaal bij de herfst past!

De kleuren zijn herfstachtig en de armband bestaat uit alleen maar natuurmaterialen zoals keramiek kralen, glaskralen, rondleer en de armband sluit met een kapittel sluiting.  

Dan had je misschien al enkele van onderstaande kettingen langs zien komen op Instagram, Twitter en Facebook. Ik heb er nu vier gemaakt in de kleuren: groen/oranje/bruin, zwart/grijs en deze week zijn daar de kleuren blauw/wit, oftewel Delfts blauw en rood met brons tint bij gekomen.

Het zijn korte kettingen die uitstekend bij deze tijd van het jaar passen en bovendien straks als de feestmaanden zich aandienen, ook nog eens goed te dragen zijn!

En er komen binnenkort nog meer kleuren bij!

En dan alweer als laatste sieraad, een Bohemian ketting met allemaal vrolijke gekleurde bedels aan een oosterse kraal. De hoofdkleuren van deze ketting zijn bruin, turquoise en tomatenrood.

Deze ketting doet me denken aan zwoele nazomeravonden van warme bestemmingen, waar je nog net je sandalen of slippers kunt dragen.  

De herfstvakantie komt er weer aan!

En dan komt de periode dat mensen de tijd nemen om gezellig met een groepje een workshop te komen doen! Heel veel dames zijn je al voorgegaan, 'van er zin in hebben' tot 'ik weet niet of dit wat voor mij is hoor'. Wij hebben heel veel voorbeelden die je na kunt maken en terwijl je bezig bent komen de ideeën vanzelf! Maar aan het eind is iedereen altijd even enthousiast over hoe leuk en gezellig het was, maar vooral trots dat ze met een eigen gemaakt sieraad naar huis gaan!

  

Lijkt dit jou nou ook wat?

 Iedereen die de komende weken een workshop boekt, krijgt ook nog eens 10% korting die tijdens de workshop zelf verrekend wordt. Bovendien is er de mogelijkheid om die middag of avond ook nog eens met 10% korting, sieraden van Atelier Hobbekol te kopen!!

Ideetje voor de feestdagen?

~*~

En dan hebben we onze visitekaartjes ook weer bij moeten bestellen.

Door alle goodies die ik uitwisselde was het erg hard gegaan en tevens vond ik dat er teveel pietepeuterige tekst op stond. Tijd om dat dus allemaal even bij te werken. En tot de laatste oude kaartjes op zijn kun je binnenkort het vernieuwde exemplaar bij je bestellingen in vinden, waar uiteraard een GRATIS klein, bijpassend presentje aan vast zit!  

De kortingscode van deze week is herfstkleur (en is intussen verlopen)! Mocht je nu iets zien wat niet onder de sieraden valt en je wilt toch van de korting gebruik maken, mail dan naar: info@atelierhobbekol.nl en ik kijk wat hier aan gedaan kan worden!

Fijn weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.

Misschien vindt je het leuk om je aan te melden voor onze GRATIS nieuwsbrief?

________________________________________________________________________________

1-10-2022

Zo langzamerhand komen er steeds meer sieraden in de webshop die in herfstkleuren gemaakt zijn! De inspiratie is niet moeilijk te vinden als je het groen van de bomen en struiken ziet veranderen in oranje, bruin, groen en dieprode tinten. Maar om nou meteen met donkere kleuren te beginnen, is een beetje erg voorbarig en er zijn deze week dan ook kleuren gekozen die een overgang naar de donkere tinten wat minder 'winters' maken.

Als eerste de op dit moment zo populaire tube armband die op elastiek geregen is.

Deze is in zachtgroen met goudtinten gemaakt en kijk eens naar de bedel...wat een plaatje, he? Toen ik deze tegenkwam werd ik er spontaan verliefd op en ik heb er enkele in verschillende kleurschakeringen ingekocht.

Op onderstaande foto zie je de andere modellen die er deze week zijn gemaakt.

Dan weer even iets anders, namelijk de kettingen.

Hier een zwart met grijze ketting die je naadloos de herfst door tilt om zo de winterperiode in te gaan. Het is een ketting van voornamelijk houten kralen met her en der glaskralen en acryl kralen er tussendoor verwerkt. De gouden accenten geven deze ketting tevens een beetje een chique karakter!

Dan nog meer kettingen maar dit keer van natuursteen kralen.

Een groen en rood model die dankzij de herfstkleuren prima bij deze tijd van het jaar passen!

Als laatste sieraad een paar oorbellen.

De koperkleur met brons tint en dus de herfstkleuren spatten er vanaf! De bloemen in deze connector zijn allemaal warme najaarstinten en daar heb ik met koperkleurig koperdraad, blaadjes van glas aan bevestigd en het afgewerkt met acryl anemoon bloemkralen.

~*~

En dan zijn er ook weer nieuwe goodies binnen gekomen! Het ene bedrijf geeft een visitekaartje (zoals ik) met een klein hebbedingetje er aan, terwijl het andere bedrijf vreselijk uitpakt! Dit laatste geldt zeker voor www.gelukspoppetjes.eu wat één van de bedrijven is waar wij al behoorlijk lang goodies mee uitwisselen. Kijk maar eens op Jans haar site, het ene gelukspoppetje nog mooier en leuker als de andere (en ze heeft nog meer)!

~*~

 

En dat was het alweer voor de nieuwsbrief van deze week.

Mocht je nu iets uit de webshop willen kopen, dan kan dat met de kortingscode herfst. Deze is geldig t/m maandagavond 3 oktober en is goed voor 10% korting op al je aankopen van de sieraden! (En zie je iets anders in de webshop als sieraden wat je met korting wilt kopen? Mail dan naar info@atelierhobbekol.nl en ik kijk of we hier iets mee kunnen)!

Fijn weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.

____________________________________________________________________

Nieuwsbrief 24-09-2022

We moeten er dan toch aan geloven... de herfst heeft echt zijn intrede gedaan en de avonden en nachten beginnen ook al kouder te worden! Bah...niets aan en onze overkapping die na een half jaar zwoegen bijna klaar is, moet helaas wachten tot volgend jaar tot we hem in kunnen wijden.

Maar er zijn gelukkig toch ook nog mooie dagen hoor! Het zonnetje voelt nog steeds lekker warm aan en dat is voor de bruidjes onder ons natuurlijk mooi meegenomen!

Hieronder een paar oorstekers die je op je trouwdag kunt dragen. Allemaal glas en acryl parels vermengd met glas rocailles, maken dat dit setje er feestelijk uitziet. Natuurlijk kun je ze ook dragen 'als je toevallig net naar dat feestje van de bruid gaat'! 

~*~

En dan gaan we ook dit keer weer even verder met DÉ trend van dit moment, namelijk de tubes armbanden en dit keer heb ik de herfst er voorzichtig in laten sluipen, vanwege de gematigde tinten. Ze zijn op elastiek geregen en dus lekker makkelijk te dragen!

Ik heb ze gemaakt met tinten die in de kleurenkaart van aanstaande herfst 2022 en winter 2023 voor komen. Meer hierover verderop in de nieuwsbrief.

~*~

Dan wil ik even de aandacht vestigen op een korte ketting, waarbij je de kralen op dit moment ook veel in het modebeeld ziet terugkomen... de Lampwork kralen. Het zijn wat duurdere kralen om in te kopen, maar de één is nog mooier als de andere! Ze zijn er in veel varianten en het lijkt wel of er binnenin iedere kraal complete schilderijtjes zitten!

Onderstaand model kun je in de rubriek Bruidssieraden/Trouwsieraden/trouwkettingen vinden, maar uiteraard kun je deze ook prima dragen zonder dat je gaat trouwen.

~*~

En dan is er steeds meer bekend wat de modekleuren voor najaar 2022/winter 2023 worden. Onderstaand kleurenschema laat dit seizoen warme kleuren zien, waarbij ook een paar felle kleuren niet ontbreken!

De hoofkleuren zijn:

-violet tinten: van helder roze tot licht paarse tinten.

-lava tinten: oranje/rood, vurig rood en 'gesmolten lava', een paars/bruine tint wat haast aubergine is.

-Mocca bruine tinten: de lichte en donkere varianten op deze kleur bruin.

-Amazone tinten: de naam zegt het al een beetje... diepgroen, mosgroen, olijfgroen, kortom de tinten groen die in de natuur zitten.

-Diepblauwe tinten: deze tinten doen denken aan een diepblauwe avondlucht.

Verder zijn er weer wat beige, roomwitte en grijze tinten te zien, die je overal bij kunt combineren.

Ik heb het gemakkelijk voor je gemaakt, want de kleurenkaart is onderin de homepage van de webshop van Atelier Hobbekol geplaatst en blijft daar staan tot volgend voorjaar, als er weer de nieuwe lente kleurenkaart gaat komen.  Zodat je er iedere keer naar kunt kijken als je deze nodig hebt om weer een nieuwe outfit of bijpassende sieraden te gaan shoppen.

Gemak dient de mens!   

En dat was het alweer voor deze nieuwsbrief.

Buiten het bijpassende presentje wat je iedere week bij je bestelling kunt krijgen, doe ik er voor de vaste nieuwsbrief lezers deze week een klein herfsthangertje bij.

Gewoon om de herfst te verwelkomen!

Een fijn weekend gewenst namens, Gerda van Atelier Hobbekol!

_______________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 17-09-2022

Hallo, herfst... in één keer!

Zo liep ik gistermiddag nog in mijn zomerkleding rond en een paar uurtje later ging het ineens erg hard waaien en regenen en moest de winterjas weer aan! Tijd om sieraden te gaan maken in 'wat gematigder' herfstkleuren'.

Je ziet ze alweer en steeds vaker op het internet opduiken, de beschermengeltjes. Leuke kleine 'geluksbrengertjes' die wat steun en liefde komen brengen voor mensen die het zo moeilijk hebben in deze nare tijden en waarmee je ze een hart onder de riem kunt steken!

Het model hieronder bestaat uit aubergine kleurige facet geslepen glasdruppel bicones, met een dieppaarse tint! Ik heb er dit keer een paar oorhaakjes aan bevestigd en zo kun je ze als oorbellen dragen.

Te schattig toch? 

Ze worden erg gewaardeerd door mensen die deze opstekertjes krijgen en je kunt er niet genoeg van rondstrooien!

En kun of weet jij nou iemand die dankzij de torenhoge energie tarieven met de handen in het haar zit hoe er nu weer boodschappen gehaald moeten worden? Mail het me door en ik stuur diegene die volgens mij 't hardst een opkikkertje kan gebruiken een GRATIS beschermengeltje. (Uiteraard met de naam wie vond dat hij of zij zo'n opstekertje kan gebruiken)!

~*~

Dan zijn er de afgelopen week ook weer wat ringen bijgemaakt.

Hieronder de wat grovere exemplaren waarbij een wat grotere kraal is gebruikt. De wat donkerder kleur blauw zie je vooral bij de sieraden van Delfts blauw, die op dit moment zo hot zijn.

 

Dan ook nog even ringen die aan de fijne kant zijn en alle ringen in deze nieuwsbrief hebben één ding gemeen, ze zijn gemaakt van copper wire!

Fijn materiaal wat je wel wat voorzichtiger moet behandelen als andere ringen, maar de prijs is er dan ook naar. En als je niet de hele dag met je ring om je vinger gaat lopen soppen of met zware boodschappentassen gaat rondlopen, kun je een hele poos plezier van je ring hebben. 

 

~*~

De kettingen worden de komende weken ook weer bijgemaakt, maar dan in herfst/winterkleuren en de eerste is een kort model geworden, waarbij grote Lampwork kralen gebruikt zijn! Erg mooie kralen voor wie van apart en een beetje romantiek houd!

 

Dan kun je Hobbekol ook op Linkedin vinden!

Omdat je op dit platvorm nou niet zo creatief je ei kwijt kunt plaats ik af en toe 'een bijdrage', zoals dat daar heet en dit keer ging dat over de trouwmaand oktober en hieronder het bericht....

~*~

De maand van de bruidjes komt er weer aan en dat is oktober.

'Op Urk' is het DÉ trouwmaand bij uitstek, omdat vroeger 'de vissermannen' dan een week aan wal kwamen en er getrouwd kon worden. (Zo heb je op een leuke manier weer een beetje geschiedenis bijgeleerd).   Daarom ben ik al een poosje bezig om wat meer bruidssieraden te ontwerpen en te maken. Het is nog best moeilijk om zoals ik die uitbundige hippiesieraden maakt, me in te moeten houden om geen kleuren te gebruiken als alleen maar wit en pastel tinten. Maarrr... eenmaal op gang komt de inspiratie vanzelf en zie hieronder het resultaat. Eenvoudig, maar leuk om dit weer eens een keertje te doen. Verder had je vroeger een professionele fotograaf en mensen nodig nodig die een poster voor je konden ontwerpen, maar tegenwoordig kun je dat gelukkig zelf dankzij de vele mogelijkheden van platforms, zoals de 'trouwlustige dame' hieronder, die van Instagram af komt. Een beetje plakken en knippen en klaar! Dusss... bruidjes, kom maar op! Haha.

~*~

En mocht je nu iets gezien hebben dat je graag wilt kopen, maar het eigenlijk een beetje boven je budget vindt? Dan is er deze week weer een kortingscode om de prijs wat te laten zakken. Dit keer is het de code herfst en deze is goed voor 10% korting op alle sieraden. (Uitgezonderd de sale en afgeprijsde sieraden). De korting geldt vanaf nu t/m maandagavond 19 september.

Niet vergeten in te vullen, want het zou zonde zijn als je de korting misloopt!

Fijn (herfstig)weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol. 

____________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 10-09-2022

Deze week is de omslag naar ander weer en het lieve zonnige karakter maakt langzaam plaats voor stoer regen- en stormweer. Daarom staat deze nieuwsbrief dit keer in het teken van de stoere heren- of mannen sieraden. Het was even omschakelen, maar na het eerste model kwam de inspiratie voor de andere modellen vanzelf.

~*~

Als eerste een armband in natuurtinten.

Het zijn allemaal houten kralen in verschillende tinten bruin en daarom mag je deze armband Bohemian style noemen.

Dan nog wat andere stoere exemplaren.

De eerste armband heeft olijfgroene houten kralen en deze is afgewerkt met een papieren kraal wat uiteraard gelakt is en zo tegen een stootje kan.

Het rechtse model armband is eveneens met houten kralen, maar deze keer is hij zwart en 2-delig. De tibetaans zilveren peace kraal maakt deze 2-delige set extra stoer! 

   

Hieronder iets heel anders...

Armbanden van blauwe glaskralen die toch stoer zijn, maar door de blauwe kleur wat vrolijker aandoen.

Echt een armband voor de wat minder stoere types die niet alleen maar donkere kleuren kleding dragen.

Als laatste een model wat alweer een tijdje in de webshop staat, maar het toch verdiend om in the spotlights te staan! Een armband van rondleer die 2x om de pols gewikkeld wordt en waar allemaal stoere bedels en kralen aan hangen.

Fijntjes, maar toch stoer! 

~*~

Voor de vaste nieuwsbrieflezers is er deze week als extraatje bij je bestelling een stoer zwart hangertje bij je bestelling in. Deze komt bovenop het bijpassende presentje wat je ook altijd krijgt. Je krijgt dus deze week als trouwe nieuwsbrieflezer 2 presentjes en daar hoef je niets voor te doen, het zit gewoon bij je bestelling in!

(Let op: dit extra hangertje krijg je alleen als je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief)!

En dat was het alweer voor deze nieuwsbrief.

Fijn weekend en geniet van de laatste mooie dagen!

Met vriendelijke groet namens, Gerda van Atelier Hobbekol.

_______________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 3-9-2022

Deze week gaan we met de nieuwsbrief nog even door met de trouw- of bruidssieraden. Er zijn sierlijke armbandjes gemaakt die met een magneetslotje sluiten, wel zo gemakkelijk!

Op de eerste foto zie je een armband met een Tsjechische Hawaiiaanse glazen bloemkraal die je op dit moment regelmatig in het modebeeld ziet. Ik ben helemaal weg van deze kralen en vanaf nu zijn er ook acryl Hawaiiaanse bloemkralen in herfstkleuren in de webshop te koop!

Dan nog een paar trouwoorbellen voor de bruid die je prima met bovenstaande armbandjes kunt matchen! 

Je hebt het trouwens vast al gezien dat de pagina bruids- trouwsieraden vanaf nu onderverdeeld is in aparte rubrieken, zo heb je: Trouwarmbanden, Trouwoorbellen, Trouwringen, Trouwkettingen en Trouwbenodigdheden. Dit om het wat rustiger en gemakkelijker te maken om het bruidssieraad te vinden wat je zoekt!

~*~

Dan beginnen bij mij de herfstkriebels al te komen...

En dit is het resultaat!

Ik ben er helemaal happy mee en deze armband kun je uiteraard al in de webshop vinden door op de foto te klikken.

~*~

 

En nu genieten van deze zomer die zo lang aanhoudt!

Fijn weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.

__________________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 27-08-2022

 Wéér een warme week voorbij waarin ik verschillende mensen blij heb kunnen maken met mijn sieraden, kralen en kennis! En wat was dat zweten zeg! Hahaha. De eerlijkheid gebied te zeggen dat we een airco in het atelier hebben, maar als je iets leuk vindt om te doen neem je dat allemaal op de koop toe!

Zo ben ikzelf afgelopen week ook heerlijk bezig geweest in deze tropische temperaturen om o.a. deze onderstaande armband met strass cabochons en Tsjechische facet geslepen glaskralen te maken.

In tegenstelling tot de kralen die van glas zijn, is de rest van de verdelers van lichtgewicht materiaal (filigraan). Deze armband kan ook in zilverlook gemaakt worden en dat brengt mij meteen bij de nieuwsbrief van vorige week, waarin ik beloofde dat de bruidjes en dus de bruids- of trouwsieraden, in de volgende nieuwsbrief aan de beurt zouden komen!

Daar gaan we...

Om te beginnen heb ik een (bruids) armband geketteld waarin de volgende materialen verwerkt zitten: zoetwaterparels, glasparels, glasparels met een coating, schelpkralen, Tibetaans zilveren kralen en bedels. Een echte blikvangers om je pols als je de bruid bent!

Dan een wat minder uitbundige (trouw) armband die gemaakt is van: glasparels met een coating, facet geslepen glas bicones met AB glans en een Tibetaans zilveren connector of tussenzetsel. Dit model is voor bruidjes die van fijntjes houden! 

Als tweede zijn de trouw oorbellen aan de beurt.

Bij de eerste drie modellen bestaat de basis van links naar rechts uit glasparels met een coating, zoetwaterparels en wokkelkralen van glas, wat verder aangevuld is met andere materialen.

Dan bestaan onderstaande oorbelletjes uit zoetwaterparels, waarop kleine facet geslepen glas rondelletjes bevestigd zijn. De pasteltinten zijn heel subtiel en halen zodoende niet de aandacht van de bruidsjurk af, maar is een aanvulling daarop!

Je kunt deze bruidssieraden natuurlijk niet alleen dragen als je gaat trouwen, maar ook bij je andere outfit, omdat ze haast bij iedere stijl en kleur kleding passen! 

~ ~ ~

En dan kreeg ik een paar weken geleden ineens de opdracht om een zee ketting te maken en dat was me toch een leuke uitdaging zeg.

Hoe verder ik erover nadacht, hoe meer ideeën er in me op kwamen borrelen! Er moesten in ieder geval schelpjes, een zeepaardje, bedels van zeedieren en een stukje (imitatie) koraal in. En terwijl ik de ketting maakte, kwamen de ideeën waar alles moest komen vanzelf!

Ik heb een witte hanger zo bewerkt dat deze net een schelpkraal op de bodem van de zee leek, waarop een zeester lag en waar een zeepaardje langs zwom. Voor de rest spreken de foto's voor zichzelf...

De materialen die erin verwerkt zitten zijn: keramiek kralen (zeesterren en bloemen), grote en kleine zoetwaterparels, Tibetaans zilveren zeedier bedels, acryl zeester, rode (imitatie) koraal, schelpkralen, bone kralen, metalen connectors etc.

Ik was zo lekker bezig dat ik meteen een tweede variant gemaakt heb en die zie je hieronder.  

Je ziet ik heb me wel vermaakt de afgelopen weken!

Voor nu rest mij nog de kortingscode van deze week door te geven en deze geeft recht op 10% korting t/m morgenavond (zondag) op alle sieraden! (Uitgezonderd de sale en afgeprijsde artikelen). Alle vaste nieuwsbrieflezers hebben deze kortingscode inmiddels ontvangen.

Vergeet deze niet in te vullen, want het zou zonde zijn als je de korting misloopt.

Fijn weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.

______________________________________________________________________

Nieuwsbrief 19-08-2022

Wij zijn weer terug van vakantie!

En wat hebben we genoten. Jij ook?

Ondanks een iets minder goede start van het weer kwam de omslag de tweede helft van onze vakantie dan toch. En met een tussenpoos van twee weekjes om de boel bij te werken, zijn we wederom naar de kust vertrokken voor nog eens twee weken vakantie. Wat een luxe! We hebben veel nieuwe (relaxte) mensen leren kennen, maar ook oude bekenden gezien die je ieder jaar op zo'n camping tegenkomt. Kortom...genieten eerste klas en al helemaal met zulk weer!

Maar je ziet het al op de eerste foto... ik kon het niet laten om ook in mijn vakantie sieraden te maken! 

Ik had net nieuw materiaal binnen gekregen en had deze ook meegenomen, schattige turquoise acryl bloemetjes (die binnenkort ook in de webshop verkocht zullen gaan worden) en die verwerkt zitten in o.a. oorbellenarmbanden en ringen zoals je hieronder kunt zien.

Eenmaal thuis heb ik me weer op de wat bewerkelijker technieken gestort, zoals hieronder bij deze schattige oorbelletjes van hammering copper wire. Er zijn hierbij ienieminie kleine facet geslepen glas rondellen gebruikt, wat een leuk bling bling effect geeft.

En de volgende creolen, waarbij schattige bloemetjes van deze kraaltjes aan de creool zijn gemaakt. 

Je kun nu ook zelf deze oorbellen leren maken, want deze zijn toegevoegd aan de workshops!

En dan iets totaal anders....

Er waren voor de vakanties al een paar oorbellen met Delfts blauwe kralen in de webshop te zien en deze zijn nu allemaal gefotografeerd en in de webshop geplaatst.

Ze staan in een nieuwe rubriek genaamd 'Delfts blauwe kralen' die je onder de rubriek 'oorbellen' kunt vinden.

 

(Nog niet alle sieraden uit deze nieuwsbrief staan op dit moment in de webshop, maar vanaf vrijdagavond 19-08-'22 staan ze online)!

De kortingsactie van deze week is helaas afgelopen, maar bij de volgende nieuwsbrief is er vast weer een leuke actie! 

Dan zijn er ook weer nieuwe trouwsieraden in de maak en in volgende nieuwsbrief zijn de bruidjes aan de beurt!

Een heel fijn weekend gewenst namens Gerda van Atelier Hobbekol!    

___________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 30-7-2022

Als je van vakantie terugkomt heb je uiteraard achterstand met de webshop! Er liggen opdrachten te wachten en orders die verstuurd moeten worden en gistermiddag was het pas weer helemaal 'bij'! Toch zijn er voor die tijd sieraden gemaakt die nog niet 'het daglicht van de webshop hadden gezien' en dat was ook het geval bij onderstaande Bohemian ketting.

Een lang model in turquoise en bruin, die nu heel goed gedragen kan worden, maar die ook in het najaar en de winter niet om je hals zou misstaan, vanwege de gematigde kleuren.  

*

En dan is daar ineens onverwachts en snel een trend gekomen! Zag je de tubekralen eerder mondjesmaat voorbij komen... ineens is het een vreselijk grote trend geworden, de armbanden met tubekralen!

Je kunt werkelijk oneindig veel varianten maken met deze vrolijke en leuke kralen! Ze zijn op het internet rond de 8 euro tot zo'n (vreselijk dure) 20 euro te koop! Maar dat gaan we niet doen hoor! Bij ons in de webshop zitten ze allemaal nog onder de tien euro en deze armbanden staan dan ook vanaf €7,95 in de webshop geplaatst!  

 

Dan gaan we met onderstaande oorbellen/creolen al een beetje naar het najaar.

De trend Delftsblauw spiekt ook stiekem om het hoekje en ik vind deze kralen toch altijd zo mooi... echt Hollands!

En er was ook weer een leuke opdracht tussendoor en dit keer van 'de zus van Hobbekol'!

Bij haar Desiqual tas, wilde ze bijpassende tassels of tashangers hebben.

En dit zijn ze geworden!

Lekker vol... maar dat voordeel heb je als je zus sieraden maakt! Hahahahaha.

 

En nu ik met alles 'bij' ben ga ik ervoor zorgen dat ik weer 'achter ga lopen'! Ik durf het haast niet meer te zeggen maar.... we gaan weer op vakantie!  

'Mijn ega' had onverwachts nog een paar weekjes extra vakantie en dat gebruiken we om nogmaals naar de zee te verdwijnen! Dus dat wordt 'thuiswerken' in een wel heel relaxte  omgeving!

Het thuisfront is weer zo lief geweest om op huis en haard te willen passen en daarom kunnen wij even een paar daagjes gaan relaxen. Bestellingen kunnen gewoon worden geplaatst, maar worden vanaf vrijdag 12 augustus weer verstuurd!

Om het wachten wat te verzachten krijg je vanaf dinsdag 2 tot donderdag 11 augustus met de kortingscode relaxen, 10% korting op al je aankopen!

Lukt het niet, stuur dan even een berichtje via de contactpagina of mail naar: info@atelierhobbekol.nl en we proberen je op afstand te helpen.

Dan wens ik iedereen een fijn weekend en de volgende nieuwsbrief komt vanaf Callantsoog!

Met vriendelijke groeten namens Gerda van Atelier Hobbekol!

_______________________________________________________________________________

Nieuwsbrief 23-7-2022

De eerste nieuwsbrief na de vakantie van Atelier Hobbekol is weer een feit!

We zijn weer behoorlijk uitgerust teruggekomen en kunnen er weer even tegenaan en dat brengt meteen weer nieuwe inspiratie, wat je kunt zien bij onderstaande oorbellen

Het zijn allemaal oorbellen in Ibiza style, die prima zijn te dragen voor als je naar een beach party gaat, deze bij je outfit passen die je voor deze zomer had aangeschaft, of gewoon zomaar... omdat je ze zo leuk vindt!

En dan brengt vakantie ook achterstand met zich mee!

Een heleboel sieraden en meer die je via de nieuwsbrieven al langs had zien komen, moeten nog steeds in de webshop geplaatst worden zoals onderstaand armbandje met zelf beschilderde houten kraaltjes en een schattig keramiek olifantje.

Of deze dromenvangers die eens helemaal anders zijn als wat ik normaal maak. Er is trouwens nieuw materiaal ingekocht voor vergelijkbare dromenvangers, maar waar de bling bling vanaf spat! Maar die worden de komende weken gemaakt.

Je kunt alle nieuwe sieraden en dromenvangers a.s. week in de webshop vinden.

  

En wat doet Hobbekol als ze op vakantie is...?

Natúúrlijk kwastjes maken voor de Ibiza sieraden, zoals de kettingen en armbanden en hieronder zie je ze alweer in najaarskleuren, want ook dat zit er weer aan te komen na deze zomer...

En wat hebben we weer genoten van alle zee aanzichten...

Het is iedere keer weer anders, maar ik wilde jullie deze mooie foto niet onthouden....

 

En onze hondjes?

Ook die hebben genoten van het rennen en spelen met andere honden op het strand, om vervolgens daarna nat en al op het zand uit te rusten, zodat ze er daarna behóórlijk smerig uitzien!

Maar hé... da's als hond pas vakantie vieren! 

 

Dit is om het geheel aparter te maken en kun je nergens anders kopen, uniek dus!

 

Ik ben er zelf zoals gezegd heel tevreden over en het doet me pijn om weer te verkopen! Haha.

nieuwsbrief sieraden webshop atelier hobbekol ens flevoland

©Atelier Hobbekol - disclaimer - contact 

© 2010 - 2023 Sieraden Webshop | Atelier Hobbekol | Exclusieve handgemaakte Sieraden | Kralen en Materialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel